De wet geldt voor iedereen!

Screenshot_95

(Door: “Elise Nijmegen”)

Omdat het economisch gezien zo goed gaat met Nederland, wat eigenlijk betekent dat we meer aan de EU gaan betalen, en de bevolking financieel gezien uitgemolken wordt, stijgt het aantal mensen dat het financieel niet meer trekt en aangewezen is op hulp van de voedselbank. Verder krijgen de voedselbanken minder voedsel van supermarkten en moet de voedselbank eten inkopen om aan de groeiende behoefte te kunnen voldoen. Met dank aan Den Haag, dat liever geld besteedt aan buitenlandse projecten en de EU.
www.gelderlander.nl

In elk land zijn wetten waar iedereen zich aan moet houden. Elk land heeft andere wetten en hier in ons Nederland mag je vanwege veiligheidsredenen nu eenmaal niet meer met een bivakmuts of boerka op in een bus, ziekenhuis of school komen. Nu zijn er vervoersbedrijven die zich niet aan de wet houden en daar zouden mijns inziens consequenties aan verbonden moeten worden.

De PVV stelt voor om desnoods de vergunningen af te nemen van de vervoersbedrijven die zich niet aan de wet houden. De PVV vindt het terecht schandalig dat de buschauffeur die het boerkaverbod handhaafde, die zich aan de wet hield, terecht is gewezen door vervoerder Arriva en de partij van Dhr. Wilders, die, doordat hij zijn mening geeft, al 15 jaar beveiligd moet worden tegen islamitische aanvallen, vindt dat de chauffeur in kwestie juist “een dik compliment” verdient. Ik sluit me daar volledig bij aan.
www.ad.nl

De vervoersbedrijven zouden gezien kunnen worden als criminele bedrijven als ze zich niet aan de wet houden. Arriva zou zich eens achter de oren moeten krabben aangezien ze van haar werknemers verwacht, ze zelfs aanspoort, om zich niet aan de wet houden…
http://sta-pal.nl

Dan is er ook nog een moslima die denkt dat ze boven de wet staat en die een ziekenhuis aanklaagt omdat ze, geheel volgens de wet, niet zou zijn geholpen omdat ze zich niet aan de wet hield. Ze zou gevraagd zijn om het islamitische gewaad uit te doen, maar zou dat hebben geweigerd.

Ik snap niet wat die boerkadraagsters bezielt. Waarom ze denken dat ze boven de wet staan. Zulke extreme mensen, die de Nederlandse wetgeving niet respecteren, zouden ze preventief op moeten pakken en misschien een de-radicaliseringscursus moeten geven. En als dat niet helpt, dan mogen ze naar een islamland verhuizen, daar waar het, in tegenstelling tot hier, als normaal beschouwd wordt om in zo’n vrouwonvriendelijk gewaad rond te lopen…
www.hartvannederland.nl

Er gebeuren krankzinnige dingen in ons land. Er is een vergoeding gegeven aan één van de daders van de verstoring bij de dodenherdenking. Iemand die Allahu Akbar, de islamitische strijdkreet, riep tijdens de dodenherdenking heeft wegens een procedurefout, het ontbreken van een handtekening, een compensatie ontvangen. Beloond worden voor het niet respecteren van Nederland…
www.telegraaf.nl

Griekenland wordt overspoeld door illegale immigranten, alleen in juli al staken 5.600 mensen illegaal de grens van Turkije naar Griekenland over, niemand die ze daar stopt en daarmee zijn ze in Europa. De Grieken melden dat er meer dan 22.000 migranten, merendeels illegaal, op de Griekse eilanden zitten.
https://ejbron.wordpress.com

Elke vierde inwoner van Duitsland heeft buitenlandse wortels, zo laat onderstaand artikel weten. 20,8 miljoen mensen, een stijging ten opzichte van 2017 van 2,5%. In steden zoals Hamburg, Bremen, Berlijn is het percentage zelfs 31% en meer.
https://jungefreiheit.de

