Verlaat de islam!

Screenshot_75.png

(Door: Herman Boon)

Oude handboeken kunnen verrassende ontdekkingen opleveren. Zo staat in Kramers´ Geographisch Woordenboek der Geheele Aarde van 1883 onder het lemma “Cyprus”: vermaard eiland van Aziatisch Turkije: terwijl men in ´t begin der 17de eeuw de jaarlijksche wijnoogst op 100,000 hectoliter schatte, waarvan de helft werd uitgevoerd, bedraagt die tegenwoordig niet meer dan 20,000 hectoliter: een gevolg van de verdrukking der Turken, die ´t land ontvolkt en verarmd heeft.”
Sinds 1571 was het eiland onafgebroken Turks geweest en er zullen zich heel wat drama´s hebben afgespeeld. De christenen werden onderdrukt net als overal waar mohammedanen de macht hadden veroverd. Hun welvaart was gebaseerd op uitpersing van de christenen. Onze 19e eeuwse voorouders wisten dat wel.

Mohammedanen hadden en hebben geen behoefte om de maatschappij vooruit te helpen. Er is geen drijfveer voor technologische vernieuwing. Zij geloven dat de natuur niet in wetten te vangen is, omdat Allah op ieder moment de wereld herschept. Als er geen natuurwetten zijn, heeft wetenschappelijk onderzoek geen zin, vandaar het verwaarloosbare aantal islamieten dat hoge ogen gooit in de wetenschap.

Maar dat is niet te rijmen met de superioriteit die Allah aan zijn gelovigen heeft beloofd (Koran 3:110). En die geldt op alle gebieden. Het is duidelijk dat in veel opzichten niet de mohammedanen superieur zijn, maar juist de joden, christenen of westerlingen. De belofte van Allah is dus niets waard. Sterker, Allah zorgt er zelf voor dat zijn volgelingen niet superieur zijn, door te verkondigen dat ze niet naar natuurwetten moeten zoeken, omdat die niet zouden bestaan. Allah houdt dus bewust zijn gelovigen voor de gek, want joden en christenen maken van die wetten juist dankbaar gebruik om technologie en daarmee welvaart te ontwikkelen, met dank aan God, hun enige god en schepper. Allah is dus geen god, maar een bedrieger.

Allah doet zich voor als alleen de god van de mohammedanen, die zware straffen uitdeelt aan ongelovigen. Daarentegen is God niet alleen de god van de christenen, maar van alle mensen, ook van de mohammedanen. Veelzeggend is het dat de bekendste reeks verschijningen van Maria, de moeder van Jezus, in 1917 plaatshad in het Portugese Fatima, dat zijn naam te danken heeft aan een dochter van Mohammed. Nog opmerkelijker zijn de herhaalde nachtelijke verschijningen van Maria van 1968 tot 1971 op het dak van de koptische, aan Maria toegewijde kerk in Zeitoen, een voorstad van Caïro, de hoofdstad van Egypte, een grotendeels islamitisch land.

Het aantal mensen dat een van de verschijningen gezien heeft, wordt geschat op 250.000 en daarbij waren behalve christenen veel mohammedanen, die Maria zegenende gebaren hebben zien maken naar de toeschouwers en haar hebben zien knielen voor het kruis op de middelste koepel van de kerk. Het is een teken dat ook mohammedanen welkom zijn bij haar en daarmee bij haar zoon Jezus, die aan een kruis gestorven is. Dat eerbewijs aan het kruis op de kerk moet voor mohammedanen een ingrijpende constatering zijn, want de Koran ontkent (4:157) dat Jezus de kruisdood heeft ondergaan en voor hen is alles wat in de Koran staat waar (2:85), want door Allah zelf gedicteerd. Het vraagt een totale omschakeling van de gedachten: Allah en zijn Koran moeten als vals worden afgeschreven.

Jezus heeft geleerd dat Gods liefde eeuwig is. Het woord “liefde” komt in de Bijbel 409 keer voor. Maar in de Koran is liefde ver te zoeken. Wel zijn er heel wat categorieën van mensen die Allah niet liefheeft. In positieve zin is van Allah alleen voorwaardelijke liefde bekend: voor wat hoort wat, zoals: Degenen die geloven en goede daden doen ‑ aan hen zal de Barmhartige liefde betonen (Koran 19:96).

Er is alle reden om de bedrieger en “listensmid” (Koran 8:30) Allah en zijn handlanger Mohammed vaarwel te zeggen en de roepstem van Christus te gaan volgen. De Grieks-orthodoxe metropoliet Seraphim van Piraeus heeft de islamitische Turkse president Erdoğan opgeroepen zich met zijn familie te bekeren tot de Grieks-orthodoxe kerk, omdat hij anders terecht komt in de plaats van eeuwig lijden, de hel, waar Allah en Mohammed verblijven. Een soortgelijk appel zou aan alle moslims gericht moeten worden. Als islamiet blijven vasthouden aan de Koran maakt hen medeplichtig aan alle misdaden die gelovigen krachtens die Koran in naam van Allah plegen.

Door:
Herman Boon
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Allah, Barbarisme, Christendom, dictatuur, Islam, islamitische ideologie, koran, Mohammed, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Verlaat de islam!

