Weer miljarden voor economische belangen i.p.v. naar Nederland en de Nederlanders!

Screenshot_118

(Door: “Elise Nijmegen”)

Miljarden voor de economie, daar praat het kabinet over

Niet over de diegenen die slachtoffer zijn geworden van het open grenzen beleid in combinatie met de asielinvasie. Ze praten niet over het oplossen/verbieden van het salafisme in Nederland, ze praten niet over de vrouwen die aangerand, verkracht en soms gedood worden door de geïmporteerde, zogenaamde “verrijkers”, ze praten niet over de groeiende armoede, niet over de mensen die financieel dusdanig zijn uitgekleed door de hogere leef/woonkosten die zijn ontstaan door het door hen gemaakte (wan)beleid en daardoor op straat zijn komen te staan.

En ook niet over het groeiende aantal jongere daklozen, een probleem dat mijns inziens is ontstaan door het binnenhalen van honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen die door de EU naar Nederland worden gehaald, terwijl het tekort op de huizenmarkt al jaren hoog is. Misschien stoppen met de asielinvasie? De grenzen sluiten? Alle illegalen het land uitzetten?
www.telegraaf.nl

Ook praten ze niet over het verlagen van de zorgkosten, iets dat heel veel mensen in Nederland in de financiële problemen brengt. Er worden huizen verkocht, scheidingen aangevraagd of mensen gaan niet meer op vakantie of uit eten, omdat ze anders de rekeningen niet kunnen betalen. Voor mensen met een laag inkomen is het een heel groot probleem, om nog maar te zwijgen over de langdurig zieken.
https://jdreport.com

Screenshot_117

De hele wereldeconomie zit in een zeer gevaarlijke situatie volgens Judy Shelton, voormalig economisch adviseur van president Trump. Centrale banken begeven zich op gevaarlijk terrein door de rente te verlagen en de munt te devalueren. Daardoor, zo zegt Judy, zou er een nieuwe wereldwijde crisis kunnen ontstaan zoals die van de jaren dertig van de vorige eeuw.
www.geotrendlines.nl

Het briefje van Jan aan Marc Rutte is écht de moeite waard om te lezen
www.briefjevanjan.nl

In Zweden zijn is de verkoop van pepperspray gestegen met 90%, omdat vrouwen elke dag worden aangevallen door immigranten die de vrouwen willen verkrachten. De Zweedse politie adviseerde in tal van steden vrouwen om ’s nachts niet meer alleen op straat te lopen en vroeg naar huis te gaan. 84% van alle verkrachtingen, zo laat onderstaand artikel weten, wordt gepleegd door mensen met een islamitische achtergrond.
https://t.co

Immigranten worden geradicaliseerd door NGO’s, die hen vertellen dat ze meer moeten eisen. Daarvoor waarschuwt een VN-vluchtelingenambtenaar. Tientallen van hen weigerden om in Spanje aan land te gaan en wilden naar Italië, een eis die ingewilligd werd. Het zijn geen vluchtelingen en de zogenaamde reddingsschepen zijn gewoon mensen aan het transporteren in opdracht van…
www.dailymail.co.uk

Een klimaatdictatuur, een EU-dictatuur, een islamdictatuur, een gas-dictatuur, een VN-dictatuur, van alle kanten wordt geprobeerd om de bevolkingen een richting op te duwen die een realistisch ingesteld weldenkend mens die van zijn vrijheid en zijn land houdt en dat zijn kinderen ook gunt en wil bijbrengen, niet wil.

Screenshot_119

Onderstaand artikel gaat over de EU-dictatuur. Met ingang van 1 januari 2021 krijgen gemeentes het recht tot het betreden van woningen. Ook tegen de wens van de bewoner in. Dat om de woning van het gas af te sluiten! We moeten van het gas af, want daar verdienen veel mensen aan… In Duitsland, waar veel mensen veel stroom gebruiken en minder gas, wordt het gas gepromoot. Want dat levert voor vele bedrijven natuurlijk weer meer geld op.
https://eunmask.wordpress.com

Het is tijd voor een kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zet, dat de tekorten wil oplossen, de armoede aan wil pakken, de veiligheid verhoogt, de lasten wil verlagen, de islamisering aan wil pakken, de grenzen wil sluiten, de pensioenleeftijd wil verlagen en uit de EU wil. Mijns inziens de hoogste tijd voor kabinet Wilders I.

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Weer miljarden voor economische belangen i.p.v. naar Nederland en de Nederlanders!

 1. In Nederland adviseren makelaars in de grotere steden homostellen geen huis te kopen in “bepaalde” wijken!! Met dank aan de Grote Omvolker, Mark R.!!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  En wederom laten de Haagse proleten het volk barsten !!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Mijns inziens de hoogste tijd voor kabinet Wilders I. Hoe dat zo ??? Gaan ze eerst gratis hersens uitdelen aan het klootjesvolk, zodat ze snappen wat ze moeten stemmen ??

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Tijdens het lezen van het artikel dacht Ik zo ongeveer hetzelfde @ Koddebeier.
   Van de Nederlandse stemgerechtigden moet je het niet hebben en de communisten willen dan ook nog graag dat de geindoctrineerde jeugd stemrecht gaat krijgen.
   Nou dan zie Ik de bui al wel hangen, ondanks dat het vandaag goed weer is.

