Hongaarse ambassadeur verdedigt grenssluiting in 2015: “Maatregel ter bescherming van de eigen bevolking”

Screenshot_123.png

Hongaarse grenspatrouille.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse ambassadeur in Berlijn, Péter Györkös, heeft vergelijkingen tussen het IJzeren Gordijn en de bescherming van de EU-buitengrenzen afgewezen. De Muur zou een maatregel tegen de eigen bevolking geweest zijn, de afsluiting in de vluchtelingencrisis echter eentje ter bescherming en voor de veiligheid van de eigen burgers, zei Györkös tegenover RBB-Inforadio.

Duits - Zuerst

Hij zou op beide beslissingen – de opening van de grens in 1989 en haar sluiting in 2015 – trots zijn. In 2015 zouden honderdduizenden mensen de buitengrenzen van de EU en van de Schengen-zone illegaal zijn overgestoken. Hij zou nu zien “dat wij Hongaren en Duitsers behoefte aan opheldering hebben”, vulde de ambassadeur aan.

Naar aanleiding van de herdenking vorig weekend van de bouw van de Berlijnse Muur hadden o.a. politici van “Die Linke” vergelijkingen getrokken met huidige grenzen. De Berlijnse deelstaatvoorzitter van “Die Linke”, Katina Schubert, deelde bijvoorbeeld mee: “De 58 jaar sinds de bouw van de Berlijnse Muur zijn een waarschuwing voor ons om grenzen niet te versterken, gevluchte mensen welkom te heten en de slachtoffers te herdenken.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, demoniseren, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hongaarse ambassadeur verdedigt grenssluiting in 2015: “Maatregel ter bescherming van de eigen bevolking”

  1. Bezorgde burger zegt:

    Dat stomme linkse gedrocht…. Die Linke zeggen dat er nooit weer een muur mag komen.
    Wie heeft die muur dan gebouwd? Ik wordt echt shijtziek van al die leugens en verdraaiingen van die lui.
    Duitsland had alle DDR politici incl Angie na de val van de muur moeten oppakken, berechtigen en levenslang moeten uitsluiten van deelname aan publieke functies. Dan was Duitsland nu geen bedreiging voor omringende landen geweest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s