In Oost-Europa zijn moslims en de islam niet welkom

Screenshot_146

(Door: “Balkanske priče”)

De multiculturele utopie in West-Europa, die door het politiek correcte establishment wordt nagejaagd, is in werkelijkheid uitgemond in een multiculturele nachtmerrie. Onze beschavingskracht dreigt verloren te raken. Het is onmogelijk om je identiteit te behouden als je door miljoenen nieuwkomers met een geheel andere cultuur wordt overspoeld. Een cultuur die – zoals het geval is bij de islamitische cultuur – als doel heeft om te domineren en niet in vrede wil leven met andere culturen. De islam bezet en islamiseert, waardoor een niet-moslim zich niet meer welkom voelt…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Moslims, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme. Bookmark de permalink .

44 reacties op In Oost-Europa zijn moslims en de islam niet welkom

 1. Piet Snot zegt:

  Ik vind het toch maar bijzonder knap hoe jij telkens weer opnieuw hetzelfde mossel probleem kan aankaarten met telkens een nieuwe invalshoek, en er toch een goed verhaal van weet te maken.
  Hier kan je niet meer om heen of ontkennen.
  En ze hebben groot gelijk daar in Oost Europa, hadden wij maar zo’n regering die opkwam voor de bevolking.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Jij bedoelt natuurlijk weer dat hij ’t Christelijke hier ’n beetje achterwege laat, om je identiteit te behouden.
   Veel van die Oost-Europeanen hebben uit hun geschiedenis geleerd hoe die islamieten zijn.
   Dat werkt nog 10-tallen generaties later door.
   VERSTANDIGE MENSEN.
   Griekenland en Bulgarije waren nog tot in de 19e eeuw door die barbaren bezet.
   De Akropolis in Athene hebben die Turken als munitie-magazijn gebruikt.
   De Grieken hebben al die eeuwen dat zij door de Turken bezet waren hun eigen geloof, Grieks Orthodoxe en eigen taal behouden.
   Die taal zitten wel overgenomen woorden van Turks in.
   ( n.b. Voor je misschien [weer] boos wordt
   niet de bedoeling…! ) de Ieren in Ierland b.v. zijn nog groten deels R.K ( in naam ) en niet Protestant of Anglicaans en hebben zich al die eeuwen dat zij door England waren bezet zich ertegen verzet om bekeerd te worden tot de “Engelse-versie” van het Christendom.
   Alleen hun eigen taal Gaellic zijn ze kwijtgeraakt.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Het is wel prettiger lezen wanneer het niet 1 en al reclame is hoe geweldig christenen wel niet zijn.
    Dat bedoel je toch?
    Er is niks mis mee met een voor een cultuur op te komen, maar je kan het ook overdrijven, als het alleen daarom gaat.
    En verder ben ik het geheel met de schrijver eens.
    Wou je dat horen? En nee, ik ben geen christen hater.

    Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot:Je haat meer christendom dan Stalin, Hitler ,islamisten
   en andere zombies…maar niemand begrijpt waarom?….En je weet duidelijk dat Christelijke waarden vormen de basis voor de Europese beschaving.En jij gaat door met het spugen op het christendom in plaats van dankbaar zijn…Iedere dombo ziet dat we in West-Europa geen gelijk hebben en dat we fout zitten en dat daar in Oost-Europa trots zijn op hun christelijke cultuur.Daarom hebben zij geen problemen net zoals wij hier in West-Europa. Mensen zoals jij zijn de hoofd schuldige voor de problemen die we nu hebben in West-europa…https://zlj13051967.wordpress.com/2019/08/17/west-europa-moet-christelijke-waarden-verdedigen-en-islamisering-stoppen/

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Nou ben ik weer de hoofd schuldigen omdat ik niet geloof en opdringerigheid vervelend vind.
    Ok, jij je zin, christenen kunnen de pleuris krijgen, nou je zin.
    Dat wou je toch horen?
    Want volgens jou is dat toch allang mijn eerlijke mening.
    Dan maakt het ook weinig uit wat ik daar tegen in breng.
    Christenen doen niks anders dan andere tegen mekaar opzetten als je het afwijst, iets wat ik jaren beweer trouwens.
    Ze willen helemaal niet met andere te maken hebben.
    En ik begin te geloven dat jij daar niet anders over denkt.
    Sterf dan de moord maar met je hele jezus er bij.
    Geen traan of welke moeite dan ook zal ik er ooit nog aan besteden.
    Ze roepen het over zichzelf af, door mensen zo als jij.

