Het wordt tijd dat we de dingen bij hun naam noemen: Hamas bestaat niet, het is allemaal ISIS

Screenshot_163.png

(Door: “Brabosh”)

We moeten ophouden met ‘Hamas’ te zeggen, omdat, wanneer we het zo stellen, mensen zouden kunnen denken dat het conflict gaat tussen Israël en een kleine groep opstandelingen, wat het tot het probleem van Israël maakt… en dat Israël enkel betrokken is in een ‘lokaal geschil’.

Hamas is in feite ISIS, altijd geweest, dus bestrijdt Israël een wereldprobleem. Dat kunnen mensen wél begrijpen. Vraag hier gewoon wat mensen in de straat naar de nieuwste aanval of aanslag en vertel hen dat die van Hamas kwam en ze zullen hun schouders ophalen. Ze kennen Hamas niet en het kan ze niks schelen. Het is voor hen ook zo ver weg.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Gazastrook, Hamas, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het wordt tijd dat we de dingen bij hun naam noemen: Hamas bestaat niet, het is allemaal ISIS

 1. van Colle zegt:

  Helemaal eens met dit art alleen B.Z financiert Hamas pardon Isis Ndl ingaat weer verder op de weg van uitroeiing schijnheilig zooitje

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Israel moet eindelijk eens ophouden om de goede sul uit te hangen. Palestijnen voorzien van (medische) hulpmiddelen en voedsel, en tegelijkertijd raketten er voor terug krijgen. Het word hoogtijd voor een aanvalsoorlog tegen de Palestijnse staat, met daarbij voor ogen houdend een totale vernietiging van Hamas. Daarna annexatie van – Palestina -. De wereld zal protesteren en dreigen. Niets van aantrekken Israel, want holle vaten klinken het hardst. Respect moet je soms afdwingen door te laten merken dat er niet met je gesold kan worden !

  Like

  • fleckie zegt:

   AlsTurkije telkens miljoenen krijgt ‘toegestopt’, en wat. er bekendgemaakt is op deDuits- Engelstalige. site. TANGSIR. , nl. Turkije( Erdogan) de ‘hoofdmentor van ISIS zou zijn,…….dan wordt er toch via, via ISIS. financieel ‘op de been gehouden’). toch?!

   Like

   • fleckie zegt:

    NOS tt. 126, ma11.11.2019. Turkije stuurt IS’er terug naar VS.
    Turkije heeft een IS- strijder uit de VSteruggestuurd naar zijn land. De Turkse minister Soylu heeft dat gezegd. Later deze week volgen er volgens hem 7 Duitsers en elf. Fransen.. Vorige week kondigde Soylu al aan dat Turkije vandaag zou beginnen met het terugsturen van gevangengenomen IS-ers uit andere landen. Het wordt gezien als drukmiddel in de onderhandelingen met. die landen: die proberen volgens de Turken hun problemen af te schuiven. . Volgens president Erdogan zitten er zo’n . 1200 Is- strijders in Turkse gevangenissen. Onduidelijk is hoeveel van hen Turkije wil. repatrieren……..<<<<<>>>>>>>>>>>>>> Fleckie,: Erdogan. wil zogenaamd die moordlustigen kwijt, en dwingt dan dat andere landen hun weer moeten toelaten gedwongen wonen tussen de. bevolking, …..(..leuke vooruizichten voor eventuele. buren)
    Die misdadigers waren toch in ‘vreemde krijgsdienst’, dus..eigenlijk. DESERTEURS vanuit hun eigen land, overgestapt naar…….( TURKIJE?) van waaruit ISIS,en HAMAS
    bepaalde. ‘ORDERS’ ? ONTVINGEN.?.’ ( er bestaat ook een spreekwoord, of gezegde’. ‘de ratten verlaten het zinkende. schip’!!
    …………..Op de Duits+ Engelstalige site TANGSIR. kan men een en ander lezen, over Turkije en Erdogan, …….( men. denk.e er goed over na!!! Willen we niet op dezelfde manier behandeld worden, later, als de Armeniers, ( is ook. een. artikel.interessant op de site. van. Tangsir )<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

 3. jannes zegt:

  Wat een onzin, isis kon vrijelijk opereren op de golan en kreeg zelfs luchtsteun en medische ondersteuning van de IDF. Dat allemaal onder de mom de vijand van mijn vijand.

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  Het naampje doet er ook niet toe, of ze nou hamas, haatbollen of isis genoemd worden.
  Het is allemaal islam en dezelfde haat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s