Beste medestrijders voor vrijheid!

Screenshot_98

(Door: “bozeoudeman”)

Gezien alle reacties, waarvoor ik u allen dank zeg, op mijn besluit te stoppen, wil ik mijn besluit wat meer toelichten. Ik stop met schrijven van stukken waarvan ik vind dat ik gezien de inhoud dit al meerdere malen heb geschreven. Dit om te voorkomen dat ik mezelf eindeloos ga herhalen. Wel blijf ik zoeken naar manieren om slapers te bereiken. 

Op de site van heer Bron schreef ik voor mensen die al wakker zijn, sommigen veel langer en meer wakker dan ik, dus schreef ik eigenlijk voor eigen publiek. Aangezien ik voornamelijk commentaren schrijf, hebben die stukken weinig nieuwswaarde en heb ik niet echt iets nieuws te melden. Waar ik niet mee stop, is manieren zoeken om slapende medeburgers wakker te krijgen. Maar dit vergt enige voorbereiding.

In 2015 had ik al “Gestoorde roofridders” geschreven, waar veel van mijn stukken uit zijn voortgekomen, en had al eens contact gezocht met uitgeverij “De Blauwe Tijger”, omdat ik het liever samen met een andere uitgeverij had willen uitgeven, maar die heeft nimmer antwoord gegeven. Tevens heb ik inmiddels zoveel artikelen geschreven, ruim 500, die zich lenen om gebundeld te worden. Het uitgeven van (e-)boeken is niet vreemd voor mij, dat deed ik al eerder, redelijk succesvol.

Ik speelde al lange tijd met het idee om dit alles dus zelf als e-boeken te gaan uitgeven. Op die manier hoop ik veel slapers te kunnen bereiken. Probleem hierbij is de distributie. Dit kan via Apple of Amazon, maar eerst moet ik uitzoeken wat die er precies aan wensen te verdienen, om dan helaas een prijs voor de boeken te moeten vragen die het bereik kleiner kan maken.

Bovendien moet ik rekening houden met de strakke censuurwetgeving van de Merkeliaanse fascisten. Dus zal ik soms mijn woorden iets moeten nuanceren om zonder problemen toch te stellen wat ik stel en wat u allen ook stelt. Verder moet ik uit veiligheidsoverwegingen trachten zo anoniem mogelijk te blijven, omdat de fascisten van de Antifa nergens voor terugdeinzen in hun leeghoofdige arrogantie, betweterigheid en hieruit voortvloeiend ook nog eens terreur en onmenselijkheid.

Met andere woorden: nee, ik ben niet van plan de strijd te staken, maar deze op een ander terrein proberen verder voort te zetten. En als ik wel iets nieuws te vertellen heb, zal ik dit zeker aan heer Bron opsturen.

Ik wens u en ons Europa van vrije landen een blijvend vrij bestaan en het allerbeste,

Boze Oude Man

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Beste medestrijders voor vrijheid!

 1. Republikein zegt:

  Sponsors gezocht?

  Like

 2. Roni zegt:

  Helaas, zo herkenbaar wat u hier zo stelt. Voor ieder op een misschien andere manier maar toch. Jezelf indekken, jezelf anonimiseren, verhuizen, enzovoort … wie is het van ons al niet overkomen cq dagelijkse realiteit.
  Afleiding zoeken om al deze dagelijks over ons heen gestort krijgende waanzin te kunnen behappen meer zit er niet op voor elk van ons.
  Elke dag opnieuw die oogkleppen maar weer op om te filteren wat je niet wenst te zien/geen deel van wilt zijn.
  Triest, Nederland anno 2019. Zal het dan toch uitkomen dat 2020 een cruciaal, onomkeerbaar jaar gaat worden voor WestEuropa.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Dat klinkt veel beter, dan het laatste verhaal. 👍👍👍👍👍👍👍

  Liked by 2 people

 4. Aegolius cs zegt:

  “En als ik wel iets nieuws te vertellen heb, zal ik dit zeker aan heer Bron opsturen.”

  Bij voorbaat dank en veel succes met uw ingeslagen weg.

  Liked by 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De kracht van het woord is de herhaling. En deze herhaling is hard nodig in ons gedegenereerd Nederland.
  Boze oude man, bedankt voor uw inbreng en ga vooral door met uw uitstekende werk.
  Het ga u goed.

