Censuur, aangifteplicht en speciale eenheden – Duitse regering bereidt massale criminalisering van migratiecritici voor

Screenshot_132

Het vooruitzicht van een islamcriticus in Duitsland.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering bouwt Duitse veiligheidsautoriteiten om tot zwaard en schild van de eenheidspartijen. Nadat de Federale dienst voor de bescherming van de grondwet (BfV) gelijkgeschakeld werd, wordt nu de Duitse federale recherchedienst (BKA) tegen opstandige burgers in stelling gebracht. In plaats van grenzen en burgers tegen criminaliteit en geweld door illegale immigranten te beschermen, bouwt de Merkel-regering stiekem een massaal repressiearsenaal tegen critici van haar vluchtelingenpolitiek op.

journalistenwatch

De sociale netwerken hebben de democratie in Duitsland een grote dienst bewezen. Zonder de vrijwillige betrokkenheid van honderdduizenden burgers en regeringscritici op internet en zonder de grote reikwijdte van migratie-kritische nieuwssites zou de grondwet-vijandige en illegale massa-immigratie uit overwegend islamitische landen van herkomst zonder tegenspraak zijn gebleven.

Zodoende heeft de buitenparlementaire burgerbeweging ook een beslissend aandeel in het politieke succesverhaal van de Alternative für Deutschland (AfD). Het afgezette meningsmonopolie van de oude Berlijnse Republiek vormt zodoende de grootste moderniseringsverliezer van het internettijdperk.

De verkiezingsresultaten van de voormalige volkspartijen kennen sindsdien, net zoals de oplagen van de mainstream media, nog maar één richting – stijl bergafwaarts. Maar de afgestrafte elites denken er niet aan om hun goed betaalde zetels, regeringsfuncties en mediabaantjes zonder strijd ondergeschikt te maken aan de maatschappelijke verandering, die noodzakelijk is om te overleven, maar maken al lang gebruik van het arsenaal van totalitaire staten voor het eigen machtsbehoud.

Het herstel van het meningskartel van de oude republiek moet hen nog meer zetels en voordeeltjes garanderen. Zelfs links-radicale organisaties, criminele Antifa-bendes en dubieuze “stichtingen” zoals de Amadeu Antonio Stichting worden met miljoenen belastinggeld versterkt. Dat de Amadeu Antonio Stichting mede opgericht werd door de voormalige inofficiële medewerkster van de staatsveiligheidsdienst van de DDR (Stasi) Anetta Kahane, rondt bij dit antidemocratische gedrag het beeld symptomatisch af.

In plaats van migrantengeweld bestrijdt de staat critici van deze toestanden

Hoe drastisch de veiligheidssituatie in het land door de ongecontroleerde massa-immigratie is verslechterd, bewijst de schrijver en ex-politieman Stefan Schubert in zijn nieuwe boek “Veiligheidsrisico islam: Criminaliteit, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt”. Dientengevolge zijn volgens de statistieken van de Duitse federale recherchedienst (BKA) overwegend islamitische vluchtelingen voor een golf van misdaden van meer dan 1 miljoen delicten in slechts 4 jaar tijd verantwoordelijk.

Maar in plaats van een veiligheidsoffensief ter bescherming van de burgers te starten, en niet alleen maar een symbolische massale uitzetting van 500 vluchtelingen die als geweldplegers veroordeeld werden, stelt de Merkel-regering de BKA miljoenen belastinggeld ter beschikking – in de strijd tegen rechts.

Bovendien wordt er bij de BKA speciaal een nieuwe “centrale ter bestrijding van haatcriminaliteit” met honderden medewerkers uit de grond gestampt, die in het vervolg in het hele land zogenaamde haat-postings moeten registreren.

Niet de omstandigheid van brute massaverkrachtingen, zoals deze door Syrische asielzoekers in Freiburg werden gepleegd, is voor de Duitse regering een probleem, waarvan de oorzaken onderzocht moeten worden en die bijvoorbeeld betrekking heeft op de islamitische socialisatie van de daders en de gepreekte haat tegen vrouwen, ongelovigen en westelijke levensgewoonten. Het belangrijkste probleem zit volgens de Merkel-regering in de kritiek van de burgers op deze barbaarse daden. Dat beledigingen en dreigingen, om het even op welk mediakanaal ze verbreid worden, delicten vormen en vervolgd moeten worden, is een vanzelfsprekendheid. Dat de politiek echter grotere inspanningen onderneemt om critici van deze toestanden evenals van de catastrofale vluchtelingenpolitiek monddood te maken en te intimideren, toont eens temeer het verlies van welk waardekompas dan ook in Berlijn aan.

