Imad Karim: Met hun messen willen ze het decadente Westen vernederen en veroveren

Screenshot_56.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarom werd en wordt er nog steeds met messen gestoken? Niet alleen in Israël, maar ook in het Westen, waar veel messentrekkers nieuwe gevestigd en nog steeds gevestigd worden? Dat vraagt Imad Karim. Het antwoord is simpel, eenvoudig, zo glad als een aal en helaas ook zeer bruut. Het is het bewustzijn, dat onze handelingen meestal bepaalt, zoals dat in deze ongeveer een week oude video het geval is.

philosophia perennis

Choquerende video van Palestijnse kinderen

Bij twee jongeren, bijna nog kinderen, heeft men er constant ingegoten dat de Joden, en zodoende de Israëlische soldaten, hun vijanden zouden zijn. Zij zouden van hen, de Palestijnen dus, het thuisland hebben afgepakt en daarom moet je ze bestrijden en doden en wie daarbij zelf om het leven komt, komt rechtstreeks in het paradijs, waar veel jonge vrouwen in hun hemelse bedden erop wachten om door de martelaar (Shahid الشهيد) aan de oever van een rivier, waarin honing stroomt, en waar tijdens een overvloedige maaltijd gevogelte en vijgen als dessert geserveerd worden, ontmaagd te worden.

 

Ze sturen hun eigen kinderen de dood in, opdat de oorlog verdergaat en ze geld kunnen incasseren

Dat de Joden als volk altijd tot het Midden-Oosten behoorden, dat zelfs de koran het recht van de Joden op Israël bevestigt, dat de moslims alle Joden van het Arabisch schiereiland, waar ze duizenden jaren leefden, verdreven en genocide op hen werd gepleegd, dat de Al-Aqsamoskee in Jeruzalem niet bestond toen de koran ervan sprak (wat wederom bewijst dat de koran later nog een keer werd herschreven) – dat alles wordt niet aan de jonge mensen verteld. In plaats daarvan worden ze door functionarissen van Hamas en de PLO, wier eigen kinderen in het Westen studeren, de dood ingestuurd om via de UNRWA van het Westen veel geld te incasseren en de toestand van oorlog in stand te houden.

Dat is de treurige realiteit in Israël, maar hoe ziet het er tegenwoordig elders uit, bijvoorbeeld in Duitsland? Wordt hier ook aan het mes geregen en zullen de messentrekkers hun mes-aanvallen in de toekomst intensiveren? Het ook hier simpele, eenvoudige, aalgladde en helaas zeer brute antwoord: Helaas ja!

Het decadente Westen moet met messen vernederd en veroverd worden

Het is opnieuw het bewustzijn dat de handelingen van de messentrekkers bepaalt. De messentrekkers in Duitsland geloven dat ze zich in een weerloze, decadente samenleving zonder karakter en moraal bevinden, die er op grond van haar decadentie op wacht om veroverd en vernederd te worden.

Tegelijkertijd maken de messentrekkers de samenlevingen, die hen zo royaal en humaan opnamen, voor het eigen mislukken in hun thuislanden verantwoordelijk. Voor hen zijn de landen van opname koloniale, uitbuitende en boze staten, die de thuislanden door oorlogen verwoestten. Daarom is de haat tegen het hele Westen vanuit hun oogpunt te motiveren en gerechtvaardigd.

In het Westen gelooft men ongelukkigerwijze dat men de huidige en toekomstige messentrekkers er met geld, onderwijs, milde gerechtsvonnissen vanaf zou kunnen brengen om door te gaan met het messen trekken.

