Het christendom in het Midden-Oosten wordt uitgeroeid

Screenshot_111.png

Chaldeeuws-christelijke kerk in Bagdad, Irak.

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Ooit was het Midden-Oosten bloeiend christelijk land. Nu staan de overgebleven resten van christelijk leven tegenover de totale verdwijning. De politieke correctheid zorgt ervoor dat de ogen voor de ellende gesloten worden.

Contra magazine

Bekeren, betalen of sterven. Vijf jaar geleden was dat de “keuze” waarvoor de Islamitische Staat (ISIS) de christenen in Mosul, de op twee na grootste stad van Irak, had gesteld: of de islam aannemen, zich aan zijn religieuze belasting onderwerpen of gedood te worden. De ISIS-terroristen markeerden daarna de christelijke huizen met de Arabische letter N, de eerste letter van het Arabische woord “Nasraye” (“Nazarener” of “christen”). De christen konden vaak niet meer dan de kleding op hun rug dragen en uit een stad vluchten, waarin de christenen al 1700 jaar woonden.

Twee jaar geleden werd ISIS in Mosul overwonnen en zijn kalifaat neergeslagen. Het was de extremisten echter gelukt om de stad van christenen te “zuiveren”. Voor de opkomst van ISIS woonden daar meer dan 15.000 christenen. In juli 2019 maakte de katholieke hulporganisatie “Aid tot the Church in Need” bekend dat er maar ongeveer 40 christenen teruggekeerd zijn. Niet zo lang geleden vond er in Mosul “kerstmis zonder christenen” plaats.

Deze culturele volkerenmoord heeft, dankzij de onverschilligheid van de Europeanen en veel westelijke christenen, die zich er meer zorgen over maakten om niet als “islam-vijandig” over te komen dan hun eigen broeders te verdedigen, helaas gefunctioneerd. Pater Ragheed Ganni, een katholieke priester uit Mogul, had juist de mis in zijn kerk beëindigd, toen “islamisten” hem doodden. In een van zijn laatste brieven schreef Ganni: “We staan aan de rand van de instorting”. Dat was in 2007 – bijna 10 jaar voordat ISIS de christenen van Mosul uitroeide. “Heeft de wereld ´weggekeken´ terwijl er christenen gedood werden?”, vroeg de “Washington Post”. Absoluut.

Er zijn ook weer sporen van een verloren joods verleden in Mosul opgedoken, waar ook al sinds duizenden jaren een joodse gemeenschap leeft. Nu, 2000 jaar later, werden daar zowel het Jodendom als het christendom effectief vernietigd. Dat leven is voorbij. De krant “La Vie” verzamelde de getuigenis van een christen, Yousef (de naam werd veranderd), die in de nacht van 6 augustus 2014 kort voor de komst van ISIS is gevlucht. “Het was een echte Exodus”, zei Yousef. “De straat zag zwart van de mensen, ik kon het begin en het einde van deze processie niet zien. Kinderen huilden, families liepen met kleine koffers te zeulen. Oude mannen zaten op de ruggen van hun zoons. De mensen hadden dorst, het was heel warm. We zijn alles kwijtgeraakt wat we voor het leven hebben opgebouwd en niemand heeft voor ons gevochten.”

“Enkele kleine christelijke gemeenschappen zijn zo goed als zeker voorgoed verloren gegaan”, schreven twee Amerikaanse geleerden in “Foreign Policy”. “We staan aan de afgrond van een catastrofe, en wanneer we niet snel iets doen, dan kunnen de piepkleine resten van christelijke gemeenschappen in Irak binnen enkele weken grotendeels door de volkerenmoord op christenen in Irak en in Syrië uitgeroeid zijn.”