    Like

   • Jij zegt:Christenen doen niks anders dan andere tegen mekaar opzetten?…Dus zij zijn ook de schuldige voor de agressie van de islam,die zich verdedigen van het christelijke kwaad….Toch?…Zo erg zijn christenen….bah!…he,he….Maar,heb je je ooit afgevraagd,waarom mensen en politieke leiders rondom West-Europa/maar ook in West-Europa/ trots zijn op het christendom?….Hebben zij ook geen gelijk zoals ik?….Of jij hebt geen gelijk?….Wist je dat dagblad Trouw in 2009 noemt de PVV de ‘tweede christelijke partij van Nederland’.En PVV-politicus Martin Bosma herhaalt dit standpunt trots in zijn boek De Schijn-Elite van de Valsemunters….En wat houdt Mateo Salvini in zijn hand op deze foto?….KRUIS!…Niet mac donalds!…En word eens wakker!…https://www.lemonde.fr/international/article/2019/05/27/en-italie-matteo-salvini-triomphe-a-l-election-grace-a-l-effondrement-des-5-etoiles_5468024_3210.html

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Geen vinger zal ik er ooit nog aan uitsteken om ze ergens mee te helpen.
    Dat heb je dan toch mooi voor mekaar gekregen met je balkan verhaaltjes.
    Daar ging het je toch om?
    Je wilt niet weten hoeveel muzikanten ik nog even snel geholpen heb zodat ze een kerkdienst kunnen afmaken met muziek begeleiding.
    Hoe ik dat weet, omdat ik altijd vraag wat ze met hun gitaar doen en wat voor muziek ze er mee maken, ze vertellen het vanzelf dan wel.
    Wat heb ik daar een spijt van, ik had kunnen weten dat ze allemaal zo in mekaar zitten zo als jij er over denkt.
    Maar als ze je nodig hebben, dan weten ze je wel te vinden, de lafaards.

    Like

 2. henk verhoef zegt:

  maar meneer Piet Snot toch
  Die westerse landen en hun hoogopgeleide bevolkingen hebben toch hun eigen regeringen gekozen en keer op keer herkozen en die hoogopgeleide bevolkingern weten toch reeds een 60 jaar dat de politiek doet wat volk vraagt– en dat is meeeeer islam import en ook meer islaam import zo de oetkering in en gewoon kop in zand voor de vrouwen besnijdenis
  Hoort u daar wel eens over– een 40 duizend in nederland- maar geen enkele veroordeling– wel natuurlijk verpleeghuisarts en alzheimer patient

  en kijk dan maar weer naar de peilingen – Thiemen en haar dierenrechten maar wel onverdoofd slachten en wat doet zij– oke meer stemmen tellen
  zij is tegen de massale veeteelt in mega stallen maar wel voor mega stallen voor mensen

  Trouwens hoe gek zij is( ze gelooft in een soort rare god en niet in de evolutie/natuur) en toch ierdere keer MEEEEER stemmen
  Massale veeteelt /veehouderij komt ook in de natuur voor
  kijk maar eens naar de LUIZEN op een mooie verse twijg in boom/ struik en de MIEREN die die luizen melken en ze net niet dood laten gaan

  Het is niet- dat die oost europeanen zo clever zijn de westerse zijn zo hoogopgeleid dom

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   henk verhoef.Europa is tussen 1973 en 1975 gechanteerd door de olierijke islamitische landen (de zgn. oliecrisis) in 1975 heeft de raad van europa de resolutie van straatsburg aangenomen, islamisering voor olie.Daar hebben de nederlandse stemmers nooit geen zeggenschap in gehad.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Ondertussen nemen de geschillen tussen de verschillende Europese-leiders toe, Orban, Salvini en die uit Slowakije worden verketterd omdat ze de waarheid over de Islam zeggen en ronduit verkondigen geen islam te willen.
  Macron en Salvini zijn ook al geen vrienden [meer !]………
  Maar volgens Timmerhans is de EU geweldig en heeft ’t allerlei geschillen en oorlog voorkomen.