  Pugna pro Patria
  Joannes den Hollander

  Liked by 2 people

 6. renato zegt:

  Dank Boze Oude Man. Ik heb verschillende artikelen van u gelezen, maar lang niet allemaal. Het is mij een waar genoegen om uw stekelige letterbrij tot mij te nemen. Ik begrijp het probleem met de over het algemeen links getormenteerde uitgeverskliek. Ik heb zelf ook een poging gewaagd om een boek aan de man te brengen. In mijn naïviteit heb ik zonder resultaat de meurende grachtengordel in de hoofdstedelijke mesthoop afgezocht. Wanneer je een lekker wijf bent en het gaat nauwelijks ergens over zonder de gevestigde orde te kakken te zetten, dan heb je een goede kans van slagen. Blijf alstublieft zonder zelfcensuur in de lucht, want elke lezer is er één.

  Liked by 2 people

 7. Gaarne zou ik u eens fysiek willen ontmoeten indien mogelijk !

  Like

 8. rottenpikwick zegt:

  Succes, met groot respect voor uw vitaliteit, literaire vaardigheden, assertiviteit, vechtlust….. Chapeau!
  Digitale veiligheid houdt mij ook wel bezig. Stel dat “ultra-rechtse” sites gehackt worden; komen dan de ip-adressen van “ultra-rechtse” Reageerders op straat? Of moeten we met een VPN werken? Lui bij Google oid. kunnen ook omgekocht worden, kunnen ook infiltranten werken etc. Doodeng allemaal! We zijn in feite vogelvrij geworden in een Verklote Maatschappij!

  Liked by 1 persoon

  • har zegt:

   uw exacte ip-adres is enkel bekend bij uw internet provider, en die is alleen met een gerechtelijk bevel op te vragen.
   een hacker kan uw EXACTE ip adres dus niet zien, wel is te zien dmv uw ip adres uit welke regio u komt.

   Liked by 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Jouw IP adres is ook bekend bij de eigenaar van een site waar jij een reactie achter laat, of een bedrijf waar je iets besteld, of als je een mail verstuurd.
    Jij hebt geen idee waar je het over hebt.
    Bij alles wat je met je computer uitspookt wordt je IP mee verzonden.
    Behalve als je enkel berichten of kranten artikels leest.
    Jij bent zo iemand die mensen wijs probeert te maken dat het allemaal best wel veilig is.

    Like

  • Ijsbeer zegt:

   Werk altijd met een VPN. Echt, altijd. Maar zeker niet om het even dewelke. Kies er een die zo minimaal mogelijk logt en voor een zo kort mogelijke tijd. Dat staat in de gebruiksvoorwaarden, lees die. Als je in Nederland woont, kies dan geen (West) Europese aanbieder. Ik gebruik al jaren IPVanish, maar dat moet ik eens herevalueren.
   En als je naar echt “ultra” sites surft, en zeker bij communicaties tussen gelijkgezinden ,gebruik dan nog eens Tor browser bovenop VPN Beter nog, gebruik dan Tails.
   Ik overdrijf niet.

   Liked by 2 people

   • Dank hoor, ga mij er eens in verdiepen!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Privacy en veiligheid.
    IPVanish presenteert zichzelf als een ‘no logs’ VPN-provider. Ook bij navraag geven ze aan geen logs bij te houden. Echter, in 2016 blijkt IPVanish informatie over een gebruiker te hebben vrijgegeven aan de Amerikaanse autoriteiten. Hieruit blijkt dat er toch een vorm van logs wordt bijgehouden, waarmee gebruikers ook geïdentificeerd kunnen worden. Daarom scoort IPVanish bij veiligheid ook niet zo goed bij ons; logging vormt simpelweg een privacy-risico.
    https://www.vpngids.nl/reviews/ipvanish-vpn-provider/

    Like

   • Piet Snot zegt:

