We love Femke . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op We love Femke . . .

 1. Hovawart zegt:

  De roep klinkt al in de binnenstad of er wel zoveel uitkeringstrekkers in de stad moeten wonen, het zit de elite toch dwars dat die krijsende heks in de Stopera hun grachten en straatjes laat verslonzen……het wachten is op het bouwen van nieuwe banlieue (nieuwe Bijlmermeer) buiten de stad waar men het onrendabele soort kan onderbrengen, buiten het blikveld van de welgestelden, ook goed voor de vastgoedwaarden in het centrum.

  Geliked door 2 people

 2. ruud beijer zegt:

  Opstappen die kaakklem!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik heb 2 jaar geleden al eens gezegd dat het nog wel eens zover kan komen dat je eigen home in beslag genomen word als je van huis bent. En misschien zelfs als je er woont eruit gegooid word door die lui. Logisch gedacht als er enorme aantallen afrikanen deze kant op komen er er geen huizen zijn. Recht van de sterkste. Dit is nog maar een voorproefje. Bijna niemand, die zich dat voor kan stellen. Ik wel.

  Geliked door 5 people

  • Helena zegt:

   Ja Rensk, ik kan me de filmpjes van dat tuig nog herinneren dat in Italië de huizen van de bewoners confisqueerde. Het zal je maar overkomen als je terugkomt van het boodschappen doen!! En zover is het al in de stad van de ‘lieve’ mensen. Heks Halsema zit zich in Afrika vast te verkneukelen – het gaat allemaal volgens plan – denkt ze. Maar ze piept wel anders als ze terugkomt en haar een ‘ warm welkom’ te beurt valt als haar eigen pandje in beslag is genomen want je weet: ‘karma is a bitch!’
   Gelukkig hebben de Italianen Salvini!!

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @Rensk.
   Ik kan mij het ook goed voorstellen, maar lang plezier zullen ze niet hebben als ze mijn toko confisqueren dat beloof ik van ganser harte.
   Honkbalknuppels doen wonderen.

   Like

 4. Steven zegt:

  Als mij zoiets gebeurt en niemand doet er wat aan, dan fik ik het hele huis af (met man en muis)… ik niks.. de ander ook NIKS!

  Geliked door 5 people

  • henk verhoef zegt:

   die grootspraak hoorde je ook toen bij Pim het lichtje werd uitgeblazen door links
   We zullen je wreken Pim gilde men en vervolgens bertaalde men de uitkeringen/advocaten en vakantie van de dader
   Ergo– nederlanders en wat doen– 70 pct liep achter hitler aan en de rest was niettegen

   Like

   • Steven zegt:

    Geloof mij maar gewoon.. als ik mijn huis kwijt raak aan asielparasieten omdat ik eruit wordt gezet door één of ander nader te bedenken reden door het linkse kamp… dan steek ik het huis in de fik

    Like

 5. Cleo zegt:

  Die linkse kaakklem-troela met haar hele ‘inclusieve’, ‘diverse’ shithole Amsterdam is niks meer dan een grote gore nationale schandvlek!

  Geliked door 2 people

 6. bigljohn zegt:

  In wat voor een horror wereld leven wij toch. Bijvoorbeeld een weekje of langer op vakantie naar de kust, en bij terugkomst zou je zomaar zien dat je je huis niet meer in kan omdat 20 van die koppensnellers je huis afgepakt hebben. Compleet met al je persoonlijke spullen en andere sloten op de deuren, en een politie die alles maar goed vind. Kun je voortaan zelf onder de brug gaan slapen. Resumerend; Je zou nog bang zijn om op vakantie te gaan !

  Like

 7. Henk zegt:

  inderdaad ik denk ook dat het een kwestie van tijd is , er wordt aangebeld , je doet de deur open , 8 uitgeprocedeerden rennen je huis in en pleuren jouw de straat op, vreten je koelkast leeg zuipen je bier op, zitten lekker te zappen op de bank voor je grote flatscreen en wonen je hele huis uit. Jij moet vervolgens naar de rechtbank voor een vonnis om ze er weer uit te mogen zetten, ondertussen woon je 5 weken op straat…………………………………Nederland is KNETTERGEK !

