Smokkelkapitein Reisch wordt door Malta en Italië afgewezen

Screenshot_173.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Italië en Malta hebben aan het Duitse smokkelschip “Eleonore” met ongeveer 100 opgepikte migranten aan boord de toegang tot hun havens verboden. Een woordvoerder van de hulporganisatie “Mission Lifeline” uit Dresden zei dat de desbetreffende autoriteiten meegedeeld zouden hebben niet verantwoordelijk te zijn.

politikstube

Nu werkt Reisch op het gevoel en schreef:

Nu zou Malta het schip echter de verzorging met drinkwater en levensmiddelen ontzeggen. Kapitein Claus-Peter Reisch (foto) schreef op Twitter: “Men wil blijkbaar graag dat onze gasten en wij verhongeren en verdorsten.”

En verder:

De “Eleonore” had de mensen maandag voor de Libische kust opgepikt. Hun boot zou al zinkende zijn geweest. Een schip van de Libische kustwacht zou de reddingsactie gehinderd en de bemanning van het hulpschip bedreigd hebben.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Malta, moralisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Smokkelkapitein Reisch wordt door Malta en Italië afgewezen

 1. Motorman zegt:

  Malta zou ontzeggen… Men wil blijkbaar dat “ gasten “ verhongeren… de boot zou zinkend zijn… de Libische kustwacht zou gehinderd en bedreigd hebben… Ook nog concrete en bewijsbare feiten?
  Ja, eentje. Italië en Malta verbieden. De rest is fantasie.

  Like

 2. Gerrit zegt:

  Wat hebben die Duitsers toch met het “redden” van mensen. Blijkbaar hebben deze redders teveel verhalen gehoord van de SS- opa. Nu moet het familie-geweten schoongeboend worden door zogenaamde goede daden??

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Ik vind die lui zo om te kotsen. Op iemand zn gevoel werken om je zin te krijgen. Ik heb er zelf zo erg mee te maken gehad met die afgrijselijke familie van me waardoor het me nog meer triggert. Om te kotsen dat soort mensen. Enige wat helpt is keihard terug slaan bij dat soort. Nooit aan toegeven. Nooit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Ah, dus de Libische kustwacht had de 100 dus makkelijk over kunnen nemen en terug kunnen brengen naar de eerst beste veilige haven. Tja, en als je dan ook niet voor voldoende proviand aan boord zorgt, kun je tegen dit soort problemen aanlopen. Ze weten dondergoed dat de havens gesloten zijn en dit is gewoon de Italiaanse regering tergen en treiteren. Hopelijk houdt de laatste de poot nu eens echt stijf!

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Italië of Malta zou een militaire onderzeeër een paar van die criminele mensensmokkelaars boten tot zinken moeten laten brengen, denk dat het snel ophoud, schijnt heel moeilijk te zijn om een onderzeeër op te sporen…….. het zal veel doden door verdrinking in de toekomst voorkomen dus uiteindelijk een zeer humane actie want die Duitsers stoppen er maar niet mee om die “zielige Afrikaanse mensen” in gevaar te brengen………..

  Geliked door 1 persoon

 6. Bezorgde burger zegt:

  Jammer dat de Libiers dat schip niet geenterd en afgezonken hebben.
  Dat is volgens mij de enige strategie die werkt, deze smokkelcriminelen oppakken, berechtigen en hun schepen verschroten.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Jammer dat de Libische kustwacht niet het vuur heeft geopend op het smokkelschip “Eleonore” dat is de enige taal die ze begrijpen !!

  Like

 8. Heniusz zegt:

  Kan iemand Claus Peter eens duidelijk maken dat het misschien ZIJN gasten zijn, maar zeker onze gasten niet. Geen werk voor dat genetisch afval.

  Like

 9. afmeren in Marokko lost veel problemen op

  Like

 10. Qvic zegt:

  Al die zogenaamde redders zijn psychopaten, zij chanteren nu openlijk door te stellen dat andere hun niet willen helpen en daardoor kunnen zij hun malafide praktijken niet uitvoeren. Bij psychopaten is het bekent dat zij nooit eigen verantwoording nemen en nooit iets van te voren plannen. Gaat het dan fout, dan geven zij altijd andere de schuld van hun eigen falen. Zolang Italië en Malta hun havens gesloten houden voor NGO smokkelschepen, zowel voor de illegale vracht als voor de bevoorrading van voedsel/drinken/medicamenten en brandstof, dan is het gauw over en uit met hun pret. Want andere landen aan de Europese kant van de Middellandse Zee is te ver varen om nog winst te kunnen maken voor die zogenaamde redders op zee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s