Verloedering?! . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

50 reacties op Verloedering?! . . .

 1. Piet Snot zegt:

  Ik durf al jaren niet meer om een klein jongetje een zetje te geven zodat deze een bal van een schuurdak af kan halen.
  Vroeger regelmatig gedaan, maar dat is levensgevaarlijk geworden inmiddels.
  Voor je er erg in heb, krijg je een berg boze vaders achter je aan die ergens iets van denken.
  Ze vragen het wel eens, haal je vader er maar bij, is mijn reactie nu.

  Geliked door 5 people

 2. kanaloa01 zegt:

  Niemand weet nog wat er precies heeft plaatsgevonden, dus misschien is dit onderschrift onder de foto te voorbarig?
  Het is voor te stellen dat op een plaats waar al meerdere keren pedofielen zijn gesignaleerd de mensen extra alert zijn. Dit alles is slechts het gevolg van een veel en veel re lankmoedig optreden van de instanties die voor onze veiligheid zorg moeten dragen, het zal alleen maar meer gaan voorkomen als de overheid niet wil optreden.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Het heeft misschien niet direct mee te maken, indirect wel.
  Het verlies van vertrouwen van de burger in de politie en rechtsgang, waardoor mensen recht in eigen hand nemen en groepen gaan vormen ter Zelf-bescherming:
  * * *
  Spanje, Barcelona.
  Een forse toename van diefstal en agressie; “migrant[jes]” die hun Middelvinger opsteken naar verontwaardigde Spaanse bewoners; BURGERWACHTEN worden gevormd.
  Een flinke toename van diefstallen en agressie die ook de toeristen treffen, hebben verontrusting gewekt in Barcelona.
  Het is zo erg geworden dat burgers zich gaan verenigen in Burgerwachten.
  In Juni werden er 8 moorden gepleegd, iets wat voorheen zeldzaam was in deze grote stad.
  De vereniging van Hoteliers is erg verontrust omdat het de reputatie van de stad geen goed doet.
  De Burgemeester werd verweten teveel te bezuinigen op de Politie, de Linkse Burgemeestres “Ada Colau” wordtr laxisme verweten sinds zij vanaf 2015 aan de macht is.
  Er zijn mensen ! die zeggen dat die toename van criminaliteit ligt aan het feit van de flinke toestroom van “Onbegeleidde- JONGEREN ? “…. // [ JONGEREN ?, een overbekend woord in
  de Europese Pers ]

  EN NU KOMT HET, HET RACIESME;
  Die toename wordt vooral toegewezen aan de komst van jongens uit Marokko, er zijn er 6000 afgelopen 2 jaren naar de stad gekomen en de meeste van hen hebben geen werk noch vaste verblijfplaats………..
  https://www.lapresse.ca/voyage/europe/espagne/201908/23/01-5238445-barcelone-la-hausse-des-vols-et-agressions-inquiete-les-touristes.php

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  O, deed hij niks.

  Geliked door 1 persoon

 5. Frans Brassens zegt:

  Ik denk dat deze zwaar overtrokken dramatische tekst beter niet gepubliceerd had kunnen worden.
  Zoals Kanaloa01 zegt: “Niemand weet nog wat er precies heeft plaatsgevonden, dus misschien is dit onderschrift onder de foto te voorbarig?”

  Geliked door 2 people

  • Wim zegt:

   Inderdaad, het onderschrift is te voorbarig. Het is helemaal niet bekend of er sprake is geweest van agressie. Iemand die van een misdrijf wordt verdacht tegenhouden is geen agressie als er geen sprake is van buitensporig geweld, en volgens de politie was daar geen sprake van. Het is dan ook dwaasheid om te hopen dat dit vijftal zwaar wordt bestraft, want er is tot nu toe geen enkel bewijs naar voren gebracht dat die mensen iets verkeerds hebben gedaan.

   Het is goed mogelijk dat hier sprake is van een ongelukkige samenloop van omstandigheden, de man is gevallen, en wie weet of dit bijvoorbeeld een hersenbloeding of een ander fataal inwendig effect heeft veroorzaakt. In een beschaafde samenleving veroordelen we iemand niet voordat we over voldoende gegevens beschikken over wat er is gebeurd.

   Like

   • Trucker zegt:

    Ze zaten met vijf op hem… als ik –>alleen<– op iemand zit met mijn knieën op zijn bovenlichaam kan ik met weinig moeite zijn borstkas pletten.
    "ongelukkige samenloop van omstandigheden" neuzel jij, tja plots vijf man over hem gevallen.
    Jij lult uit je nek zonder enige kennis van wat en hoe, en ik heb dat al eerder gepend die vader dat watje die om hulp riep die het niet alleen kon blijkbaar.
    "samenloop van omstandigheden" lult hij hier…

    Like

   • Wim zegt:

