Londen versus Afrika . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Londen, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Londen versus Afrika . . .

 1. Leon Theunisz zegt:

  Angst en beven heerst in de grote steden kom uit je kamer en ga praten met het volk. Wij zijn het volk.

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik was gisteren in Scheveningen. Terwijl ik over de boulevard liep viel het me al op, dat er nauwelijks Nederlanders waren, maar wel een heleboel exoten. Opeens hoor ik een typische volksvrouw zeggen, dat ze het gevoel had in Turkije te zijn. Terwijl ik langs haar liep zei ik tegen haar, dat ze helemaal gelijk had.

  Ik was eigenlijk naar Scheveningen gegaan, om mezelf te bewijzen, dat ik ondanks mijn hoge leeftijd (70 plusser) en mijn 3 gebroken ruggewervels nog in staat was, om van Scheveningen-haven naar de Wassenaarse Slag te lopen en terug (op en neer bijna 20km). Dat deed ik vroeger regelmatig, maar de laatste jaren was het er niet meer van gekomen. Wel, het is me gelukt. Ik liep de laatste kilometers wel met mijn tong op mijn schoenen. En vandaag zijn al mijn botten stijf. Maar het gaf me een goed gevoel. Op het Noorder-strand net voorbij de restanten van Hitlers Atlantic wall tot bijna bij de Wassenaarse slag ligt het naaktstrand. Daar waren uiteraard heel veel naakte mensen. Ja, ik heb ook mijn zwembroek uitgetrokken. Heerlijk die vrijheid. Ik zag niemand van de Nederlanders, die daar ook wandelden aanstoot nemen. Halverwege het naaktstrand stootte ik op een groep giechelende exotische vrouwen (???) gekleed in zwarte boerka. Ze waren blijkbaar niet gewend aan al die naakte mannen en vrouwen. Ik vraag me nu af, wanneer Pauline Krikke, de burgemeester, dat naaktstraand gaat verbieden.

  Like

  • leo 1 zegt:

   Ehh…. Zaten er wel Dames onder die boerkaas, weet je t zeker ??

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ leo 1 (26 augustus 2019 om 23:53)

    Dames en Heren.

    Ik had niet voor niets een paar vraagtekens tussen haakjes geplaatst.

    Like

  • Steven zegt:

   Dat staat alleen de mensen die dit hele land komen vervangen in de weg. Dingen wat in die koeltoer den vreemden is, moet hier gewoon verdwijnen,…en zal door wetgeving ook verdwijnen. Want het handjevol ECHTE Nederlanders die in opstand komen kunnen ze nog wel aan!
   Maar wist niet dat het op de stranden ook al zover afgezakt was met koeltoer-verrijkers….

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s