    De meeste mensen zijn niet eens in staat om te merken of ze in een botnet zitten of dat er iemand mee gluurt op hun Windows computer, als alles verder redelijk blijft werken.
    Voor een simpele pc gebruiker is dat ook vrij moeilijk.
    Onderhoud door hun pc regelmatig goed te scannen is voor de meeste al teveel werk.
    En dan nog hebben ze geen idee waar ze mee bezig zijn.
    Ik heb ze “gerepareerd” bij mensen thuis, je hebt geen idee wat je soms aan kan treffen aan aanwezige rommel, waar ze geen enkel idee van hadden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    En Ijsbeer, je maakt het niet echt makkelijker en duidelijker voor de mensen.
    Tails is een besturing systeem op Debian (Linux) gebaseerd.
    Geen beveiliging of programma.
    Dus dat moet je eerst installeren op je computer, en dit ook maar kunnen.
    Ook te gebruiken als opstart USB stick, om even iets anders te gebruiken als besturing.
    Maar ga dat maar een gemiddelde computer en reageerder uitleggen hoe dat werkt.
    Nee, het is niet zo moeilijk allemaal, maar je moet er zin in hebben en het snappen wat je doet.
    https://tails.boum.org/

    Like

 9. henk verhoef zegt:

  oei– slapende burgers wakker maken–
  ze weten zelf nog niet dat ze slapen en als ze wakker zouden worden komen ze er achter wat voor een zakken patat het zijn en gaan dan onmiddelijk aan de drugs/drank

  wakker maken zal net zo iets zijn als de burgers laten NADENKEN

  helaas het zijn en blijven mensen–
  paarlen voor de zwijnen

  Liked by 2 people

 10. bobzelf zegt:

  DANK OUDE BOZE MAN
  NEVER GIVE UP . NEVER GIVE UP
  IS FOR LOSERS

  BOBZELF

  Liked by 2 people

 11. Jean zegt:

  Beste bozeoudeman, mijn vader zaliger, reeds 40 jaar overleden, zei steeds als we spraken over een probleem in de maatschappij “berhalen, herhalen en herhalen tot het doorgedrongen is tot de slapenden” en dat pas ik nog steeds toe.
  Met de laatste zin van uw artinel heb ik een probleem, u schrijft: het beste voor de vrije Europese landen? Met die bedreigende EU dictatuur is vrije Europese landen een utopie, als we die EU bende uitschakelen en de grenzen sluiten bekomen we terug vrije veilige Europese landen.
  Het gaat u goed, ik heb steeds uw artikels met enorme belangstelling gelezen omdat ze steeds de nagel op de kop waren, geniet van het leven en zorg goed voor uw gezondheid, kijk steeds goed richting oosten want vanuit die hoek komt het gevaar, het wordt dagelijks geimporteerd door de migratiemaffia en de klimaatmaffia dekt alles toe.

  Liked by 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Ik bedoel niet de huidige EU, dat is een bureaucratisch zooitje uitvreters, ik bedoel vrije Europese landen die samen werken, dus bijvoorbeeld dat Europese Huis waar Gorbatsjov het eens over had.

   Liked by 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Bedankt boze man voor uw schrijfsels,succes in u verdere leven.Er zullen ongetwijfeld burgers zijn die slapen of zich hebben laten hersenspoelen door de M.S.Manipulatie,de linksdraaiende kotsprogramma,s met iedere keer dezelfde gezichten en zelfpijpers met hun politiek correcte diaree die ze uitbraken.En niet te vergeten dat er teveel mensen een overdosis hebben genomen van doosjes tollerantie.Maar er zijn ook genoeg mensen die weten dat europa aan de afgrond staat en op het punt van een verschrikkelijke genocide/oorlog.Deze mensen zitten in de ontkenningsfase of hoe dat zo mooi heet cognitieve dissonantie.