  Geliked door 3 people

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De woede over de krakers van “We are here” is hoewel erg laat wel terecht, heel misschien gaan er toch eindelijk wat ogen open.
  Het betrekken van de wandaden van de zoon van Femke gaan me dan wel weer wat ver, heb zelf in mijn jonge wilde jaren ook het nodige uitgehaald maar vroeger ging men er wel een stuk realistischer mee om, een flink pak op je donder thuis en dan had je het wel gehad.
  De grenzen waren gesteld en je wist weer een tijdje tot hoever je kon gaan, nu wordt alles buitenproportioneel opgeblazen enkel omdat zijn moeder burgemeester is.
  Persoonlijk zie ik liever dit dan dat de jeugd de godganse dag aan de pc of de smartphone zit.

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  @Steven
  Helemaal mee eens , de tactiek van de verschroeide aarde , maar allereerst zal ik toch – al
  wat het halen kan – op die lui inrammen met wat ik maar in mijn handen krijg , affikken kan
  altijd nog !!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  Ik heb geen medelijden met die A’dammers.
  Ze hebben die muts zelf gekozen.

  GroenLinksers zijn communisten, zie hoe ze alles ten gronde richten.
  Ze maken dit land met hun idiologien kapot.
  Zetten de deuren wagenwijd open voor onze ongewenste ´gasten´ die wij allemaal als hard werkende Nederlander moeten onderhouden want dat importtuig is te besodemieterd om te werken en zich aan te passen en ze helpen ons helemaal naar de gallemiezen met hun klimaat en milieu fratsen die het leven van Jan l… uit de biertent onbetaalbaar maken om een groene ideologie na te jagen die niet realistisch is.
  Op de brandstapel ermee.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wederom blijkt dat linkse bestuurders(ters) totaal ongeschikt zijn voor hun taak !!
  Hetgeen hier constant blijkt ook in de zogenaamde “rechtspraak” !

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het is een toonbeeld van onze toekomst, een nachtmerrie in wording, tweespalt zaaien uit ongenoegen,…….en de politiek houd vol dat je kunt overleggen en compromissen kunt vinden met mensen die niets te verliezen hebben, zelfs op zoek zijn naar conflicten, hun plaatsje in de samenleving niet willen verdienen maar opeisen…..bij voorbaat al gedoemd om te mislukken, net als de volksvertegenwoordigers die ons maar blijven voorliegen en bedriegen, dit komt niet meer goed door zalvende woorden en aaitjes blijven geven over de islamitische bolletjes…..
  We hebben een vent met ballen nodig die met zijn vuist op tafel durft te slaan, en het islamiterroriseren net zo zat is geworden als het overgrote deel van de Nederlanders, een kerel die een Nexit durft aan te gaan.

  Like

  • Bob Fleumer zegt:

   Het overgrote deel van de Nederlanders blijkt liever het hoofd in de schoot te leggen, zij durven niet een toekomst te verwerkelijken waar we gelukkig van worden, we moeten lijden en lijden voor het leed aangedaan in verre verledens, Wat een stupiditeit allemaal!

   Like

   • fleckie zegt:

    .Dat ‘.lijden’ is al heel lang met miljoenen ‘vergoed’!!!…Bovendien…heeft DE. gewone. burger er. het. minste. van. geprofiteerd…’toendertIjd’!…….( IN. UTRECHT. aan de LEK, kan men enigszins ‘ waarnemen ’ via ‘leuke theehuisjes, behorende bij leuke villa’s, wie? nazaten natuurlijk van degenen die in Utrecht nog een ‘behuizing’ erop ‘ nahield’, ( als belegd kapitaal, in geval van…).

    Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  Femke Bralsema is een ramp voor Amsterdam, dat heeft die mooie stad niet verdiend!

  Like

 14. Het “WE are here-tuig” Het land uit!!!

  Like

 15. Het

  “WE are here-tuig” Het land uit!!!

  En Femke “de laan uit!”

  Like

 16. Piet Snot zegt:

  Ben je net 2man als je een pand binnen dringt, dan heet het een inbraak. Flik je hetzelfde 10 man, dan is het in eens kraken.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Ach, dat is geen tuig, het zin onschuldige tieners die zich vervelen en daarom wat kattenkwaad uithalen.

  Femke snapt dat heel goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s