Italiaanse psychologe met ideeën uit het laboratorium van Frankenstein

Screenshot_89

Achter de knappe façade zitten vreselijke gedachtespelletjes: de Italiaanse wetenschapster Maddalena Marini wil graag niet conforme meningen in het menselijk brein d.m.v. elektroshocks elimineren. 

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Heropvoeding door middel van elektroshocks

Dat is nieuws waar Angela Merkel en haar getrouwen, de Groenen, de linksen, de SPD en wellicht ook de FDP, de gutmenschen en de o zo moralistische kerken enthousiast over zouden kunnen zijn: eindelijk schijnt er een manier gevonden te zijn hoe men bij mensen met niet gewenste meningen hun ideeën kan uitdrijven. Nee, er worden geen brandstapels bedoeld of gewoon in de kerker gooien, in geval van twijfel bijvoorbeeld zoals in de DDR en de Sovjet-Unie in de psychiatrie, maar via medische weg door het menselijk brein met elektroshocks te mishandelen.

PI News (2)

Maddalena Marini uit Italië is psychologe. In de Italiaanse editie van de “Huffington Post” (de Duitse editie werd immers gelukkig wegens de slechte verkoopcijfers al lang gestaakt) liet zij verluiden dat op deze manier de “onbewuste vooroordelen en stereotypen” over bepaalde thema´s uit de weg te ruimen zouden zijn of, eigenlijk, je de mens kunt herprogrammeren.

Al 20 jaar lang probeerden onderzoekers de “etnische en racistische” vooroordelen en stereotypen door andere informatie (propaganda dus) uit de weg te ruimen. Duitse media en de staatszenders doen hier ijverig aan mee, maar in ieder geval een groot deel van de burgers heeft zich niet laten manipuleren. En de successen, aldus de psychologe, zouden beperkt en niet van lange duur geweest zijn.

Een uitspraak, die waarschijnlijk waar is, als je denkt aan dat geklets over de incidentele gevallen, dat de burgers in het begin nog geloofden, tot dan de volgende moord, de volgende verkrachting of de volgende steekpartij door de zielige “beschermingzoekers” plaatsvond.

De signora van het Italiaanse Instituut voor Technologie (IIIT) wil dat nu fundamenteel veranderen. Vooroordelen zouden zo vast in het (door haar blijkbaar als verward beschouwde) menselijk brein zitten, dat ze alleen maar door de “verandering van biologische mechanismen in het brein” veranderd zouden kunnen worden.

Een heerlijke gedachte voor alle links-groene dromers: een patriot vol vooroordelen wordt een vluchtelingen-fan van de Antifa.

Dit wil Marini bereiken door het gebruik van “niet invasieve breinstimulering technieken”, die de mechanismen moeten aansturen die ons brein reguleren. Dat moet d.m.v. elektrische of magnetische stoten en stromen plaats te vinden, op dezelfde manier als elektroshocks bij de electrokramptherapie” (tegenwoordig bagatelliserend elektronvulsietherapie genoemd), waarbij de bij  de patiënt stroomstoten van 30 seconden door zijn brein en lichaam gejaagd worden, die voor zware krampen zorgen, die tegen manies en depressies moeten helpen.

De “transkraniële hersenstimulering” (= “door de schedel”) moet daadwerkelijk het denken en leren bevorderen. En dat niet alleen: artsen hopen op nieuwe manieren om depressies te verzachten of pijn te bestrijden. En al jarenlang investeert de DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency), de onderzoeksafdeling van het Amerikaanse ministerie van Defensie, veel geld om met deze techniek de reactiesnelheid van soldaten te verhogen of hun vermoeidheid te verdrijven. Desondanks blijft de praktische toepassing uitermate ingewikkeld en bij oneigenlijk gebruik kan de werking het tegenovergestelde zijn. Zuiver technisch gezien worden aan de te verbeteren mens elektrische stroomstoten toegediend, net zoals in de gedrags-, aversie- en bestraffings-“therapie” in de psychiatrie in het helemaal nog niet zo verre verleden.

