“Premier Rutte, u voedt het ‘recht in eigen hand’ door wetten zoals het boerkaverbod niet te handhaven!”

Screenshot_152

(Door: Vicky Van Lommel)

Het zomerreces ten einde, wil ik het met u hebben over uw brief waarin u Nederland vergelijkt met een ‘vaasje’. U zei daarin over Nederland: “Wat hebben we samen een ontzettend mooi land gebouwd! We hebben zoveel om trots op te zijn, zoveel om te beschermen, zoveel om mooier te maken.” U schreef ook: “We mogen ons Nederland nooit als vanzelfsprekend zien.”

Toch heb ik steeds vaker het gevoel dat u alles wel als vanzelfsprekend ziet. Steeds meer mensen in Nederland zien en ervaren hoe het land verder wordt afgebroken in plaats van beschermd en mooier gemaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Premier Rutte, u voedt het ‘recht in eigen hand’ door wetten zoals het boerkaverbod niet te handhaven!”

  1. Rensk. zegt:

    Rutte is net als die gast in Irak, die met een enorme lach voor de buis te melden had dat alles voorspoedig ging en dat de oorlog afgelopen was, terwijl de bommen achter hem ontploften.

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Wetten hoeven in Nederland niet meer gehandhaafd te worden voor allerlei minderheden.
    Die zijn er alleen nog maar om de Nederlander te onderdrukken en financieel uit te kleden.
    Trouwens net weer een stukje zitten kijken van UP waar de onzin van Beatrice de Graaf weer duidelijk naar de vuilnisbak verwezen wordt.
    Het is duidelijk dat de Graaf bezig is met de agenda van Ollengrun door te drukken.
    Rechts extremisme moet en zal in de Nederlandse koppen geplant worden goedschiks of kwaadschiks.
    De Jongens van Up maken het duidelijk op een echte Jip en Janneke manier.

    Like

  3. bobzelf zegt:

    SNIPERRRRRRRRRRRRRRR EN GODGLOEIENDE GLOEIENDE SNEL GRAAG

    Geliked door 1 persoon

  4. sjuad zegt:

    Hij heeft al geposeert voor zijn staats portret alsmede voor alle zekerheid Alexander hierover ingelicht om straks in de Hal of Fame in het nieuwe staatsgebouw een prominente plaats te krijgen als langstzittende MP die niemand in zijn ass heeft kunnen nuken, hoewel hij miljoenen voldane tevreden stemmers wel BTW n(e)ukte.
    Dat heeft hem een gasveld vol zaad gekost maar met hart en ziel gedaan, en vooral met veel plezier.

    Like

  5. Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/geert-wilders-moslims-verlaat-de-barbaarse-islam-kies-vrijheid/

    Geert Wilders: ‘Moslims, verlaat de barbaarse islam. Kies vrijheid!’

    Dit weekend heeft PVV-leider Geert Wilders op Twitter een oproep gedaan aan moslims wereldwijd om hun geloof vaarwel te zeggen. Hij deed dat in het Engels, naar aanleiding van een filmpje van de Canadese ex-moslim Tarek Fatah. Fatah liet beelden zien van een Pakistaanse imam die een 13-jarig meisje overtuigt het bed te delen met haar flink oudere man, omdat seks tussen islamitische gehuwden betekent dat God een “kaffir” de strot doorsnijdt.

    Geliked door 2 people

  6. Rensk. zegt:

    Krijg steeds meer het idee dat de regering graag ziet dat de burger het recht in eigen hand neemt en zo een oorlog gaat ontstaan tussen verschillende groepen. Want wat moet je anders denken als je ziet dat politie zedenmisdrijven niet meer behandeld en wetten niet meer nageleefd worden Dat Ollengren expres niet duidelijk in de wet laat zetten hoe de wet nageleefd moet worden,zodat de ene burger het anders ziet dan de andere burger. Eigenlijk een hele valse vuile manier van politiek bedrijven. Zo kun je dus mensen tegen elkaar opzetten. Ik weet niet wat daar in Assen precies is gebeurd, maar stel dat die man idd aan dat kind zat en degenen hebben net de dag ervoor op tv gehoord dat politie niets doet met zedenmisdrijven, tja in dat geval krijg je dus te maken met dit soort richting. Het is echt om misselijk van te worden wat ze daar in Den Haag uit zitten te broeden op kosten van de burger en tegen de burger.

    Geliked door 1 persoon

  7. rottenpikwick zegt:

    Mark Rutte, de Grote OMVOLKER!! Misdaad tegen de menselijkheid, zijn eigen landgenoten, Voorouders!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Hans van Meijgaard. zegt:

    Rutte, bewaar je vaasje, je zult het zelf nodig hebben, wij maken er een feest van.

    Like

Plaats een reactie