Uit de EU en de VN is beter voor het behoud van onze eigen Nederlandse identiteit en cultuur!

Screenshot_76.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Veel Duitsers hebben, net zoals veel Nederlanders, hun toevlucht genomen tot het internet om het nieuws te ontvangen, omdat het nieuws, net zoals hier, politiek geïnstrueerd wordt. De NOS is Nepnieuws Onder Staatstoezicht, eenzijdig en altijd bezig om de realisten te demoniseren. Uit onderzoek is gebleken dat de Duitse bevolking nu een duidelijk onderscheid maakt tussen meningsuitingen in de openbare ruimtes en in privékringen. Een fenomeen dat veel Oost-Duitsers maar al te goed kennen van de DDR. De agressie en intolerantie in het politieke discours, iets wat we ook hier in Nederland zien, doet ook denken aan DDR-omstandigheden.
https://ejbron.wordpress.com

Deze massa-immigratie is niet vanzelf ontstaan, maar is al lang geleden gepland en wordt aangestuurd door de EU en de VN en wat prominente figuren in Amerika. Enkele voorbeelden uit onderstaand artikel.

-Een uitspraak in 1999 van Sovoio Vieira de Mello, een speciale gezant van de VN, is toch op zijn minst opmerkelijk. Hij beweert dat “ongemengde volken eigenlijk een nazi-concept zijn”.

-In 2008 rapporteerde de “Daily Express” dat er een geheim plan was van Brusselse EU-economen, een rapport van Eurostat, dat er 56 miljoen immigranten uit Afrika tegen 2050 naar Europa moeten zijn gebracht.

-Er spelen heel veel spelers achter de schermen mee die deze invasie van immigranten promoten en dus achter de vernietiging van de identiteit en cultuur van Europa staan en de vrijmetselaars hebben daar een opmerkelijke rol in…

Nu heb ik begrepen dat er ook bij de vrijmetselaars twee stromingen zijn en één van die stromingen is dus duidelijk op de hand van Soros en de Bilderbergers, aangezien 28 vrijmetselaarsloges in Europa, van Turkije tot Portugal, van Italië tot Ierland en Polen in een gezamenlijk persbericht in 2015 opriepen tot “open grenzen voor onbeperkte immigratie”.

-Timmermans in 2015; “De toekomst van de mensheid is niet langer gebaseerd op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur”.

-EU-commissaris Dimitris Avramopoulos; 3,5 miljoen immigranten komen er per jaar bij in de EU en Europa’s immigranten zijn hier om te blijven. We kunnen en zullen de migratie nooit stoppen.

-De Portugese António Guterres, secretaris-generaal van de VN; “Migratie is niet het probleem, maar de oplossing”. “Europese landen hebben niet het recht om hun grenzen te controleren, in plaats daarvan zouden ze de armste mensen moeten opnemen”.  “POLITICI MOETEN DEZE ´WAARDEN´ HOGER STELLEN DAN DE MEERDERHEID VAN DE VERKIEZINGSWIL”.
https://fassadenkratzer.wordpress.com

Deze immigranten uit niet-westerse landen hebben ook een mentaliteit, een normaliteit en normen en waarden die niet passen in onze westerse samenleving.

Zo liep een Eritrese immigrant, die een oudere Nederlandse vrouw heeft verkracht en vermoord, met een glimlach op het gezicht de rechtbank binnen. De vrouw is overleden aan de brute verwondingen die deze man haar had bezorgd; gebroken ribben, een verbrijzeld gezicht, verschillende wonden en ernstig hersenletsel.
https://voiceofeurope.com

In Frankrijk is het al heel “gewoon”… Brandweermannen worden daar veel aangevallen, brandweerlieden die een 80-jarige man in de wijk Jas-de-Bouffan probeerden te reanimeren werden gewaarschuwd dat hun voertuig werd gestolen. In de stad Noisy-le-Roi werden brandweerlieden aangevallen door een 15-jarige jongen, waarbij 2 van de drie brandweerlieden snijwonden en kneuzingen opliepen.

Sinds 2017 is het aantal aanvallen tijdens interventies gestegen met 23 procent. André Goretti, voorzitter van de brandweerbond, vertelde; de bevolking wordt in de steek gelaten, hulpdiensten kunnen niet meer aan de behoeften van de mensen voldoen, er is een personeelstekort en mensen raken geïrriteerd.
www.thelocal.fr

Ook dieren, die door sommigen van ons soms als een kind beschouwd worden, hebben last van de niet-westerlingen, die, als ze de islam aanhangen, honden als onrein zien, die worden door islamieten beschouwd als “grote ratten” en die ze om die reden vaak mishandelen.

Een ander stukje van de “verrijking” van de door de EU en VN georkestreerde massa-immigratie is de wreedheid tegen dieren. Er zijn steeds meer schokkende incidenten, zoals dat van de 10 jaar oude “Bonny” die in Duitsland door een boze Syriër van de derde verdieping werd gegooid.