Op deze manier zou men bijvoorbeeld het “vooroordeel” kunnen bestrijden dat terrorisme met Arabisch uitziende personen verbonden zou zijn, stelt de psychologe voor. In haar artikel in de “Huffington Post” zegt de wetenschapster niet direct of ze van mening is dat deze ingreep vrijwillig of bij bepaalde groepen personen verplichtend zou zijn, maar ze wijst erop dat volgens haar mensen niet in staat zijn vooroordelen en stereotypen op te geven.

“Gelijkheid is het fundamentele recht van iedere burger en een plicht van onze samenlevingen”.

Een tip van “PI-News” voor de Italiaanse wetenschapster: herinvoering van de goede oude lobotomie. Daarmee kunnen onaangename mensen voorgoed invalide gemaakt worden. Lobotomie is in Duitsland weliswaar niet meer gebruikelijk, maar in plaats daarvan de moderne procedure leukotomie. Dan blijven er alleen nog maar gutmenschen over.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Barbarisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Italiaanse psychologe met ideeën uit het laboratorium van Frankenstein

 1. flo zegt:

  (Ok, het is een banale reactie maar toch.) ik denk dat een paar Afrikaanse primitivo negers of Arabieren met zeer grote l….n deze psychologe even wat “transkraniële vaginastimulering”
  (de zgn “niet invasieve vagina stimulering technieken) moeten bijbrengen, dan zullen haar linkse hersenen een kleine boost krijgen, het lopen en wat andere zaken daarna zullen wel wat problemen geven, maar er volgt vanzelf een andere kijk op vooroordelen en stereotypen……

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  Zou fijn zijn als we beginnen met de linksliberale en christelijke mensen als proef. Daarna meteen verkiezingen houden. Als de PVV dan de grootste wordt klopt de stelling van Marini Frankenstein.

  Geliked door 1 persoon

  • Wakkere Joost zegt:

   Uh zou je de de christenen er even buiten willen laten want die worden namelijk getarket
   en vervolgd door zowel links als moslims. En vergeet niet dat dank zij hun jij jouw
   leventje wat je nu leid aan hun te danken hebt.en de westelijke beschaving mogelijk heeft gemaakt.
   Zonder hun was je nu zo en zo al moslim geweest.Denk aan de kruistochten, al
   meerdere keren zijn door de christenen, de moslims Europa uit gelazerd en verdreven.
   En natuurlijk heb je foute en valse christenen verraders heb je overal.
   Besef wel dat de christelijke beweging
   is geïnfiltreerd door totaal verknipte links georiënteerde gehersenspoelde mensen.
   bedenk wel de enigste oplossing tegen de moslims is wel onder de christelijke
   vlag en dat gaat weer komen.Van de Ateisten moet je het ook niet hebben die zijn
   te veel met zichzelf bezig en de meeste zijn tevens ook links communist georiënteerd.
   Door deze instelling van deze mensen kunnen de satanisten ongestoord hun gang gaan
   om onze levens te verwoesten.
   Gaat hier maar is bij stilstaan.
   Natuurlijk zijn er tegenwoordig een heleboel christenen slappe knieën figuren en tamme
   poesies.En dat veranderd nog wel.Als de linkse kerk met foute mensen die de angst
   cultuur er in stampen heroverd word.
   Nogmaals besef dat jij jou leventje mogelijk is door de christelijke cultuur anders
   was je nu slaaf of moslim en zaten we nog steeds in de middeleeuwen wereldwijd.
   En zij hebben ons normen en waarden bijgebracht voor het gezin en samenleving.

   Like

   • Harry zegt:

    Ben je wakker Joost ?

    Je begint met te vragen of we de christenen er even buiten willen laten en vervolgens krijgen wij weer een vrome hersenspoeling , met “feiten” waar we onderhand al over uitgeouwehoerd zijn .
    Iedere keer weer diezelfde opsomming onzin .
    Ook die debiele opmerking dat atheisten links georienteerd zouden zijn , nou ik ken er honderden waarvan er GEENEEN links is .
    Ook weer zo’n raar dogma .
    Ik word hels , als ik van socialisme , communisme en dat soort ellende beschuldigd word omdat ik niet in jullie godje geloof .
    En dat blijven jullie maar volhouden GVD !
    Heb je dan een bord voor je kop of wat ?

