Het volgende smokkelschip zoekt een veilige haven – “Psychologisch noodgeval” aan boord van de “Ocean Viking”

Screenshot_91.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het smokkelschip “Ocean Viking” met aan boord 356 illegale migranten dobbert al dagenlang tussen Malta en Italië in internationale wateren, verzoekt snel om een veilige haven, die Tripolis had aangeboden. Nu begint het volgende scenario à la Hollywood, want net zoals op de “Open Arms” nemen de spanningen toe en wordt het “psychologische noodgeval” uitgeroepen om druk op Europa uit te oefenen.

politikstube

Ook de “Ocean Viking” gaat op de misleidende toer. Onder de 356 illegale migranten bevinden zich zieken en 103 minderjarigen. Deze strategie kennen we al, bij de “Open Arms” waren het eveneens zieken en minderjarigen, die niet ziek en slechts gedeeltelijk minderjarig waren. Even afwachten welke drama´s de bemanning van de “Ocean Viking” nog meer bedenkt. Bij de “Open Arms” had dit uitstekend gewerkt, vooral de show “Migranten willen naar Lampedusa zwemmen”.

Ilgiornale.it” bericht:

De “Ocean Viking” bevindt zich met 356 migranten aan boord nog steeds in de internationale wateren tussen Malta en Lampedusa. Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée: “Psychologisch noodgeval aan boord, we verzoeken om een veilige haven om aan te meren.” Na de oplossing van de zaak “Open Arms” met de inbeslagneming van het schip door het Openbaar Ministerie en het aan land laten gaan van migranten, heet het “nieuwe” noodgeval “Ocean Viking”.

“We hebben 356 overlevenden aan boord, die om menselijkheid vragen. We hebben zo snel mogelijk een veilige haven nodig”, schrijven de beide NGO´s op Twitter.

Op dit moment gebeurt er echter niks. Op Twitter appelleert Artsen zonder Grenzen aan Europa om “dringend te handelen en een einde te maken aan de landingsblokkade”, die door de Maltese en Italiaanse autoriteiten werd opgelegd. Ondertussen berichten de beide NGO´s nog steeds dat de spanningen aan boord toenemen. Migranten vragen zich af of ze naar Libië zullen terugkeren. Alleen de haven van Tripolis was voor de “Ocean Viking” geopend om de reis te beëindigen. Dit voorstel werd door de bemanning afgewezen: “We zullen onder geen enkele omstandigheid mensen naar Libië terugbrengen”.

Onder de zich aan boord bevindende migranten is, afgezien van ontmoediging, sprake van een “psychologisch noodgeval”. Dr. Luca Pigozzi, een van de artsen aan boord van het schip, sprak van “volledig uitgeputte” mensen. Zoals al genoemd zijn er 356 mensen aan boord, waaronder 103 kinderen of kinderen jonger dan 18 jaar. “Tot nu toe hebben we 130 medische onderzoeken en 63 verbanden aangelegd. We doen onze uiterste best, maar we zijn ons ervan bewust dat enkele patiënten beter ter plaatse behandeld zouden kunnen worden”, verklaarde Pigozzi.

In afwachting van een oplossing verklaarde Frankrijk bereid te zijn om enkele migranten van de “Ocean Viking” op te nemen. “We zetten ons voor de ´Open Arms´ in, we zetten ons voor de ´Ocean Viking´ in” om er zeker van te zijn dat de mensen op deze schepen zo snel mogelijk van boord kunnen gaan”, schreef de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, op Twitter. En hij voegde er aan toe: “De coördinatie is begonnen. Het is onze collectieve verantwoording. We moeten nu een snelle oplossing voor de ´Ocean Viking´ vinden: er vinden discussies tussen Europese partners plaats en gisteren had ik een gesprek met mijn collega in Malta. Frankrijk zal solidariteit tonen en 40 mensen opnemen: een team van het Franse bureau voor vluchtelingenbescherming (OFPRA|) zal de komende dagen ter plaatse zijn.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het volgende smokkelschip zoekt een veilige haven – “Psychologisch noodgeval” aan boord van de “Ocean Viking”

 1. bobzelf zegt:

  FEMKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZE KOMME DER AN !!
  ALLEMAAL IN 1 X GEINIG HE
  FRAU VALSEMA
  BEL EFFE JOHHHH
  STEEL DE SHOW NOG 1 X
  WHAHAHAHAHAHAHA

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het is 1 en al manipulatie. Nooit moeten mensen toegeven aan manipulatie, maar mensen geven er toch aan toe.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Er is helemaal geen noodgeval aan de orde want ze zoeken zelf de problemen, gewoon terugsturen naar een Afrikaanse haven, probleem opgelost zonder doden en wij zonder gewelddadige barbaren op ons dak.

  Geliked door 2 people

 4. rottenpikwick zegt:

  Wel 1 miljard Zielenpieten willen deze kant op komen! De Feestbeestengeneratie moet tot hun 95e doorwerken! Yolo, Yolo!