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een soortgelijk appel zou aan alle moslims gericht moeten worden.”
  Dat zou interessant zijn, ware het niet dat mohammedanen argumenten- en feitenresistent zijn. Ze zijn niet voor rede vatbaar en geloven alleen wat in de koran staat, of althans wat de imam zegt dat in de koran staat. Alles wat niet in de koran staat is onwaar, ongeloofwaardig en overbodig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Daarom is het zaak dat de inhoud en het wezen van de islam breed bekend wordt aan alle belanghebbenden. Daarna kan ingegrepen worden. De islam moet geheel uit de wereld gebannen worden. Het is een misdadig product van een crimineel.

   Like

 2. Peter zegt:

  We moeten onmiddellijk stoppen met de islam als een geloof te zien want dat is het in de verste verte niet !! Het is een idiologie van geweld en onderdrukking !!

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Ik geloof niet dat God, wanneer hij al zou bestaan, ‘de god is van alle mensen, dus ook de mohammedanen’. zoals u stelt. God is bij mijn weten toch wel wat te verstandig daarvoor.
  Ook geloof ik niet in de sprookjes van de verschijningen van Maria, zoals u die aanhaalt, want dat zou een soort bewijs zijn, dat God of althans Maria, zou bestaan of bestaan hebben.
  Het komt op mij over dat u mohammedanen aanraadt de islam te verlaten en God te omarmen. Ik kan u mededelen: daar begint een islamiet echt niet aan, want die gedachte alleen al kan hem in de hel doen belanden. De islam zit op slot, je kunt er dus niet uit in principe.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  We zouden het breder kunnen trekken, álle religies zijn het gif der aarde.
  Ja zullen sommigen dan zeggen maar we hebben zoveel aan het christendom te danken.
  Nee hoor, er zijn uit naam van het geloof de meest barbaarse misdaden verricht, hele volkeren werden uitgemoord, mensen werden op ingenieuze manieren gemarteld omdat ze zogenaamd ketters waren.
  Gelovigen denken dat er een man is hoog in de hemel die alles ziet wat wij doen, 24 uur per dag, en hij heeft tien wetten gemaakt waar iedereen zich aan moet houden. Overtreed je 1 van die wetten dan zul je na je dood in de hel komen alwaar je eeuwig moet verblijven tussen rook en vuur en helse pijnen lijden tot het einde der tijden.
  Maar hij houd van je…(Robert G. Ingersoll)

  Like

  • benkok zegt:

   Hi Tyl,
   Je gooit islam en Bijbels geloof door elkaar, met nog een scheut heidendom heb je dan de islam.
   -martelhel is een uitvinding van de RK kerk, onBijbels, staat wel in de koran/ahadith en dat is niet vreemd, want de islam is mmv de RK kerk opgezet.
   Zie https://tora-yeshua.nl/2012/02/katholicisme-en-islam-vaste-banden-lees-dit-onthullende-en-onthutsende-verhaal/

   Elk mens is welkom in het Koninkrijk van JHWH, als hij de enige weg er naar toe,Yeshua , aanvaardt en vanuit Hem blijft leven.
   Wie dat niet wenst, kiest er zelf voor zonder JHWH de eeuwigheid in te gaan, voor eeuwig verloren, dus voor eeuwig weg, na het oordeel, dus wel in de wetenschap waarom hij verloren is.
   Islam heeft het achterlijke martelverhaal en een bordeel voor de moslims, die het goed doen, nadat ze overigens net zo lang als het de koranallah belieft, gemarteld zijn.
   Alleen als je in de jihad niet-moslims vermoord, dan ben je een shahid en ga je gelijk naar het bordeel, moslims als bezoeker, moslima’s als prostituee voor de shahids.
   Veel gekker kun je het niet bedenken.

   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    U weet meneer Kok dat ik u en uw mening respecteer, ik ben ervan overtuigd dat u een bijzonder goed mens bent.
    Over één ding zullen wij het echter nooit eens worden en dat is religie in het algemeen.
    Ik heb teveel gelezen van Robert G. Ingersoll om nog bekeerd te kunnen worden.
    Met hem keur ik religie af, maar dat neemt niet weg dat er door en door fatsoenlijke gelovigen zijn.
    En u bent het levende bewijs!

    Like

 5. M. zegt:

  Het staat in hun eigen boek dat hij de grootste misleider van allemaal is notabene.
  Hoe duidelijk wil men het hebben?

  Like

 6. LafSchaap zegt:

  Er is natuurlijk geen islamiet die de islam gaat verlaten (enkele helden daargelaten), en al helemaal niet om het Christendom te omarmen want je bent je leven niet zeker als afvallige. Daarbij gaat de islam er met de paplepel in (als het niet eerder is) en de programmatuur die er op zo’n jonge leeftijd ingaat krijg je er niet gemakkelijk uit.
  Erdogan is geen domme man. Hij ziet ongetwijfeld dat je met de islam onder de arm macht kunt uitoefenen en dat je met het Christendom niets anders rest dan vergevensgezindheid, ook jegens barbaren en vijanden, en het toekeren van die eeuwige andere wang. Dat zie je hier ook in Nederland. Bewezen misdadigers hebben rechten tot in de hemel; slachtoffers alleen het nakijken.Erdogan lacht zich rot om het Christendom..
  Gelukkig had Jezus ook een andere kant: hij mepte alle uitvreters zijn huis uit. Laten we dat eens nader onderzoeken. Wie weet een voorbeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s