Israël: Nieuwe technologie vernietigt vijanden en redt levens

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een verbazingwekkende ontwikkeling in de militaire technologie door het Israëlische leger. Israël heeft een systeem ontwikkeld dat aanvalsraketten leidt om vijandige raketwerpers, waarmee raketten op Israël afgeschoten worden, met een unieke nauwkeurigheid te lokaliseren en te treffen.

Israel Heute

Dankzij de nauwkeurige afstemming met Iron Dome, Israël´s beroemde raketafweersysteem dat de meeste raketten heeft onderschept die door Arabische terreurgroepen op Israëlische bevolkingscentra werden afgevuurd, kan de nieuwe toevoeging bij de raket het vuur onmiddellijk beantwoorden en de terroristen en hun raketwerper vernietigen. Terwijl de Iron Dome vuurt om de terreurraket te onderscheppen, wordt er nog een aanvalsraket afgevuurd die de raketwerper vernietigt.

De door Raphel Industries voor het Israëlische leger ontwikkelde extra raket “Brains” kan aangebracht worden aan iedere eenvoudige raket en verandert deze in een uiterst nauwkeurige aanvalsraket. De Smart-Missile-Technology scant het doelgebied en toont live-beelden, die de raket via de beste manier naar het beste aanvalsdoel leidt.

Het resultaat is een realtime aanvalswapen, dat elk vijandig doelwit in bebouwde gebieden binnen een stad, een dorp, in de buurt van een school of een ziekenhuis nauwkeurig kan aanvallen en uitschakelen, zonder daarbij burgers te verwonden.

Het systeem wordt in de Negev getest en moet gereed zijn voor de volgende oorlog met Hamas of een andere militante groep in Syrië of Iran, die wil proberen om raketten op Israël af te vuren. Het goede aan het systeem is dat het aan iedere raket aangebracht kan worden en deze dan met een unieke precisie tot op 3 meter van het doel verwijderd kan leiden.

Men hoopt dat de nieuwe technologie een “luide”en heldere boodschap naar de andere partij stuurt, dat zij zich niet langer achter kinderen en scholen kan verstoppen om haar dodelijke arsenaal af te vuren op Israëlische burgers.

De Arabische terroristen, die hun eigen kinderen gebruiken om hun militanten te beschermen, zijn niet geïnteresseerd in hun bevolking, maar in de inspanningen die Israël onderneemt om intelligente en dure militaire opties te ontwikkelen waarmee alle wapens die op de joodse staat worden afgevuurd, afgeweerd kunnen worden. Tegelijkertijd bewijst Israël door de bescherming van onschuldige voorbijgangers zijn respect voor het menselijk leven, zoals dit in de eerste plaats bij de bescherming van zijn eigen burgers, maar ook bij de bescherming van het leven van kinderen en niet aan de strijd deelnemende mensen van de andere partij van het conflict te zien is.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in IDF, Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op Israël: Nieuwe technologie vernietigt vijanden en redt levens

 1. van Colle zegt:

  Opnieuw moet Israël zich bewapenen tegen dat terrristiche tuig dat gefinancierd wordt oa ui Ndl Heeft dit land niet genoeg boter op zijn hoofd wat de moord op de Joden betreft

  Geliked door 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Return to sender! BOOM!

  Like

 3. fleckie zegt:

  PRACHTIG……..FANTASTISCH. NIEUWS. …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Chapeau Israël !!

  Like

 5. HTT (v.h. Hannah) zegt:

  Goed. Kunnen ze op dat punt geen slachtoffer meer spelen. Hoewel met pallywood zal er misschien toch nog geprobeerd worden wat in scene te zetten. Las net dat ze meer geld eisen. Geld of anders… En er gaat al zoveel naar toe. Ook vanuit nederland zoals hierboven terecht werd opgemerkt. Mw Kaag schokt wel. Treurig volk als je na zoveel jaar zelfbestuur en zoveel ontwikkelingshulp uit buitenland nog steeds niet in staat bent om gaza een beetje zelfvoorzienend te krijgen. Volgens mij dragen ze onder al die djelebba,s nog steeds pampertjes.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Prima uitvinding van Israel. En nu snel inzetten.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Geniaal, dat wel. Maar … het blijft verdedigen. Het is terugslaan. En dat doen ze heel effectief, maar er zit dodelijk gif in de hoofden van de leiding van HAMAS.
  Het is mooi dat Israël de levens spaart van de Gazanen die niet direct betrokken zijn bij het afvuren van raketten. Daarmee wordt eigenlijk gezegd dat die onschuldig zijn. Dat is. n.m.m. een vergissing. Als je ziet welke massa’s Gazanen naar de grens gaan om daar, zogenaamd als demonstratie, de Israëlische grenspost aan te vallen dan zijn de Gazanen in algemene zin medeschuldig, ongeacht of ze bij het raket afschieten betrokken zijn of niet.
  Het is hoog tijd dat Israël niet meer met zich laat spelen en een vernietigende aanval opent op de bevolking van Gaza. Ze vragen er om en de verantwoordelijken aan de zijde van Israël is dat aan eigen bevolking verplicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s