Het Hooton Plan . . .

ECqCEphW4AAVHfM

Absoluut, een vermetel plan… Per slot van rekening nog weinig bekend en waarover vaak smalend werd gelachen, omdat het onvoorstelbaar. En toch voert Merkel het, heel consequent, met haar handlangers, op dit moment in . . . het Hooton Plan.

In principe behelst dit plan de biologische “domesticatie” en omvolking van het Duitse volk. Wie zich een keer nader met dit onderwerp bezighoudt – op internet is daartoe rijkelijk gelegenheid – zal vaststellen hoever Merkel al is gevorderd met de invoering. Wat haar drijft? Voor een normaal mens van Duitse afkomst maar heel moeilijk uit te verklaren…

Zeker is, dat wanneer de onwetenden haar verder haar gang laten gaan, dat het dan is het afgelopen met het Duitse volk! 

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Brigitte Mueller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Hooton Plan . . .

 1. Alphons Mantel zegt:

  domme en gevaarlijke plannen kun je ook negeren

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ben nu een boek aan het lezen, maar ben nog niet zover in het boek, waarbij het juist gaat om het uitdunnen van de bevolking. Niet om omvolking, maar uitdunnen van de bevolking. Het gaat daarbij om de Guidestones Theorie (het terugdringen van de wereldbevolking en verspreid door het NWO (new world order) en waarbij Kissinger (schreef plan for food control Genocide)van Rompuy en prins Bernard de initiatiefnemers waren. De club van Rome. Het terugdringen van de wereldbevolking.De Bilderberggroep. Hoe kun je de wereldbevolking best terugdringen? Nou gewoon iedereen arm maken en verdelen en heersen. Zo heeft Stalin miljoenen om zeep weten te brengen. Stalin had de beste manier om zoveel mogelijk mensen om zeep te helpen. Eerst arm maken en dan tegen elkaar opzetten. Makkelijker kan de EU het niet maken wel smeriger.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  In 1943, Hooton had an article entitled “Breed War Strain Out of Germans” published in the New York newspaper PM. In the article he proposed four measures with an objective to “destroy German nationalism and aggressive ideology while retaining and perpetuating desirable German biological and sociological capacities”

  Misschien had hij ervaring opgedaan met zijn eerdere plan: African Americans jaren ’30.

  Het vergt alleen, zoals uit de VS blijkt met het kleurprobleem, meer tijd dan bedachte van ’n paar generaties.

  Ook Merkel doet haar best en over honderd jaar zal Europa qua bevolking en bestuur er anders uitzien.

  Like

 4. Acht het weinig aannemelijk dat Merkel het Hooton plan alsnog probeert uit te voeren. Ze heeft het immers enorm getroffen met haar volgzame Duitse burgers. De enorme invasie van ‘Zuidlanders’ in 2015 op uitnodiging van Merkel was m.i. afgestemd met de Duitse economische en politiek elite. Ze hoopte zo in één klap twee zaken goed te kunnen maken. De krapte op de Duitse arbeidsmarkt voor decennia oplossen en de schandvlek van de holocaust deels uitwissen. Geen van beide is haar helaas gelukt, want deze Zuidlanders kennen geen cultuur van hard en eerlijk werken voor de kost en de meest Zuidlanders zijn allerminst joden-vriendelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Het Houton plan is slechts een van de vele mogelijkheden die de z.g. eugenetica rijk is. In het begin van de twintigste eeuw waren clubjes die zich toelegden op deze wetenschap (het verbeteren van de genen) enorm levendig. Vanwege de opkomst van het Duitse rijk werd deze wetenschap tot in de kiem gesmoord. Jammer is dat. Zelfs nu durft geen enkele antropoloog de vele voordelen ervan openbaar te maken.
  Zelf ben ik in het bezit van het het boek Erfelijkheid bij den mensch en eugenetiek uit 1926 geschreven door professor in de eugenetica Marianne van Herwerden. Deze wetenschapper was haar tijd ver vooruit. Ik ben er een fervent voorstander van. Zelfs in milde vorm zie ik de mogelijkheid om Europa binnen slechts enkele generaties weer volledig blank te krijgen.
  Misschien een goed idee om dit boek eens onder de aandacht te brengen bij Rutte en zijn companen.

  Like

 6. Jan zegt:

  EU moet voor de rechter om dodelijk migratiebeleid’

  Juristen willen dat het Internationaal Strafhof de EU vervolgt

  De EU heeft willens en wetens migratiebeleid gevoerd dat tot doden zou leiden, zeggen juristen die willen dat het Internationaal Strafhof de EU vervolgt.
  ….
  https://www.oneworld.nl/mensenrechten/eu-moet-voor-de-rechter-om-dodelijk-migratiebeleid/

  Ter verduidelijking, niet de Europese bevolking wordt bedoeld maar het parasitaire uitschot

  Like

 7. bigljohn zegt:

  ….Zeker is, dat wanneer de onwetenden haar verder haar gang laten gaan, dat het dan is het afgelopen met het Duitse volk!…Als ik de uitspraken van Napoleon moet geloven (Ander blog) dan gaat Duitsland geheid naar de donder toe. Na de eerste en tweede wereldoorlog hebben zij zich alweer in een dodelijk avontuur gestort, maar met EEN verschil; Dit laatste doldrieste avontuur zullen ze nooit meer te boven komen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s