Linkse leugens ontmaskerd – fascisme is óók socialisme

Screenshot_144

(Door: H. Numan)

Er is een olifant in de kamer die niemand wil zien. Die olifant is het donkere geheim van het socialisme: dat fascisme en nationaalsocialisme vormen zijn van socialisme. Niet van extreemrechts, integendeel. Het is extreemlinks. Dat heeft links altijd veel pijn gedaan. Exact gelijk katholieken of meer algemeen christenen zich schamen voor de katholiek Adolf Hitler. Was Hitler katholiek? Wis en waarachtig. Hij heeft zich nooit laten uitschrijven en had de volle steun van het Vaticaan. De pauselijke nuntius in Berlijn bracht persoonlijk op 20 april 1945 (!) de felicitaties van de (schijn)heilige vader in Rome. Dat doettie normaal gesproken beslist niet voor atheïsten. Op 20 april was het Derde Rijk vrijwel van de kaart geveegd, dus hij had het rustig achterwege kunnen laten. Dat doen we met de Oostenrijkse korporaal. Laten we eens kijken hoe het met die olifant zit.

Wie heeft het communisme bedacht? Dat was Karl Marx. Dat weet iedereen. Wat minder mensen weten, is dat communisme zich vrij snel splitste in drie stromingen. De communistische lijn, met varianten daarop, die wilden middels revolutie een klasseloze maatschappij waarin de dictatuur van het proletariaat regeert. De socialistische lijn, die wilden middels evolutie een klasseloze maatschappij waarin de dictatuur van het proletariaat regeert. U ziet, bijna hetzelfde. Het einddoel is gelijk. Hoe dat te bereiken, daarover verschilden ze van mening. Communisten wilden dat met revolutie doen, en socialisten via de stembus, dus evolutie. Maar uiteindelijk, ongeacht alle sussende fraaie woorden, is het doel van het socialisme hetzelfde. Namelijk een dictatuur van het wereldproletariaat. Over die dictatuur praten ze liever niet meer. Dat is uit de mode, het verkoopt niet meer. De derde stroming was de meest krankzinnige en gevaarlijkste vorm, het anarchisme.

Dat anarchisme is krankzinnig om twee redenen. Die willen net zo goed een klasseloze maatschappij waarin het proletariaat …. niet regeert, want anarchisten hebben iets tegen elke regering. Burgers moeten zichzelf regeren. Om dat te bereiken pleegden ze heel wat moorden om een wereldrevolutie op gang te brengen. Keizerin Elisabeth (Sissy, die van de films), de vrouw van de op een na laatste Oostenrijkse keizer, Franz Joseph, werd door een anarchist doodgestoken. president McKinley werd door een anarchist vermoord. De Eerste Wereldoorlog werd veroorzaakt omdat Gavrilo Prinzip, een anarchist, de troonopvolger van Franz Ferdinand doodschoot. De Franse president Carnot werd ook door een anarchist vermoord. En velen anderen. Rond 1900 waren de anarchisten bijna net zo gevreesd als ISIS vandaag de dag.

Het anarchisme is springlevend, maar functioneert in de schaduw. Ze noemen zichzelf zelden anarchisten. Antifa is niets anders dan een anarchistische terreurgroep. Het nu populaire politiek correct denken is een variant van het anarchisme. Modern feminisme is een variant van het anarchisme. Hun aanhangers weten het zelf nauwelijks; niet dat ze zich er voor zouden schamen. In het onwaarschijnlijke geval dat een groot verdienende ‘progressieve’ tv-presentator gedwongen zou worden om kleur te bekennen, dan zou hij verbaasd zijn dat hij eigenlijk een anarchist is, maar verder niets. Zich er voor schamen? Waarom? Logica bestaat niet binnen het anarchisme, en dat is op zich nogal logisch. Een zichzelf regerende samenleving van gemeenschappen, groepen en steden bestaat niet, heeft niet bestaan en kan niet bestaan. Een staatshoofd vermoorden en “simsalabim” de revolutie breekt uit? In je bovenkamer! En nergens anders.  Dus een anarchist houdt zichzelf voor het lapje, en zoiets wil niemand openlijk erkennen.

Dan komen we nu uit bij de olifant. Het socialisme heeft zich ook gesplitst in verschillende stromingen. De meesten varianten zijn internationaal. Maar een andere variant is … nationaalsocialisme. Een Italiaanse socialist, Alceste De Ambris, moest niets hebben van dat ‘internationale’. Hij was Italiaan! Italiaanse arbeiders moesten solidair zijn met Italiaanse proletariërs, de rest van de wereld zoekt het zelf maar uit. Benito Mussolini begon ook als (internationaal) socialist. Hij kwam tot dezelfde conclusie als Alceste en werd fascist. Dus van inter- een nationaal socialist. Hitler min of meer ook. Enkel Francisco Franco, een falangist, was dat niet. Zijn nationalisme hield op bij de grenzen van Spanje.  Waarschijnlijk daarom regeerde hij tot midden jaren-70 zonder veel problemen.