In 2018 doodde een Syriër hier in Rotterdam met een bijl een politiehond, terwijl hij “Allah Akhbar!” schreeuwde. In de Belgische stad Turnhout is een man mishandeld door 5 buitenlandse jongemannen, omdat de hond zou “stinken”. Een vrouwelijk hondenbaasje in Wenen overkwam hetzelfde, maar dan door een zwarte Afrikaanse asielzoekster die gezegd had dat de hond onrein was.

In het Britse Manchester worden pamfletacties uitgevoerd door moslims die de Engelsen en de cultuur van het land duidelijk niet willen accepteren en die eisen stellen. Het pamflet zegt: “Dit gebied is de thuisbasis van een grote moslimgemeenschap. Toon respect voor ons en onze kinderen en beperk de aanwezigheid van honden in het openbaar”.
https://fenixx.org

Het begin is er, het is geen discriminatie volgens de Centrale Raad van beroep. De gemeenten Venlo en Venray hebben zich niet schuldig gemaakt aan discriminatie door de bijstandsuitkering stop te zetten van Turken die vermogen hebben verzwegen. Ik hoop dat heel veel gemeentes dit voorbeeld gaan volgen en een beetje gelijkheid in de Nederlandse maatschappij terugbrengen.
https://m.limburger.nl

Het is wel duidelijk dat de Europese bevolking genoeg heeft van de EU, die uit is op de vernietiging van alle soevereine staten en door de asielinvasie een nieuw, minder intelligent ras wil “kweken”, dat natuurlijk beter gecontroleerd kan worden dan realistische mensen die wel zelfstandig na kunnen denken en weten wat goed en niet goed is.

Nog twee weken tot de deelstaatverkiezingen en de Saksen hebben een goede kans om van die verkiezingen een echt referendum te maken, zo laat onderstaand artikel weten. Dertig jaar geleden begon in Saksen een vreedzame revolutie die de Berlijnse Muur liet instorten. Want  hun motto was, als ik het goed heb, van de vrijheidsdichter Friedrich Schiller: “De groten stoppen met regeren wanneer de kleintjes stoppen met kruipen”.

Vandaag, dertig jaar later, is het voorbij met de liefde van de Duitsers voor de politici die nu opnieuw hun ideeën aan de wereld willen opdringen.
www.journalistenwatch.com

Wij als Nederlandse bevolking worden al jaren voorgelogen door de Rutte-kabinetten en we worden door politiek wanbeleid meegetrokken in de plannen van de EU en de VN die, zoals we nu uit ervaring en documentatie weten, niet goed zijn voor het behoud van onze Nederlandse identiteit, cultuur, vrijheid en gelijkheid.

PVV nieuw
Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Uit de EU en de VN is beter voor het behoud van onze eigen Nederlandse identiteit en cultuur!

 1. Hovawart zegt:

  Zelfs de Nederlandse Grondwet is niet meer heilig, de Nederlandse geschiedenis word herschreven en straatnaamborden worden verandert………hoe duidelijk wil een mens het hebben,..man,man,man.

  Geliked door 1 persoon

 2. HenK zegt:

  wat worden we er wijzer van ? dat de hele verzorgingsstaat leeggevreten wordt en er op een gegeven moment voor niemand meer geld is, daarna totale chaos en iedereen steelt en rooft er op los om te kunnen overleven. Lekker bezig de EU en VN

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Elise, je hebt 200% gelijk.
  Ik bewonder je inzet.
  Ik zou graag zien dat je aan je berichtgeving toevoegt dat de oplossing REVOLUTIE is.
  Als de regering ONS opscheept met deze toestanden dan is de REGERING onze vijand.
  De regering heeft ons de oorlog verklaard.
  Dan mogen / moeten wij ons land verdedigen.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Uit drie berichten van vandaag blijkt eens te meer hoezeer de vrijheid van meningsuiting en informatie in Duitsland wordt beperkt.

  Youtube verwijdert het Nevervorgetniki kanaal vanwege het commentaar op Greta Thunberg.
  (Deze post van Niki werd op ejbron hier een paar dagen geleden gelinkt.)
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/21/zensur-feinsten-youtube/

  Facebook verwijdert het hele profiel van Islamcriticus Imad Karim uit Facebook
  https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/facebook-loescht-vollstaendiges-profil-von-islamkritiker-imad-karim-a2096043.html?fb=1&fbclid=IwAR3jMQQH15wQzzu8fVXFKcX0kTdZJYkQlFCQLRcGd46LH5Q25E1jEz92sJA

  Duitse overheid bereidt massale criminalisering van migratiecritici voor
  https://kopp-report.de/zensur-anzeigenpflicht-und-sondereinheiten-bundesregierung-bereitet-massive-kriminalisierung-von-migrationskritikern-vor/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Vertel dat maar eens aan die Haagse baantjes jagers, die versjacheren volk en vaderland voor een vet betaalde baan .

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Zolang Rutte nog op de fiets naar zijn werk kan zal er niets veranderen, ik ben niet gelovig maar God wat ik heb ik een hekel aan die man die alles nalaat wat nodig is om Nederland te redden uit de klauwen van de EU en de islam.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Wil Trump geen bod doen op de Pays-Bah? ……..of eventueel geld toe geven is ook een optie.

  Like

 8. bokito zegt:

  Hovawart
  Voor een daalder en een kus van zijn vrouw mag hij het van mij hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s