De Moslimbroederschap in Duitsland, maar ook mondiaal, wordt beschouwd als de oudste en meest invloedrijke islamitische beweging. Wat bijna alle islamieten willen, tenminste die van jongs af aan geïndoctrineerd zijn en niet zelf hun keuzes maken in het leven maar zich laten leiden door de koran en de islamideologie, is gaan voor de islamisering van Europa. “De islam zal Europa veroveren, zonder zwaard of gevecht”. Dat is het doel van het Moslimbroederschap.
https://paxeuropa.de

De Nederlandse regering zorgt niet meer voor Nederland en de Nederlanders, ze staat niet meer achter ons, maar tegenover ons. Ze waarborgt onze veiligheid niet meer, laat de grenzen open en vernietigt door de asielinvasie en de islamisering de Nederlandse identiteit, het welvaartssysteem, onze cultuur en onze vrije westerse maatschappij.

“We lijken te zijn verraden door diegenen die ons, de Nederlandse bevolking, zouden moeten vertegenwoordigen. Ze lijken onze belangen niet langer meer te waarborgen. En wat doen wij, de bewoners van ons vaderland? Blijven we op de bank hangen of gaan we strijden, samen, hand in hand? Gaan we vechten voor onze Nederlandse rechten? Welke toekomst wilt u voor uw (klein)kinderen? Een toekomst vol met dictatuur en islam? Of een toekomst vol met de Nederlandse cultuur en tradities? Of een Nederland waar iedereen trots mag zijn op het feit dat ze, net als hun voorouders, trotse Nederlanders zijn die willen vasthouden aan de westerse normaliteit en normen en waarden? Zou het, net zoals er ook in Frankrijk over gesproken wordt, tijd zijn voor een revolutie?”

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op De wet geldt voor iedereen!

 1. bobzelf zegt:

  het is al dik 20 jaar tijd voor een revolutie !!
  probleem , hoe gaat u de nederlander
  de volgevreten nederlander
  de luie , domme nederlander
  de couch pototo
  de op landverraders stemmende nederlander
  de hersenloze nederlander
  de straat op krijgen ???
  net als in de 2e wereldoorlog
  zullen zij , de buren aangeven , bij de politie
  net als nu bij facebook
  U bent gewoon verloren
  Het zal weeeeer door andere landen moeten gebeuren .

  U LEEFT IN EEN 3E RANGS BANANEN REPUBLIEK ,
  EN DAAR HEEFT U ZELF VOOR GEKOZEN

  geert bracht niks ??? en hij brengt niks ???

  erop stemmen ?? , hij heeft wel dikwijls gelijk
  maar hij zegt het zo raar ??????????????????

  IK STEM NIET OP WILDERS , MAAR VINDT WEL DAT HIJ HAAST ALTIJD GTELIJK HEEFT ?????

  ZEG HET NOG EENS BUURMAN ?????

  hij is alleen maar bezig met de ISLAM ???

  NOU HEEFT HIJ GELIJK OF NIET ??

  DE GROTTSTE STEDEN IN NEDERLAND HEBBEN AL EEN MEERDERHEID VAN ALLOCHTONEN
  MAAR NIET DE GRENZEN DICHT HOOR
  NIET UIT DIE WELVAART BRENGENDE EU
  ALLES WAT DIE GEBRACHT HEEFT ??
  VOEDSELBANKEN , VERDER HELEMAAL NOPPES

  DUS U WILT JUICHEND EN ZINGEND UW EIGEN HEL INLOPEN ??

  BRAVO, GA DAN MAAR OOK .

  BOBZELF

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   lieve tistochwat lieve vriendin , lekker he die grote letters
   nou cohen bedoelt Bob Fleumer ??????????????