  Verdeeld-heid onder de EU-bazen ? ?
  * * *
  De Italianewn vegen hun kont af met ’t smoelwerk van Macron.
  SALVINI vindt het prachtig, Macron woedend.

  In Italië wordt sinds kort toilet-papier verkocht waar op elk velletje het “mooie”gezicht van onze Oh zó goede president staat afgebeeld.
  Salvini vindt het goed……….

  MACRON IS WOEDEND………..

  Geliked door 2 people

 4. ‘In Oost Europa niet welkom ‘, nou hier ook niet!! Alleen wordt de massa invaders ons opgedrongen, door de landverraders van, vooral links. En worden onze cultuur, normen en waarden te grabbel gegooid, om vervangen te worden door de gesel van de Islam!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse zwijnerij moet verboden én verdreven worden zodat Europa voor 100% zwijnerijvrij komt zodat er terug veiligheid, leefbaarheid én toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen ontstaat, wij walgen van die ‘perverse’ zwijnerij.
  Ons eerste doel moet dus zijn: totale drooglegging van die EU misdaadinstelling.
  Leve het vrije Onafhankelijke Europa bestaande uit Republieken ieder met zijn eigen identiteit en eigen regelgeving waar 50+1 van de bevolking achter staat.
  Nooit zullen wij buigen of knielen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnen, nooit zal er enig respect voor bestaan, het enige wat wij willen is totaal verbod en verdrijving van die zwijnerij.

  Geliked door 1 persoon

 6. Heer Bron; Ik kreeg gisteren voor het eerst een waarschuwing op het scherm (in het engels) dat mijn reactie niet geplaatst kon worden. Ik heb wel vaker pittige reacties geplaatst, mss wel tot vervelens toe, maar niet eerder deze waarschuwing gehad. Zit deze waarschuwing bij ‘Bron’ ingebakken of sloeg de EU-censuur / Google-censuur toe???

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bij mijn weten zit er niets op de site ingebakken! In ieder geval niet door mij persoonlijk!

   Webmaster

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Diverse keren heb ik dat ook al meegemaakt, …….en probeer dezelfde reactie ‘in ANDERE . TERMEN.’ te brengen, ( wat dan wel meestal lukt!)……..<~<~<~<~<~<~<

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Iets wat er op lijkt, waar jij het over hebt, is als je dezelfde reactie 2x probeert te plaatsen.
   Wel laat wordpress soms reacties compleet verdwijnen die dus ook niet in de spambox bij Bron aankomen.
   ik vertrouw er namelijk op dat Bert geen reacties zomaar laat verdwijnen zonder reden of opgave waarom, dus doet wordpress dat.
   Maar dat iets geweigerd wordt om te plaatsen heb ik nog niet gezien.

   Geliked door 1 persoon

   • rottenpikwick zegt:

    Ik had in een zin ‘hij (Macron) mag van mij dood neer vallen’ staan. Dacht dat dat misschien niet geaccepteerd werd. Maar ik heb deze kreet vaker gebruikt en toen deze waarschuwing niet gekregen. Mss was het een 1-malig iets, maar de EU-censuur ligt wel op de loer!!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   rottenpikwick 26 augustus 2019 om 10:48

   Ik kreeg gisteren voor het eerst een waarschuwing op het scherm (in het engels) dat mijn reactie niet geplaatst kon worden.

   Die melding heb ik ook al diverse keren gekregen.
   Later stonden mijn reacties toch gewoon op de site.

   Soms verdwijnen reacties helemaal.
   Maar in zo’n geval lig je dan meestal bij heer Bron onder het bureau.
   In de prullenbak dan, hè?

   Tip:
   Schrijf een lange reactie voor de zekerheid eerst in Word, kladblok of in een mail en plak die daarna in een reageervakje. Zo raak je je tekst nooit kwijt.
   Tenzij je pc ontploft.

   Like

   • rottenpikwick zegt:

    Dank voor de reactie. Mss was mijn pc wat ‘in de warre’. Kan ook makkelijk gebeuren als je p.o een rare toetsencombi doet. We wachten af. Ik gebruik voor langere stukken Kladblok. Wel zo handig.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik schrijf alles eerst in “plaknotities” en daarna bij reacties/vertalingen copy/paste naar E-mail.
    Maar een ander probleem is dat ’t toetsen bord soms op ongewenste momenten naar Frans toetsenboord springt en dat kan ik
    alleen ongedaan maken door opnieuw opstarten.
    Waarom dat is weet ik niet, vroeger zat er een tekentje op scherm en kon ik kiezen, maar dat is weg.
    Het zal wel te maken hebben dat alles hier in Fr is gekocht…..

