Waarom schaft Duitsland zichzelf af?

Screenshot_107.png

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie en bevolkingsontwikkeling

Deutschland schafft sich ab” beweerde Thilo Sarrazin. Actuele cijfers over de bevolkingsontwikkeling bevestigen deze sombere prognose van de voormalige Senator Financiën van Berlijn. Zo nam het aandeel van de Duitsers met een migratieachtergrond verleden jaar met 2,5% toe tot 25,5%. Deze ontwikkeling is niet alleen terug te voeren op de opening van de grenzen in 2015. Ze zou – echter in afgezwakte vorm – ook zonder immigratie aanhouden.

PI News (2)

Ideologische redenen

In het jaar 2005 leefden er 66,4 miljoen Duitsers zonder migratieachtergrond in Duitsland, verleden jaar waren dit er nog maar 60,8 miljoen. Vooral voor beter-verdieners is het onaantrekkelijk om kinderen op de wereld te zetten. De staat en de deelstaten laten alles na wat kinderen krijgen voor niet sociaal behoeftige mensen van welke afkomst dan ook aantrekkelijk zou kunnen maken – van belastingprikkels tot aan plaatsen in kinderdagverblijven toe, om maar helemaal te zwijgen van de publieke erkenning. Desbetreffend dramatisch is het aantal mensen met een migratieachtergrond jonger dan vijf jaar. Dat bedraagt 41%.

Reden nummer één voor de zelfafschaffing van de Duitsers is blijkbaar het feit dat de politieke klasse van Duitsland al decennia lang geen overleven van de Duitsers met eigen nakomelingen nastreeft. Derhalve laat ze alles na wat dit overleven waarschijnlijk zou maken. De hier handelende spelers zijn daarbij vooral ideologisch gemotiveerd. Ze hangen een abstract kosmopolitisme aan, dat ze ten nadele van het eigen volk interpreteren.

Economische redenen

De tweede reden voor de zelfafschaffing van de Duitsers zijn de economische belangen van enkele weinige Duitsers evenals niet-Duitsers, die van de immigratie van buitenlandse mensen in ons land profiteren.

In West-Duitsland was er vanaf het begin van de jaren-60 volledige werkgelegenheid. De lonen stegen steeds sneller en de macht van de werknemers nam toe. Om de productie verder te kunnen uitbreiden, stonden de politiek en de economie voor de keuze om kapitaalintensief te automatiseren of goedkope arbeidskrachten in het buitenland te werven. Anders dan in Japan besloten de verantwoordelijken in de West-Duitse Bondsrepubliek voor de goedkoper oplossing op de korte termijn. Buitenlandse werknemers werden ook met de bedoeling naar West-Duitsland gehaald om weer werkloosheid te creëren. Dit doel werd in de jaren-70 bereikt. Nu konden de werkgevers kiezen uit het kunstmatig vergrote arbeidspotentieel. De winsten uit deze ontwikkeling werden geprivatiseerd en de sociale gevolgkosten omgeleid naar het publiek.

De klok tikt

Over een periode van enkele decennia ging deze rekening op en vermeerderde de rijkdom een beetje minder. Op de lange termijn echter kwamen hier nadelen op de internationale markten uit voort, die nu al een veel hogere graad van automatisering van de Duitse economie vereisen. Duitsland verliest door de beslissing voor immigratie en tegen automatisering zijn concurrentievermogen.

De zelfafschaffing van Duitsland komt dus voort uit een voor het land catastrofale overeenstemming van kosmopolitische ideologische bedoelingen van veel spelers in de Duitse politieke klasse met kortzichtige planningen van West-Duitse economieleiders, die de voorkeur hebben gegeven aan snelle winsten boven de dringend noodzakelijke investeringen op de lange termijn. Dit verband moeten we ons voor de geest halen – en het plausibel maken voor onze landgenoten.

De klok tikt. We hebben geen tijd te verliezen. De ommekeer komt of snel, of ze komt voor Duitsland te laat.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Demografie, Duitsland, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom schaft Duitsland zichzelf af?