   DAT STAAT ER NIET HOOR !!
   nou denk ik dat bob fleumer zich zelf wel kan verdedigen
   iK zie zijn naam al wat jaartjes voorbij komen
   dus ook bob fleumer zou er niets van begrijpen ??
   whahahaha

   alleen de man niet NOOIT GROTE LETTERS LEEST OF RIJM STUKJES ?

   DUS ZELFS ALS HIJ HET TEGEN BOB FLEUMER HEEFT ???
   ben ik blij dat ik hem aan zijn nieuwe tabletjes heb geholpen
   IJN HELE STUK SLAAT WERKELIJK NERGENS OP

   ALSOF ER HIER BIJ E.J. BRON OOIT EEEN RUTTE FAN EEN STUK HEEFT GEPLAATST DANWEL EEN REAGEERDER HIER BIJ BRON NIET WEET WAT DE EU VAN PLAN IS
   EIN VOLK EIN REICH UND EIN FUHRER , EN DAN OP DE WHAHAHA DEMOCRATISCHE USSR MANIER 2.0

   DUS DOORLOPEN EN JE MUIL HOUDEN , PROTESTEREN STUREN WE HET EU LEGER OP JE AF, ZIE BIJ DE GELE HESJES !!

   1 BOKSER WAS HET ZAT SLAAT EEN AGENT DE TOUWYPHUS KRIJGT 9 MAANDEN
   DE EU FORCE VAN DIE MACRON TUINKABOUTER SLAAT OGEN ER UIT SCHIET OP GEZICHTEN EN HET BLIJFT DOODSTIL in de kranten op tv en ik brussel

   DIKKE HUG , mag die dwangbuis over dag uit bij zulke mensen ??
   zal wel he ?? hij zal die stukjes toch niet met zijn ……… tikken ?

   whahahaha

   huggie bobzelluffffffffffffffffffffffffffffff

   Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Volledig mee eens, Rutte is een angsthaas die ons land niet durft te verdedigen!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je snapt het nog steeds niet, Bob! Rutte is helemaal niet bezig met ons land te verdedigen, hij is bezig het plan van Jean Monnet uit te voeren. Monnet, de “Vader” van Europa. Een van diens uitspraken:
   “De Europese naties moeten naar een superstaat worden geleid, zonder dat hun bevolking begrijpt wat er gebeurt. (ZONDER DAT HUN BEVOLKING BEGRIJPT WAT ER GEBEURT). Dit kan worden bereikt door opeenvolgende stappen, die elk vermomd zijn met een economisch doel, maar die uiteindelijk en onomkeerbaar zullen leiden tot federatie.” Snap je het nu, Bob? De vader van Europa zou uit de ouderlijke macht dienen te worden ontzet. Gelukkig is de ploert dood. We worden en werden door Monnet, Rutte, Timmermans en hun trawanten besodemieterd, belazerd, bedrogen, bedonderd. Het is de bedoeling dat we niet begrijpen wat ze aan het doen zijn. Dus de acties van Rutte en zijn kabinet zijn vermomd met een economisch doel. Het is de bedoeling dat wij, het Nederlandse volk, niet begrijpen wat er gebeurt. Aan jouw reacties te lezen, Bob, lukt dat aardig. Jij begrijpt niet wat er gebeurt.
   Juncker heeft soortgelijke uitspraken gedaan. “We besluiten iets, laten het dan even rusten en kijken wat er gebeurt. Als niemand dan herrie maakt en er geen opstand uitbreekt, omdat de meeste mensen sowieso niet begrijpen wat er is besloten, dan gaan we weer verder. Stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.”
   Dat is het motto van de democratuur (democratie/dictatuur) EU. Rutte is weliswaar de langstzittende regeringsleider in Europa, in de ogen van de andere staatshoofden en regeringsleiders is hij een gemakkelijk te manipuleren doelwit. Ik vraag me af of hij gechanteerd wordt met zijn crypto-homo geaardheid. In elk geval laten ze hem precies doen wat zij willen.
   Wake up, Bob! Ga Rutte met andere ogen bekijken. Niet als angsthaas, maar als marionet. Want dat is ie! Hij offert heel Nederland op aan de plannen van de poppenspelers. Wij begrijpen immers toch niet wat er gebeurt?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • bobzelf zegt:

    MENNER KOHLER MENEER KOHLER WAAR IS HET VANDAAG IN UW BOVENKAMER MIS GEGAAN ???
    whahhaha beste hr kohler

    ik weet niet waar u op reageert , maar u lult zwaar uit uw nek !!
    waar staat dat ome bob vindt dat rutte het land verdedigt ??
    dat kunt u niet vinden , want dat heeft bob nog nooit geschreven
    ik denk wel dagelijks hoe je zo’n man naar de grote manitou zou kunnen krijgen beetje snel bedoel ik dan .

    bent U vanmiddag vergeten uw pilletjes in te nemen ?

    als er iemand hier is op deze bron side die begrijpt wat er aan de hand is ben ik het, wel en al sinds 1965 === 1970
    ik volg pas jaartje of 20 /21 Nigel farage
    ik begrijp “”DE SALAMI ” TACTIEK , IEDERE KEER EEN HEEL DUN PLAKJE AFSNIJDEN

    UW DOMME OME BOB STOND TUSSEN DE VREDELIEVENDE PROTESTERS OP DE MAIDAN , WAAR HET VREDELIEVENDE VOLK, GEWOON MESSEN BIJLEN KALASHNIKOVS EN 1.0000 MOLOTOV COCKTAILS BIJ ZICH HADDEN

    WAAR ONZE VRIENDEN DE TANDENFEE, EN HANSIE DE VVD ZAKKENVULLENDE ROLMOPS MET DIE DIKKE VINGERS, RIEPEN
    CUM TU IJU WI WILL HILP YU !!!

    DUS WAAR LULT U IN JEZU
    S NAAM OVER, , ???
    BENT U NIET IN DE WAR MET IEMAND ANDERS WHAHAHAHA
    WAT EEN ONZIN BRAAKT U UIT ! ONGELOFELIJK

    SNAP JE HET NU BOB, WAT ? KOHLER , IS ER NET NOG EEN HERSENCEL AFGESTORVEN EN BENT U HET EVEN KWIJT , EN IS VIJAND BOBZELF BLIJVEN HANGEN // VANWEGE DE GROTE BUCKSTABEN ??? WHAHAHA

    AAN JOUW REACTIES TE LEZEN ??? BESTE KOHLER

    JE LULT VANAF DAG 1 UIT JE NEK , WANT JE BEWEERT HAAST DAGELIJKS DAT JE STUKKEN GESCHREVEN MET HOOFDLETTERS OF OP RIJM NOOIT LEEST ??

    DUS WAT LUL JE NOU , weer die tabletjes vergeten denk ik ??

    bob je begrijpt niet wat er gebeurd ??
    ik heb werkelijk geen iedee waar deze waarschijnlijk hele oude man over lult, die is volkomen de draad kwijt denk ik

    dus ome bob gaf het laatste nieuws door tijdens DE COUP VAN DE USA EN EU op de Maidan , dus dan is Frans Timmermans mijn vriend, de kalshnikovs werden onder mijn neus gedrukt I
    n Kiev, dus Timmermans was mijn vriend ??
    TUURLIJK HR KOHLER HELEMAAL DUIDELIJK ???????????????

    het wordt allemaal stukken duidelijker nu ??????????????????
    WAKE UP BOB , GA RUTTE MET ANDERE OGEN BEKIJKEN ??
    IK SCHRIJF DAGELIJKS RUTTE MOSSELRUGGENGRAAT , EN ZIJN 125 LANDVERRADERS, DE FVD EFFE MAAR NIET MEEGEREKEND

    SORRY kohler , ik zal het netjes houden en U niet net boven uw enkels afzagen in Algemeen Beschaafd Rotterdams