Alleen al in Mosul werden 45 kerken verwoest of volledig vernietigd. Geen enkele bleef gespaard. Tegenwoordig is er in de stad slechts één kerk geopend. In Irak wilde ISIS blijkbaar ook de christelijke geschiedenis vernietigen. Ze richtte zich tegen het in de 4e eeuw opgerichte klooster van de heilige Behnam en Sarah. Het klooster had de islamitische verovering in de 7e eeuw en de daaropvolgende invasies doorstaan, maar in het jaar 2017 werden kruisen vernietigd, cellen geplunderd en standbeelden van Maria onthoofd.

De metropoliet Nikodemus, de Syrisch-orthodoxe aartsbisschop van Mosul, smeekte tegenover het National Catholic Register: “Ik geloof niet in deze beide woorden [human rights], er bestaan geen mensenrechten. Maar in westelijke landen bestaan rechten voor dieren. In Australië houden ze zich bezig met kikkers. Beschouwt u ons als kikkers, wij accepteren dat – bescherm ons gewoon, opdat we in ons land kunnen blijven.”

En verder: “Deze mensen zijn dezelfden die hier vele jaren geleden naartoe gekomen zijn. En wij hebben ze geaccepteerd. Wij zijn de oorspronkelijke mensen in dit land. Wij hebben hen geaccepteerd, wij hebben de deur voor hen opengedaan en ze dwongen ons minderheden in ons land te zijn, daarna vluchtelingen in ons land. En dit zal u ook overkomen als u niet wakker wordt.”

“Het christendom in Irak, een van de oudste kerken, zo niet de oudste kerk ter wereld, wordt met uitsterven bedreigd”, merkte Bashar Warda, aartsbisschop van Erbil, de hoofdstad van Irakees Koerdistan, in mei in Londen op. “Diegenen van ons die blijven, moeten bereid zijn de martelaarsdood in ogen te zien.”

Warda beschuldigde de Britse staats- en regeringschefs van “politieke correctheid” in deze aangelegenheid, omdat zij zouden vrezen van “islamofobie” beschuldigd te worden. “Zullen zij deze nooit eindigende georganiseerde vervolging tegen ons blijven goedkeuren?”, vroeg Warda. “Wanneer de volgende golf van geweld over ons heen komt, zal er dan iemand op hun campussen demonstraties houden en borden dragen met het opschrift ´Wij zijn allemaal christenen´? Net zoals men daarvoor na de moskeeaanslagen borden met het opschrift ´Wij zijn allemaal moslims´ meedroeg?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodendom, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het christendom in het Midden-Oosten wordt uitgeroeid

 1. Hebk zegt:

  Dat staat ons in Europa ook te wachtten, moslims dulden geen anders gelovigen

  Geliked door 6 people

 2. Charles Martel zegt:

  Mijn koffertje staat klaar; maar ik weet niet zogoed waarheen. Misschien bij domineedochter Merkel?

  Like

 3. Wakkere Joost zegt:

  Dat wil Harry ook christenvervolging in Europa hij haat ze.
  Met zijn godje Satan.De trol infiltrant.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Trieste reactie, nooit is dit ooit ergens beweerd.
   Het probleem is dat ze zich zelf nogal hatelijk en onhebbelijk opstellen naar andere toe, waarom het bijna onvermijdelijk is dat je er een pleuris hekel aan krijgt.
   Niemand wil ze dood hebben, ik ook niet.
   Maar die eeuwige herhalingen, en dat we anders achterlijk zouden zijn zonder het christendom, en zelfs nooit hadden leren schrijven, komen je op een gegeven moment ook je strot uit.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik had er ook op willen reageren dat hij dat nog nooit heeft beweerd, Harry.
    Dan stel ik ’t uit en nu heb jij hetzelfde gezegd.
    In een ander commentaar ( ook over geleuf, een dag eerder ) schreef er een dat jij of Harry er bij mochten zitten bij “HET FEEST” als hij ging overlijden.
    Daar zette ik toen bij dat zulk soorts wel op moslims lijken etc, etc
    En dat als je zulke dingen schrijft dat niet bepaald bijdraagt aan sympathy opwekken bij mensen die geen liefhebbers van geloof/kerk etc zijn……
    ( maar ook dat niet alle Christenen zo praten………..)

