Wegens verkrachtingsgolf in Zweden: verkoop-hit pepperspray

Screenshot_157.png

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op het toenemend aantal verkrachtingen in Zweden worden er steeds meer peppersprays ter zelfverdediging gekocht. Onbeschermd durven steeds minder vrouwen de straat op.

Contra magazine

Volgens een bericht van de Zweedse krant “Expressen” maakte de detailhandelsketen Kjell & Company bekend dat de verkoop van het zelfverdedigingsartikel in augustus in vergelijking met juni met 90% gestegen is. De verkoopcijfers worden omschreven als “steeds sneller toenemende trend”, waarbij de producent van “Plegium” erop wijst dat de verkoop al jarenlang toeneemt, maar deze zomer “officieel explodeert”.

Een andere pepperspray-firma genaamd “Bodyguard” maakte eveneens bekend dat haar omzet, ondanks de harde concurrentie door nieuwkomers op de markt, met 21% was gestegen. Door de bank genomen ziet het er zo uit alsof dit product dit jaar een absolute verkoop-hit in Zweden wordt.

“De Zweedse zomer werd door een serie verkrachtingen geteisterd. De meest opmerkelijke gebeurtenissen vonden plaats in Uppsala, waar alleen al tussen 3 en 7 augustus twee pogingen tot verkrachting plaatsvonden”, bericht “Expressen”. Na een serie van vier seksuele overvallen en verkrachtingen binnen vijf nachten adviseerde de Zweedse politie vrouwen in talrijke steden om ´s nachts niet meer alleen onderweg te zijn en vroeg naar huis te gaan.

Uit de vorig jaar gepubliceerde cijfers bleek dat 58% van de veroordeelde verkrachters en 85% van alle veroordeelde verkrachters bij overvallen in Zweden buiten Europa werden geboren. In gevallen, waarin het slachtoffer de dader niet kende, bedroeg het percentage buitenlandse criminelen meer dan 80%. Bijna 40% van de veroordeelde verkrachters is afkomstig uit het Midden-Oosten of uit Afrika, regio´s in de wereld waaruit Zweden de afgelopen jaren een groot aantal migranten heeft opgenomen.

Uit een onderzoek van de Zweedse krant “Aftonbladet” bleek dat 88% van de bendeverkrachters in het Scandinavische land in de afgelopen zes jaar een migratieachtergrond had. Andere cijfers tonen aan dat migranten uit landen met een islamitische meerderheid 84% van de “zeer gewelddadige” verkrachtingen in Zweden plegen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wegens verkrachtingsgolf in Zweden: verkoop-hit pepperspray

 1. Rensk. zegt:

  Zou het niet zo zijn dat gegeven moment de daders ook die sprays kopen om hun slachtoffers in de ogen te spuiten en ze vervolgens te misbruiken. Het is geen oplossing voor vrouwen in de nacht over straat te gaan met het idee dat de spray ze wel zal beschermen.

  Like

 2. Marc zegt:

  Pepperspray?? Waarom niet een mobiele operatietafel om de castratie ter plekke uit te voeren?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Marc; Niet alleen het klokkenspel eraf snijden, maar ook de klepel. Dan kunnen ze bij geen een vrouw meer naar binnen. En dat alles zonder verdoving, dat doen ze die arme jonge meisjes ook aan als die besneden worden.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Die pepperspray is geen oplossing, en in Nederland valt het onder de wapenwet. Nederlandse vrouwen moeten zich behelpen met haarlak-spray e.d. Betaal ze met gelijke munt terug dames, en neem een fles met agressief zuur mee op pad.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Pepperspray blijft behelpen op de foute wijze.
  Beter is Krav Maga leren of indien mogelijk een wapen kopen en schietlessen volgen, niks beter als een wapen in je zak hebben daar klungel je niet mee als jet geleerd hebt hoe het te gebruiken.
  Spuitbusjes, hoe vaak heb ik dat al geschreven in de paniek spuiten ze zichzelf onder of hun vingertjes en dat is reeds voldoende om weerloos te zijn.
  Kan je dat niet is een koevoetje nog steeds een goed wapen voor fréle personen, kleine 30cm en zelfs een modelletje van 50kg breekt een bot al ze uithaalt (als het eens gedemonstreerd wordt hoe efficiënt te gebruiken).
  Trouwens op het www zijn er talloze filmpjes te vinden voor mensen die zoeken naar alternatieve methodes om zichzelf te beschermen.
  Numero uno is vuurwapen 🙂

  Like

 5. rob zegt:

  Werkschoenen, staalen neuzen.
  Invalide schopen die gasten.

  Like

 6. HenK zegt:

  En het gaat nog 100x gekker worden !! Zolang de huidige knettergekke regering blijft zitten. De enige oplossing zal een rechtse regering zijn, maar als al die moslims ook stemrecht krijgen en het worden er steeds meer, en omdat in dat geloof de vrouw als slavin geboekt staat en sex met andere vrouwen toegestaan is zelfs als ze 12 jaar zijn, zal het alleen maar rotter worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. leo 1 zegt:

  Snoeischaar in je handtas, een veel beter idee .
  Zie je flip,…………. dan gelijk KNIP !!

  Like

  • fleckie zegt:

   Een. dorsvlegel( tje) is ‘heel gemakkelijk te hanteren’’ en onzichtbaar bij zich te. hebben”,‘
   door de. ‘wendbaarheid’!!voor ‘ handigerds’ ZELF. in elkaar. te. fabriceren!!( ten bate van hun kinderen).

   Like

   • fleckie zegt:

    ( TELKENS. als er een ‘ lading’onuitgenodigden. ‘ op. Nederlandse bodem! GELOST!! wordt, moet men hun ‘adviseren’. ( op het hart drukken). dat. Nederlandse. vrouwen. niet. beschouwd. mogen. worden. als. ‘GROOT. WILD’! ( voor…….)

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @fleckie. Die bestaan al, ze heten nanchaku. Oppassen dat je jezelf niet in het gezicht slaat.

    Like

 8. Steven zegt:

  Heeft de Zweedse overheid al aangegeven de pepperspray te gaan verbieden… want dit zou tenslotte een teken zijn van discriminatie en buitenlander vijandigheid….en dat willen we hier niet… UGHH

  Like

 9. rene zegt:

  een kalf aan zijn stok zetten tot dat er nog maar een velletje over blijft een foor een dat kan ook .

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Paperspray is een prima ding, maar micro-pistolen zoals een Heckler & Koch VP9 of een kleine Glockje 19 9mm Gen 5 doen wonderen. https://gundigest.com/handguns/concealed-carry/6-hot-micro-9mm-handguns-for-everyday-carry en https://www.pewpewtactical.com/best-compact-9mm-handguns/
  Zij helpen de boel grondig te zuiveren, en ze geven vrouwen en meisjes HET RECHT ZICH WEER ALS VRIJE MENSEN IN HUN EIGEN LAND TE BEWEGEN. De verkrachter in spe, wordt geneutraliseerd en komt nooit meer terug. De vrouwen kunnen zich beroepen op zelfverdediging.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pepperspray én een ‘knietje’, zo, dat de verkrachter het zijn verdere leven het uit z’n vrouwen-hater /pedo- (vaak jonge meisjes) hersens laat…

  Like

 12. siemx zegt:

  De allerbeste oplossing is om álle barbaren te deporteren naar de moslimstaten waar ze oorspronklijk vandaan komen. Met islamieten valt niet samen te leven. Deporteren of overgave, dat zijn de twee opties. Ik kies voor de eerste. En stem dus PVV de volgende keer als je land je lief is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s