Speciale reisbureaus om zogenaamde ‘vluchtelingen’ op vakantie naar thuisland te sturen

Screenshot_108.png

Turkoois water en witte zandstranden: ‘Vluchtelingen’ genieten in hun thuisland Eritrea op kosten van de Europese belastingbetaler van hun vakantie.

(Door: “Xander”)

Massaal asielbedrog: 80% ‘vluchtelingen’ is paspoort ‘kwijtgeraakt’, maar hebben allemaal wel nog de modernste smartphones bij zich

Ze komen massaal naar Europa, weg vluchtend voor oorlog, terreur en vervolgingen in hun thuislanden. Dat is althans het officiële verhaal, want inmiddels zijn er bemiddelaars en zelfs reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in vakanties voor vluchtelingen in precies die landen waar ze zogenaamd niet meer naar terug zouden kunnen. Foto’s van ‘vluchtelingen’ die op kosten van de belastingbetaler genieten op zonovergoten tropische stranden hebben in Duitsland voor de nodige beroering gezorgd. Minister van BiZa Horst Seehofer dreigt inmiddels dergelijke nep-vluchtelingen hun status af te nemen, maar de realiteit wijst uit dat dit vrijwel zeker nooit gaat gebeuren.

De 29 jarige onderzoeksjournalist Mohammad Rabie, zelf een erkende Syrische vluchteling, sprak met landgenoten en ook bemiddelaars en reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in ‘vluchtelingenvakanties’. Eigenlijk is dit illegaal, maar verreweg de meesten zijn tenslotte al illegaal naar Europa gekomen en zijn hier desondanks gewoon toegelaten

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Europa, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Speciale reisbureaus om zogenaamde ‘vluchtelingen’ op vakantie naar thuisland te sturen

 1. Tistochwat zegt:

  Dat asieltoeristen massaal de kluit belazeren blijkt ook uit het feit dat minstens 80% beweert onderweg zijn paspoort en andere ID-papieren te zijn ‘kwijtgeraakt’, maar allemaal wel nog over de modernste smartphones beschikken

  Goh, en er is niet één mohammedaanse asielparasiet op het idee gekomen om fotootjes van zijn documenten op zijn smartphone te zetten?

  Van zo’n artikel begin ik gewoon te koken.

  Wij moeten werken voor de belastingdienst om die sluwe, mohammedaanse parasieten een luxe vakantie te bezorgen. Ze zijn nog schadelijker dan een zwarte rat.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. Ze zijn gevaarlijker dan de zwarte rat. Veel gevaarlijker. De zwarte rat brengt de pest, en de pest kan goed behandeld worden; zelfs met eenvoudige antibiotica zoals Clamoxyl. Tegen de Islamis Pestis op Europees grondgebied zal uitsluitend een oorlog genezing brengen. Een oorlog waar duizenden en zelfs honderdduizenden mensen zouden sterven.

   Geliked door 2 people

  • De Lieden die dit allemaal faciliteren zijn nog vele malen crimineler! Dat zijn de Grootste Criminelen die er rondlopen! De Belastingdienst is er ook onderdeel van. Hopelijk krijgen ze hun verdiende loon! Het Land van Onze Voorouders totaal verkloot! Het Binnenhof is schijtbang voor een recessie, dan stort de hele KolereZooi als een kaartenhuis in elkaar. Ze weten maar al te goed dat als het Uitkeringsinfuus droogvalt, plunderingen, brandstichtingen, tumult etc. onze straten gaan beheersen. Alles (10tallen miljarden) wordt uit de kast getrokken om de fake-stabiliteit te beheersen. Maar op een dag…..

   Geliked door 1 persoon

   • orelius zegt:

    Helemaal eens. Ik heb nog een leuke warme vakantie bestemming in Italie voor al dat gespuis . De Visuvius .

    Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @rottenpikwick. De lieden die dit faciliteren, zijn criminelen van de ergste soort. Men kan ze gerust definiëren als mensen die misdaad plegen tegen hen eigen volk. Een crimineel hoeft niet altijd iemand te zijn, die zijn eigen mensen wil verraden; zeker als het gaat om zijn familie, buren of zelfs buurt. Deze lieden – of liever gezegd monsters – hebben geen probleem dat te doen. Zij werken gewillig mee aan het project Nedeland en andere Europese landen te verkloten, maar ook op de meest barbarse wijze te omvolken. Ze zijn nu bezig hun troepen uit islamitische landen en Afrika massaal naar binnen te halen, om voor hen het vuile werk te doen. Zijzelf zouden OP TIJD, net als regering De Geer in mei 1940, wegvluchten en ergens in een belastingparadijs gaan bivakkeren; dicht bij de offshore bankrekening. De Duitsers hebben na de oorlog gezegd: “Wir haben es nicht gewußt”. Die soort smoesje kunnen de gedrochten, die zich Europese leiders noemen, niet verkopen. Net als wij, hebben ze op TV en YouTube video’s gezien, de immense wreedheden van ISIS tegenover hun vijanden. Ze zien, lezen en horen OP DAGELIJKSE BASIS over de genocide tegen christenen in islamitische landen. ZIJ WETEN DAT HUN troepen hetzelfde ook hier zouden doen. De omvolking zal op de meest wrede en barbaarse wijze gebeuren. Zoals Enoch Powell dat in zijn toespraak in Birmingham (april 1968) beschreef “Rivers of Blood”. Gelukkig zijn er in Europa ook leiders, bewegingen en partijen die voor hun volk en land kiezen.