Om een landelijke controle in te voeren, is de Duitse regering van plan om de uiterst omstreden netwerk doorzoekingwet (NetzDG) al in de nabije toekomst uit te breiden en verder aan te scherpen. Voor het eerst sinds het bestaan van de Bondsrepubliek Duitsland moet daartoe een aangifteplicht ingevoerd worden. Amerikaanse miljardenconcerns zoals Facebook, YouTube en Twitter moeten er zodoende door de staat niet alleen toe gedwongen worden om vermeende haat en hetze (deze kwalificatie mag op grond van de machtenscheiding alleen maar door een rechtbank geschieden) zonder commentaar te verwijderen, maar elke “overtreding” over te dragen aan de BKA voor strafvervolging. Deze Orwelliaanse massacontrole met aansluitende repressie door de staat werd niet bedacht door de een of andere links-radicale NGO, maar door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU).

Nadat de ongemakkelijke Hans-Georg Maaßen door de CDU-partijsoldaat Thomas Haldenwang aan het hoofd van de Federale dienst voor de bescherming van de grondwet (BfV) werd vervangen, is de binnenlandse geheime dienst weer volledig onder controle van de Merkel-regering. Haldenwang maakte zichzelf direct compleet belachelijk met zijn eerste interview in de linkse “Tagesspiegel”, waar hij met het oog op de 865 radicaalislamitische terreurprocessen in het jaar 2018 en het zodoende bewezen Veiligheidsrisico islam verkondigde dat het personeel van de binnenlandse geheime dienst tegen rechts wordt verdubbeld.

In tijden van krappe kassen, waarin kinderen voor binnenrijdende treinen gestoten en Duitsers op klaarlichte dag met een zwaard door een islamitische vluchteling afgeslacht worden, is de Duitse regering van plan om aan de BKA 440 extra medewerkers in de strijd tegen rechts toe te staan. De belastingbetaler mag zijn eigen controle en intimidatie door de staat zodoende dus zelf betalen, terwijl overwegend islamitische “vluchtelingen” meer dan 1 miljoen delicten in het land plegen en grotendeels noch in de gevangenis terechtkomen noch uitgezet worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Censuur, aangifteplicht en speciale eenheden – Duitse regering bereidt massale criminalisering van migratiecritici voor

 1. Lucky zegt:

  Horen we het ook eens van een specialist….wij zeggen het al járen!
  https://www.anonymousnews.ru/2019/08/23/psychiater-politiker-geisteskrank/

  Renommierter Psychiater bestätigt: Deutsche Spitzenpolitiker sind geisteskrank
  Gerenommeerde psychiater bevestigt: Duitse leiders zijn geestelijk ziek

  Er stellt fest, dass die meisten Spitzenpolitiker unter zum Teil schweren, narzisstischen Störungen leiden, die das Persönlichkeitsprofil erheblich beeinflussen. So werden bedrohliche Lebenssituationen permanent verharmlost. Das notwendige, entschlossene Handeln bleibt aus. Maaz erklärt auch, warum die Wähler immer wieder auf dieselben Mechanismen hereinfallen und genau jene Politiker wiederwählen, die ihnen den Weg in den Niedergang ebnen.

  Hij merkt op dat de meeste toppolitici soms lijden aan ernstige, narcistische stoornissen die het persoonlijkheidsprofiel aanzienlijk beïnvloeden. Dreigende levenssituaties worden dus permanent uit de weg geruimd. De noodzakelijke, vastberaden actie ontbreekt. Maaz legt ook uit waarom kiezers herhaaldelijk vallen voor dezelfde mechanismen en die politici herkiezen die de weg voor hen effenen

  Like

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen, asielmisbruik
  https://www.journalistenwatch.com/2019/08/24/asylmissbrauch-all-paket/

  Asylmissbrauch im All-inclusive-Paket: Iraner nach Deutschland geschleust
  Asielmisbruik in een allesomvattend pakket: Iraniërs smokkelden naar Duitsland

  Köln – Immer kreativer werden Schleuser und Menschenschmuggler, die dem großen Regierungsziel einer Flutung der Bundesrepublik durch Migranten aller Herren Länder auf kriminelle Weise nachhelfen wollen: Vor dem Landgericht Köln begann gestern der Prozess gegen eine Bande, die mit einem „All-inclusive“-Reiseservice zahlungskräftige Iraner nach Deutschland holten. Der deutsche Trottelstaat bot dazu, wie gewohnt, günstigste Voraussetzungen.