  Geliked door 2 people

 5. Marc zegt:

  Ik weet een heel goed medicijn: een exocet-raket!

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Veilige haven? Sureee.. Libië… Afrika… Er zijn genoeg havens waar men VEILIG kan aanmeren. dus waarom altijd koers aanhouden naar Europa?
  En wat is de definitie van ‘menselijkheid’ in pvda taal… “kom op en help jezelf te vernietigen”?
  Het linkse volk heeft haast met het ophalen van half Afrika… dit gaan ons westerlingen een gigantische PLAAG bezorgen van ONMENSELIJKHEDEN zoals MOORD, VERKRACHTING, GEWELD, ARMOEDE door het ineenstorten van ons sociaal stelsel, VERPAUPERING en GIGANTISCHE STEEKPARTIJEN……
  Het wordt voor ons straks VLUCHTEN OF STERVEN hier in Europa… maar het laatste is denk ik ook zo’n beetje de bedoeling om de bevolking uit te dunnen….
  Maar maak u vooral NIET druk… blijf gewoon huizen kopen, aan een nieuwe auto denken, sparen om op vakantie te gaan…en thuis lekker op de bank koken met sterren en voetbal te kijken.
  En straks worden we met z’n alleen ook nog lekker geroosterd door het 5G netwerk, want van die WIFI versterkers moeten we af hoor….

  Geliked door 2 people

 7. Sabeltant zegt:

  Er is maar een plek voor die parasieten.
  Terug naar Afrika, waar ze thuishoren.

  Geliked door 2 people

 8. Cathja zegt:

  De leugens m.b.t. de gezondheid van de ‘vluchtelingen’ zouden alle alarmbellen moeten doen afgaan. Zeker nu is vastgesteld dat in eerdere en soortgelijke ‘noodgevallen’ er niets aan de hand bleek te zijn.
  De bemanningen van de ‘reddingsschepen’ moeten in hechtenis genomen worden, omdat zij handlangers blijken te zijn van de mensensmokkelaars. De ‘reddingsschepen’ moeten verbeurd verklaard worden. Leg ze aan de ketting.
  Het is toch werkelijk abnormaal dat er nog landen bestaan die ‘vluchtelingen’ willen opnemen? De chaos wordt met de dag groter. En wat te denken van Frau Merkel, die nog meer ‘mensen in zeenood’ wil toelaten?
  Salvini verdient alle respect voor zijn opstelling in deze kwestie. Ik vrees echter dat hij op een dag zal worden uitgeschakeld…

  Geliked door 3 people

 9. koosv8 zegt:

  Als er echt nood aan de man is op zee , dan maakt het volgens mij niet uit Waar men aan land wordt gezet. Maar Tripolis niet, nee…. alleen de EROPESE KANT, dan is er dus GEEN nood aanboord. Schiet ze maar uit het water van mij part.

  Geliked door 1 persoon

 10. afmeren in Marokko lost alles op

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Zolang stommelingen geld ‘afschuiven’ naar dergelijke’ondernemingen’! zoals ik eerder al heb verteld over de bedelbrief van Artsen. zonder. Grenzen ,( om Artsen zonder Grenzen. deelgenoot t e maken van een erfenis, aangegeven in een testament) is er een. ‘GELDELIJKE
  VOEDING’, om. de ‘ELLENDE’. verder. over. ons. heen. te. halen,……..<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  Tijdens ditbericht – typen, verdween het gewoonweg in het….?
  Zoang er nog STOMMELINGEN zijn die zogenaamde. ‘reddingsschepen, ondersteunen, door- met…in hun eigendom. ARTSEN . ZONDER. GRENZEN. laten meedelen in in hun opgemaakt testament, ( zoals ik eerder berichtte over de bedelbrief van deze organisatie,in het Brabantse blad ONS, ( voor senioren), zullen we wel geconfronteerd blijven, met de ‘onvermoeibare inzet’ van de organisatie, met het doel zogenaamde. ‘zieligerds onder onze volken te. doen. ‘(MIGREREN!…………( of als illegalen??; ‘ onze landen ‘ “als. onveilig “? ‘. laten. worden?)…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 13. Hier begint de ellende, en kan alleen ook HIER gestopt worden : de schepen terugsturen naar een Afrikaanse haven. En weigeren de plaatselijke autoriteiten dat, dan nooit laten aanmeren in welke Europese haven, ook. Wij zijn niet verantwoordelijk voor heel Afrika, dat zijn de corrupte, ‘alleenheersers’ van de landen van herkomst. Is er oorlog? Diplomaten erheen, daar zijn zij voor, én worden daarvoor betaald. Niet om vanuit Europa te ‘dreigen’ met ‘sanctie’ s’ vanaf een ‘ pluchen’ – stoel! Geen succes op diplomatiek niveau, dan VN – troepen erheen. Dat is vaak een ‘giller’, omdat, met name onze ‘blauwhelmen het juiste materieel niet hebben. Én de anti-terroristische opleidingen moeten veel en veel beter, zodat er na vertrek, (zie Afghanistan) zo’ n land niet ‘terug naar af’ vervalt. Dat is kapitaal-/tijd-vernietiging : mensenlevens-materiëel en kostbare tijd!

