Grote politieactie in Maagdenburg: schietpartij voor shisha-bar

Screenshot_70

Maagdenburg: 25 arrestaties na schietpartij! We willen onze veiligheid terug, mevrouw Merkel!

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar dinsdag moesten meer dan 30 zwaarbewapende politieagenten uitrukken om de situatie onder controle te krijgen. Eerst kwam er een noodoproep bij de politie binnen. De stemming in een shisha-bar in de binnenstad van Maagdenburg zou volledig uit de hand lopen. Een groep sloeg met meubilair op gasten in, het kwam tot handtastelijkheden. Uiteindelijk vielen er schoten.  Het lukte de politie om de situatie uiteindelijk onder controle te krijgen. De plaats delict werd afgesloten. Daarna konden ook de gechoqueerde bewoners van de binnenstad van Maagdenburg weer terug naar bed.

politikstube

De balans van de actie bij de shisha-bar om middernacht: in het verloop van de actie werden meer dan 25 personen gearresteerd, minstens twee personen raakten gewond.  Of  dit door lichamelijk geweld of door kogels kwam, staat volgens informatie van de politie nog niet vast. Op de plaats delict vond de technische recherche patroonhulzen, een honkbalknuppel en een vuurwapen. Het onderzoek is nog niet afgesloten.

Steeds vaker is het geweld te zien in de openbare ruimte. Je kunt het niet bedenken dat er openlijk op straat geschoten wordt en men daarbij goedkeurend op de koop toeneemt dat er voorbijgangers en buurtbewoners geraakt worden. Vaak ontstaan deze met alle geweld gepaard gaande conflicten in het desbetreffende milieu dat zich graag in shisha-bars ophoudt. Vermoedelijk zijn de gearresteerden vanavond alweer vrij en lachen in hun vuistje! Onze staat moet eindelijk hard doorpakken! De openbare ruimte mag geen krijgstoneel worden!

Alleen de AfD staat nog voor het behoud van de binnenlandse veiligheid.

(www.focus.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Grote politieactie in Maagdenburg: schietpartij voor shisha-bar

 1. Steven zegt:

  Het zal de staat worst zijn.. de bevolking moet toch angst aangejaagd en uitgedund worden

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Das schießen und sticheln ist scheiße, genau wie die politiker, finden sie nicht dass unsere politiker alle zu still sind, die apathie zeigt uns wenn ratten krank sind.

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Dat klopt Hovawart, zieke ratten houden zich stil. Maar onze ratten zijn niet ziek. Ze doen zich enkel zo voor. Om beter te passen in een maatschappij die inderdaad doodziek is. In zo’n omgeving heeft de ueberrat een grote voorsprong. Liegen en bedriegen zijn des rat’s eten en drinken. En aangezien het grootste deel van de bevolking al vanuit de kleuterklas gehersenpoeld/geconditioneerd is geraken ze daar tot op heden nog altijd mee weg.

   Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Men kan roepen wat men wil maar Merkel gaat door met haar plan. Die stop niet. Ook niet als ze op de achtergrond is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  heel iets anders,
  Wordpress laat volgens mij, steeds meer reacties compleet verdwijnen die dus nooit te zien zijn en blijkbaar ook niet in een spambox verdwijnen.
  Ik denk dat het er in 1 week zeker al tegen de 10 spoorloos verdwijnen in het niets.
  Heel vervelend, zo is het altijd weer afwachten of je niet voor niks bent bezig geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s