 1. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/22/brandanschlag-auf-fpoe/

  BRANDANSCHLAG AUF FPÖ-ZENTRALE: Brauchen wir Schutz vor Schutzsuchenden?BRANDAANSLAG OP FPÖ-CENTRALE: Hebben we bescherming nodig van degenen die bescherming zoeken?

  Nachdem vier Vermummte in der Nacht zum 12. August einen Brandanschlag auf die FPÖ-Landegeschäftsstelle in St. Pölten verübt haben, wurde nun der erste Verdächtige festgenommen. Dem Beschuldigten wird vorgeworfen, zusammen mit drei Komplizen, die freiheitliche Geschäftsstelle mit Molotow-Cocktails beworfen zu haben. Worüber die Mainstream-Medien nur zähneknirschend berichten: Der Verdächtige ist ein subsidiär Schutzberechtigter aus Afghanistan.

  Nadat vier boeven in de nacht van 12 augustus een brandstichting op het FPÖ-kadaster in St. Pölten hadden uitgevoerd, werd de eerste verdachte gearresteerd. De beschuldigde wordt ervan beschuldigd, samen met drie medeplichtigen, dat hij het liberale kantoor met Molotov-cocktails heeft gegooid. Wat de reguliere media slechts met tegenzin melden: de verdachte is een begunstigde van een subsidie ​​uit Afghanistan.

  Like

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen in Berlijn


  Duitsers schreeuwen boe en leugenaar, leugenaar naar Boris Johson…

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Om op de korte termijn fop werkgelegenheid te verschaffen gebruikt Duitsland op dit ogenblik miljarden aan belasting geld voor zogenaamd vernieuwbare energie dat in werkelijkheid helemaal niet vernieuwbaar is. Windmolens, Bio massa verbranding met duizenden tonnen CO2 LOL, elektrische auto’s en massale bruinkool afbouw met grootschalig veroorzaakte grondwater tekorten waardoor gehele landschappen inclusief dorpen moeten verdwijnen zullen straks milieu technisch gezien tijdbommen zijn. Daarnaast betaald Duitsland zich blauw aan het ¨Wir schaffen dass¨ immigratie debacle dat nog vele generaties zal doorlopen op de betalingsbalans in rode cijfers. Want de cultuur werkelozen uit het Midden Oosten die de levenslange yizzia genieten moeten tevreden gehouden worden om te voorkomen dat ze Allah hu Akbar schreeuwend de straat op gaan. Dat laatste gaat toch gebeuren maar tegen die tijd liggen de verantwoordelijke politici al lang in hun graf.

  Like

 4. Jean zegt:

  Teveel smerige vergiftigde mergel, ik bedoel merkel…..

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie herinnert zich nog toen FRAU. MERKEL de Duitse vlag weggooide. ?…….( een ‘zinnebeeld. hoe of zij over. DUITSLAND. dacht.? ?…………( indachtig ‘opheffen van de DEUTSCH . Demokratische. Republik? ( DDR)?! ( met de massawerkeloosheid als resultaat, en fabrieken. op. non- actief?!)…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. Vulkanoloog zegt:

  Als het voor Duitsland te laat komt, dan is het voor NL ook te laat. En voor geheel Europa. Want hoe je het ook wendt of keert, Duitsland (met z’n 80 miljoen inwoners (waarvan dus al 20 miljoen met ‘migratieachtergrond’) blijft van grote invloed.
  Lekker, die eeuwige schuld die Duitsers maar blijven voelen met Fräulein Merkel voorop. Ik las op TPO er een interessant artikel over: https://tpo.nl/2019/08/21/angela-merkel-doodgraver-van-de-duitse-vrijheid/ Waarheid als een koe. Duitsland helpt Europa opnieuw de vernieling in. Of is het een soort van vernieuwing (met een ‘w’ ipv ‘l’). Voor de autochtonen niet een positieve, maar voor ‘zij die hier nog niet zo lang zijn’…

