Islam is hier in Nederland de baas

Screenshot_90

(Door: “Balkanske priče”)

Moslims worden van kinds af aan gedemoraliseerd en gehersenspoeld. Je bent geen individu meer, je kan geen eigen beslissingen nemen, je wordt gecontroleerd en je bent volledig onderworpen aan een systeem, dat in de naam van de islam opereert. Geboren worden in een islamitische familie betekent een levenslange veroordeling in gevangenschap, want als je uit de islam stapt, dan dien je als “afvallige” gedood te worden. Een “religie” die dat zegt, als je eruit stapt word je gedood, is geen religie, maar maffia. Een religie met een ingang zonder uitgang is geen religie, maar een gevangenis. Over afvallen van de islam heeft Mohammed gezegd: “Wie zijn godsdienst verandert, dood hem” (Bukhari 9.84.57)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Islam is hier in Nederland de baas

 1. rottenpikwick zegt:

  We kunnen er 10.000 woorden aan vuil maken, of nog geen 10; De is islam heeft ons al lang in de tang! (en ZE weten dit echt wel op Het Binnenhof, maar denken dat ze er mee wegkomen!) Hopelijk worden de Hooivorken op tijd wakker!

  Geliked door 3 people

  • janman zegt:

   De politieke heeft al jaren de boerka aan , het wordt tijd voor de hoekse en de kabeljauwse twisten, de hooivork en de zeis aan één gesmeed en je krijgt een hellebaard om het zwaard van meningsuiting te breken .

   Geliked door 2 people

  • har zegt:

   die burkawet is totale symbool politiek en zoethoudertje voor de rechtse/anti islam mens die het niet snapt.
   als de politiek spijkers met koppen wil slaan en integer zou zijn jegens nederland/europa, maak dan een verbod op de islam, liefst in het gehele westen.

   Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Chaos bij Voedselbank in Essen (Ruhrgebied)! Plundering! Binnenkort belangrijke verkiezingen in het oosten van DE. Waarschijnlijk (vette?) winst voor Afd! TOLL, wir schaffen das!!

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ze worden pas wakker als ’t te laat is en dan is het onheil al veel groter.
  De hele geschiedenis door zo geweest…..

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Het heeft niet direct met artikel te maken, maar schoot me te binnen toen ik ’t woord “Burka” las.
  ( toen ik jong[er] was kende vrijwel niemand ook maar een enkel arabirisch/moslim woord, wel die uit de sprookjes van AliBaba en de 40 rovers…..! ), nu zijn er v’éél meer rovers…….
  Maar ik las een paar weken geleden in de “Saoudie-Gulf-Gazette”, wel de Engelse editie uiteraard, arabisch kan ik niet lezen ) een artikel over een nieuwe Uitvinding door de arabs gedaan en trots dat ze er op zijn.
  De Burqa-vrouwen kunnen nu iets makkelijker hallala eten tot zich nemen met de “rits” in hun voorhangsel…………
  * * *
  Uit de Saoudische Krant………….

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/08/21/pompeo-there-places-isis-more-powerful-today-three-four-years-ago/

  Pompeo: ‘There Are Places ISIS Is More Powerful Today than Three or Four Years Ago’
  Pompeo: ‘Er zijn plaatsen ISIS is tegenwoordig krachtiger dan drie of vier jaar geleden

  Secretary of State Mike Pompeo acknowledged during an interview with CBS This Morning on Tuesday that the Islamic State has regained strength in the Middle East and elsewhere, even though their “caliphate” of stolen Syrian and Iraqi territory has been destroyed.
  CBS News interviewer Gayle King asked Pompeo about a New York Times piece from Monday that reported ISIS is “gathering new strength, conducting guerrilla attacks across Iraq and Syria, retooling its financial networks and targeting new recruits at an allied-run tent camp.”