    En niemand zal bestrijden dat die kruisridders die klotemoslims een keer of wat kortgehakt hebben , maar ze zijn wel veel te vroeg gestopt met inkorten !
    En het heeft te lang geduurd voordat ze snapten dat er wat moest gebeuren !
    Dat was goed stom !
    Bovendien heeft het christendom ook ontieglijk veel mensen vermoord , was je dat even vergeten ? Je kent het oude testament toch wel ?
    Maar daar sluiten jullie het liefst je ogen voor .

    Maar atheisten zouden het liefst zien , dat niemand behept was met enige religieuze aandoening . Dan was er ook geen islam geweest .
    Gewoon twee voeten op de grond , alles zelf oplossen en vooral ZELF NADENKEN .
    En dat niet aan een illusie in de lucht overlaten .

    En die klote moslims , die vallen ons nu nog aan vanwege wat die kruisvaarders aangericht hebben .
    Dus , daar valt ook nog wel iets op af te dingen .

    Mag ik nog even een klein voorbeeldje geven van christelijke hypocrisie ?
    Ik had een HTS-er in dienst die heel gelovig was .
    Toen ik hem attent maakte op een kerkgenoot van hem , die binnen tien jaar een meer dan een miljoen euro bij elkaar bedonderd en gestolen had , kwam er een subtiel besmuikt lachje op zijn gezicht . Ik werd een beetje pissig .
    Toen ik hem vroeg wat ie daar nou van vond ,
    zei ie ” ja , dat zou ie EIGENLIJK niet moeten doen ” .
    Begrijp je wel ? EIGENLIJK NIET .
    EIGENLIJK is het niet goed , maar hij zit iedere zondag voor in de kerk hard mee te zingen , dus dan geeft het EIGENLIJK niet !
    Dus stop nou maar met dat religieuze gedram , want wie met twee benen in de werkelijkheid staat weet wel beter .
    En als ik gehersenspoeld wil worden , dan slof ik wel achter die stoet farizeeers aan die hier iedere zondag twee keer en op woensdagavond nog een keer langssloffen , onderweg naar hun clubgebouw .
    Je weet wel , die dames met die klapkuiten , een knotje , veel te lang grijs haar , middeleeuws jurkje aan , oma Duckschoenen en zo’n halleluja gezichtje waar je de preek van die dag van af kunt lezen .
    Begeleid door een stel van die stijve planken met zo’n kalkoenenblik .

    Ik kan dat zootje onderhand wel uitkotsen .
    Die zijn net zo hardleers als jij !
    Kun je je voorstellen , dat atheisten weinig verschil zien tussen moslims en fanatieke christenen ?

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Wegens je ongefundeerde haat tegen christenen stel ik voor jou als eerste proefkonijn te nemen, is 1 probleem alvast uit de weg geruimd

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    @ Jan
    Dankzij de christelijke partijen in bijna heel Europa, heeft het hier zover kunnen komen
    met de islam. Dat noem jij ongefundeerd, en toch zit jij op deze site tegen de islam, de
    de christenen te verdedigen. Nogal hypocriet.

    Geliked door 1 persoon

 3. bigljohn zegt:

  Er bestaat al heel lang een veel effectievere methode om middels elektriciteit onwillige personen (gelijk als die onderzoekster) te behandelen. De elektrische stoel ! Succes verzekerd !