    Like

   • Wakkere Joost zegt:

    Ik verwijt je niks hoor piet snot.
    Maar wie heeft de eerste scholen opgericht anders had jij dit nu niet
    hebben kunnen schrijven.Dan had je nog steeds een kruisje gezet als
    je naam, en was je stom geweest en begreep je niks van wat er in de boeken
    stond geschreven door de monniken en nonnen.Gaat daar maar is bij stilstaan.
    Anders hadden we nooit zo een beschaving als nu gehad.en niemand had ons
    anders schrijven en rekenen geleerd. De elite vond het wel best zo.
    Ze vonden dat het alleen iets was voor de nobele en Koopmans gildes etc.
    Zelfs tot de jaren zestig stonden er nog nonnen voor de klas etc.
    Nogmaals ik begrijp je best maar zonder het christelijke geloof die de
    scholen als eersten zijn begonnen hadden we nu noch steeds zo dom geweest
    als een aap.Even dienst nemen in het leger van Napoleon even kruisje zetten
    en je was kanonnen voer.Lekker handig zulke domme mensen.
    Onderzoek en leer.
    Even goeie vrienden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Joost, Harry kwam er laatst me aan.
    Ver voordat er christenen waren konden de mensen al lezen en schreven, van China tot de Eskimo’s.
    Van wie hebben die dat dan allemaal geleerd?
    Dus uiteindelijk hadden we het toch wel van iemand geleerd dan.
    En ja, ik heb ook van nonnen leren schrijven, en verdomd goed met een zeer antiek handschrift, maar dat heeft meer te maken omdat er geen school voor Chinezen of Eskimo’s was bij ons in de buurt waar ze Nederlands leerden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Delamontage, nee gelukkig praten niet alle christenen zo, vele zijn zeer redelijk en normaal in de omgang en zullen je nooit ergens mee lastig vallen.
    Neem alleen Cathja bijvoorbeeld, iedereen weet dat ze gelooft, maar ze zal het nooit iemand verwijten dat je niet geloofd.
    En zo zijn er vele hier gelukkig, anders was het hier niet om uit te houden voor een “ongelovigen” als ze allemaal zo gek zouden zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Zeg slaapkop Joost .
   “Satan” is net zo’n debiel verzinsel als “god” .
   Maar net als bij criminelen die een katvanger in stellen is “satan” dat voor god .
   Alles wat niet goed is wordt “satan” in zijn schoenen geschoven , zodat de “grote baas” buiten schot blijft .
   Justitie trapt daar ook niet meer in !
   En wij al hélemaal niet , natuurlijk !

   Beetje doorzichtig , hè ?

   Like

   • boorzalf zegt:

    Zit nu in een paren club, met drie geile negerinnen, zal morgen de pastor praten over Uw zonde : hik”

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Wat hebben de aanhangers van Kalergie en die wereldhegemonie strevers nog in te brengen als compleet Afrika, Europa en Azie Islamitisch zijn ? Ook in Amerika is de Islam aktief. Twee kapiteins op een schip werkt niet. Een van de twee zal moeten verdwijnen. Zoals bekend duld de Islam geen concurrenten die andere plannen hebben. De blanke mens zal door omvolking en bijna geen nageslacht gaan verdwijnen terwijl zijn plaats door negers en Arabieren word ingenomen. En die zijn niet in staat om een bloeiende economie op te bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pieter zegt:

  Dat zal ene Schilder toch als muziek in de oren klinken..

