Na moord op Israëlische tiener dringen rechtse partijen aan op annexatie van Judea & Samaria

Screenshot_129

(Door: “Brabosh”)

Rechts-conservatieve parlementsleden in Israël riepen vrijdag 23 augustus op om heel Judea & Samaria, aka de Westelijke Jordaanoever, te annexeren bij Israël, nadat veiligheidsfunctionarissen bevestigden dat de zeventienjarige Rina Shnerb werd vermoord (foto) in een terreuraanslag in het Ramallah-gebied.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, gezond realisme, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Na moord op Israëlische tiener dringen rechtse partijen aan op annexatie van Judea & Samaria

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Aangezien de “Palestijnen” de Oslo-akkoorden al 26 jaar torpederen en saboteren, is er voor Israel geen enkele reden om die akkoorden nog te erkennen en zich aan die afspraken te houden.
  Met andere woorden: de soevereiniteit over Judea en Samaria weer volledig naar zich toetrekken; een einde maken aan het bestuur van de PA; eventueel “Palestijns” verzet op volle oorlogssterkte tegemoet treden.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Me dunkt dat Gaza en “de bezette Westelijke Jordaanoever” al tientallen jaren sprekende voorbeelden zijn van die stinkende wonden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Ik zeg, doen, nu, pronto.

  Wat de NOS-antisemieten schreven
  https://tinyurl.com/y47pymoz

  En nazi Abu Mazen meent:

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Ik kan met de pijn en verdriet van de Israëlische bevolking meeleven. Het is weer een jong leven die door de beesten van Allah wordt vermoord. Maar de eis van de rechts conservatieve parlementsleden getuigt kortzichtigheid, zo niet immense domheid. Volledige soevereiniteit en controle over heel Judea en Samaria, is in feite … de Israëlische staatsburgerschap geven aan 1,5 of 2 miljoen Arabieren die daar wonen. Dat wordt vertaald in a) Isr. AOW, b) Isr. WAO, c) Isr. WW. d) Kinderbijslag aan zwermen van kinderen die daar worden geboren; ieder gezin heeft minstens 8 kinderen, kan tot 15 en meer zijn, e) toegang tot Isr. gezondheidszorg, f) scholing, f) toegang tot de Israëlische politiek enz. Wat Israël in deze omstandigheden kan verwachten? Het antwoord: binnen minder dan 40 jaar ophouden te bestaan zonder een geweerschot. De nekslag zal vanuit de stemlokalen komen. Op deze wijze hebben de Zuid Afrikaanse blanken hun recht en veiligheid in Zuid Afrika verloren en ten prooi gevallen in de handen van de negers. Dit kunnen ze toch niet willen? Arabieren moet men buiten de deur houden en niet binnenshuis. De slag zin van Geert Wilders Minder Marokkanen, geldt in Israël voor Minder Arabieren.
  Wat de rechts conservatieven willen, moest plaats vinden in de Zes- Daagse Oorlog van 1967. Tijdens de oorlog van juni 1967 hadden de Israëliërs perfecte kans de boel schoon te vegen, maar dat deden ze niet. Integendeel. Een helbewoners genaamd generaal Moshe Dayan, vond het nodig de Tempelberg zonder toestemming van het Israëlische parlement aan de moslims cadeau te doen. Hij dacht dat ze dankbaar zouden zijn. Nou mooi niet. De geschiedenis van de 20ste eeuw laat zien dat sommige Eur. volkeren waren intelligenter dan het volk van Zion: a) de Tsjechen hebben direct na de bevrijding de hele bende Moffen van 5,5 miljoen de Sudetenland uit gesodemieterd. Hetzelfde gebeurde ook in Polen en Oost Pruisen (de huidige Kaliningrad) https://www.youtube.com/watch?v=TSJpI_UK0PE In de Joegoslavische oorlogen van de jaren ’90 besloten Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic en General Ratko Mladic dat hun volk zal nooit meer slachtoffer worden van Croatische en Islamitisch Bosnische vijanden. Dus ze hebben de boel etnisch gezuiverd in Republika Serpska (met Banja Luka). De bloedrekening uit de Tweede Wereldoorlog werd vereffend.
  Daar hadden de Joden ook recht op na de massacre in Hebron van 1929 en alle andere moordpartijen in de naam van de Moefti van Jeruzalem en zijn vriend Allah.

  Like

 4. Jan zegt:

  Antisemiet Omar die naar Israel wilde om de rassenhaat aan te wakkeren beschuldigd van 7-voudige valsheid in geschrifte

  Anti-Semitic Democrat Ilhan Omar Accused of Committing Perjury 7 Times in 2017 Court Documents (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/breaking-anti-semitic-democrat-ilhan-omar-accused-of-committing-perjury-7-times-in-2017-court-documents-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s