  Secretary of State Mike Pompeo acknowledged during an interview with CBS This Morning on Tuesday that the Islamic State has regained strength in the Middle East and elsewhere, even though their “caliphate” of stolen Syrian and Iraqi territory has been destroyed.
  CBS News interviewer Gayle King asked Pompeo about a New York Times piece from Monday that reported ISIS is “gathering new strength, conducting guerrilla attacks across Iraq and Syria, retooling its financial networks and targeting new recruits at an allied-run tent camp.”

  Like

 6. Dat is al bekend vanaf de opkomst van de Islam. De pedofiele “profeet” Mohammed, heeft daar nooit een geheim van gemaakt. De overheersing van de WERELD voor het “huis van de vrede”…. Elk land wat de Islam niet heeft, wordt gezien/behandeld als “huis van oorlog”, én moet daarom met ‘vuur én zwaard’ worden ‘veroverd’. Niks vrije keus: Islam staat voor onderwerping – onderdrukking – meisjes/vrouwen=sex-slavinnen =inferieure mensen-mannen zijn ‘superieur’ – ook over de ‘niet – gelovige mannen-haat-angstzaaien-terreur-moord in koelenbloede-dood en verderf- ‘ afvalligen’ worden verstoten/vermoord-in bepaalde culturen worden meisjes/vrouwen ‘besneden’ = verminkt! Alle uiterlijke geslachtsmenmerken worden onverdoofd met een niet ontsmet scheermes, of ander mes, weggesneden, en daarna wordt de hevig bloedende meisje /vrouw dichtgenaaid, met uitzondering van een kleine opening voor urineren, en het menstruatie – bloed. Als het meisje uitgehuwelijkt is, wordt zij door een vaak oudere man verkracht… Raakt zij zwanger, dan kan de baby niet op de noale manier geboren worden, dus, in het beste geval, wordt de vagina, of wat ervan over is, opengesneden, wat bovenmatig bloedverlies geeft. Veel meisjes /vrouwen sterven al na de ‘besnijdenis’, en als zij het overleven, en ook de bevalling, dan worden zij weer ‘dichtgenaaid’, en het ‘verhaal’ begint opnieuw, tenzij er vrouwen zijn, die hun dochter(s) weigeren te laten besnijden, of dat zo’n meisje vlucht naar bv, een Europees land. In ons land is besnijden van meisnes/vrouwen verboden, alleen worden veel meisjes met “vakantie”, naar land van herkomst gestuurd, en daar, zonder overleg, besneden door een vrouw, die dat, ‘beroepshalve’, uitvoert. En daar doet de overheid te weinig aan, om na te gaan, wanneer een meisje met vakantie gaat, of zo ’n meisje ‘ ongeschonden ‘ blijft. De overheid kijkt weg, men is laf/bang: slappe houding tegenover de invaders! En dat weten de moslims, en zij minachten ons erom! En zo gaat de islamisering,’ ongestoord ‘, verder, mits de, wakker geworden burgers wiilen strijden, om onze vrijheden te ‘heroveren’!! Een burgeroorlog komt er, maar men moet, minstens, weten waar vóór de strijd wordt geleverd : VRIJHEID!

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Ik merk steeds meer dat er een enorm gat gaapt tussen wat de bevolking wil en wat de regering wil/doet. Van hoog tot laag opgeleid merk ik dat men gewild heeft dat er een totaal verbod op burka´s had gekomen. De felheid is behoorlijk. Maar die slappe zakken voeren symboolpolitiek. Het boeit ze niet. Hun aandacht zit meer bij hun eigen grote dikke gigantische vette ik.
  Zelf heb ik Arriva gemaild wie ze wel denken dat ze zijn door zich boven de wet te plaatsen en door die achterlijkheid toe te staan en dan ook nog hun moedige chauffeur de les te lezen. Ook dat ik uitstap mocht ik toevallig in de bus zitten en er komt achterlijkheid binnen stappen. Ben ik toe in staat. Zij eruit of ik eruit. Bel ik wel iemand die me op komt halen met de auto als iik in de middle of now where zit. Ik weet niet of er een vent of vrouw onder zit en wat ze eronder verbergen. Punt uit. Bovendien vraag ik mijn geld dan terug. (ik verwacht veiligheid voor mijn geld)Moeten meer mensen doen. Arriva in niet mis te verstane woorden laten weten hoe men over ze denkt, maar verder wel netjes houden. Laat ze zich maar dood schrikken. Zo doen lastige moslims het ook. Zo moet je de boel aanpakken.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Nederland kent vele wetten, maar handhaven gebeurd door flut organisaties !!
  En een regering met slappe knieen die het laat gaan !