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat het christendom wordt uitgeroeid is niet zo’n probleem. Dat het wordt vervangen door de islam is erg. Heel erg.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Richard zegt:

  Het Christendom is hier al jaren geleden bijna uitgeroeid door het belachelijk te maken. Door secularisatie zijn de kerken zo goed als leeg en worden zij omgetoverd tot musea en kunst ateliers. Links heeft sinds de jaren zestig net zolang tegen heilige huisjes geschopt tot alles kapot was. Alle fundamenten waarop onze samenlevingen waren gebouwd en die ons de kracht van ons betaan gaven zijn onderuit gehaald. En nu komt de islam het karwij afmaken.
  Ik denk dat het Christendom moet verdwijnen omdat het een zuivere vredelievende leer is die de mens de weg naar zichzelf terug biedt om zich te bevrijden van het kwaad. En dat is voor onze machthebbers natuurlijk levensgevaarlijk. Want hun wereld bestaat uitsluitend uit kwade zaken.
  Zoals ik vandaag las in de krant: d66 (met kleine d, draai het om en het wordt 666), maakt zich zorgen over de vervolging van ongelovigen in het midden Oosten. Let wel; Ongelovigen! Daarmee bedoelen zij de atheisten en de homo’s, maar niet de Christenen. Die kunnen letterlijk dood vallen. En allemaal dansen onder de regenboogvlag. Let wel dat de regenboog het teken van Lucifer is en het wegvagen van de mensheid verkondigd.
  Het is in en in triest wat er allemaal gebeurd. Dagelijks wordt ik bestookt met allerlei zaken die mijn ogen en oren niet kunnen geloven. Die ik mij gewoonweg niet kan voorstellen. Zo smerig. Daarom ben ik maar weer diep naar binnen terug gegaan om te luisteren naar wat mijn hart zegt. Het schijnt mij de enige plek te zijn waar nog waarheid te vinden is.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Lees zo als jij het wil lezen en dat het er staat wat jij graag wil lezen.
   Met ongelovigen bedoelen ze wel degelijk christenen.
   Want voor een mossel ben jij een vuile smerige ongelovige die dood moet.
   En de kerk waar ik tot mijn 13de heb zitten aankijken, zo een met een grote koepel, daar hebben ze een galerie van gemaakt.
   Maar aangezien die nu midden in een oververtegenwoordigde allochtonen buurt zit (A’dam Oost), ben ik allang blij dat ze er geen moskee van gemaakt hebben.

   Like

   • Richard zegt:

    d66 bedoelt zeker geen Christenen. Christenen hier worden belachelijk gemaakt en overal ter wereld worden zij in alle stilte vermoord. Niemand, behalve de alternatieve media spreekt hierover. En kerkelijke instituten hebben eerst de leer van Jezus vervalst om het tot hun machtsmiddel te maken, daarna heeft de kerk de leer nog verder uitgehold en mogelijk gemaakt dat het irrelevant werd en belachelijk gemaakt kon worden. Links heeft daarbij gretig geholpen en de islam mag het karwei afmaken. Daarom bestaat er nu ook zo’n innige band tussen de kerk, links en de moslims en zijn kinderen niet meer veilig voor hun pedofile grijpgrage klauwen. Nu is de menselijke geest rijp voor het Luciferiaanse gedachtengoed. Alle grote instituten, van het Vaticaan tot de VN, de Club van Rome en de trilateral Commission enz. hangen die leer aan. Verdiep je eens in de Lucis Trust. Er is zelfs een mis opgevoerd in het Vaticaan om Lucifer uit te nodigen zetel te nemen. En de paus is een Jezuiet, tegen alle regels in paus geworden en aanhanger en pleitbezorger van de NWO. Ware Christenen moeten worden uitgeroeid omdat er in deze wereld van het kwaad geen plaats is voor het woord van God. Vergeet niet dat de eerste Christenen zich geweldloos verzetten tegen de toen bestaande instituten en daarom als staatsgevaarlijk voor de leeuwen gegooit werden. Ware Christenen zijn een gevaar voor de gevestigde orde en daarom moeten zij verdwijnen.

    Like

 8. Joshua zegt:

  Geert waarschuwd hier al jaren voor doch het arrogante elite legioen vind het wel los lopen Wir schaffen das en wel met een duivelse grijns op hun bek.