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Heel Europa, met Duitsland voorop, gaat ten onder aan de gevolgen van het democratisch bestel.
  Of eigenlijk aan het niet functioneren van dat bestel. Er zijn veel te weinig mensen die hun inbreng hebben in de politiek. Daardoor kan een kleine elite het beleid bepalen. In Duitsland heeft de van Oorsprong Oost-Duitse Angela Merkel een desastreus beleid gevoerd.
  De Duitse bevolking, evenals de bevolking in de EU zijn te terughoudend om in deze noodtoestand de democratie tijdelijk voor gezien te houden en zich te groeperen om aan deze wantoestand een einde te maken. In concreto. De macht in handen nemen door middel van een REVOLUTIE. Velen zijn daar op tegen maar het verder ontsporen van de leefomstandigheden in de betreffende landen zal de bevolking op termijn niet anders overlaten.
  Er zal een tegen elite op moeten staan die dit regelt. Als iedereen iedereen aan blijft kijken zal er niets gebeuren en zal het ten onder gaan versneld zijn beslag krijgen.

  Like

 7. Henk zegt:

  met de maar aanblijvende stroom profiteurs/ gelukszoekers waarvan bijna iedereen in de bijstand komt , zal het geld , heden 200 miljard per jaar in Duitsland !! , wat opgehoest moet worden door de werkende bevolking eens OP zijn, De verzorgingsstaat stort in !! Het gevolg ? Grote groepen plunderende en rovende bendes door de straten s nachts, die alles en iedereen beroven en jatten wat er te jatten valt om te kunnen overleven. Dat wordt het eindspel !

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Zij die zeggen dat de sexuele gewelddaden in Duitsland te maken hebben met de komst van migranten:
  ga jullie Racistische Vuiligheid toch ergens anders storten
  Caroline de Haas
  Militant Feministe

  Like

 9. Fleckie zegt:

  Risiko kerncentrales: teletekstbericht. .ZDF, no. 123, vrij.23.8.2019.
  Ingeval van een zwar ‘atoomongeval’ heeft Duitsland 189,5 miljoen. JODIUMTABLETTEN aangeschaft.- voor 8,4 miljoen Euro. Tot nu toe werden tabletten voor de bevolking in voorraad gehouden , voor de bevolking die minder dan 20 kilometer op afstand van een kerncentrale verwijderd wonen. Tegenwoordig zullen alle mensen in de cirkel van 100 kilometer tabletten ontvangen,zwangeren,kinderen en jeugdigen ZELFS. In het hele land. NA. Fukushima had de stralingsbeschermingskommissie de noodgevalbescherming opnieuw beproefd en deze als ‘aanraden ‘. gegeven……..<<<<<<>>>>>>> fleckie: hoe veilig is NEDERLAND überhaupt, op het gebied van kerncentrales,…….vanuit. BELGIE( DOEL, MOL), En DUITSLAND……. ?? .<~<~<~<~<…<~<

  Like

 10. henk verhoef zegt:

  de duitser-!!!– aan het einde van de oorlog– 1945- is er massaal aan omvolking gedaan
  De kozakken/russen maar ook de amerikanen/canadezen en weet ik veel hebben erg veel – zo niet alle-duitse madels/vrouwen massaal verkracht en ontstond er rap de BABYBOOM
  De meeste moffen mannen en politiekers wisten van die verkrachtringen en hadden er ook aan meegedaan en ja die mannen– soldaten en ssers– hadden het van 1939-1945 gedaan
  Wat bedoelt men nu met omvolken == het is alleen maar omdenken van geloof van die luther naar een mohammed maar zijn dat toch beide enge mensen–
  Vervelende is– vroeger was de mof nog goed onderwezen en opgeleid en opgevoed tegenwoordig is Berlijn net zo vies en verrot als bv Cairo

  zal de vooruit gang wel zijn

  Like

 11. Saeftinghe zegt:

  Het meisje (?) op de foto in de post van delamontange heeft makkelijk praten met haar stelling.
  Met zo een uiterlijk is ze echt wel veilig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s