Greta´s netwerkers – een heleboel miljardairs

Screenshot_124.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De gebruikelijke verdachten: Getty, Buffet, Soros

Hoe intensiever je een blik achter de coulissen van de zogenaamde “klimaaticoon” Greta Thunberg werpt, hoe meer daar de namen opduiken van miljardairs, wier bedoelingen absoluut dubieus en twijfelachtig genoemd mogen worden.

Die Freie Welt

De opkomst van Greta Thunberg, een Zweeds meisje met het Syndroom van Asperger, van een eenzame spijbelaarster tot klimaaticoon lijkt bijna op een sprookje. Als je echter een blik achter de coulissen werpt, dan duiken daar namen op die helemaal niet sprookjesachtig klinken. Over het samenspel van de financiële belangen van de ouders van Thunberg en Ingmar Rentzhog hebben we hier al bericht. Tichy heeft met zijn inkijkje nog meer netwerken gepubliceerd. Daar duiken dan nog meer namen op: onder hen de gebruikelijke verdachten zoals Neilson, Buffet en de onvermijdelijke Soros.

Het is bijzonder interessant dat er achter de zogenaamd niet-commerciële campagne van Greta een heleboel groot-kapitalisten, deels miljardairs, zitten, die heel zeker financiële belangen hebben. Er worden met voorschotten fondsen opgericht, waarvan het enige doel is om nog meer geld te genereren.

Achter zo´n fonds zit bijvoorbeeld Aileen Getty, de kleindochter van de oliemagnaat John Paul Getty. Zij werkt hand in hand met Trevor Neilson. Die op zijn beurt was directeur van de Global Business Coalition, een vereniging van meer dan 200 multinationale ondernemingen. Donoren van deze ondernemingen waren o.a. Bill Clinton, Ted Turner en, uiteraard, George Soros. Nielson werkt ook voor de lobbygroep “One” – die wordt gefinancierd door Soros. Daartoe behoort Luisa Neubauer, de Duitse “Greta”.

En ook Rentzhog wordt speciaal nog een keer genoemd door Tichy. Rentzhog zou uitstekende contacten hebben met de “Club van Rome”. De vicepresident van de Duitse sectie is Frithjof Finkbeiner, die op zijn beurt de “Fridays for future”-beweging financieel ondersteunt.

Achter het Zweedse meisje zitten dus geen idealisten, maar keiharde groot-kapitalisten. En waar hun interesse ligt, zou ieder normaal denkend mens duidelijk moeten zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Elite, establishment, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Greta´s netwerkers – een heleboel miljardairs

 1. Marijke zegt:

  Een oprecht vraagje: wat hebben we eigenlijk met dat enge kind Greta te maken? Ze doet me altijd denken aan dat meisje in The Adams Family…

  Geliked door 1 persoon

 2. har zegt:

  heb het al eerder vermeld, greta is een product van agenda 2030.
  want heeft U, als gewone sterveling, het weleens voor elkaar gekregen om wereldwijde aandacht te genereren zoals zij doet zonder hulp van buitenaf ?

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ook marionet Macron onder Soros’ invloed ?

  Geliked door 1 persoon

 4. exmarineman zegt:

  Ach ze wordt ook op dezelfde manier gebruikt door deze linkse socialistische kliek zoals Hitler (hun socialistische vriend) ooit ook een meisje gebruikte. Goed voorbeeld doet goed volgen, ja toch.

  Like

 5. Jan zegt:

  Bernie Sanders nu definitief gek

  Sanders: directeuren van oli- en gasbedrijven moeten justitieel vervolgd worden

  https://tinyurl.com/yxzvc9q5

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  ONHEILSPELLENDE ALLIANTIE

  Greta’s miljardairs – miljoenen voor de klimaatopstand

  Nieuwe machtsstructuren, uitgebreid winstpotentieel – dit maakt de alliantie van de miljardairs voor de toekomst begrijpelijk voor de internationale financiële elite en linkse ideologen.

  Het begon allemaal met Greta, aan het begin van een internationale klimaatmysteriecampagne die sinds vorig jaar de bevolking voortdurend heeft beïnvloed en vergroot. In korte tijd zijn er talloze bewegingen / organisaties ontstaan, zoals vrijdag voor de toekomst of uitsterven opstand, die hulde brengen aan apocalyptische wanen van een instortende wereld en vechten tegen de bestaande orde in de strijd tegen de klimaatverandering. Als basisbewegingen worden ze vaak verheerlijkt, maar er zijn geldschieters, profiteurs en financiers.

  Een nieuwe financier is ongeveer vier weken geleden in de VS opgericht. Het is een organisatie genaamd Climate Emergency Fund . Ze ziet de mensheid in existentieel klimaatgevaar en roept op tot een dringende reactie. Letterlijk staat er: “We willen de kans bieden om de worst-case scenario’s te vermijden en een veilig klimaat te herstellen.” Aldus een wereldwijde mobilisatie in de mate van WO II (!!!) om klimaatverandering te bestrijden. Het doel is om het publiek bewust van de vermeende gevaren van klimaatverandering te verhogen door middel van een uitgebreide verstoring van het dagelijks leven ( “grootschalige verstoring van het dagelijks leven”). Zeg: het land moet verlamd zijn. Geïnspireerd door groepen als Extinction Rebellion, wil de nieuwe organisatie veel geld inzamelen, vooral van miljardairs, om activisten en organisaties te ondersteunen in hun campagne tegen klimaatverandering.

  https://www.tichyseinblick.de/meinungen/gretas-milliardaere-millionen-fuer-den-klimaaufstand/

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Greta Thunberg en alarmisten voor klimaatverandering lijden aan de oudste fobie van de mensheid

  http://anglican.ink/2019/05/09/greta-thunberg-and-climate-change-alarmists-suffer-from-humanitys-oldest-phobia/

  Geliked door 1 persoon

 8. P. Puk zegt:

  Asperger: Vaak vind je het lastig om te begrijpen wat andere mensen denken en voelen en soms begrijp je niet wat iemand bedoelt. Ik bedoel maar!! Het kind lijkt wel een alien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s