Trump werkt niet mee aan Frans-Duitse dictatoriale EU!

Screenshot_174

(Door: “Elise Nijmegen”)

President Trump die doorgaat op de goede weg om Amerika weer groots te maken en die de democratie in de wereld probeert te herstellen en al uit de pro-islamitische VN is gestapt, domineerde de G7-top zoals geen enkele president in jaren heeft gedaan!! Trump wil de wereldeconomie hervormen met Amerikaanse belangen, wil niet deelnemen aan de ongefundeerde klimaathysterie en legde de aandacht op handel met China en Groot-Brittannië en er is ook een dialoog met Duitsland over autotarieven.
www.foxnews.com

Sommigen worden bang en gaan over tot het roepen van strafbare feiten zoals een columnist van de Washington Post, Jennifer Rubin, die “waarschuwt” voor de noodzaak om de Republikeinse Partij “af te branden” en de supporters van Trump weg te vagen. Typisch extreemlinks gedrag, zoals we dat ook hier zien gebeuren met de PVV en haar trouwe aanhang, die gedemoniseerd, aangevallen en uitgescholden worden.
www.foxnews.com

George Soros, door sommigen ook wel een financieel terrorist genoemd, die een heel groot aandeel heeft in het mondiale en Europese globalisatieplan, het ontdoen van de soevereiniteit van alle Europese landen en het laten ontstaan van een nieuw, minder intelligent, Europees ras door middel van de immigranteninvasie, heeft ook nauw samengewerkt met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken onder Obama.

De elektronische correspondentie tussen werknemers van de George Soros “Open Society Foundation” en het toenmalige hoofd van Eurasia, Victoria Nuland, heeft die nauwe samenwerking laten zien. Misschien zou Nederland, net zoals Hongarije, een verbod op Soros en zijn organisaties moeten leggen, die probeert de democratie te ondermijnen en daarbij de extreemlinkse Antifa-dwazen financieel ondersteunt.
https://deutsch.rt.com

Krankzinnige plannen die ook mondiaal worden uitgevoerd, omdat het uiteindelijke onrealistische plan één wereldeconomie is, zoals de 5G, de klimaathysterie en bijvoorbeeld de C02 belasting…

In Canada geeft de globalistisch ingestelde Trudeau-regering toe dat de C02-heffing omhooggaat en trekt de eerder gedane belofte om de belasting te bevriezen terug.

Zo werkt dat ook al heel lang hier in Nederland, veel loze beloftes vanuit Den Haag, steeds weer onderzoeken doen terwijl de oorzaak door iedereen met gezond verstand al heel lang heel duidelijk is. En de oplossing ook!!! De oplossingen van de PVV.
www.spencerfernando.com

Consequenties van het politiek correcte/pro-islam beleid dat door de EU wordt opgelegd aan de lidstaten worden weer heel duidelijk uit onderstaand artikel.

Op een vlucht van Transavia Airline van Parijs naar Turijn was er een maffe moslim die dacht dat het goed was dat hij tijdens de vlucht ergens in het gangpad ging liggen om te bidden, waarbij hij de wc’s en het gangpad blokkeerde. Toen de stewardess hem verzocht om te stoppen met bidden, heeft hij haar mishandeld onder het roepen van de islamitische strijdkreet “Allahu Akbar!”.
www.stopdebankiers.com

Bijen, bomen, vlinders en andere insecten zijn allemaal slachtoffers van de mens en met de uitrol van 5G wordt het nog veel erger. In onderstaand artikel wordt het gevaar van 5G weer eens heel goed uitgelegd en ik raad u aan om op het internet en in uw gemeente, de plaats waar u gezond wilt blijven wonen, onderzoek te doen naar de uitrol van het levensgevaarlijke 5G.