  Geliked door 1 persoon

 4. bobzelf zegt:

  WIE GEHT’S MIT IHNEN ?? FRAU MENGELE

  Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  Elektroschok therapie… dat is echt paar eeuwen terug in de evolutie….
  Niks van dat vaginale geleuter voor dat vrouwmens maar mijn oplossing (nog niet uitgevoerd want de belgische staat/etatbelge vind het niet goed 🙂 voor de dummies nog eens uitleggen :
  rechtop lopende amoebe parachute omgespen, (ik kan ook wel eens leep zijn dus een Chinese of Swahilli gebruiksaanwijzing) en dan boven een willekeurig islamietenland deurtje open een het wezen een zetje geven.
  Ik zie ze al gillend naar benden komen zo schijterig dat ze vergeet aan het koordje te trekken (ik heb natuurlijk de automatische opening gesaboteerd 🙂
  Het is een typisch product uit de socialistische hoek de maakbaarheid van de maatschappij ze zijn het nog steeds niet verleerd.

  Geliked door 2 people

 6. Marc zegt:

  Waren het niet de nazi’s die in de medische ‘wetenschap’ hun veelvuldige handlangers vonden?

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Een vlucht van Transavia Paris-Tunis omgeleid naar Nice Zuid-Frankrijk na agressie van een HAKKELBAR tegen een steward.

  De vlucht van Transavia vanaf Orly, Parijs naar Tunis moest naar Nice worden omgeleid omdat een door Allah bevangen idiopot, ik bedoel, een geleuvige musulman zonodig voor de deur van de cockpit moest gaan liggen bidden naar allah onder de kreten Allah-Akbar.
  [ nu moest ik gelijk denken aan de verstandige Burgemeester ergens in Italië die had gezegd:”ALS ZE ALLAH HAKKELBAR ROEPEN, GELIJK NEERKNALLEN.”
  Maar dat is helaas moeilijk in een vliegtuig……….]

  video/1

  Geliked door 3 people

  • flo zegt:

   Inplaats van de mislim even flink in elkaar te trappen zodat hij zn suikerzieke adem stank inhoud, maakt men liever videootjes met de telefoon! En wat te denken van de extra greta thonberg uitstoot door de omweg!!
   De toekomstige strijd tegen de pislam overheersing zal door het westen worden bestreden met videotjes maken van de strijd, de uitkomst weet ik al…….

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Hoe kan dat nou, als ik toch alle reacties hier lees, zijn ze hier allemaal, stuk voor stuk, bereid om elke mossel zelf een bus of ziekenhuis uit te schoppen.
    Waarom dat dan nog niet eerder gebeurt is, want ze lopen hier alweer een tijdje rond, daar blijft ze verder altijd nogal wazig over.
    Maar ze zijn het dan wel van plan.
    Voorlopig lees ik maar van ongeveer 5 reageerders die wel hun bek open trekken in een winkel, maar die krijgen daar ook nooit enige steun van Nederlanders.
    Eerder worden ze zelf dan nog aangevallen door diezelfde Nederlanders die allemaal precies weten wat het probleem is en waar het aan ligt, als ze thuis zijn.
    Maar ze hebben dan wel weer vaak een boze brief ergens heen gestuurd, dat schijnt nogal indruk te maken, denken ze dan zelf.
    Nederlanders en stoere praatjes, ik lach er om.
    Je hebt er verder geen zak aan, als het er op neer komt laten ze je vallen.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dat van die boze brieven sturen heeft ergens ook wel weer iets aandoenlijks.
    Ze denken werkelijk dat als ze een brief naar Arriva of naar Albert Heijn sturen dat deze direct door gestuurd wordt naar de hoogste baas, of op ze minst een spoed vergadering ingelast gaat worden.
    Terwijl het gewoon een secretaresse/ uitzendkracht is die zo’n brief opent en direct weg flikkert omdat het niet relevant is, behalve opmerkingen waar ze echt niet wakker van liggen.
    Je kan dan net zo goed de belasting opbellen en klagen over je belasting aanslag.
    Dat is net zo zinnig.
    En zo houd het volk zich hier bezig, acties noemen ze het zelf, en gewaagd.