Gaan we even kijken hoe geleerden fascisme definiëren. Fascisme heerst waar de staat eigenaar of beheerder is van alle productiemiddelen. Wat dacht je wat? Dat is precies dezelfde definitie waar het communisme en socialisme aan voldoen. Een communistische samenleving is ook eigenaar van alle productiemiddelen. In een (internationale) socialistische samenleving iets minder, maar daar wordt aan gewerkt. Uiteindelijk moet en zal de staat eigenaar worden van alle productiemiddelen. Een kenmerk daarvan is de socialistische voorkeur om de staat alles te laten doen en regelen – voor uw eigen bestwil, begrijpt u wel. Ook opvoeding, dus niet gek opkijken als de staat crèches en kinderopvang moet regelen en betalen.

Noch Mussolini noch Hitler hebben ooit gezegd iets anders dan socialist te zijn. Nationaal socialist, wel te verstaan. Hoe dat ingekleurd werd, daarin verschilden ze van mening. Hitler deed er wat rassenleer bij, Mussolini spaghetti en een snuifje oregano. In beide gevallen – net als in andere socialistische staten – werd de staat eigenaar van alle productiemiddelen. Als je lid was van een vakbond? Dan was je bij deze lid van de Fascistische of Nationaal Socialistische vakbond. Tenzij je liever een modieus streepjespak wilde dragen, dat kon ook.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben geen fan van Franco. Hij was een dictator, en dat is altijd verkeerd. Even zo goed wist hij wat zijn grenzen waren. Mussolini niet. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat Mussolini een legioen zwarthemden stuurde naar Spanje om Franco te steunen. Dat legioen was het lachertje van de Spaanse burgeroorlog. Het enige waarin het uitblonk was verliezen, terugtrekken en overgeven. Italië was een agrarische maatschappij, net als Spanje. Franco wist dat Spanje failliet was (Italië bijna ook) en zich absoluut geen nieuwe oorlog kon veroorloven. Hitler kon bijzonder charmant zijn, maar dat was vergeefse moeite bij Franco. Hitler zei over zijn ontmoeting met Franco dat hij liever een kies liet trekken dan nog een keer te moeten onderhandelen met Franco. Belangrijk in deze is dat Franco een ‘gewone’ dictator was, en geen socialistische. De staat was niet eigenaar van alle productie middelen.

Nu vraagt u zich natuurlijk af waarom links altijd de mond vol heeft over fascisme en nazisme, maar nooit of te nimmer spreekt over nationaalsocialisme. Dat is niet toevallig. Al in de jaren ‘30 waren de socialisten, de internationale variant, nogal beschaamd over de nationale variant. Dat lag en ligt te dichtbij. Stalin zelf en alle andere internationale socialisten weigeren te spreken over nationaalsocialisme. Ze spreken consequent over fascisten of over nazi’s, maar nooit over nationaalsocialisten. Het is een taboe om dat te doen. Geen enkele zichzelf respecterende (internationale) socialist zal het woord nationaalsocialisme gebruiken, tenzij dat compleet onvermijdelijk is. En dan nog zo min mogelijk.

Dat zegt verder helemaal niets. GroenLinks is gewoon de communistische partij, met dezelfde ideologie en exact dezelfde partijstructuur. De brochures zijn veranderd. Ze vechten nu voor het milieu en de Mercedes Roetbak van kameraad Femke. Democratie bestaat niet binnen GroenLinks en net zo min binnen de Socialistische Partij, die nog steeds de lijn van Mao volgt. Jezelf vandaag Maoïstische of Communistische Partij noemen, is vragen om moeilijkheden. Vandaar de cosmetische veranderingen en het dogma dat nationaalsocialisme geen socialisme is.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, dictatuur, Fascisme, Links fascisme, Marxisme, nationaalsocialisme, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Linkse leugens ontmaskerd – fascisme is óók socialisme

 1. koddebeier zegt:

  Socialisme eindelijk ontmaskerd !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Chapeau H.Numan !!
  Het huichelachtige links wat stug blijft volhouden dat fascisme rechts is, is nu voorgoed ontmaskerd !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  in 1952 heeft Jozef Stalin in het geheim zelfs nog geprobeerd om Rudolf Hess, de plaatsvervanger van Adolf Hitler, die hij sinister genoeg juist in de gevangenis wou hebben na het Proces van Neurenberg daar Hess tijdens WO II vredesbesprekingen voerde met Engeland, te benoemen als staatshoofd van de DDR als Hess in ruil daarvoor in het openbaar zou verkondigen dat het socialisme daarginder werkelijkheid was geworden.
  Het ware doel van Stalin was echter dat hij hoopte dat Hess zo voor hem de steun zou binnenhalen van talloze ex-nazi’s en oud-nazi’s in de DDR opdat hij dit communistische land zo steviger in zijn greep kon krijgen.
  Jammer genoeg voor dit communistische/fascistische zwijn kon hij mooi fluiten naar zijn valse plannen daar Hess ten eerste helemaal nog niet was vergeten hoe vijandig de Russen hem hadden behandeld in Neurenberg, ten tweede wilde hij Hitler niet afvallen en ten derde voelde Hess er helemaal niets voor om zich tot het communisme te bekeren, gelijk aan Oom Tom die tijdens zijn slavernij weigerde om zijn geloof, het christendom, te verloochenen in ruil voor een goddeloos bestaan onder de atheïstische tiran en slavendrijver Simon Legree!
  Ik moet trouwens zelfs ook helemaal NIETS meer van het huidige (linkse) socialisme hebben omdat dit zich namelijk meer richt op ziekmakende buitenstaanders dan op het eigen volk wat ronduit walgelijk en ASOCIAAL is!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Wat hebben mensen toch met moorden, je kunt je tijd toch veel beter besteden, iets wat plezier geeft, vissen, dammen of mens-erger-je- nietten, nee, laten we lekker mensen ombrengen, niet omdat het moet maar omdat het kan.
  Hersenafwijking.
  Goed bezig Schilder.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Grappig, een artikeltje met dezelfde strekking en conclusies had ik zelf al eens geschreven.
  Na de revolutie in Rusland was er geen kant en klaar idee hoe nu verder te gaan, in dat vacuüm ontstonden een heleboel ideologieën, de meeste daarvan zijn al lang en breed vergeten of opgegaan in een andere ideologie.
  Marxisme, Leninisme, communisme, anarchisme ze zagen allemaal het licht maar gunden tegelijkertijd elkaar het licht niet in de ogen, het nationaal-socialisme haatte het communisme, vreemd want het waren twee loten aan dezelfde tak.
  Heb het zelf altijd belangrijk gevonden te kijken waar deze ideologieën hun aanvankelijke succes aan dankten. Adolf kon zo mateloos populair worden omdat hij de ‘schulden’ na de Eerste Wereldoorlog gewoon weigerde te voldoen, terecht omdat het naoorlogse Duitsland aan de bedelstaf was gebracht, praten had geen zin, de bevolking lag aan de geeuwhonger.
  Stalin wordt in delen van Rusland nog altijd vereerd als een held terwijl hij de hele Oekraïne liet verhongeren.
  In Cuba moet je nog altijd geen lelijke dingen over Castro zeggen want dan ben je je leven niet zeker en dat terwijl hij zijn land aan de bedelstaf bracht.
  In Spanje zijn nog altijd groeperingen die dwepen met Franco.
  En wij?
  Wij zitten nog in een democratie die allang geen democratie meer mag heten, hele grote groepen kiezers staan buitenspel en worden genegeerd.
  We zijn van de EEG de EU in gerold en er zijn sluipenderwijs steeds meer bevoegdheden afgestaan. Nee dat heeft nooit in enig verkiezingsprogramma gestaan, ze keken wel uit, dat zou stemmen hebben gekost !
  We werden de euro in gerommeld maar men heeft nooit de moeite genomen ons te vertellen waarom. Dat was “hogere economie” daar moest je de Nederlander niet mee lastig vallen want die begreep dat toch niet. Dat voormalig minister Zalm jaren later toegaf dat hij de gulden te goedkoop verkocht had werd bedekt met de mantel der liefde maar heeft elke Nederlander, arm of rijk heel veel geld gekost, vele malen meer dan men doet voorkomen.
  En Zalm? Die lacht zich nog steeds de ballen uit de broek, hij werd bankdirecteur van de eerste en enige overheidsbank en kreeg een fantasie salaris.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Je kunt het ook zo uitleggen. Fascisme is het instrument om communisme annex socialisme tot uitvoering te brengen. Communisme en socialisme (internationaal of nationaal maakt verder niet uit) streven naar een totale controle samenleving waarin het belang van het individu ondergeschikt is aan het belang van de groep. Zij die zich socialist noemen doen dat geleidelijk via stap voor stap steeds strakkere wetgeving op gebied van productie, prijsbepaling en loonbepaling. Hitler deed door middel van heersen op straat (hoe herkenbaar) invloed uitoefenen op de stembus gang. Socialisten gaan net zolang door met deze tactiek (versluierd nivellering genoemd) totdat de samenleving tot stilstand komt. Communisten doen dat proces abrupter. Zij vermoorden aan het begin van hun nieuwe maatschappij rond de 10 procent van de bestaande bevolking. Dit vermoorden is willekeurig door alle lagen heen. Na deze schokgolf door de samenleving te hebben gejaagd wijzen alle overgebleven neuzen in dezelfde richting. Het fascisme is dan een feit niet als aparte stroming want dat is het niet maar als modus operandi om de bereikte maatschappelijke toestand te consolideren. Franco was een fascist in die zin dat hij vergeleken kan worden met een hele strenge vader die het gezin onder de duim houdt en die niet bang is links en rechts een klap uit te delen als het moet. In het Spanje onder Franco had het individu nog steeds zijn vrijheid een bedrijf een zaak of wat dan ook te beginnen. Alleen het individu moest het niet in zijn hoofd halen hogere lonen te eisen via demonstraties op straat want dan was het in no time een afgelopen zaak met hem of haar. Alleen Franco en de kliek om hem bepaalden wanneer het loon omhoog ging en niemand anders. Franco was geen socialist. Franco gebruikte het fascisme om Spanje te beschermen tegen het oprukkende communisme. Franco wilde Spanje en de oude Spaanse samenleving gestoeld op organisch gegroeide christelijke en kapitalistische beginselen beschermen voor de vernietigende krachten van het oprukkende communisme annex socialisme. Dat laatste is hem aardig gelukt en bij zijn dood heeft hij de weg vrijgemaakt naar het opnieuw installeren van een monarchie (veel mensen weten niet dat dit een belangrijk nalatenschap is van Franco) omdat hij geloofde in een gezag dat boven alle partijen en boven alle politieke stromingen stond.