5G stuurt, via de duizenden satellieten in de kosmos, een straal van zeer hoge elektronische microgolfstraling in potloodformaat rechtstreeks naar je telefoon, als je die bezit, en die gaat dwars door je hoofd, je lichaam, je baby, en alles wat er tussen de toren en je telefoon aanwezig is.
http://worldunity.me

5G is een instrument van de globalistisch ingestelde elitaire, oorspronkelijk een oorlogswapen, maar wordt, herstel, kan nu gebruikt worden om de wereldbevolking in het gareel te laten lopen… Of nog erger.

President Trump wilde op de G7 meeting het Franse censuurplan voor het internet niet tekenen, want met de censuurplannen van de Frans/Duitse EU gaan we dezelfde kant op als China, waar  een sociaal kredietsysteem bestaat. Een systeem met 5G en overal en nergens camera’s die elke beweging van elke inwoner registreren en daaraan een puntensysteem hebben gekoppeld, dat dan laat zien wie de gehoorzame burger is en wie niet. Met minpunten krijgt u dan vervolgens geen toegang meer tot het openbaar vervoer, uw kinderen hebben geen vrije keus van school meer, uitsluiting van topbanen (gebeurt ook in de EU) en andere maatregelen worden getroffen om u te laten doen wat de dictator wil.
www.breitbart.com

Het is sinds er Rutte-kabinetten zijn drastisch achteruitgegaan met Nederland en het is tijd dat wij, de Nederlanders, van ons gaan laten horen. Dit is uw land en dat van uw kinderen, van uw grootouders en kleinkinderen, en samen kunnen we Nederland weer opbouwen, weer democratisch maken, Nederland weer op de eerste plek zetten en ervoor zorgen dat onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities niet verloren gaan in de zo gewilde grijze EU-massa waar geen sprake meer is van een multicultuur.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Trump werkt niet mee aan Frans-Duitse dictatoriale EU!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti/GAB.ai Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba ·42 s
  THÀNK YOU @POTUS 4 NÓT SIGNING the DICTATORIAL FRENCH-GERMAN EU DICTATORIAL CENSURE INTERNET PLAN of COMMÁNDING US,the PEOPLE,2 OBEYANCE,if NOT enough #ObeyancePoints,WE r EXCLUDED from TOPJOBS,PUBLIC TRANSPORT,FREE SCHOOL CHOICE 4 KIDS &OTHER PUNISHMENTS! https://ejbron.wordpress.com/2019/08/27/trump-werkt-niet-mee-aan-frans-duitse-dictatoriale-eu/

  Geliked door 1 persoon

 2. edwin vissers zegt:

  ik woon in Deventer ,ik hoop dat 5g die debielen hier goed gaat grillen ,hun ziel hun dna word gealtaard aan satan waaraan ze toebehoren .links staat gelijk aan de dood van van de wieg van kinderen .

  Geliked door 1 persoon

  • Ivanneau zegt:

   Ik weet niet of je dit bekend is en/of je klant bent bij Ziggo. Zij leveren sinds een paar maanden nieuwe en verbeterde tv zenderkasten. Inderdaad een verademing want de oude zijn een ramp. Hiervoor is ook een nieuw modem noodzakelijk en wat staat hier standaard op ingesteld? 5G. Het staat slechts 1 keer in de handleiding genoemd en je leest er gemakkelijk overheen. Je kunt het overigens wel uitzetten maar na iedere update staat het weer aan en je weet niet wanneer er geupdate wordt. Het uitzetten is overigens ook niet zo simpel en zal veel mensen boven de pet gaan. Op deze manier worden langzamerhand alle Ziggo klanten van 5G voorzien zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Toch een minpuntje…..

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  De stekker moet uit deze regering en die stekker heet Rutte, de man heeft geen enkel idee hoe erg hij Nederland beschadigd.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bob Fleumer.Landverrader rutte heeft niks te vertellen,hij is een “marionetpop” van de (nazi) bilderberg groep en voert braaf hun beleid en opdrachten uit.

   Like

 4. Cleo zegt:

  Als je Trump ziet doorpakken in het belang van zijn landgenoten en zijn land, dan denk je toch wat zitten wij Nederlanders toch opgescheept met een historisch misbaksel zoals die Rutte-rat ons Nederland zo gigantisch aan het verkl*ten is, slijmerig en slaafs volgzaam als hij is aan Merkel, Macron en die EU-despoten!