    Trucker weet natuurlijk precies wat er gebeurd is. Omdat een getuige gezegd zou hebben dat de vijf man boven op die man zouden zijn gaan zetten, is volgens trucker kennelijk onomstotelijk bewezen dat dat de doodsoorzaak is. Gek dat de politie tot de conclusie is gekomen dat die mannen hem niet mishandeld hebben. Men heeft ook nog steeds niet de doodsoorzaak kunnen vaststellen. Dat zou toch niet zo moeilijk moeten zijn als die 5 man hem gedood zouden hebben, geplette borstkas en zo. Maar trucker zal wel weer beweren dat de politie en het forensisch instituut corrupt zijn. Kortom, trucker lult weer zoals gewoonlijk uit zijn nekharen zonder enige kennis van zaken, Man, ga toch terug naar je truck in plaats van hier te gaan zitten trollen.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Wim zegt: 27 augustus 2019 om 21:59
    Een neuzelaar die niet kan lezen, heb ik al vaker aan de hand gehad.
    Ik schrijf NERGENS dat ik “precies weet wat er gebeurd is” lulletje, je leest wat er niet staat.
    Ik schrijf ook NERGENS dat de doodsoorzaak “een geplette borstkas is” lulletje, je leest terug wat er niet staat.
    Tussen haakjes lulletje, het “forensich instituut” wat is dat (ik denk dat ij teveel cinema kijkt), de lijkschouwing heeft nog niet plaatsgevonden en de eerste vaststellingen (volgens politie) doen het OM besluiten dat er “geen mishandeling heeft plaatsgevonden”.
    En lul, ik schrijf hier op deze blog stilaan een tiental jaar en ik weet dat er meer als éne mijn schrijfsels niet “apprecieert” dus jouw gelul zal vast een “ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn” dat uit uw vingers is geslijmd.
    GET LOST

    Dat is éne die ik vast zal onthouden, een man wordt dood gevonden en éne reageerder neuzelt “ongelukkige samenloop van omstandigheden”, tja Pim Fortyun’s dood zal vast ook in uw denkwijze zo’n “een ongelukkige samenloop van omstandigheden” geweest zijn want liep hij pardoes tegen een moordenaar aan.

    Like

   • Wim zegt:

    Trucker: “Tussen haakjes lulletje, het “forensich instituut” [spelling: Trucker] wat is dat (ik denk dat ij teveel cinema kijkt)”. Misschien als je je eens wat beter in de feiten zou verdiepen, in plaats van maar een beetje rond te brullen? Uit de verklaring van het Openbaar Ministerie (wel eens van gehoord?) van dinsdag j.l.: “Het Nederlands Forensisch Instituut heeft sectie verricht op de overleden man.”

    Een hoop lawaai maken en scheldwoorden gebruiken, dat is als argument weinig overtuigend. Je denkt zeker dat je daarmee een hele kerel bent? Stoer hoor!

    Like

   • Trucker zegt:

    Ene Wim ̶z̶e̶g̶t̶:̶ neuzelt onder meer 29 augustus 2019 om 13:38 volgende

    “…𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠𝙚𝙧: “𝙏𝙪𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙖𝙠𝙟𝙚𝙨 𝙡𝙪𝙡𝙡𝙚𝙩𝙟𝙚, 𝙝𝙚𝙩 “𝙛𝙤𝙧𝙚𝙣𝙨𝙞𝙘𝙝 𝙞𝙣𝙨𝙩𝙞𝙩𝙪𝙪𝙩” [𝙨𝙥𝙚𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜: 𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠𝙚𝙧] 𝙬𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙙𝙖𝙩 (𝙞𝙠 𝙙𝙚𝙣𝙠 𝙙𝙖𝙩 𝙞𝙟 𝙩𝙚𝙫𝙚𝙚𝙡 𝙘𝙞𝙣𝙚𝙢𝙖 𝙠𝙞𝙟𝙠𝙩)”. 𝙈𝙞𝙨𝙨𝙘𝙝𝙞𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙟𝙚 𝙟𝙚 𝙚𝙚𝙣𝙨 𝙬𝙖𝙩 𝙗𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙛𝙚𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙯𝙤𝙪 𝙫𝙚𝙧𝙙𝙞𝙚𝙥𝙚𝙣, 𝙞𝙣 𝙥𝙡𝙖𝙖𝙩𝙨 𝙫𝙖𝙣 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙚𝙩𝙟𝙚 𝙧𝙤𝙣𝙙 𝙩𝙚 𝙗𝙧𝙪𝙡𝙡𝙚𝙣? 𝙐𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝙫𝙚𝙧𝙠𝙡𝙖𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙊𝙥𝙚𝙣𝙗𝙖𝙖𝙧 𝙈𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙚𝙧𝙞𝙚 (𝙬𝙚𝙡 𝙚𝙚𝙣𝙨 𝙫𝙖𝙣 𝙜𝙚𝙝𝙤𝙤𝙧𝙙?) 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙞𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜 𝙟.𝙡.: “𝙃𝙚𝙩 𝙉𝙚𝙙𝙚𝙧𝙡𝙖𝙣𝙙𝙨 𝙁𝙤𝙧𝙚𝙣𝙨𝙞𝙨𝙘𝙝 𝙄𝙣𝙨𝙩𝙞𝙩𝙪𝙪𝙩 𝙝𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙨𝙚𝙘𝙩𝙞𝙚 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩 𝙤𝙥 𝙙𝙚 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙡𝙚𝙙𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙣.”