    Like

  • Jean zegt:

   De oorlog tegen de islam is een vaststaand feit alleen ligt de datum nog niet vast, dat er veel doden zullen vallen moet ook niet aan getwijfeld worden iets wat de islamieten willen maar wij niet maar het verraad en de import allemaal gepleegd door die EU troep heeft enorm veel schadelijke gevolgen voor ons Europeanen.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Wat zou jij nou doen, wanneer je de kans krijgt om met een nieuwe identiteit door het leven te gaan.
   En verder hoeft niemand te weten dat je ook eigenlijk Tistochwat bent, want je paspoort ben je zogezegd kwijt en je weet ook niet meer waar je vandaan kwam of wanneer je precies geboren bent, omdat ze dat niet zo goed bij gehouden hebben, en het jouw nooit verteld is.
   Dus je geeft er maar een draai aan.
   Mossels vieren namelijk geen verjaardagen, dan is dat ook niet belangrijk.
   Mij lijkt het soms verdomd handig.

   Geliked door 1 persoon

 2. Lekker höken en nöken op kosten van Jan L. de Grote Onnozele!

  Like

 3. Thomasson zegt:

  In de turbulente dagen van herfst 2015, genoot Horst Seehofer (CSU) van top populariteit. Hij was de Beierse politicus die durfde zijn mening te geven over de tsunami van “asielzoekers en vluchtelingen”. In zijn toespraken verkondigde hij meningen die mensen zo graag wilden horen. De tsunami-zwermen van verkrachtende, terroristische en criminele “wandelende kloten” uit moslimlanden moeten stoppen. https://www.youtube.com/watch?v=AfLLVbjKhq0

  Mensen koesterden de hoop dat hij zal Duitsland schoonvegen, zodra hij in de regering van Merkel zal zitten. Hij zal “daß schaffen” Duitsland weer Spic & Span schoon te vegen. Seehoffer kwam in regering Merkel- en werd een zware teleurstelling. Hij onderging een metamorfose, en werd een van de verraders die Duitsland cadeau geven aan de islam. Van de vroegere Seehofer is NIETS OVERGEBLEVEN. Hoe kan dat? Het antwoord is: hij is deel geworden van de Junta die in EU verband samenwerkt met de Bilderbergers/NWO en andere vrienden van Jeffery Epstein, om Duitsland en andere Europese landen te omvolken. Om dat te bereiken, moeten miljoenen moslims en negers naar Europa komen en de boel overnemen. De zwermen werden in Europa toegelaten met een goed georkestreerde valse vlag van “vluchtelingen en asielzoekers”. De kosten van deze operatie worden door DE SLACHTOFFERS van deze leugens via belastinggeld betaald. Seehoffer “beloofd” vluchtelingen en asielzoekers eruit te gooien, die op vakantie gaan naar het land van herkomst. Bullshit! Deze man en zijn “Brothers in Arms” van CDU, CSU, SPD, Die Linken, Groenen enz. zijn zo gewend geraakt aan leugens; dat meer of minder leugens maken voor hen niets uit. De media moet het aan het kudde genaamd publiek verkopen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De Bankpas die de “asielzoekers”krijgen, kost de Franse Staat 42 Miljoen Euro maandelijks.
  Dit op kosten van de belastingbetaler…………

  Elke maand ontvangen de aanvragers van asiel een bedrag zolang hun procedure loopt.
  Voor een alleenstaande kan dit per maand 210 euro zijn, voor getrouwden meer plus de toeslagen voor kinderen.
  Momenteel zitten er 151.000 mensen in de aanvraagprocedures en die krijgen dit bedrag dat de Franse belastingbetaler 42 Miljoen maandelijks kost.
  Om hun geld op te halen krijgen zij een Bankpas.
  Buiten dit hebben zij ook Graties kost en inwoning en Medische verzorging.
  De ONG’s schijnen het te weinig te vinden:

  Côte D’Azure: “Migranten krijgen te eten, geen zorgen met 300 Euro maandelijks
  300 EUROS ? is dat alles ?

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ondertussen raken meer en meer Fransen zich héél Ecologisch bewust.
   1 ) Ze gaan te voet.
   2 ) Ze eten uit de vuilnisbakken.
   3 ) Ze dragen tweede-hands kleding.
   4 ) hebben geen verwarming nodig.

   Geliked door 3 people

 5. Piet Snot zegt:

  Ze weten niet eens wie wie nou precies is, of ze ook nog een ander ID/ paspoort hebben, en hoeveel uitkeringen ze misbruik van maken.
  Iedereen mocht zonder controle binnen komen en werd direct op ze bruine ogen gelooft om een Duits paspoort te krijgen.
  Dan moet je ook niet raar opkijken als ze er nog meer misbruik maken van diezelfde sukkels.
  Het is hier niet anders.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inderdaad Piet, gesteld dat een mens in hun schoenen zou staan zou hij precies hetzelfde doen, het zijn niet de profiteurs die gek zijn, het zijn degenen die het faciliteren (maar wel van ons geld dan !)

   Like

 6. Lucky zegt:

  Passenger attacks flight attendant on Transavia Airline Paris-Tunis flight after finishing his prayer that blocked the cockpit and bathrooms.
  Plane was rerouted and delayed in Nice, France, where he resisted arrest, yelling “Allahu Akbar.”

  Passagier valt steward aan op vlucht Transavia Airline Parijs-Tunis na het beëindigen van zijn gebed dat de cockpit en badkamers blokkeerde.
  Het vliegtuig werd omgeleid en vertraagd in Nice, Frankrijk, waar hij zich verzette tegen de arrestatie en “Allahu Akbar” riep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s