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  en niemand heeft het dan nog over de 41000 moslim vrouwen die besneden werden in nederland
  Oh de artsen weten er wel van want ja– wordt op kosten van de niet moslim werkenden wel gerepareerd
  en de vooral linkse vrouwenemancip[atie zwijgt= zal niet mogen reageren van de partijleider

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  islam is een achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij en die zwijnerij moet totaal verboden worden in onze samenleving, elke politieker die de wil van het eigen volk niet respecteert moet uitgeschakeld worden.

  Geliked door 2 people

 11. Mike zegt:

  Eerst moet er wereldwijde chaos komen, daar zijn we nu hard naar op weg. Ouders zijn infantiel geworden, kinderen zijn de baas. Wordt nog eens extra benadrukt in de brainwash reclames, naast continu transgenders, travo’s en andere freaks normaliseren. Hoe verder van hoe God het bedoeld heeft, hoe beter het is in de huidige wereld. Christenen zullen steeds onveiliger worden, de haat groeit met de dag. Het gezin is succesvol afgebroken. Goed is slecht en slecht is goed. Dan komt de antichrist op het toneel. De brenger van tijdelijke schijnvrede. Wat we nu zien is slechts kinderspel bij wat komen gaat is mijn mening.

  Geliked door 1 persoon

 12. bigljohn zegt:

  De Islam is inderdaad hier in Nederland de baas Balkan Chronicles; ….Stem Wilders. Echt, dat helpt…. Zodat als hij eenmaal in de kamer zit de overige fracties Geert voor lul laten staan en al zijn moties weggestemd zullen worden. Als, ja als hij terugkeert in de tweede kamer. Want je weet het maar nooit met die linkse kliek en hun stembusfraude. In Brussel zagen we Geert ook al niet meer terug. Wel de PvdA. Hoezo PvdA, onder welke steen kwam die opeens vandaan gekropen ? Wel erg raar dit alles voor de gewone sterveling, maar niet als je alles goed in de gaten houdt.

  Geliked door 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  Dus als ik het goed begrijpt mag je in Nederland inbreken/ stelen, als je maar niet te veel mee neemt.

  Like

 14. Rob van marle zegt:

  En dat in een waarlijk christelijke samenleving

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  De islamitische wereld was woest toen ze de 6 daagse oorlog tegen israel hadden verloren in 1967en zinden op wraak.Omdat europa toen pro israel/joods was ging in 1973 de oliekraan dicht en begonnen de olierijke islamitische landen europa te chanteren dat wij moslims binnen moesten laten en islam(isering) in 1975 is de resolutie van straatsburg aangenomen islam voor olie, en getekend door de raad van europa.Er zat iemand in de raad van europa die maar wat graag meewerkte aan deze chantage zijn naam is tijl de clercq (google) een extreem linkse rat van het smerigste rioolwater.

  Like

 16. Jan zegt:

  Ik wil een villa, geen woning, dit is geestelijke marteling. Kopsvod eist

  Mental Torture!’: Homeless UK Immigrant Complains About Free Container Homes
  …….
  https://pjmedia.com/trending/uk-homeless-immigrants-complain-about-free-container-homes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s