   Geliked door 3 people

 4. ruud beijer zegt:

  Volkomen gelijk Geert. Echter onder de Nederlanders lopen veel ontkenners. Die ontkenners zijn nog steeds in de meerderheid.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Het gaat er niet om wat Rutte doet, het gaat er om wat hij nalaat en dat is alles waar Nederlanders gelukkig van zouden kunnen worden, wat heb ik een hekel aan die woordenbrijmachine!!!

  Like

 6. Pingback: Weer miljarden voor economische belangen i.p.v. naar Nederland en de Nederlanders

 7. har zegt:

  ik lees telkens weer dat de nederlanders zo verkeerd en dom stemmen, maar heeft u er wel eens aan gedacht dat we steeds meer linkse idioten importeren die ook mogen stemmen ?
  lang verhaal kort, de oorspronkelijke/blanke nederlander is allang in de minderheid, en DAT zie je dus terug in de verkiezingsuitslag, niet dat we zo dom zijn !!

  Like

 8. bigljohn zegt:

  ….Mijns inziens de hoogste tijd voor kabinet Wilders I….De kans op een kabinet Wilders, wat op zich geweldig zou zijn, die kans is net zo groot als dat u 3 maanden achter elkaar de hoofdprijs wint in de Staatsloterij. De stembusfraude houd de PVV binnen de perken, zodat deze na iedere verkiezingen makkelijk te bashen valt. Waarom kon Janmaat nooit boven het maaiveld uitkomen, werd Pim Fortuyn vermoord, en Geert Wilders onmogelijk gemaakt ? Elk waarom kent zijn daarom, en een ieder zou zo onderhand allang moeten weten hoe de vork aan de steel zit. De kans op een totale ineenstorting van ons land is vele malen groter dan dat de linkse Duivel zich verslagen ziet.
  De waarheid kan soms hard zijn, maar men moet er niet omheen draaien. Geert Wilders steekt ons een hart onder de riem, maar niet meer dan dat. De arme donder kan helaas niet veel voor ons betekenen in dit door Marxisme vergiftigde Nederland !

  Like

 9. bigljohn zegt:

  ….Mijns inziens de hoogste tijd voor kabinet Wilders I….De kans op een kabinet Wilders, wat op zich geweldig zou zijn, die kans is net zo groot als dat u 3 maanden achter elkaar de hoofdprijs wint in de Staatsloterij. De stembusfraude houd de PVV binnen de perken, zodat deze na iedere verkiezingen makkelijk te bashen valt. Waarom kon Janmaat nooit boven het maaiveld uitkomen, werd Pim Fortuyn vermoord, en Geert Wilders onmogelijk gemaakt ? Elk waarom kent zijn daarom, en een ieder zou zo onderhand allang moeten weten hoe de vork aan de steel zit. De kans op een totale ineenstorting van ons land is vele malen groter dan dat de linkse Duivel zich verslagen ziet.
  De waarheid kan soms hard zijn, maar men moet er niet omheen draaien. Geert Wilders steekt ons een hart onder de riem, maar niet meer dan dat. De arme donder kan helaas niet veel voor ons betekenen in dit door Marxisme vergiftigde Nederland !

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Ondertusen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/rechter-doet-uitspraak-somalische-brexit-terugkeerders-somalisch-gezin-krijgt-huis/

  Rechter doet uitspraak Somalische ‘brexit-terugkeerders’! Somalisch gezin krijgt huis

  Een Somalisch-Nederlands gezin is vanuit Birmingham ‘gevlucht’ naar Nederland. Volgens de rechtbank in Utrecht moeten ze per direct een huis krijgen. Gelukkig dat al dat nieuwe gasvrije woningen onbetaalbaar zijn en niet gekocht worden, kunnen ze meteen in deze dure panden trekken.
  Schijnbaar willen er nog meer – maar liefst 25.000 – Somaliërs de oversteek maken naar ons kikkerlandje. Zo gaat het gezellig druk worden op de al krappe woningmarkt

  Like

 11. Qvic zegt:

  Het overgrote deel van de bevolking heeft de geestelijke ziekte borderline, mensen die deze ziekte hebben, hebben hierdoor een hele andere kijk op de wereld en beleven die dan ook totaal anders, dan normaal denkende mensen. Borderliners leven veelal in hun eigen fantasie wereld, waar alles maakbaar is, hierdoor zijn zij de echte realiteit uit het oog verloren. Zij zijn meer gericht naar het verleden dan naar de toekomst. Hierdoor blijven zij onbewust constant de zelfde fouten maken, zonder dat zij het zelf beseffen. Dan kun je wel als een weldenkend mens tegen hen inpraten van hoe het werkelijk is gesteld in het land, maar eigenlijk is het zelfde effect als je tegen een muur aan gaat praten. Want ze begrijpen je simpel weg niet eens, wat jij bedoelt. En gaan vervolgens weer vrolijk verder met hun fantasie wereld, zo zien zij ook niet dat de islamisering van ons land een enorm gevaar is en zo ook de EU en die klimaat fanatiekelingen. Zij onder vinden enkel dat die boodschappers die hen probeert te waarschuwen voor dat gevaar, een verstoring zijn van hun fantasiewereld en dat willen ze kosten wat het kost die boodschappers elimineren. Zodat zij weer ongestoord van hun fantasiewereld, waar alles maakbaar is van kunnen genieten. borderliners zijn blind en doof voor logisch denken en voor echte feiten de de ware geschiedenis. Dit kun je ze niet bij brengen, wat of hoe je het ook probeert het blijft een blinde vlek voor hen. Dan kan Wilders wel roepen wat hij wil, het heeft geen effect op deze borderliners.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s