Aan Kajsa Ollongren

Screenshot_153.png

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Ollongren,

Nou, dat was het dan. Einde ministerschap! U dacht misschien veilig uit te rollen richting de volgende Tweede Kamerverkiezingen, maar dan heeft u toch buiten Harry gerekend. Harry van der Molen, bedoel ik. Van het CDA.

Harry éist dat u alsnog het ‘boerkaverbod’ laat handhaven. Dat u al die politiebureaus, al die onderwijsinstellingen, al die ziekenhuizen, al die gemeentehuizen en al die openbaar vervoer-bedrijven dwíngt om de ‘Wet gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding’ alsnog te gaan naleven.

Daar schrok u van hè, toen Harry dat zaterdag zei bij de hertjes van WNL?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan Kajsa Ollongren

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat goed van Harry. Hij is tenminste wakker. Pak dat ollekreng maar flink aan. Leg het vuur maar aan haar schenen. Veeg de vloer maar met haar aan. Laat haar alle hoeken van de kamer maar zien. Een minister, die haar eigen wetten niet na wil leven, foei, foei, foei !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Ze wil dus helemaal niet dat het verbod gehandhaafd word. Eng mens weer en achterbaks als de neten.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Je komt wel lekker het naadje van de kous te weten met de briefjes van Jan Dijkstra:-)

  Like

 4. orelius zegt:

  Het is toch van de zotte dat we dat met zijn alle pikken . Een minister die wetten maakt die niet nageleefd hoeven te worden . Betalen wij met zijn allen voor voor zo,n bitch. Als dat geen fopperij is dan weet ik het niet meer. Hoe kan het zijn dat wij haar daar laten zitten . Voorbeeld een schoonmaakster die niet schoon heeft gemaakt , krijgt zo,n mens haar geld NEE ze krijgt ontslag . Waarom deze bitch dan wel , die verdiend een vemogen per jaar . Door ons betaald , waarom mogen wij haar dan niet ontslaan , ze presteerd niets. Ze helpt het land naar de klote net zoals ze dat al heeft gedaan in de Amsterdamse gemeenteraad. Fout op fout en die bitch wordt beloont met een ministerpost . Is dit land naar de klote of niet . Nederland is een land vol makke schapen . Dus kijk maar uit voor het offerfeest. Dan trekken de wolven hun schaapskleren uit en vreten ons allemaal op.

  Geliked door 2 people

 5. Marinuslans@live.nl zegt:

  Ollongren oppakken naar Zweden uitzetten kan ze daar de pleuris zooi gaan opruimen.
  Mag ze haar vriendin (MAN)meenemen.
  Paspoort afpakken en er nooit meer in.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marijke zegt:

  Ze hadden dat gezichtsbedekkende verbod nooit burkaverbod moeten noemen. Nu begint men de kont tegen de krib te gooien en in de slachtofferrol te duiken. Als het gewoon verbod op gezichtsbedekkende kleding had geheten was er niks aan de hand geweest. Volgens mij doen ze het expres.

  Geliked door 2 people

 7. verwardeman zegt:

  Die Kutje Ollenkreng schijnt een zeer goede vriendin va Trix te zijn , je weet wel , Bilderberg en zo .
  Voor het oog van het kerkvolk wetjes maken , maar deze ZO vormgeven dat die omvolking – van
  het Kalergi-plan – gewoon door kan gaan .
  Die hele EU is Kalergi-plan in uitvoering , gewenst door die Bilderbergers .

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   verwardeman.Dat klopt,ollenkreng is heel close met nazi beatrix voorzitster van de bilderberg groep mede opgericht door nazi/sser nepprins bernhard.Deze satanische globalistische club willen een N.W.O. het kalergiplan is daar een onderdeel van.Maar het meest verschrikkelijke moet nog komen dat is agenda 21 (2021) en agenda 2030 dit is een depopulatie agenda deze agenda betekend dat 90 % van de wereldbevolking uitgemoord moet worden,de overige 10 % dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ ronjaspers (27 augustus 2019 om 18:41)

    Dames en Heren.

    De geagendeerde datums 2021 en 2030 naderen met rasse schreden. We weten wat dat betekent en wat ons te wachten staat. En wat doen we, om ons satanisch lot een andere wending te geven ??? Juist ja, we doen helemaal niets, nada, niks. We wachten als makke schapen, om naar het slachthuis gebracht te worden. En net als kleine kinderen, laten we ons met sprookjes over boze wolven, heksen, verschrikkelijke stiefmoeders en mooie prinsen op witte paarden in slaap sussen. Ik vrees, dat de mensheid pas wakker wordt, als de deur van slachthuis achter hen in het slot valt.

    Slaapkoppen wordt wakker !!!! Kom uit uw nest !!! Trek uw gele hesje aan !!! Neem uw lot in eigen hand !!! Het is de hoogste tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid !!!
    Ach, u gelooft het niet. Ach, u denkt, dat het zo’n vaart niet zal lopen. Ach, u vindt, dat het complottheorieën zijn. Ach, blijft u rustig verder dutten. U bent een onnozele van geest, die zich met een kluitje in het riet laat sturen. De trein naar Auschwitz komt weldra. Daarin is voor u vast en zeker ook nog wel een plaatsje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s