Proficiat! Het boerkaverbod is nog geen drie weken van kracht en nu al een dode letter

Screenshot_101

(Door: Sylvain Ephimenco)

‘De boerka, het meest infame werktuig van vrouwonderdrukking sinds de kuisheidsgordel’

De overwinning is natuurlijk verrukkelijk voor Angela en haar salafistische broeders en zusters. Dat erkennen we volmondig en we applaudisseren voor dit huzarenstukje dat de Nederlandse rechtsstaat tot Venezolaanse proporties heeft teruggebracht.

Door tegen de geldende wet in een bus in te stappen terwijl ze gezichtsbedekkende kleding droeg, heeft Angela de weldenkende gemeente gealarmeerd. De buschauffeur hield zich aan de wet en belde de politie. Door de ophef (vrouw met nikab gaat klacht indienen, voelt zich ‘als een zwarte in de VS’ en maakt de chauffeur uit voor PVV’er) kon Angela de volgende dag ongehinderd de bus in: de politie kwam niet meer opdagen.

Lees verder>>>
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Proficiat! Het boerkaverbod is nog geen drie weken van kracht en nu al een dode letter

 1. bigljohn zegt:

  Wat het nieuwe boerkaverbod betreft; De wetten van Allah staan volgens Moslims boven de Nederlandse Wet. En in Nederland word hier grif aan toe gegeven. Vandaar dat je nu dus deze rare situaties krijgt. Al maakt men een compleet nieuw wetboek van strafrecht, het stelt allemaal niets meer voor. Parlement, Justitie, politie, rechtbanken, de complete media en alle overheden zijn pro moslim. En zo gaan we met zijn allen naar de haaien toe, in een minimum van tijd en met een maximum aan snelheid !

  Geliked door 2 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Is toch erg dus betalen hoef ook niet meer

  Like

 3. Jean zegt:

  De boerka is een bedreiging voor onze veiligheid want misdadigers zijn onherkenbaar en wat doen misdadigers? Juist, gezichtsbedekking om niet herkent te worden en wat doen de politiekers? Juist, lullen en zakken vullen.

  Geliked door 2 people

 4. boorzalf zegt:

  Haha!!! Het wordt steeds gekker in dit land.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   In Nederland wordt het beroep chauffeur openbaar vervoer niet alleen met de dag gevaarlijker, maar ook moeilijker.
   De chauffeurs moeten nu ook de Wetboeken kennen en de juiste interpretatie aan bepaalde Wetten geven.
   ( wel de p.r. interpretatie uiteraard…………)

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Darth Vader had ook moeten zeggen dat het allemaal mossels waren in die Star Wars filmen.
   Dan was er niks aan de hand geweest.
   Zeg maar dat het niet zo is, niemand kan het bewijzen.

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  We zijn een bananenmonarchie SCHANDE !!!
  Bonnetjes schrijven voor fout parkeren en bij snelheidscontrole achter een boom staan te schrijven is natuurlijk veel makkelijker voor ‘onze’ Hermandad helden !!

  Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Die lorrenkop is gewoon met haar lompen in de bus gestapt om te provoceren.
  Maar het is nu eenmaal zo dat de islam geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  De islam bepaalt wat er gebeurt.
  En die kloten die ons ‘regeren’ vinden het prachtig.
  Alles verloopt volgens plan.

  *&^%$#!!@#$%^^^&&&&%%$#@#

  Geliked door 1 persoon

 7. Wachteres zegt:

  https://jalta.nl/column/niqaabverbod-moslimhaat-en-een-controversiele-petitie/

  Niqaabverbod, moslimhaat en een controversiële petitie

  Geplaatst door Ewout Klei

  Moslimhaat is politiek gezien steeds sterker geworden. In Nederland is dit geluid – vertolkt door partijen als PVV en FvD, en in mindere mate SGP en CDA – nog oppositioneel, maar in de Verenigde Staten, Polen, Italië en Hongarije zitten de moslimhaters in de regering. De angst voor de islam werd na 11 september 2001 in Europa al snel vermengd met de afkeer voor de multiculturele samenleving, maar sinds de vluchtelingencrisis van 2015 is dit alleen maar sterker geworden. Schimmige denkers zijn er nu van overtuigd geraakt dat het vijf voor twaalf is en Europa dreigt te worden overgenomen door de moslims. Want zij krijgen veel meer kinderen dan witte vrouwen, die vergiftigd zijn door de ideologie van het feminisme. En NGO’s – al dan niet gefinancierd door de Hongaars-Amerikaanse miljardair en filantroop George Soros – doen er ook alles aan om de weerbaarheid van het Avondland te ondermijnen. Het is een complot.

  Ewout Klei (1981) is politiek historicus. Hij studeerde af op Joan Derk van der Capellen tot den Pol, promoveerde op de geschiedenis van het Gereformeerd Politiek Verbond en schreef de JOVD-kroniek De weg naar de macht.

  Lees en huiver, de vorige DDS eigenaar, Joshua Livestro, heeft nu Jalta in zijn bezit en staat hier ongetwijfeld achter.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/thierry-baudet-gaat-los-op-verkrachters-die-alleen-foei-gesprekje-van-politie-krijgen-totaal-onacceptabel/

  Thierry Baudet gaat los op verkrachters die alleen ‘foei-gesprekje’ van politie krijgen: “Totaal onacceptabel!”

  Het moest maar eens afgelopen zijn met dat bizarre en softe gedoe in Nederland. Meedogenloze vrouwenmisbruikers verdienen geen tik op de vingers in een gesprekje met de politie, maar een grondige “aanpak.” Dat het zover gekomen is, komt door de onderbetaling van de politie, stelt Thierry Baudet. We hebben méér blauw op straat nodig, zegt hij.

  Jawel, Thierry Baudet (FVD) reageert onverbiddelijk op een schandalig verhaal. Over de verkrachting van een meisje, en een verkrachter die er gewoon mee wegkomt. Geen strafrechtelijke vervolging, alleen een draai om de oren op het politiebureau. Slachtoffer en ouders moesten lijdzaam toezien hoe het rechtssysteem in Nederland ernstig faalde en misdaad bijna beloond werd.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Let op , nou is de maat vol !!!!
  PVV en FvD gaan een bindend ruffurendum organiseren over die burka , let maar eens op !
  Geert en thiery hebben er meer dan kotsgenoeg van , nou ga je godverdomme wat meemaken
  daar in Den Haag.
  We zullen ze godverdomme eens laten zie wat handhaven is !!!
  Ja toch……….Geert…………..Thiery……???????

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1933327695/hier-wordt-geen-enkele-wet-meer-gehandhaafd

  ‘Hier wordt geen enkele wet meer gehandhaafd’

  AMSTERDAM – Krakers, boerkaverboden en vuilnis op straat: het lijkt wel of er in Amsterdam geen enkele wet meer wordt gehandhaafd. En verder: de middenklasse in Nederland is jarenlang door de overheid als pinautomaat gebruikt, en de uitholling van die middenklasse zorgt ervoor dat de sociale samenhang van onze samenleving in gevaar is. Dat en meer in de nieuwe podcast ‘Het Land van Wierd Duk’, beluister hem hieronder of via iTunes en Spotify.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s