  Für „Honorare“ zwischen umgerechnet 7.000 und 20.000 Euro wurde den „Kunden“ in mindestens 17 vor Gericht verhandelten Fällen versprochen, sie könnten den Iran mit ihren Familien für immer verlassen und nach Deutschland gelangen. Das gebuchte „Paket“ beinhaltete Visumantrag (teilweise unter falschem Namen), Flug, die temporäre Unterbringung in einer von der Bande organisierten Wohngelegenheit in Köln, komplette Asylantragstellung und Alltagsbetreuung für die Dauer des Asylverfahrens sowie die Abwicklung aller Formalitäten.

  Keulen – Meer en meer creatieve smokkelaars en mensensmokkelaars die het grote regeringsdoel willen helpen om de Federale Republiek migranten van over de hele wereld op een criminele manier te laten overstromen: voordat het regionale hof van Keulen gisteren begon met de berechting van een bende, met een “all-inclusive” reisservice rijke Iraniërs naar Duitsland gebracht. De Duitse idiootstaat bood zoals gewoonlijk de meest gunstige voorwaarden.

  Voor “vergoedingen” van tussen de 7.000 en 20.000 euro, werden de “klanten” beloofd in ten minste 17 zaken die voor de rechtbank werden gehoord, dat ze Iran voor altijd met hun families konden verlaten en naar Duitsland konden komen. Het geboekte “pakket” omvatte een visumaanvraag (soms onder een valse naam), vlucht, tijdelijke accommodatie in een op bendes gebaseerde huisvestingsfaciliteit in Keulen, volledige asielaanvraag en dagelijkse zorg voor de duur van de asielprocedure en de afhandeling van alle formaliteiten.

  Like

 3. Eigen volk eerst zegt:

  De DDR is een feit in Duitsland. Nog even en in heel Europa. Dat willen we toch niet?
  Een rijk groepje die voor miljoenen Europeanen beslissen hoe ze moeten leven?
  De macht ligt bij het volk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Als wij allemaal in Duitsland zouden leven dan waren wij allemaal zwaar de lul daar.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Zolang er geen opstand komt in Duitsland zal alles alleen maar erger worden met zo’n DDR mevrouw aan het hoofd.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Dan ben ik benieuwd hoe lang ik hier nog kan schrijven.
  Als je in de DDR gearresteerd werd, was het “zur Klärung eines Sachverhalts” (om een kwestie op te helderen). Daarna kon het twee uur tot twee jaar duren.
  Maar dat is het verleden en elke vergelijking met de DDR is haat en hetze
  In de DDR werd dit “Staatsfeindliche Hetze”(overheidviandelijke hetze) genoemd. Nu vergelijk ik het weer. Maar ik kan het niet helpen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Merkel, zelf een oud DDR fanaat, wil een nieuwe DDR. Hoe lang blijft dit alles nog mooi staan. En waarom zit Merkel al zo vreselijk lang op haar post. Kon de Duitse kiezer niets beter verzinnen door telkens maar op haar partij te stemmen. Maar waar stemt het gros bij de volgende verkiezingen weer op ? Op Merkel natuurlijk, of op haar opvolg(ster)er. En bovenal; de Duitsers gedragen zich nog steeds als de bekende makke schapen die naar de slachtbank gevoerd worden. Twee wereldoorlogen waren nog niet genoeg om bij zinnen te komen. Maar deze laatste en fatale misstap gaat de totale en definitieve ondergang van Duitsland betekenen. Zoals Napoleon al zei; het meest domme volk wat ik ooit tegenkwam….

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Gelukkig liep het redelijk goed af met de verpleegster. In heel West-Europa zie je dit GAJES! 1 van de redenen waarom ik niet op reis wil door West-Europa. De ergernissen beginnen al op het treinstation. Ook moet je allerlei voorzorgsmaatregelen treffen om te voorkomen dat je huis leeggejat wordt. De lol is er van!

   Geliked door 1 persoon

 8. Bastiaan2000 zegt:

  Een tijdje geleden was ik in Giethoorn, stervend druk met moslims. Een paar keer erg hatelijk toegekend door hun, als blikken konden doden. Ik denk dat dat kwam door een ketting waar een kruis aan hing, deze draag ik met fier en zonder angst. Ze kunnen mij doden, maar ik heb nog nooit mijn geloof buiten twijfel verloochend ( wel gevloekt, vervloekt God etc. Dat zijn hoofdzondes, maar ik heb excuses aangeboden, ik meende dat niet, de mensen hebben mij kwaad gedaan, niet God).

  Sterven zullen we allen ooit, maar ik wil voordat ik sterf niet met schaamte leven, dan maar eerder sterven. Voor de goede mensen, zij die voor het goede proberen te leven, ondanks alle fouten.

  Like

 9. Pingback: Over God 2 – Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s