Nordrhein-Westfalen: alleen al in het eerste halfjaar 2.883 mes-delicten!

Screenshot_156.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Een specifieke beoordeling van mes-delicten in de criminaliteitsstatistiek van de politie maakt duidelijk: er is een probleem in Duitsland.

Contra magazine

In de eerste zes maanden van dit jaar heeft de politie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen volgens een beoordeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken al 2.883 delicten met messen als wapen geteld en daarbij 3.555 slachtoffers en bedreigde personen geregistreerd. Dit blijkt in een bericht van de “Rheinische Post” uit het met de jaarwisseling speciaal ingevoerde structuurplan van mes-aanvallen.

Voor de minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen (Herbert Reul (CDU) is daarmee zijn vermoeden bevestigd: “De mes-aanvallen zijn echt een probleem”, zei hij tegen de krant. Daarom zou het goed zijn dat het wapen mes op initiatief van Nordrhein-Westfalen nu in de criminaliteitsstatistiek van de politie zou zijn opgenomen. “We zullen dit fenomeen heel goed in het oog blijven houden”, beloofde Reul.

Het is te verwachten dat ook andere – vooral West-Duitse – deelstaten wat dit betreft hoge aantallen laten zien. In heel Duitsland zouden er in het hele jaar 2019 wel eens duidelijk meer dan 20.000 van zulke incidenten kunnen plaatsvinden, als je deze allemaal bij elkaar optelt. Een niet gering aantal.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nordrhein-Westfalen: alleen al in het eerste halfjaar 2.883 mes-delicten!

 1. Henk zegt:

  Zet er dan ook bij hoeveel mes steek incidenten er 5 jaar terug waren, nu heb je er nix aan

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Dit speelt al tientallen jaren. Een bekend riedeltje uit de jaren 70; Ikke Turkie Turkie zijn. Ikke hier vrouw, en ikke daar vrouw. Jij niet aan vrouw komen, ikke jou steken met mes. Alles word daar beslecht met het mes. Het on-verdoofd besnijden van kinderen, en het on-verdoofd slachten van dieren met het mes. Zelfs voor – geloofszaken – worden mensen met het mes de keel doorgesneden. Theo van Gogh moest dit al meemaken. Zo zitten die rotzakken nu eenmaal in elkaar. Ik weet wel dat we nooit meer van dat soort gajes af gaan komen, het zal alleen maar erger en erger worden. Wat begon met Turkie Turkie, trekkie trekkie, eindigt in massale moorden met het mes, compleet met de kreet er achter aan; Allahoe akbar….

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  en de linkse pers en linkse gekkie maar roepen dat TRump vuurwapens moet verbieden

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.watergate.tv/new-york-times-die-welt-hat-ein-merkel-problem/

  New York Times: „Die Welt hat ein Merkel-Problem“

  New York Times: “De wereld heeft een Merkel-probleem”

  Seit Jahren erhält Merkel harsche Kritik von der großen US-Zeitung, „The New York Times“. Bereits Anfang 2016, kurz nach Beginn der Migrationskrise, schrieb die NYT, dass „Merkel gehen muss“. Unter der Überschrift „Germany on the Brink“ (Deutschland am Abgrund) forderte die einflussreichste amerikanische Tageszeitung: „Merkel muss gehen, damit Deutschland nicht einen zu hohen Preis für ihre Dummheit bezahlen muss.“

  In dem Beitrag vom 9. Januar 2016 kritisierte der Autor Ross Douthat die Folgen der unkontrollierten Masseneinwanderung nach Europa: „Wenn Sie glauben, daß eine alternde, säkularisierte und weitgehend homogene Gesellschaft friedlich eine Einwanderungswelle dieser Größe mit so unterschiedlichem kulturellen Hintergrund absorbieren kann, dann haben Sie eine großartige Zukunft als deutscher Regierungspressesprecher. Sie sind aber auch ein Idiot.“

  Jarenlang krijgt Merkel harde kritiek van de grote Amerikaanse krant “The New York Times”. Begin 2016, kort na het begin van de migratiecrisis, schreef de NYT dat “Merkel moet gaan”. Onder de kop “Duitsland op de rand” eiste het meest invloedrijke Amerikaanse dagblad: “Merkel moet gaan zodat Duitsland niet een te hoge prijs hoeft te betalen voor haar domheid.”

  In het artikel van 9 januari 2016 bekritiseerde auteur Ross Douthat de gevolgen van ongecontroleerde massa-immigratie naar Europa: “Als je gelooft dat een verouderende, geseculariseerde en grotendeels homogene samenleving vreedzaam een ​​golf van immigratie van deze omvang met een dergelijke uiteenlopende culturele achtergrond kan absorberen Je hebt een geweldige toekomst als woordvoerder van de Duitse regering. Maar je bent ook een idioot. “

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Zelfs Joseph Mengele heeft nooit genetische experimenten van zulke omvang kunnen bedenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s