  Geliked door 2 people

 5. Cleo zegt:

  Als je Trump ziet doorpakken in het belang van zijn landgenoten en zijn land, dan denk je toch wat zitten wij Nederlanders toch opgescheept met een historisch misbaksel zoals die Rutte-rat ons Nederland zo gigantisch aan het verkl*ten is, slijmerig en slaafs volgzaam als hij is aan Merkel, Macron en die EU-despoten!

  Like

 6. Jan zegt:

  Voormalige FED-medewerker roept op de economie dusdanig te manipuleren om zo het volk tegen Trump op te hitsen

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/ex-federal-reserve-official-bill-dudley-calls-on-fed-to-manipulate-economy-to-stymie-trumps-reelection/

  Linksvolk roept dus openlijk op tot landverraad

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  De ‘vrome’ hoofddoek-mozzlima ilhan omar……screws around.
  Volgens de sharia moet ze ingegraven worden tot haar nek en vervolgens gestenigd worden?

  https://www.breitbart.com/politics/2019/08/27/divorce-filing-wife-says-democrat-consultant-had-affair-with-ilhan-omar/

  Divorce Filing: Wife Says Democrat Consultant Had Affair with Ilhan Omar
  Echtscheiding: Vrouw van Democratische Consultant zegt dat hij een affaire had met Ilhan Omar

  The wife of a Democrat consultant alleges her husband engaged in an extramarital affair with freshman Rep. Ilhan Omar (D-MN) in recent months, according to a report.

  The development comes after a Daily Mail report stating Omar is no longer living with her husband, Ahmed Hirsi, who she fired as a policy advisor. Before Hirsi, the Minnesota Democrat was married to Ahmed Nur Said Elmi. Omar has faced scrutiny stemming from a joint tax return she filed with Hirsi in 2014 and 2015 — before they were actually married and while Omar was legally wed to another man.

  Omar has claimed that she married Hirsi, who then went by Ahmed Aden, in an Islamic ceremony in 2002, though never married legally. The pair split up 2008 and she married Elmi, legally, the next year. Even though the lawmaker split from Elmi in 2011, she remained married to him while she filed tax returns with Hirsi. Records show she divorced Elmi before marrying Hirsi. Elmi has faced allegations that he is Omar’s brother, a claim that Omar has denied.

  De vrouw van een democraatconsultant beweert dat haar man de afgelopen maanden een buitenechtelijke affaire had met eerstejaars rep. Ilhan Omar (D-MN), volgens een rapport.

  De ontwikkeling komt na een Daily Mail-rapport waarin staat dat Omar niet langer samenwoont met haar man, Ahmed Hirsi, die ze heeft ontslagen als beleidsadviseur. Vóór Hirsi was de Minnesota Democrat getrouwd met Ahmed Nur Said Elmi. Omar heeft te maken gehad met een onderzoek dat voortvloeide uit een gezamenlijke belastingaangifte die ze in 2014 en 2015 bij Hirsi indiende – voordat ze daadwerkelijk getrouwd waren en terwijl Omar wettelijk getrouwd was met een andere man

  Omar heeft beweerd dat ze met Hirsi trouwde, die vervolgens in 2002 tijdens een islamitische ceremonie,, hoewel ze nooit legaal was getrouwd. Het paar splitste 2008 op en ze trouwde het volgende jaar legaal met Elmi. Hoewel de wetgever zich in 2011 van Elmi afsplitste, bleef ze met hem getrouwd terwijl ze aangifte deed bij Hirsi. Uit gegevens blijkt dat ze van Elmi is gescheiden voordat ze met Hirsi trouwde. Elmi heeft te maken gehad met beschuldigingen dat hij Omars broer is, een bewering die Omar heeft ontkend.