    MAAR IK ZOU EFFE EEN DOKTER LATEN KOMEN, DE GOEIE TABLETJES VRAGEN , EN VRAGEN OF DAT KNELLENDE VEST MET DIE LANGE DRADEN DIE ZE AAN DE ZIJKANT VAN JE BED VASTBINDEN STRAKS , NIET TE STRAK AANTREKKEN

    IK HEB VEEL MEEGEMAAKT IN MJN LEVEN , MAAR HEB GEEN IEDEE , ALS IK ZIJN STUK LEEST WAAR HIJ HET OVER HEEFT,
    VOLLEDIG GESCHIFT,
    JA MOET U MIJN STUKKEN PROZO MAAR WEL LEZEN
    WAT EEN ONZ8N STAAT HIERBOVEN

    NETJES VAN MIJ HE BERT

    GROETEN BOBZELFFFFFF

    Like

   • Tineke zegt:

    Zeer juist betoog heer Köhler !

    Like

   • bobzelf zegt:

    KAN BESTE TINEKE ,
    DIE WAARSCHIJNLIJK AAN DE PROZAC IS ?
    MIJ EVEN UITLEGGEN
    WAT ZE BEDOELT MET “”ZEER JUIST BETOOG ” VAN COHEN ???

    IS IEDEREEN HIER ZIJN TABLETJES VERGETEN ???,
    is uw i,q 45,5 beetje mijn schoenmaat ???
    reageert u omdat uw frustratie van 4 weken geleden nog door uw lichaam
    suist , vertel het, storm erop los dit is uw kans ,
    de vorige mevrouw sliep 14 dagen niet , onze trees whahahaha
    leg het uit
    Uw geniale lekker korte antwoord ,
    zonder argumenten ,
    dus gewoon lul kreet
    WAT EEN DOMME OPMERKING
    DUS LEG ME EVEN UIT ??
    WAT COHEN BEDOELT ??
    MIJN DANK IS GROOT
    en nu niet wegkruipen he voor een week of 2 a 3
    hoor en wederhoor graag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bvolwassen mensen dus kom op mevr . prozac
    , ik zit hier niet bij de DDS
    tegen beukman , van der Galien en livestro te lullen danwel te zeiken
    kom even uit uw schuilhut nu graag

    DE GROTE BOBZLFFFFFF

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 22 augustus 2019 om 20:59

    J. C. Th. Köhler zegt:
    22 augustus 2019 om 17:59

    Bob Fleumer zegt:
    22 augustus 2019 om 13:13

    Heer Köhler heeft het tegen Bob Fleumer, heer Vladibob. 😉

    Geliked door 1 persoon

   • 1: Volledig mee eens,Rutte is een angsthaas die ons land niet durft te verdedigen!
    2: Je snapt het nog steeds niet, Bob! Rutte is helemaal niet bezig met ons land te verdedigen
    ????????????????

    Like

 3. Oprechte geus zegt:

  Dit land is dood- en doodziek. Hele groepen kunnen naar believen de wet aan de kant schuiven, aangemoedigd door anarchisten als Halsema en Olongren. Op deze manier gaat dit land naar de verdoemenis en wordt onleefbaar.

  Geliked door 3 people

 4. siemx zegt:

  De wet geldt voor iedereen…..maar niet voor moslims want dan worden ze kwaad…..