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Psychologisch noodgeval zo snel mogelijk dumpen in zee !!

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben geleidelijk aan net als Bozeoudeman op het punt beland dat ik denk; “het zal mijn tijd wel duren”.
  Natuurlijk ben ik het hevig oneens met het continu binnenlaten van illegale migranten en de vele knievallen die voor de islam worden gedaan, jazeker ik kan me er nog steeds over opwinden maar tegelijkertijd denk ik dat het een gelopen zaak is.
  Terugdraaien zie ik niet gebeuren en met name jongeren schijnt het geen bal te interesseren, ze vinden het wel goed zo. Die willen de beest uithangen in Chersonisos of lekker all-in naar Turkije en doen dat dan ook massaal.
  En tegen de tijd dat de schellen van de ogen vallen dan is het te laat, het is allang geen vijf voor twaalf meer, het is kwart over.
  Een te groot deel van Nederland en andere West-Europese landen blijft verblind stemmen op christelijke en socialistische partijen.
  Islam-kritische partijen worden bewust buiten regeringscoalities gehouden en men schijnt niet te willen zien dat dit het einde van de democratie betekent.
  Voltaire zei ooit; “Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen” maar dat is aan de huidige politici niet besteed.
  Vrijwillige remigratie ? Ze zouden wel gek zijn zolang de uitkeringsmachine nog steeds op volle toeren draait
  Gedwongen remigratie ? Ziet u het voor u zolang er nog partijen als Groen-Links, D66 en de PvdA bestaan ? Idem voor het sluiten van de grenzen.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/22/one-quarter-of-germans-now-come-from-migrant-backgrounds/

  One Quarter of Germans Now Come From Migrant Backgrounds

  Een kwart van de Duitsers heeft nu een migrantenachtergrond

  The number of migrant-background residents in Germany has reached a new all-time high at 25.5 percent of the population, and a significant 42 per cent of young children in Germany are of migrant backgrounds.

  Het aantal inwoners met een migratieachtergrond in Duitsland heeft een nieuw record bereikt namelijk 25,5 procent van de bevolking, en een substantiële 42 procent van de jonge kinderen in Duitsland heeft een migrantenachtergrond.

  The new statistics come from a report released by the German Federal Statistical Office this week which states there are now 20.8 million German residents who come from migrant backgrounds, defined by having at least one parent born overseas, Kronen Zeitung reports.

  De nieuwe statistieken zijn afkomstig van een rapport dat deze week door het Duitse federale bureau voor de statistiek is gepubliceerd en waarin bekend wordt gemaakt dat er 20,8 miljoen Duitse inwoners met een migrantenachtergrond zijn, die migrantenachtergrond wordt bepaald door het hebben van ten minste één in het buitenland geboren ouder, meldt de ‘Kronen Zeitung’.

  Of those 20.8 million, just over half, or 52 percent, hold a German passport, with the other 48 percent being citizens of foreign countries.

  Van die 20,8 miljoen heeft iets meer dan de helft, of 52 procent, een Duits paspoort, de andere 48 procent is burger van buitenlandse staten…

  The report states that 13.5 million German residents are immigrants and found that that main motivation for moving to the country, which was seen in 48 percent of cases, was family reunification, also known as chain migration.

  Het rapport stelt dat 13,5 miljoen Duitse inwoners immigranten zijn en dat de belangrijkste motivatie om naar het land te verhuizen, in 48 procent van de gevallen was dat zo, gezinshereniging was, wat ook bekend is als kettingmigratie.

  Like

 17. Hans zegt:

  Deze week gaat de deurbel. Een jonge vrouw van “Artsen zonder grenzen” Of ik wil doneren.?!
  Haar verteld dat ze nu aan het verkeerde adres is omdat wij niet van de “Reddingsboten” houden.
  Dus nu lopen ze langs de deur om deze idioterie te financieren.

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Terug naar Afrika of uithongeren op zee. Er is geen andere keus voor de beestmensch.

  Like

 19. Lucky zegt:

  Psychologisch noodgeval? Nee hè, dus alwéér een lading verwarde mannen….

  Like

 20. jungleelephant zegt:

  Zo lang ze havens weigeren is er ook geen nood,dus mogen ze van mij terug varen of overboord:mij zal het worst wezen,zo lang ik ze maar niet hier tegenkom!Hier moet ik zoeken naar een Nederlander;het meeste is getint of zwart,bah!Mijn land is dit niet meer.Ik moet nog even wachten,helaas,maar daarna zoek ik mijn heil ergens anders!

  Like

 21. Jan zegt:

  Lamlendige socialistische politicus:
  Democrat Rep. Caught on Camera Saying We Need Illegal Immigrants to Mow Our ‘Beautiful Lawns’


  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/democrat-rep-caught-on-camera-saying-we-need-illegal-immigrants-to-mow-our-beautiful-lawns/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s