  Like

 8. Anna zegt:

  Geweldig wat Trump doet.
  Bewustwording van de intellectuele diefstal door China ; diefstal van de hele wereld.
  Jaren geleden ( zeker 15 tot 20 jaar) had Audi Duitsland een fabriek gebouwd in China. De afspraak was x aantal Audi s per jaar van x type. Dit zou gebeuren in dag productie.
  Op een dag kwam de RvBestuur van Audi op bezoek in China en zag dat in de avond uren de fabriek in volle productie was.
  Bij navraag kwam het tot een geïrriteerd gesprek. : zij voldeden toch aan de afspraak…. Ja….. dan geen discussie verder.
  Om 5 uur s’ middags ging de hele produktie lijn van Audi Duitsland stil om 6 uur hadden ze de productielijn China opgetuigd en in de nacht produceerden zij met de door Audi Duitsland gebouwde fabriek volop Audi s ( wel een chineese naam) voor hun eigen markt.

  Dit is één voorbeeld ook Philips is op deze manier flink het schip ingegaan.
  Het is een blamage voor z’ on groot bedrijf en de betreffende overheden en werd altijd onder het vloerkleed geveegd. De schande was te groot……. NU HAALT TRUMP DE LIJKEN UIT DE KAST EN HET GAAT DE HELE WERELD PRODUKTIE AAN.
  CHAPEAU VOOR TRUMP.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Knijp de EUratten maar af, Trump !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Trump heeft dus duidelijk wél goed opgelet op school, tijdens de lessen geschiedenis zijn de excessen uit het verleden over de eeuwige machtsstrijd tussen de Moffen en de Fransozen niet aan hem voorbij gegaan, hebben de miljoenen slachtoffers toch indruk gemaakt, de decennia van armoede, honger en sterfte na de socialistische wreedheden, en de moeizame wederopbouw op dit continent bij de POTUS bijgebleven, zijn landgenoten hebben decennia zelfs enorme bedragen en bergen met goederen geschonken om dit continent te helpen…..en waarvoor? na tachtig jaar staan de Moffen en Fransozen elkaar wéér naar het leven, wie er wederom de meeste macht zal krijgen binnen en buiten Europa…….ik vraag het u wel eens af, wie zal er de volgende keer de brokstukjes van het tere en delicate vaasje gaan lijmen,……….

  Geliked door 1 persoon

 11. Taljaard zegt:

  Het huidige politieke klimaat in de VS begint akelig veel te lijken op dat van het einde van de jaren ’50 begin van de jaren `60 van de XIXe eeuw (dus niet de XXe!). Toen deden de toenmalige ”deugers” er ook nagenoeg alles aan om hun land in een burgeroorlog te storten. En ook toen was er sprake van een aantal gewetenloze politici en hun ondersteuners uit het bank- en industriewezen, die het volk tegen elkaar ophitsten.

  Een van de voornaamste oorzaken van de Amerikaanse burgeroorlog van 1861-1865 (waar je geen historicus over hoort) was dat de grote katoenboeren in het Zuiden eigen weverijen wilden opzetten, in plaats van hun katoen nog langer voor verwerking naar de fabrieken in het Noorden te sturen. Slavernij (inderdaad verwerpelijk) was alleen maar een excuus waarmee men het volk ophitste.

  Het resultaat was de bloedigste oorlog sinds mensenheugenis tot aan 1914-1918.
  Vrijwel het gehele Zuiden lag in 1865 in puin. En sommige staten zijn hier, tot op de dag van vandaag, sociaal en economisch nooit van hersteld. Een tweede burgeroorlog, waar links in de VS overduidelijk op aanstuurt, zal zo mogelijk nog bloediger zijn. En de Republikeinen zullen er goed aan doen om voor die tijd het grootste deel van de krijgsmacht aan hun kant te krijgen.
  Deugers, idealisten en linkse progressieven hebben er nooit voor terug geschrokken om rivieren van bloed te vergieten. En ook in Europees verband komen de profetische woorden van Enoch Powell (”Rivers of Blood”) akelig dichtbij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s