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt dat politici in Oost Europa slimmer zijn in hun pink, dan het Haagse krapuul in hun hele donder !

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me al zo vaak verbaast over die zo ‘gewenste multicultuur’.
  Door wie werd dat als wenselijk gezien?
  Kan me met de beste wil van de wereld niemand voor de geest halen die daar ooit voorstander van was.
  Waar haalden politici dan het idee vandaan dat we dit wel wilden en waarom zijn ze niet op hun schreden teruggekeerd toen bleek dat mensen het niet op prijs stelden?
  Telkens als grote groepen plots binnen kwamen was er aanzienlijk protest, dat was zo bij de Molukkers, dat was zo ten tijde van de verzelfstandiging van Suriname, dat was zo toen bleek dat de tweede golf gastarbeiders niet van plan waren ooit terug te keren naar hun vaderzand.
  Het is niet zo moeilijk om te zien dat we er met die groepen niet op vooruit gingen, er was groeiend verzet, waarom dan toch doorgaan op de ingeslagen weg?
  Tegenwoordig is de drijfveer dat mensen op de vlucht zijn, hebben die mensen dan weleens op de atlas gekeken hoe klein Nederland is ten opzichte van alle brandhaarden op de wereld?
  Er zou wat voor te zeggen zijn om mensen die buiten hun schuld om te maken krijgen met oorlog te helpen maar dat wil nog niet zeggen dat je ze in huis moet halen.
  “Opvang in de regio” noemt men dat, stuur tenten, stuur voedsel, stuur desnoods troepen om die mensen te beschermen tegen geweld van buitenaf.
  Daar staat onze bevolking waarschijnlijk wel achter, geen geld sturen want het is al ettelijke keren gebleken dat dat niet op de plaats van bestemming komt en dat de slachtoffers er niks mee opschieten. Kijk naar Haïti, en al het geld dat op de plank is blijven liggen, kijk naar het vermogen dat Yasser Arafat op onverklaarbare wijze bleek te bezitten toen hij naar de hel ging.
  Maar bij alles wat je ook doet of laat haal die mensen niet hier naartoe, dat is vragen om ellende.
  Multicultureel ? Waarom dan ?
  Noem dan eens succesvolle multiculturele landen !

  Like

  • Yvonne zegt:

   kent u de reclame van Hollands Nieuwe? een jongen die op het kruispunt iedereen laat stoppen, 5 honden laat zitten op bevel en de tekst is zoiets als wij zijn de baas
   geen ene blanke in die reclame spot
   een blik in de toekomst, nee eigenlijk al in het heden

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ook een Axe reclame voor deodorant.
    Blanken mannetjes worden een beetje als loser weg gezet door onnodige uitsloverij.
    Aan het eind is een soort van Marronkaan die het meisje wint.

    Geliked door 1 persoon

   • rottenpikwick zegt:

    Uit de tijd toen de reclame nog niet zo OPGEFOKT was als nu;

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Yvonne 26 augustus 2019 om 13:17

    kent u de reclame van Hollands Nieuwe? een jongen die op het kruispunt iedereen laat stoppen, 5 honden laat zitten op bevel en de tekst is zoiets als wij zijn de baas

    Ik kom dat ergerlijke spotje regelmatig tegen op internet.
    Een getaande broeder die de baas is.
    Het is precies wat u zegt: een gevaarlijke boodschap, gewiekst verpakt in een ‘leuke’ scène.
    W A L G E L IJ K !!!

    Like

  • Mike zegt:

   Chaos creëren zodat her murw gemaakte volk smeekt om het laatste beetje vrijheid gewillig uit handen te geven. Ik kan er niet meer wakker om liggen, men heeft gestemd en gaat gegarandeerd met de billen bloot..