  Liked by 4 people

 13. A. de Koning zegt:

  Ik ben blij dat we niet helemaal van uw bijdragen verstoken blijven. Ik hoop dat u eens een boek uit wilt laten geven en dat mag dan van mij best wel wat kosten, alleen liever geen E-boek want daar kan ik niet mee overweg (o.a. veel te kleine letters en ik heb liever iets in handen) en heb er dus een hekel aan. Verder ben ik blij weer iets van u te horen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   E-boeken weiger ik aan te schaffen omdat die een watermerk hebben en gelinkt kunnen worden aan jouw aankoop gegevens.
   Het wordt ook nooit jouw eigendom, zo als een boek, je kan het niet verkopen omdat dat strafbaar is.
   Dus als jij zo iets uitleent via een kopie, en diegene zet het op marktplaats, dan ben jij de lul bij opsporing.
   Of ze moeten vrij zijn van auteursrechten, maar dan zijn ze meestal al gratis.
   Dus daar moet je goed bij uitkijken.
   Stelen ze je computer, waar die bestanden op staan, en de dief verkoopt het, dan ben jij alsnog de lul.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik heb dit namelijk een keer zeer goed nagevraagd aan uitgevers van E-boeken.
    Omdat je er zoveel kopies van kunt maken als je maar wilt, en dan ook kan weg geven.
    En om dit te voorkomen hebben ze dit bedacht als bescherming hier tegen.
    Anders verdienen ze er niks meer aan.
    Dan koop jij 1 E-boek die je dan verder zou kunnen uitdelen aan iedereen die er 1 wil hebben, en dat vinden ze niet zo leuk.

    Like

 14. wauso zegt:

  TIP: Ik ben 3 jaar geleden mede om gezondheidsredenen gestopt. Met mijn stijl was ik eerder en feller als Jan Dijkgraaf. Ik denk dat hij mijn artikeltjes gelezen heeft en deze heeft vervolgd op een ‘Softe’ manier. Ik schreef Regenten, burgemeester, O.M., Wilders e.d. aan en zei hun ongezouten wat ik van hen/hem vond. Dat was iets voor jou dan kun je ‘knallen’! https://wordpress.com/posts/examplewordpresscom33104.wordpress.com

  Liked by 2 people

 15. Jules van Rooyen zegt:

  Dank voor alle lezenswaardige en actuele bijdragen, beste BOM. Hopelijk krijgt U meer vrije tijd voor het lezen van boeken. Een advies, stel U dan op de hoogte van het ondergrondse gewroet van de meest duivelse sekte ter wereld, de in het geheim opererende, subversieve vrijmetselarij. Mijn eigen boek, “Sluiproutes van macht” geeft U een kijk achter de schermen. Mijn boek is in het Frans vertaald, en wordt uitgegeven door twee FR uitgevers. De harde realiteit van de wereld om ons heen wordt dan veel duidelijker en begrijpelijker.
  “Ze” zijn het allemaal, allen die er toe doen in de westelijke, politieke wereld, al vanaf de FR revolutie hebben ze de wereld in hun macht, hetgeen de bloedige geschiedenis van 2 eeuwen verklaard, de meest bloedige ooit

  Liked by 2 people

 16. Taljaard zegt:

  Dank u voor al uw werk hier, wat ik altijd graag mocht lezen.
  Als u wilt genieten (Schadenfreude) moet u al die commentaren van boze lynxmiechels over Bolsonaro op Joop.nl eens lezen. ”De longen van de wereld staan in brand!” heet dat artikel, met de gewoonlijke linkse pathetiek en paniekzaaierij.
  En oh, oh; wat zijn ze boos, en machteloos.

  Hoop dat wij het nog mogen mee maken dat volgend jaar november Trump herkozen wordt.
  Dan krijgen ze helemaal de huilie, huilie stuipen!
  Hopelijk grijpen ze dan naar hoogst verslavende antidepressiva en slaappillen.
  En krijgen er een paar gewoon een rolberoerte.

  Liked by 3 people

 17. Zet voort boze oude man, zolang het u gegund is om te blijven strijden met het woord. En nee u vervalt niet in herhaling, herhalen is het beste wapen om de meute wakker te maken. Dat doe ik ook elke dag weer opnieuw.

  Liked by 2 people

 18. Chris Dirick zegt:

  Boze oude man, wat spijtig dat u er mee stopt. Ik heb van elk artikel dat u op deze site schreef heel erg genoten. Niet alleen de onderwerpen waar u het over had waren heel interessant maar ook uw schrijfstijl sprak mij erg aan. Iets van uw hand lezen was iedere keer een plezierig moment van de dag. Ook omdat u mijn eigen ideeën zoveel beter vertolkte dan ik zelf ooit zou kunnen. Ik wens u alle goeds in de toekomst en hopelijk tot ziens (lezens)!

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Beste “bozeoudeman”

  Misschien kunt u zich ook hier eens oriënteren:

  https://schrijvenonline.org/forum

  Pas op met ‘uitgeverijen’, die een investering van een auteur vragen.
  En helaas is de uitgeefwereld ontzettend links.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s