  Geliked door 2 people

 5. Harrie Vaes zegt:

  Het merendeel der Nederlanders is te lamlendig om over deze problematiek na te denken….ze lopen als makke schapen achter idiote gehersenspoelde ….Nederland vernietigers aan en dan bedoel ik natuurlijk dit kabinet dat toch nog toe het toppunt is van de vernietiging van ONS Nederlandje. De meerderheid van ONS land blijft op partijen stemmen die de voedselbanken als paddenstoelen uit de grond doen schieten……ze mopperen en kankeren wel hierover maar blijven toch hun stem geven aan partijen als….de Vvd, Chr.u, Cda en D66 die hiervoor verantwoordelijk zijn mede met Gr,l natuurlijk……ongelooflijk. De islamisering van ONS land kan ze geen barst schelen……ze zingen zelfs welkomstliederen voor nietsnutten en lamlullen die onder valse voorwendselen onze sociale systemen onder druk zetten en onze zuurverdiende voorzieningen komen op souperen. Partijen als de PVV en Fvd. worden gedemiseerd omdat zij wel de gevaren van islamisering bespreekbaar willen maken
  En dit kabinet mede met Gr.l laat het allemaal maar gebeuren want ze hebben iets naar hun mening belangrijkers te doen denken ze.Het verzonnen klimaat verhaal. Zij willen het klimaat gaan veranderen….och arm toch…zij willen het klimaat wat al miljarden jaren zijn eigen weg gaat …..om gaan buigen…..de stumperds…. Zij willen dat de aardbol die deel uit maakt van een universum dat miljarden en miljarden jaren haar eigen beleid maakt ….zij willen dat dat stopt.
  Hoe bekrompen kun je zijn.
  Klimaat veranderingen vinden sinds miljarden jaren plaats en ook nu is verandering aan de orde .
  De rede van klimaat verandering is deze…..
  HET KLIMAAT KAN ALLEEN MAAR VERANDEREN DOORDAT ONZE AARDBOL VAN KOERS VERANDERD: DAT KOMT NAMELIJK…….: D0ORDAT AARDBEVINGEN AARDVERSCHUIVINGEN VEROORZAKEN EN WAARDOOR ONS AARDBOLLETJE….UIT DE KOERS RAAKT:
  OOK DE ZON SPEELT HIER EEN ROL IN.
  DE MENS MET WAT VOOR UITSTOOT HIJ OOK VEROORZAAKT SPEELT HIER GEEN ROL IN.
  WEL HEEFT DE MENS INVLOED OP HET MILIEU. ….MAAR HELAAS DENKT DIT UIT MINKUKELS BESTAAND KABINET HIER ANDERS OVER. EN DAT ZAL UITEINDELIJK DE ONDERGANG VAN DE NEDERLANDSE WELVAART BETEKENEN.
  Onze zogenaamde klimaatdeskundige zijn zo geleerd menen zij….dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Maar een nuchtere bescheiden wezen kan dat gelukkig wel nog……maar ja…..die zijn niet geleerd en tellen daarom niet mee.

  Geliked door 3 people

 6. Roni zegt:

  Nederland augustus 2019……..en het provoceren door de aanhangers van de sekte van Satan gaat nu nog rustig verder. Met totale medewerking. Zal wat worden over enkele jaren, zullen de echte Nederlanders dan nog ” Ik heb een potje met vet……..” zingen. Zullen we er er ons Geuzenlied van maken “Ik heb een potje met varkensvet………”
  Deze elites, en hun simpele ambtenarij, zijn goed bezig om Nederland totaal kapot te maken !!

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  De Wet geldt voor iedereen ! Geloof je het zelf ? Ik zou zeggen; droom lekker verder. De Wet bestaat allang niet meer voor Moslims. Alleen wij dienen ons er aan te houden. Vroeg of laat zullen wij de gevolgen hiervan gaan ondervinden, want dit blijft niet mooi staan natuurlijk !

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  De wet wordt dagelijks verkracht door politie, OM en rechters.
  Politie kijkt de ander kant op of hebben een rubberen ambtseed. OM maakt de ene blunder na de andere en rechters leggen de wet uit naar eigen linkse goeddunken.