   Like

  • Republikein zegt:

   Vervolg op het Euro Cinema- verhaal,nu over Suriname.
   Na de afscheiding van “het Koninkrijk”, ugh, besloten veel Surinamers voor Nederland te kiezen, ik dacht 50%.
   Daarvoor kwamen er ook velen uit die rimboe, ze stonden niet bekend als harde werkers, volksaard dacht men, o.a..
   In die tijd was er een glurinamer die aan atletiek deed, meer nog had hij het onderdeel hamerslingeren tot specialiteit.
   Na een gewonnen wedstrijd vroeg een journalist waarom hij juist in dat onderdeel zo goed was.
   Dat heb ik van mijn vader geleerd zei hij, want toen ik nog een ukkie was zij mijn vader al, jongen, zodra je een stuk gereedschap in handen hebt moet je dat zover mogelijk wegwerpen

   Over de schoenenverkoper die een bonus van zijn baas kreeg omdat hij een paar werkschoenen had verkocht aan een Surinamer hebben we het de volgende keer wel over.
   Wordt vervolgd.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    *****

    Like

   • delamontagne zegt:

    Uit ’t verhaal waar ik erg om moest lachen, begreep ik dat je óók familie in Suriname hebt.
    ’t hoe of waarom bepaalde “dingen” zo gedaan worden, weet ik niet.


    Misschien moet de juiste hoeveelheid afgemeten worden?.

    Wat overbodige tijd-en of arbeids verspilling betreft wordt er ook wel efficient gewerkt………….

    EFFICIENT WERKEN……………….

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    delamontagne zegt:
    26 augustus 2019 om 20:08

    Heb het al eerder uitgelegd, nog eens?
    Vind niet erg, hoe vindt Bert het, herhalingen?

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 26 augustus 2019 om 11:33

   stuur tenten, stuur voedsel, stuur desnoods troepen om die mensen te beschermen tegen geweld van buitenaf.
   Daar staat onze bevolking waarschijnlijk wel achter

   Dat kost mij ook belastinggeld en ik sta daar absoluut niet achter.
   We hebben al ontelbare miljarden besteed aan die lui.
   Als ze daar nou eens zouden stoppen met fokken en oorlog voeren, en hun klauwen zouden laten wapperen, zouden ze wellicht hun eigen broek op kunnen houden.
   We kunnen !@#$$%^&^%#@ niet aan de gang blijven!

   Geen cent meer naar Afrika! Zeker niet zolang er hier mensen op een houtje moeten bijten. Ik moet steeds terugdenken aan mijn moeder (R.I.P.) in het groepje demente mensen. Daar kregen ze een kopje slappe koffie met één koekje.
   Mijn moeder liet dat liggen. Op mijn vraag of ze het niet hoefde, antwoordde de stumper: ‘Het is zo hard en het smaakt naar niks.’ 😥

   Kijk, zolang er voor ONZE (stok)oude mensen, die helemaal niets meer kunnen, zogenaamd geen geld is om hun een aangename levensavond te geven, laat die ‘getaande’ mohammedanen dan maar barsten!

   Laat ‘allah’ hen maar helpen! Moeten ze maar harder bidden tot die klootzak!

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja u heeft gelijk maar ik had in mijn achterhoofd dat we al die softies in Nederland ook te vriend moeten houden. Onder het motto regeren is vooruitzien.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 27 augustus 2019 om 00:35

    Aan ‘softies te vriend houden’ hebben we niets, heer Tijl.
    Dat is energieverspilling en veel te duur.

    Like

  • har zegt:

   @Tijl Uylenspiegel,
   u heeft de agenda van agenda 2030 en het kalergi plan nog niet helemaal begrepen ?