  Geliked door 1 persoon

 7. Philippine zegt:

  Geweldig stuk.
  Dank.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Maar ook; Het socialisme verdwijnt vanzelf wanneer de blanke bevolking verdwijnt. De blanke bevolking van Europa blijft in een hoog tempo krimpen, terwijl Moslims massa’s kinderen op de wereld zetten, en de import van Moslims geen grenzen kent. Moslims zal je nooit socialist zien worden. Ook zullen de Moslims de overblijvende blanken (ongelovigen) gaan vermoorden. En waar is dan het socialisme dan gebleven, en dat waanidee van een New World Order. Het socialisme heeft met die Moslims een monster van Frankenstein gecreeerd, die eenmaal goed aktief zijn eigen meester zullen gaan vermoorden.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Prima artikel H.Numan.Ik roep dit al jaren.Het extreem linkse nageboorte zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) ze zijn levensgevaarlijk,geestelijk gestoord,gewetenloos en meedogenloos.Het zijn “nuttige idioten” die door de satanische globalistische elite worden gebruikt voor hun N.W.O. agenda.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jack Terrible zegt:

  Jezus Klaver

  Jesse Klaver steunde de vrijheidslievende koers
  van Groen Links partijleider Femke Halsema,
  die nou burgemeester van Amsterdam is.
  Femke draagt af en toe een grote ketting
  die ze voor haar verjaardag heeft gekregen,
  van haar lieve zoon!
  Haar zoon van 15 die op zichzelf gaat wonen,
  hij heeft wel een voorkeur voor woonboten!

  Klavertje heeft misschien een leuk bekje.
  Hij belooft iedere migrant een eigen plekje.
  Marokkanen noemen een blanke dame een kech.
  Nou zeg!

  Klavertje is een van de milieugekkies.
  Hij wil het klimaat redden, net als zijn grote
  voorbeeld; de Amerikaan Al Gore.
  De natuur van God veranderen…
  dat kan Klavertje natuurlijk niet.
  Wel de burgers het geld uit hun zak kloppen
  voor een ‘schoon’ milieu,
  Net zoals half-Afrika Nederland binnen laten…

  Klavertje heeft misschien een leuk bekje.
  Hij belooft iedere migrant een eigen plekje.
  Marokkanen noemen een blanke dame een kech.
  Nou zeg!