  Geliked door 1 persoon

 9. henk verhoef zegt:

  de kerken in europa lOPEN/LIEPEN leeg omdat het europese volk genoeg heeft van de leugens en bedrog van dat kerkpleps zoals de paus en de kinderverkrachters
  De andere kerken onder gaan gelukkig het zelfde lot want ja hebben de zelfde manieren van onderdrukking
  de islaam is PASD 150-0 jaar oud dus heeft nog wat te gaan voordat ook de moslim gelovige van dat geloof afstappen
  Het duurt lang voordat volk WIJS en verstandig wordt
  Wat mij wel opvalt– bv communisme is feitelijhk in een 100 jaar verdwenen– is toch ook een soort geloof– daar is het volk wel verdtandig

  Dat verstandig moet je dan wel weer relatief zien– er is nl geen een dier wat in een god of ideologie geloofd
  Zij geloven gewoon — vlees is beter dan benen en ieder voor zich en VERTROUW dat BEEST mens NOOIT

  Geliked door 1 persoon

 10. Howard Junction zegt:

  Je eigen schuld als Christen.. Je predikt en praktiseert het principe van ‘de andere wang’ toe keren. In iedere andere situatie holt men naar rechtbank. Maar christenen? Die vinden het een goed idee niets te doen. Zie Gert-Jan Segers van de CU. Dit gaat natuurlijk ook op voor zijn achterban. Als je dood bent, lieve christenen, dan is er niets meer om in te geloven.
  Dan ben je net als de dinasaurier….uitgestorven. Afgezien daarvan, er is geen opperwezen. Voor niemand. Je laat je afslachten voor iets dat niet bestaat. Erg verstandig. Dit gaat op voor joden, christenen maar ook voor moslims.
  Jullie opperwezen is altijd net even een wijntje drinken als je iets dramatisch overkomt.
  Daarom brandt een kerk, moskee of synagoge met gelovigen er in gewoon af.
  Gaat je favoriete koe dood en fikt je mega varkensstal af.
  Zo onderhand zou dit inzicht toch op grote schaal moeten doorbreken.
  Richard Dawkins schreef in The Guardian:
  “People reluctant to use the word ‘atheist’ might be happy to come out as ‘bright’.”

  Like

  • Netwakzag zegt:

   Enig respect zou u niet misstaan!

   Like

   • Harry zegt:

    Maar denk je niet dat Howard volledig gelijk heeft , Netwagzak ?
    Christenen laten hun eigen soort uitroeien en steken geen vinger uit !
    Maar als wij daar wat van zeggen , zijn we respectloos , heidenen , communisten , imbecielen of moslims !
    Jullie zijn nog in de pré middeleeuwen blijven hangen : kill the messenger !
    Primitievelingen !

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Howard, ik heb hier zelfs al gelezen dat het een feest is om te mogen sterven, inclusief een uitnodiging om dat mee te mogen maken bij iemands sterfbed.
   Blijkbaar zitten ze daar totaal niet mee als ze dood gaan.
   Wat dat betreft zijn het net mossels.
   Het leven begint pas na je dood, bij sommige christenen.
   Volgens mij heb je dan altijd een kut leven gehad, als je er zo over denkt.

   Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Hetzelfde in Afrika, waar Christenen afgeslacht worden

  https://www.breitbart.com/africa/2019/08/22/wapo-islamist-militants-targeting-christians-burkina-faso/

  WaPo: Islamist Militants ‘Targeting Christians’ in Burkina Faso
  WaPo: islamitische militanten ‘jagen op Christenen’ in Burkina Faso

  The Washington Post reported Thursday that Islamic militants have been singling out Christians for execution in a remarkably honest exposé of the situation.
  Post writer Danielle Paquette noted that jihadist death squads have been checking people’s necks for Christian symbols, killing anyone wearing a cross, crucifix, or some other Christian image.

