Asielindustrie: Noorwegen houdt ermee op

Screenshot_155

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Minister Joran Kallmyr (foto): “Wij nemen geen ´geredden´ meer op”

Het is altijd hetzelfde spelletje: de schepen van de “zeenood redders”, geëxploiteerd door liefdadigheidsorganisaties en vaak genoeg gefinancierd door George Soros, varen naar de Libische kust,ontmoeten daar smokkelaars, nemen van hen de vracht “goudstukken” over, schreeuwen luidkeels “Noodgeval!” en “Redding” en eisen daarna een Italiaanse haven, meestal het eiland Lampedusa, om de Afrikanen naar het overeengekomen doel naar Europa te kunnen brengen, hoewel veilige havens in Tunesië en Libië veel dichterbij waren.

PI News (2)

Italië´s dappere minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini verbiedt dit, maar de “redders” doen koppig en wachten liever twee weken. Dan verklaart men dat er sprake is van een noodgeval, een paar van de “goudstukken”, wellicht de enigen die kunnen zwemmen, springen in het wateren laten zich filmen. Daarmee dient aangetoond te worden hoe psychisch kapot de o zo geschonden Smartphone-bezitters zonder paspoort zijn.

Uiteindelijk mogen ze toch aan land, Duitsland neemt de meesten op, omdat Merkel immers maar niet genoeg kan krijgen van genoeg jongelingen uit Afrika, andere landen een paar verzorgingszoekers, en de NGO, van wie de boot is, jubelt: We hebben weer gewonnen van de Europese regeringen en de “goedmenschen” geraken eveneens in een roes over zoveel geluk.

Er is één land, dat niet meer mee wil doen aan deze zotte vertoning: Noorwegen. Diens minister van Justitie en Immigratie, Joran Kallmyr, heeft tegenover de Noorse omroep NRK bevestigd dat Noorwegen, ondanks Franse verzoeken, geen enkele migrant van het schip “Proactiva Open Arms” zal overnemen en datzelfde geldt voor diegenen op de “Ocean Viking” van Artsen zonder Grenzen.

Noorwegen zou geen “vluchtelingen” opnemen zolang er geen principieel “mechanisme bestaat dat deze personen van de overtocht afhoudt”, aldus Kallmyr. Dat zou natuurlijk fataal zijn voor de mensensmokkelaars en de met hen samenwerkende smokkelhulporganisaties in Europa.

Bovendien, aldus de Noor, zou er een systeem moeten zijn dat zou garanderen dat de Afrikanen, die niet naar Europa zouden willen of kunnen weer sneller teruggestuurd worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits dor:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, belangenverstrengeling, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Noorwegen, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Asielindustrie: Noorwegen houdt ermee op

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De Noren hebben gelijk. Gered worden om derhalve niet te verdrinken betekent niet dat je automatisch inwoner wordt van een Europees land, ook niet tijdelijk. Per direct afzetten aan de Noordkust van Afrika is de enige humane oplossing voor de bewoners van Europa.
  Het volgende stadium is om alle vreemde smetten te verwijderen die inmiddels al in Europa wonen. Dat is slechts een kwestie van tijd want de bodems van de uitkeringspotten komen al in zicht.

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   … Wat in de toekomst dus ook zal betekenen… werken tot je DOOD, ziek of niet ziek want het geld is OP! Wat dus voor nog meer ellende gaat zorgen…huisuitzettingen, nog meer voedselbanken enz…

   Geliked door 2 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  Eindelijk gezond verstand, je hebt een “Boreale”instelling nodig om dit soort besluiten te nemen.
  Rutte kom op man en stop het dweilen met de kraan open!

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Wat een rascisme mensen…..haha ha, zal het nuchtere verstand het toch gaan winnen. De linkse zultkoppen zullen het zg. wel niet willen begrijpen, en maken er gerust wel een smerig verhaaltje van. Want als die nu ergens goed in zijn is dat het wel.

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  het duurt even , het duurt lang misschien wel te lang
  maar hier is de noorse salvini whahahahahah
  21 JAAR OP GEHOOPT, NIGEL STOND DAAR ALLEEN ,
  EN NU ??
  FEESIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  LEKKER TOCH

  BOBZELLUF

  Geliked door 1 persoon

 5. A. de Koning zegt:

  Na Italie en Noorwegen “waar blijft Nederland” maar die laffe Rutte zal weer wel doen wat de EU zegt dat hij moet doen, hoe zijn de mensen zo dom geweest om die halfzachte onnozelaar te kiezen.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Voor die mensen zelf ook echt geen oplossing. Kijk naar die we are here krakers. Wat is dat nou voor een leven. Als er zoveel pit in die gasten zit dat zouden ze die pit in moeten zetten in land van herkomst. Straks zijn ze zo zwaarmoedig dat ze ook nog aan het lachgas gaan en kunnen ze in het geheel niets meer betekenen voor hun land van herkomst. Misschien zitten ze er al aan. Omdat ze niet meer uit zichzelf kunnen lachen. Och arme gekke Rutte, laat die jongens wegens heimwee terug brengen naar land van herkomst.

  Like

 7. Henk zegt:

  Eindelijk weer een land waarbij het gezonde verstand eindelijk eens wakker wordt ! Merkel met haar asielimport wat inmiddels de 200 MILJARD AAN KOSTEN passeert gaat kennelijk net zo lang door tot haar hele land er aan bezwijkt

  Geliked door 2 people

 8. Marc zegt:

  Een flinke oorlogsvloot voor de kust van Lampedusa, hier en daar een schot voor de boeg … en klaar is Kees!

  Geliked door 1 persoon

 9. Nachtkaarsje zegt:

  In de gehele menselijke geschiedenis is er op zulks een grote schaal nog nooit zo een waanzin voorgekomen wat betreft volksverhuizingen. we zijn technisch zo ver gevorderd, dat is nog nooit vertoond en toch maken we als mensheid er een enorme kankerzooi van. Ik wens elk mens wat die verdiend…

  Like

 10. Trucker zegt:

  De islamieten invaders gaan dit niet als een probleem zien, de eu bestaat nog steeds uit staten geleid door watjes en rukkers die geen probleem zien met islamieten door de strot te jagen van rechtse anti islam/eu kiezers.
  Rukkert Rutte, het zou me niet verbazen als hij zich bezighoud met islamitische snikkels, de gore vieze dolle pret hebben met de gewone man/vrouw rukkert BAH

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Kan men hun ( de onuitgenodigden). ‘ niet op de hoogte brengen, dat er ‘“zeemijnen’ zouden. zijn waargenomen?” en OOK ‘ betr. de masten, die geplaatst ( worden, of al zijn geplaatst, ‘met een dodelijke. straling,( misschien?) vooral bij…….. al. van nature. ‘getinten?!…..( BEGIN. VAN. DE. ‘NIEUWE. WERELD. ORDE)…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  ,’VANNACHT VAREN DE HOLLANDERS’, ( heet toch het boek? waarin vermeld wordt hoe ‘mijnenvegers’. de ‘ diverse’ schepen . vergezelden/ beveiligden. tegen. DUITSE. zeemijnen gedurende de 2e Wereldoorlog! …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 13. H zegt:

  Eindelijk een verstandige minister. Nu Rutte nog

  Like

 14. Jan zegt:

  Dimmipolitie van Noorwegen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s