  Door al die moslims krijg je een parallelle
  samenleving omdat de meeste moslims
  de westerse waarden verachten en haten.
  Omdat zij de sharia veel hoger achten
  dan de wetten van Nederland en Europa.
  Mohammedanen zullen nooit kritiek op
  de islam of sharia leveren… omdat daar
  nou eenmaal de doodstraf op staat.

  Klavertje heeft misschien een leuk bekje.
  Hij belooft iedere migrant een eigen plekje.
  Marokkanen noemen een blanke dame een kech.
  Nou zeg!

  Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2017
  dacht ik Klavertje te zien veranderen in Jezus.
  Jezus Klaver zal wel kritiek van pa-lief hebben
  gekregen want pa-lief is een Marokkaan en
  Marokkanen houden niet van critici, afvalligen,
  Joden, christenen, anders- en niet-gelovigen.
  Want in de koran staat: “Migreer naar landen van
  ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen”

  Klavertje heeft misschien een leuk bekje.
  Hij belooft iedere migrant een eigen plekje.
  Marokkanen noemen een blanke dame een kech.
  Nou zeg!

  Jack Terrible

  Geliked door 2 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Moslims zal je nooit socialist zien worden.

  Niet om het een of ander maar een dictator als Saddam Hoessein met zijn Baath partij was in de kern een op en top socialist. Wat zij wilden was een seculiere socialistische dictatuur vestigen op basis van nationaal socialistische principes. Dit was ook de situatie bij familie Assad in Syrië. In Arabische staten kwam dit alleen tot enig leven als ze de medewerking hadden van islamitische voorgangers. Aangezien het nationaal socialisme sterk antisemitisch was kon samenwerking en een gedoogconstructie met de inheems antisemitische religieuze leiders vrij gemakkelijk van de grond komen. Datzelfde principe zien we zoals gezegd ook terugkomen in Syrië bij de dictatuur van Assad. Ook Assad streeft naar een seculiere socialistische regeringsvorm. Het is niets voor niets dat hij hulp krijgt van Poetin. De voormalige Sovjet Unie heeft veel hand en spandiensten verricht in seculiere dictaturen in het Midden Oosten. Zonder hulp van de Communisten was een organisatie als de PLO nooit van de grond gekomen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Arabische_Socialistische_Ba%27ath-partij_(Irak

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bashar_al-Assad

  Geliked door 1 persoon

 12. Jack Terrible zegt:

  De Openbaring

  Het visioen in de Openbaring, laatste boek v/d bijbel, komt uit. Een bloeddorstige maar steenrijke hoer rijdt op een wild beest. Die hoer zijn de Paus en zijn gevolg… linkse ‘christenen’. Het beest waar de hoer op rijdt is de islam. ‘Christenen’ spelen de hoer voor de islam en het gevolg is islamisering. Op een gegeven moment werpt dat beest de hoer van zijn rug en verslindt haar. Dat zie je nou symbolisch gebeuren. Dat beest draagt ook een nummer; 666= (6+6)x6=72 maagden. Als moslims hun leven verliezen tijdens hun strijd voor Allah krijgen ze 72 maagden beloofd in het hemels Paradijs. En dan staat er nog een beest beschreven in de Openbaring dat ook samenwerkt met het eerste beest. Dat tweede beest is het Socialisme.

  Ik ken ook zo’n linkse ‘christen’. Hij gaat zijn hele leven al elke week naar de kerk. Praat altijd over Jezus. Maar de situatie in het Midden Oosten boeit hem niet. Nooit een kwaad woord over moslims of de islam terwijl Christenen in het Midden Oosten worden uitgeroeid. Moslims zijn volgens hem broeders van Hem en hem…

  Ik ken ook zo’n socialist. Hij heeft grote liefde voor homofilie en de islam terwijl in islamitische landen homofielen de doodstraf krijgen. Hij kent de islam ook niet daarom heeft hij een gloeiende hekel aan rechtse politici en denkers.

  Jack Terrible

  Geliked door 2 people

 13. Piet Snot zegt:

  Wen er maar aan, daar hebben de mensen dan jaren hard voor gewerkt en verplicht voor gespaard.

  Het is onvermijdelijk dat enkele pensioenfondsen de pensioenen gaan korten komend jaar. Fondsen die er niet goed voorstaan kunnen die pijn niet voor zich uit blijven schuiven.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/2102046890/dijsselbloem-korting-op-pensioen-onvermijdelijk

  Like

 14. Socialisme: het ‘nieuwe’ communisme! = onderdrukking-vervolging-‘verdwijning’ van ‘andersdenkenden’. Miljoenen-moord.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lucky zegt:

  Vs democraten

  Ontslagen want blank is niet ‘divers’…

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  De fascistische smoel van communistisch China

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s