Stem VVD . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

www.rtlnieuws.nl

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op Stem VVD . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Nog een paar jaar, en dan krijgt een nieuwe volgevreten ‘oranje’ 1.500.000 euro per jaar.
  Die hoeft nergens van wakker te liggen.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Men doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat jongeren drugs gebruiken. Drugs om te ontsnappen aan de werkelijkheid of lachgas om kunstmatige lachjes op te wekken.
  In 1 woord: belachelijk
  Ik ben absoluut niet ouderwets.Dat weet ik pertinent zeker, maar dat jongeren drugs nodig hebben om plezier te kunnen maken is in mijn ogen ronduit doodziek. En maar ontkennen dat er iets aan de hand is in de samenleving. Zelfs die vader van die jongen die veroordeeld gaat worden in Hongarije vond ik vrij slapjes reageren om het feit dat zijn zoon bezig is met drugs. Hij schijnt met zekerheid te kunnen zeggen dat zijn zoon geen drugs gebruikt. Tuurlijk niet en al die andere jongens ook niet. Het zat alleen maar in de tas en de auto om te verkopen. Wat een doodzieke generatie. Nee het is niet normaal. Helemaal niet.

  Geliked door 4 people

 3. bigljohn zegt:

  Men hoeft niet op de VVD te stemmen, deze wordt door manipulatie (stembusfraude) toch weer de grootste politieke partij bij een volgend (Rutte 4) kabinet. Stemmen is ouderwets geworden, men kan beter thuisblijven. Rutte leidt ons land geheid naar de ondergang. Dus die lege portemonnee was en blijft een groot probleem. Maak je borst maar nat; verdere verhoging van de zorgkosten ten behoeve van de H.H. immigranten, de (onbetaalbare) kosten voor het klimaat, de alsmaar stijgende afdrachten aan Brussel, om nog maar niet te spreken over de andere belastingen zoals de O.G. belasting en de accijnzen. Wie van Rutte en zijn VVD af wil komen zal die lui toch heus moeten afschieten. Hetzelfde verhaal als van die hele ouwe opa; Die gaat niet uit zijn eigen dood, die moeten ze doodslaan….

  Geliked door 2 people

 4. Thomasson zegt:

  VVD = een lege portemonnee, maar wel een zak vol leugens en hoop bedrog.

  Geliked door 2 people

 5. Kraftavilqa zegt:

  En dan te bedenken dat de VVD vroeger een nominaal min of meer conservatieve partij was maar godskolere wat is die club verschrikkelijk naar links afgegleden. Net als hun grote voorbeeld de Amerikaanse democratic party, traditioneel de partij van links en niet te vergeten slavernij. Als je ziet wat daar tegenwoordig de boventoon voert, is die partij qua extreme mallotige luchtfietserij al afgegleden tot GroenLinks niveau. Nou als dat de VVD tot voorbeeld dient kunnen we nog een hoop röttigheid van dat enge kudtpartijtje verwachten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  De slechtste kabinetten ooit, onder Rutte’s bewind is de welvaart en veiligheid volledig verdwenen.
  Heeft Rutte er zelfstandig aan bijgedragen dat Nederland geen saamhorigheidsgevoel en eenheid meer bezit, en heeft de media geholpen om het volk in slaap te sussen……en te houden.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Je moet wel volslagen debiel zijn om VVD te stemmen !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s