  Geliked door 2 people

 9. Qvic zegt:

  In het huidige verkeer zie je hoe het snel de verkeerde kant op gaat. Rechts ingehaald worden of dat je ingehaald wordt door iemand die over de vluchtstrook rijdt. Wordt steeds normaler. Een knipperlicht gebruiken, om je richting aan te geven waar je heen wil is ook al achterhaald. Snelheid is ook iets vreemds want waar je 130 Km mag, rijden de meeste toch amper 100 Km. Maar waar je max 100 Km mag, wordt je door die zelfde automobilisten, die eerder amper 100 Km reden op baanvakken waar je 130 mocht ingehaald alsof je stilstaat. Daar begrijp ik niets van. Vrachtwagens gaan inhalen waar ze dat niet mogen of dat ze op de derde baan gaan rijden (deze overtreding kan hun rijbewijs zelfs kosten). Rekening houden met het overige verkeer wordt steeds vaker aan hun laars gelapt en schuwen er niet voor om zelfs auto’s van de weg te drukken, als ze willen inhalen. Door getrokken strepen op de weg en/of verdrijvingsvlakken gelden niet meer voor (vracht)auto’s. Die dienen enkel nog als versiering van de wegen. Bij rotondes schijnt het steeds vaker voor te komen dat ze rechts voor sorteren om vervolgen 3 kwart rond te gaan bij 2 of 3 rijbanen rotonde. Fietsers zijn een complete ramp op de weg, want stoplichten en voorrangswegen gelden niet voor fietsers, tegen het verkeer inrijden schijnt ook al heel normaal te zijn voor ze. Het wordt met de dag erger in het verkeer, er wordt dan ook bijna nergens meer gecontroleerd. Heel af en toe eens een snelheidscontrole, maar die worden via de radio aangegeven waar ze staan. Dus dan rijden de meeste alleen op dat punt even rustig en daarna weer het gas erop. De slakken in het verkeer die veroorzaken de meeste files, doordat ze 20 tot 40 Km langzamer rijden dan toegestaan en als ze gaan inhalen zonder in de spiegels te kijken, moeten andere weg gebruikers massaal in de ankers om een botsing te vermijden. Het gevolg is dat het overige verkeer bijna ineens stilstaat. Het verkeer spiegelt het mentaliteitsgedrag van de bevolking af en dat holt met een steeds sneller tempo de verkeerde kant op. Er wordt steeds minder rekening gehouden met elkaar en iedereen heeft haast. Het recht van de sterkste gaat steeds meer gelden in het verkeer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Eigen volk eerst zegt:

  Goed geschreven, de waarheid.
  Als ik dit zo lees word ik misselijk van wat ons te wachten staat.
  Het leven wordt lijden voor veel mensen en vooral ouderen. Dankzij deze gewetenloze “regering”.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Volgens linkse gekken in Amerika bestaat er geen crimineel, het is een ‘Justice-Involved Person’
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/san-francisco-rebrands-convicted-felon-as-justice-involved-person/

  Ambroce Bierce, Amerikaans schrijver rondom de burgeroorlog, noemde een moordenaar iemand die zorgde voor en vacature. Je zou zweren dat linksvolk hem als bron gebruikt, hoewel Bierce sarcastisch was
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/30/des-duivels-woordenboek-a3652177

  Like

 12. Tineke zegt:

  Bobzelf zegt 22 augustus 22.20

  Ik hoef helemaal niets aan u uit te leggen grootsmoel!.

  Als u opgelet had,had u gezien dat heer Köhler niet op U reageerde.
  En dat durft ook nog over IQ te tetteren.
  Wat is er mis gegaan in uw leven,dat u zo n grote bek meent op te moeten zetten?
  Jammer,dat daar nog geen pilletjes voor zijn !

  u gelooft toch niet werkelijk,dat ik me “schuil houd” voor zo n bledderbek als u?

  Om Theresa er tot uit den treure bij te halen is zeer zwak !
  Maar het bekt zo stoer he ?

  Het zegt allemaal meer over u dan over mij.

  Fijne dag nog…….

  Geliked door 3 people

  • E.J. Bron zegt:

   HEAR HEAR! Een vrouw naar m´n hart!