   Like

 9. Thomasson zegt:

  “In onze straten vandaag, net zoals in veel andere West-Europese steden, kunnen we dagelijks zien waarmee de EU en de pro-EU leiders van de nationale staten ons hebben opgezadeld”. Het woord “opgezadeld” past hier niet. Hier is geen sprake van een activiteit die misliep. Het opzadelen is doelgericht om juist onze landen te ontvolken en ons weg te werken. De EU en politieke leiders v.d. natiestaten weten dat de oude nazi-methode is in onze tijd onbruikbaar. Ze kunnen ons niet even naar Belzec of Treblinka sturen. In plaats daarvan gebruiken ze de moslims en islam voor het vuile werk, op dezelfde wijze waarin de nazi’s gebruikten Ukraiïniers en lui uit Baltische staten in de concentratiekampen en massamoorden in Oost Europa. In Joegoslavië werden Kroaten en Bosnische moslims voor dezelfde doel gebruikt https://nl.wikipedia.org/wiki/Jasenovac_(concentratiekamp)
  Het proces duurt langer, maar het resultaat zal de NWO vrienden van Jeffery Epstein te vreden stellen.
  Oost Europese landen trappen in de strontval van de EU en west Europese landen er niet in. Na decennialange Sovjet heerschappij en het verraad van Tsecho-Slowakije en Polen voor de oorlog- en na de oorlog, zijn ze heel voorzichtig. Ook een ezel trapt niet twee keer op dezelfde steen.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Thomasson; Als het zo is dat een moslim-meerderheid Nederland c.q. Europa overnemen, heeft die linkse kliek in Brussel c.q NWO toch niets meer te vertellen. Het is immers een feit dat Moslims zich niet laten regeren of de wet voorschrijven door anderen. Nu kan Rutte in de pas lopen met Brussel, maar denkt u dat Moslims ook zo knettergek zijn ? Concurrenten die niet in de pas lopen met de islam zullen door het kalifaat uitgeschakeld worden. Voorbeelden te over in het midden Oosten, Iran, Indonesie, etc. etc. En er komt een moment dat er geen blanke mensen meer zullen zijn in (West) Europa. Zij vermeerderen zich niet meer, terwijl Moslims hele grote gezinnen stichten. Daarbij geteld de alsmaar durende immigratie van Moslims. En het is niet denkbeeldig dat de overblijvende blanken gedood zullen worden door de Moslims. Dit verschijnsel is niet nieuw, in Zuid Afrika ondergaan de blanke boeren dit lot, en niemand maakt zich er druk over. Het NWO ? Ik moet het (gezien de huidige ontwikkelingen) nog zien !

   Like

   • fleckie zegt:

    Heeft men er ook eens over nagedacht datde. muzelmannen. ook tevreten moeten hebben, als de ‘witmensen’ zijn ‘verdwenen, of ‘gemengd geworden? en. tot. NIETS. in. staat!! ( creolen . of ( mulatten ) genoemd worden.?…….wie hun dat dan moet bezorgen.?……. DE. BOEREN, !! waarschijnlijk in slavernij- toestand gedegradeerd, want. MUZELMANNEN. waren voorheen AL. berucht om hun. slavenhpudersmentaliteit,,, …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 10. Thomasson zegt:

  @Piet Snot. “hadden wij maar zo’n regering die opkwam voor de bevolking”. Jammer! Maar dat kan men in het Engels “Wishful Thinking” noemen. De dwergen die wij in de regering hebben en de bende stinkers in de TK zitten daar niet voor de bevolking. Ze zijn daar om persoonlijk er beter van te worden. Vooral de EU, het bedrijfsleven en de VN hebben voor deze mensen dezelfde functie als drollen in de woestijn voor mestkevers. Daar valt wat te halen.
  Dat geldt niet voor de PVV en de meeste leden van Forum voor Democratie. Deze mensen hebben een gevaarlijke sprong in diep water gewaagd.

  Geliked door 3 people

 11. Yvonne zegt:

  gisteren op CNN een groeps foto van die lui die over ons heersen
  madame Merkel zocht een plek naast Trump, het is net een kind die zo dicht mogelijk bij Sinterklaas wil staan, geeft hij dat mormel nog 2 kussen ook, valt me mee dat ze niet is gaan trillen
  zo n regering als in die landen krijgen wij helaas niet, ze blijven onze overheersers massaal binnen halen

  Like

 12. freda110 zegt:

  Het duurt niet zo lang dan zijn de rollen omgedraaid.
  Nu kijkt men hier nog neerbuigend naar b.v.Polen en Tsjechië omdat hun economie achterloopt met de westerse landen, maar ze vergeten dat wij hier dag in dag uit een paar miljoen opvreters moeten onderhouden en dat die in de verste verte niet van plan zijn aan de economie bij te dragen.
  De kruik gaat zo lang ter water totdat hij barst en barsten gaat het, dat staat als een paal boven water/
  Zodra hier alles in elkaar klapt zitten wij met de gekleurde peren en dan is het nog een kwestie van tijd of de Oostbloklanden streven ons zonder moeite voorbij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s