‘Neo-marxisme in een klimaatjasje’

Screenshot_150

(Door: Henk Marquart Scholtz)

Een opiniestuk van Ankie Voerman en Kirsten de Wrede in deze krant komt neer op een pleidooi voor een verandering van de maatschappij in marxistische richting.

Het opiniestuk ‘De energietransitie is niet genoeg’ van Ankie Voerman en Kirsten de Wrede (PvdD) bevat welgeteld één ware constatering: in de Provinciale Staten lijken de nieuwe verhoudingen te wijzen op de polariserende werking van het klimaatdebat. Dat klopt. Sinds de vijf man sterke fractie van Forum voor Democratie aan het werk in de Staten deelneemt hoort men daar niet alleen meer het linkse doorgedraaide klimaat-alarmisme maar ook een verstandig en gematigd geluid.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Forum voor Democratie, gezond realisme, Groningen, klimaatfascisme, Links fascisme, Marxisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op ‘Neo-marxisme in een klimaatjasje’

 1. koddebeier zegt:

  Verknipt partijtje die PvdD.,

  Like

 2. Vulkanoloog zegt:

  PvdD is gewoon een afdeling van GL. Je kunt de zetels ervan gewoon bij GL optellen.
  Voort is het bijzonder dat Dagblad vh Noorden dit publiceert. Deze krant is, zoals zowat iedere krant, van de MSM en feitelijk propagandabladen van GL/D66/en de rest van de deugdgemeenschap.
  Toch gaan we richting die verarmde DDR, want lijden moeten we! Alleen door lijden kunnen we ons verlossen van de zonde zijn van het blank-zijn, Westerse cultuur hebben etc. etc. etc. Niet voor niets dat ’t Linkse Kerk wordt genoemd, het is religie. En hun bondgenoten zijn de mohammedanisten die klaarstaan om eerst samen en later geheel alleen de macht over te nemen en de ooit vrije bevolking te tiranniseren met socio-islamofascistische maatregelen. Kerst, Sinterklaas, varkensvlees, het Nederlands, het zal allemaal verdwijnen omdat het zondig/slecht/des kafirs is.
  Zij die denken dat het wel mee zal vallen, wens ik geen sterkte. Ik wens ze de hel die ze weldra mee zullen maken want ook zij zijn in de ogen der mohammedanisten kafirs en verdienen derhalve de dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s