    Like

  • rottenpikwick zegt:

   Fasten your seatbelts! Ik ben van Greenpeace dus… Maar heb ook de lol van het reizen er af. Zelf ook een paar keer “gedoe” gehad in een vliegtuig. (met blanken) Ook geen trek meer om tussen allerlei dubieus volk te staan / zitten. ‘k Heb heerlijk genoten, in betere tijden.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Je moet blanken mensen ook geen kaaskop en white trash noemen.
    Dan krijg je met mij ook ruzie als ik er bij zou zijn, en terecht.
    Alleen mensen die niet room blank geboren zijn, gebruiken dit woord.
    Dat jij een Nederlands paspoort heb en hier geboren bent, wil ik wel geloven, maar niet dat jij volledig blank bent.
    Vanwege je taal gebruik. Alleen mensen met een kleurtje gebruiken dit soort taal.

    Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dat bidden voor de cockpit is je reinste provocatie! Zelf een paar keer biddende Joden ‘beleefd’ in een vliegtuig. Ook zeer irritant!

   Like

  • fleckie zegt:

   Ze hadden hem minstens, ook. onder. ‘ dezelfde’ kreten!
   , ‘ als hulp! een flinke mep op zijn kop , kunnen verkopen!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

  • Republikein zegt:

   Stroomwapen en klaar.

   Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Achter de knappe façade zitten vreselijke gedachtespelletjes….

  Gold ook voor Eva Braun

  Like

 9. Steven zegt:

  Krijgen straks alle RECHTSE stemmers een oproepkaart in de bus om aan deze VERPLICHTE hersenmishandeling mee te doen?

  Geliked door 1 persoon

 10. rottenpikwick zegt:

  Nog even en de mens heeft de keus; een jongetje of een meisje fabriceren. Nee schat, eerst een meisje, over 2 jaar een jongetje. Je moet niet zeiken, heb je zelf mee ingestemd. Heerlijk copuleren!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Foei pikwick je discrimineert zie ik, in de maatschappij van de groene multikulle levensvormen bestaan er geen jongens en meisjes meer maar watjes die de éne dag man (wat zij denken dat daar voor moet doorgaan) en de andere dag pussie willen zijn.
   Vroeger dachten pa en ma wat zouden we graag een zoon of een dochter hebben, heden denkt de helft van het kiezerskorps (de rechtop lopende gelobotomiseerde entiteiten uit de socialistische groene hoek) welke gender willen we dat “het” heeft
   Jij bent vast geen kiezer van robot Jetten of de gladde paling Klavert 🙂

   Geliked door 1 persoon

 11. Te beginnen in Brussel : de Europese Commissie….

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Zo snel mogelijk opsluiten deze gek !

  Like

  • Trucker zegt:

   Wat denk je van Vught ik geloof dat daar de haatbaarden zitten, kan ze gelijk daar haar ding doen, hoewel ik vermoed dat ze minder problemen heeft met islamieten als met Italianen of welke Westerse samenleving.

   Geliked door 1 persoon

 13. Jules Vismale zegt:

  Helaas heb je altijd figuren zoals deze blonde heks die nog steeds denken dat je iedereen tegen hun wil in kunt veranderen, hersenspoelen of gewoon zodanig kunt omvormen dat zij zogenaamd allemaal gelijk worden! Het lijkt me anders juist een heel goed idee dat dit walgelijke linkse mispunt van een Maddalena Marini gewoon ZELF eens te gaan hersenspoelen door een soort hersenspoelmachine en op het zodanige manier dat ze helemaal knettergek wordt of anders het verstand krijgt van een kind van 2 jaar oud!
  Wat een gemeen kreng is deze “wetenschapster” toch die eigenlijk gewoon een schande is voor haar beroep, gelijk aan een heleboel “artsen, geleerden etc. uit bepaalde strips die ook dachten dat ze hun patiënten zogenaamd konden genezen, hen vaak alleen maar zieker maakten of eveneens wilden gaan hersenspoelen!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Maddalena Marine zou haast de dochter van de SS-arts Jozef Mengele uit Auschwitz kunnen zijn geweest en laat ze anders gewoon zichzelf haar hersenen in de vernieling helpen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s