  As Breitbart News reported last month, Burkina Faso Bishop Laurent Birfuoré Dabiré has publicly condemned the ongoing, targeted slaughter of Christians by Islamic radicals, warning it could lead to the elimination of a Christian presence in Burkina Faso.

  De Washington Post meldde donderdag dat islamitische militanten christenen hebben uitgekozen voor executie in een opmerkelijk eerlijke uiteenzetting van de situatie.
  Postschrijver Danielle Paquette merkte op dat jihadistische doodseskaders de nek van mensen hebben gecontroleerd op christelijke symbolen en iedereen vermoord hebben die een kruis, kruisbeeld of een ander christelijk beeld draagt.

  Zoals Breitbart News vorige maand meldde, heeft Burkina Faso-bisschop Laurent Birfuoré Dabiré publiekelijk de voortdurende, gerichte slachting van christenen door islamitische radicalen veroordeeld, met de waarschuwing dat dit zou kunnen leiden tot de eliminatie van een christelijke aanwezigheid in Burkina Faso.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Nogmaals Afrika,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/08/22/many-feared-dead-boko-haram-seizes-two-nigerian-towns-weeks-after-govt-declared-group-defeated/

  Many Feared Dead’: Boko Haram ‘Seizes’ Two Nigerian Towns Weeks After Gov’t Declared Group Defeated
  Velen bang om gedood te worden: boko haram bezet twee nigeriaanse steden nadat de regering de groep verslagen verklaarde.

  Boko Haram jihadis seized two towns in Nigeria’s Borno state on Wednesday, killing many people as they set houses and government buildings ablaze.

  Boko Haram’s insurgency marked its tenth anniversary in late July.
  On Monday, the United Nations said the Boko Haram death toll had reached 35,000 since it began its insurgency a decade ago.

  Boko Haram jihadisten namen woensdag twee steden in de Borno-staat in Nigeria over, waarbij veel mensen werden gedood terwijl huizen en overheidsgebouwen in brand werden gestoken.

  De opstand van Boko Haram vierde eind juli zijn tiende verjaardag.
  Maandag zeiden de Verenigde Naties dat het dodental van Boko Haram 35.000 had bereikt sinds het tien jaar geleden met de opstand begon.

  Like

 13. Jack Terrible zegt:

  Het visioen in de Openbaring, laatste boek v/d bijbel, komt uit. Een bloeddorstige maar erg rijke hoer rijdt op een wild beest. Die hoer zijn de Paus en zijn gevolg… linkse ‘christenen’. Het beest waar de hoer op rijdt is de islam. Op een gegeven moment werpt dat beest de hoer van zijn rug en verslindt haar. Dat zie je nou symbolisch gebeuren. Dat beest draagt ook een nummer; 666; (6+6)x6=72 maagden. Als moslims hun leven verliezen tijdens hun strijd voor Allah krijgen ze 72 maagden beloofd in het hemels Paradijs. En dan staat er nog een beest beschreven in de Openbaring dat samenwerkt met het eerste beest. Dat tweede beest is het Socialisme. (Op mijn werk werkt ook zo’n linkse ‘christen’. Hij is 53 jaar en gaat zijn hele leven al elke week naar de kerk. Praat altijd over Jezus. Maar de situatie in het Midden Oosten boeit hem niet. Nooit een kwaad woord over moslims of de islam. Moslims zijn in feite broeders van Hem en hem…)

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Geitenneukers, hoeders van de westerse civilisatie, volgens slinks

  The Widespread Desecration of Christian Graves
   Raymond Ibrahim
  https://www.gatestoneinstitute.org/14728/desecration-christian-graves

  Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Ik moet maar op deze éne blog lezen om te weten dat voor velen in het voormalige Avondland (is verworden tot eu) dit een prima idee is, het uitroeien van de Christelijke religie.
  De Joodse daar branden ze hun vingers niet aan NEE DAAR HEBBEN ZE DE BALLEN NIET VOOR maar wel elke lopen zeiken over hoe erg ze tegen de Christelijke religie zijn en zelfs het bestaan van onze Joods-Christelijke roots durven ontkennen.
  Dat laatste om maar niet te moeten toegeven dat wij in de eu (ooit het Avondland) daardoor hebben leren lezen en schrijven.
  Hoe willen ze dat ontkennen met een truuk van de foor door te oreren over Eskimo’s, wat hebben wij in Godsnaam met een Eskimo te zien die hebben ons niks geleerd,maar sluw als ze zijn denken ze : alle middelen zijn goed.
  Is er op de koop toe een vrouwmens (heet zich “Inge” op deze blog) en daar er in mijn wereld geen mannen zijn die zich voordoen als vrouw zal dat vast een vrouwmens zijn die mij “gestoord” het.
  Tja dat zo’n vrouwmens de islam(iet) opvrijt maar niet de intellectuele bagage bezitt om te weten waarom zegt mij genoeg.
  Wie tegen de Christelijke religie(*) is helpt de islam(iet) en is in dezelfde orde bezig als de horden die kwaken tegen de islam(iet) te zijn maar wel lekker op vakantie gaan naar één van die haatbaarden landen.
  (*)Joodse religie vermeld ik niet want daar hebben ze de ballen niet voor omdat ze weten dat de Bronmaster hun dan ASAP van de blog gooit 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Volgens jou ben je al voor de mossels als je geen gelovig mens bent of weigert het te worden.
   Ook weer iets wat mossels ook altijd beweren.
   Iedereen die geen moslim wil zijn, is dus tegen ons.
   En je kan het gewoon niet hebben dat wij anders toch wel hadden leren schrijven en lezen, van wie dan ook.
   Want dat is al compleet onmogelijk, om je zonder christenen te ontwikkelen.
   Terwijl er voor die tijd toch echt al beschavingen bestonden met een wetgeving die konden schrijven en lezen.

   En als vroeger iedereen nog gelovig zou zijn en trouw naar de kerk ging, wie zijn het dan geweest die de Joden uit hun huizen gesleept hebben in WO2.
   Waren dat dan allemaal ongelovigen uit die tijd, ik dacht het niet.

   En waarom zou ik hier niks over Joden durven te schrijven.
   Ik heb daar weinig over te melden verder, omdat ik niet te maken heb met miljoenen Joden die hier wonen, maar wel met lastige en opdringerige christenen die iedereen voor achterlijk proberen te verklaren.
   Maar zodra ik een echte Joodse rotzak tegen kom, dan zal ik het hier meteen vermelden.
   Daar heb ik geen enkele moeite mee verder, alleen ik kom helemaal nooit joden tegen.

   Like

 16. Trucker zegt:

  Piet Snot zegt:25 augustus 2019 om 03:29

  Piet ik licht de meest relevante leugen uit je tekst:

  “…𝙑𝙤𝙡𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙟𝙤𝙪 𝙗𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙖𝙡 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙢𝙤𝙨𝙨𝙚𝙡𝙨 𝙖𝙡𝙨 𝙟𝙚 𝙜𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙚𝙡𝙤𝙫𝙞𝙜 𝙢𝙚𝙣𝙨 𝙗𝙚𝙣𝙩 𝙤𝙛 𝙬𝙚𝙞𝙜𝙚𝙧𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙩𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣…”

  Ik heb nog nooit geschreven dat ik tegen mensen ben omdat ze niet Christenen zijn of willen worden NOG NOOIT.
  Ik zeg dat wie tegen de Christenen is of deze religie belachelijk maken de agenda van de islam(iet) uitvoert want die wil ook niks weten van het Christendom (zij het vanuit hun perspectief om andere bedoelingen).
  Dus is het voor de perfide misdadige islam(iet) een goede zaak dat er ontkenners van de religie vertoeven in de door hun beoogde gebieden die ze willen veroveren.
  Verdeel en heers, Sun Tzu heeft het paar duizend jaar geleden in zijn meesterwerk al beschreven, efficiënt in de strijd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s