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   DUS ALS DIR OUWE COHEN IEDERE WEEK met een zeikverhaal komt tegen bob over grote letters etc

   en hij schijft 7 x bob whahaha dan zou dat niet tegen mij kunnen zijn ??

   ach en u bent bij lange na nog geen trees 20. met die gele jurk uit de middeleeuwen oooh ja woodstock daar was ook de hele binnen kant van de piano naar de kloten
   en uw iq daar is geen woord van gelogen want uw reactie straalt de woede uit van meer dan 4 weken slecht slapen
   en dan eindelijk denkt ze revenge of the pink panther te nemen
   dus u bent nog niet klaar met bobzelf whahahahahaa
   ik zou een flinke voorraad prozac en azepammetjes inslaan als u niet unt slapen
   whahahaha ( u heeft al een schoenendoos vol hoor ik net ?
   ze kennen u hier dus al langer gna gna gna
   batterijen ook leeg schat ik in ?? van de Tarzan

   bobzelf

   Like

   • bobzelf zegt:

    dus om even de argumenten van een vrouw aan te geven
    als je ze vraagt het even uit wil leggen
    wat cohen zei !!

    argument 1 : grootsmmoel ?? ik kom uit ROOOTTTERDAMM , PROZACJE dus ja als je alleen maar hunnebedden ziet van je leven dus duidelijk ( ik moest het even eerst vertalen )

    argument 2 :over mijn IQ tetteren whahaah , DAT IS AL SINDS HET PARADIJS
    MAAR DAAR KOM IK ZO NOG WWEL OP TERUG

    argument 3 grote bek ?? ik praat zo al jaartje of 68 dus wen er maar an
    dus duidelijk recht in je giechel iets uitleggen is geen grote bek
    je komt alleen maar losers tegen in je leven dat is je probleem

    argument 4 bledderbek , dat zou een wilde kreet uit het oosten kunnen zijn ?
    vanachter een hunnebed geroepen ???
    dat woord komt in Alg, Besch . ROTTTERDAMS ook NIET VOOR !

    dus om even uit teleggen , dat gezeik van de dames begon al in het paradijs
    mooi daar , beekjes dieren , kon niet op
    dus denkt god , ik moet de dames iets leren
    dus hij zegt , je mag alles opeten maar je mag niet aan die appels komen !

    dus wat doet de dame ?? Adam loopt langs , en ze zegt moet jij een lekker appeltje vriendje ?

    nou dat is nooit meer veranderd , ze luisteren dus nooit,, nou ja als je op zaterdag roept wil je naar de Bijenkorf ??
    dan staan ze binnen 47 seconden aangekleed, opgemaakt wat prozac naar binnen met de buitendeur open
    het zal nooit veranderen

    dus argumenten mevrouw Tineke graag, dus lezen wat er gevraagd wordt

    whahahahahahah

    bobzelf

    Like

  • delamontagne zegt:

   Kijk eens even aan, een vrouw met PIT, niet met B.., vindt ik vulgaire, voor een vrouw dan.
   Weet eerlijk gezegd niet precies waarover ’t gaat.
   Heer Köhler wordt afgez… en de rest, begrijp ik.
   Nu krijgt hij wel meer de wind van voren wat spelling en taalkwesties betreft, moet ik een beetje om lachen, maar kan hem wel gelijk geven.
   Mijn vrouw is ook een beetje “taal-freakerig”, maar zij doet aan allerlei taal-sites mee; NL / Fr / Eng. ieder z’n hobby………………

   Like

   • bobzelf zegt:

    KAN JE EERST dan wat foto’s opsturen van jouw geweldige Tineke
    ik heb een schitterend mooi meissie
    dus als ze een beetje op trees lijkt , stook ze dan maar op
    whahahaha
    die bert , weer een nieuwe fiets

    bobzelf

    Like

   • Harry zegt:

    Nee Bob ,
    ze lijkt in de verste verte niet op Trees .
    Met Tineke kun je écht wel over straat hoor !
    Heus waar !
    Toevallig ken ik ze allebei een beetje .
    Meer mag ik niet onthullen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s