Dat het hier om een heel duidelijke vergissing gaat, wordt door de elites niet ingezien, omdat zij zelf en de eigen familieleden nauwelijks aan het mes geregen worden.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Imad Karim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, Duitsland, Elite, Europa, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, UNRWA, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Imad Karim: Met hun messen willen ze het decadente Westen vernederen en veroveren

 1. Piet Snot zegt:

  Heb het ook niet meer te maken dat het in die gebieden vrij normaal om alles met een mes op te lossen bij een conflict of wanneer je denkt dat je eer gekrenkt is.
  En wij hier gewend zijn om alles op te lossen door middel van een gesprek om ergens uit te komen, desnoods je excuus aan te bieden.
  En fouten toegeven is natuurlijk helemaal uit den boze voor een mossel, omdat ze zelf nooit ergens schuld aan hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Het wordt tijd dat wij – ongelovige honden en hoeren – eens een begin maken deze drek te
  wijzen op onze waarden en regels en – indien zij zich er niet aan willen houden – hen er uit
  te stampen , indien nodig met geweld !
  Denk niet dat ik over een eventueel auschwitz 2.0 heel veel wroeging zou hebben !!

  Geliked door 1 persoon

 3. rottenpikwick zegt:

  Hetgeen je in de video ziet, is tig100 in dit werelddeel ook al overkomen. Altijd een onschuldige, helaas nooit eens iemand van die Landverradersclub die die Messenstekers / Verkrachters op ONZE KOSTEN en als VERRIJKERS heeft binnengelaten / opgehaald!
  Hier nog de video van een carramming in Yudea / Samaria (Israel). Doodrijder walst over een broer en zus van 18 en 20 jaar heen. Liggen beide in kritieke toestand in het zkh.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Nieuwste wapen van Israel; Israel betaald de (reis)kosten van inwoners van ‘de hel op aarde, Gaza’ die wegwillen uit die Zooi! Meen dat er vorig jaar wel zo’n 30.000 zijn vertrokken. (niet betaald door Israel) De HamAss ziet de vertrekkers als landverraders en zal er alles aandoen om dit te verhinderen, desnoods met ‘het mes’!

  Like

 5. Pete zegt:

  Allah Hakbarrrrrrr !!!!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Het probleem ligt niet bij de beesten van Allah. Zij gedragen zich zoals beesten gewend zijn zich te gedragen: en hond bijt, een kat krabt, een slang valt aan, en zet zijn giftanden in het vlees van zijn prooi, of iedere dier – mens – van wie hij bang is. Echter, het verschil tussen gewone dieren en de beesten van Allah is: gewone dieren vallen aan om te jagen, of zich te verdedigen. De beesten van Allah doen dat uit puur bloeddorstigheid en moordlust. M.a.w.: de beesten van Allah zijn de gevaarlijkste beesten die op onze planeet rondlopen.
  Ondanks deze realiteit, trachten politieke leiders (bijna allemaal) zo veel mogelijk van deze gevaarlijk exotische beesten naar ons territorium te importeren, in tsunami-massa’s naar binnen te halen en op onze kosten te onderhouden. De AZC’s zijn de duurste en de meest luxueuze (open) dierentuinen- en safariparken die men kan bedenken. De beesten van Allah en die uit Zwart Afrika mogen overal vrij rondlopen, iedereen aanvallen en als prooi gebruiken. WIE IS ER SCHULDIG AAN DEZE SITUATIE? Het antwoord is : WIJ!. Ondanks dat wij – de meeste van ons althans – zijn bewust van de bedrieglijke en vuurgevaarlijke aard van onze politieke leiders, blijven wij op ze stemmen. Wij nemen, als zoete koek, de wrede nonchalance waarmee zij met onze veiligheid omspringen. De manier waarmee politici met ons leven, onze vrijheid en ons land omspringen, laat ons koud. Een volk dat een mandaat geeft aan mensen die niet van plan zijn hun verantwoordelijkheid op te nemen, kan en mag niet klagen. Dat geldt trouwens niet enkel voor Nederland, maar voor heel west- en noord Europa en zelfs voor Israel.
  Gelukkig zijn binnen de EU ook volkeren die zo’n realiteit niet willen accepteren. De Hongaren, Tsjechen, Polen, Slowaken en nu ook de Italianen kiezen voor hen eigen land en eigen volk. De beesten van Allah en de griezels uit de Afrikaanse jungles laten ze buiten de deur; als zijn ze zo zielig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s