    𝙀𝙚𝙣 𝙝𝙤𝙤𝙥 𝙡𝙖𝙬𝙖𝙖𝙞 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙨𝙘𝙝𝙚𝙡𝙙𝙬𝙤𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙜𝙚𝙗𝙧𝙪𝙞𝙠𝙚𝙣, 𝙙𝙖𝙩 𝙞𝙨 𝙖𝙡𝙨 𝙖𝙧𝙜𝙪𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙬𝙚𝙞𝙣𝙞𝙜 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙩𝙪𝙞𝙜𝙚𝙣𝙙. 𝙅𝙚 𝙙𝙚𝙣𝙠𝙩 𝙯𝙚𝙠𝙚𝙧 𝙙𝙖𝙩 𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙖𝙧𝙢𝙚𝙚 𝙚𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙡𝙚 𝙠𝙚𝙧𝙚𝙡 𝙗𝙚𝙣𝙩? 𝙎𝙩𝙤𝙚𝙧 𝙝𝙤𝙤𝙧!…”

    HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    een echte bulderlach lulletje jawel, ik weet tegen neuzelende lulletjes als jij hou ik beter mijn bek maar soms wordt ik wel eens getriggerd door een lulletje die mij suggereert dat mijn spelling fout is.
    Hey lulletjel misschien was dat zo iets van “…𝙃𝙚𝙩 𝙞𝙨 𝙜𝙤𝙚𝙙 𝙢𝙤𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙙𝙖𝙩 𝙝𝙞𝙚𝙧 𝙨𝙥𝙧𝙖𝙠𝙚 𝙞𝙨 𝙫𝙖𝙣 𝙚𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙜𝙚𝙡𝙪𝙠𝙠𝙞𝙜𝙚 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣𝙡𝙤𝙤𝙥 𝙫𝙖𝙣 𝙤𝙢𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙𝙞𝙜𝙝𝙚𝙙𝙚𝙣…/… 𝙄𝙣 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙨𝙘𝙝𝙖𝙖𝙛𝙙𝙚 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣𝙡𝙚𝙫𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙚𝙧𝙤𝙤𝙧𝙙𝙚𝙡𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙞𝙚𝙢𝙖𝙣𝙙 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙙𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙫𝙤𝙡𝙙𝙤𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙜𝙚𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣𝙨 𝙗𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙠𝙠𝙚𝙣 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙬𝙖𝙩 𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙜𝙚𝙗𝙚𝙪𝙧𝙙….”

    “…𝑬𝒆𝒏 𝒉𝒐𝒐𝒑 𝒍𝒂𝒘𝒂𝒂𝒊 𝒎𝒂𝒌𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒔𝒄𝒉𝒆𝒍𝒅𝒘𝒐𝒐𝒓𝒅𝒆𝒏 𝒈𝒆𝒃𝒓𝒖𝒊𝒌𝒆𝒏, 𝒅𝒂𝒕 𝒊𝒔 𝒂𝒍𝒔 𝒂𝒓𝒈𝒖𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒘𝒆𝒊𝒏𝒊𝒈 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒕𝒖𝒊𝒈𝒆𝒏𝒅. 𝑱𝒆 𝒅𝒆𝒏𝒌𝒕 𝒛𝒆𝒌𝒆𝒓 𝒅𝒂𝒕 𝒋𝒆 𝒅𝒂𝒂𝒓𝒎𝒆𝒆 𝒆𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒍𝒆 𝒌𝒆𝒓𝒆𝒍 𝒃𝒆𝒏𝒕? 𝑺𝒕𝒐𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒐𝒓!…”

    Als je op mijn comment(s) wilt antwoorden moet je wel de gehele reactie lezen en niet selectief sprokkelen waar je wilt op neuzelen
    GET LOST kereltje heb ik toch al duidelijk gemaakt.

    Like

   • Wim zegt:

    Trucker, je probeert weer eens de aandacht af te leiden van je fouten. Je schreef “Tussen haakjes lulletje, het “forensich instituut” wat is dat (ik denk dat ij teveel cinema kijkt),..”, suggererend dat ik maar een of andere gekke naam had verzonnen die ik in films was tegengekomen (ha ha!), terwijl nota bene in de verklaring van het OM staat dat het Nederlands Forensisch Instituut sectie heeft verricht op de man.

    Wat laat zien dat je niet eens de moeite hebt genomen om die verklaring te lezen, toch altijd nuttig voor iemand die meent commentaar te moeten leveren op wat daar gebeurd is. Maar ach, feiten zijn natuurlijk niet zo belangrijk, nietwaar? Die bedenk je zelf wel!

    “Forensisch instituut, wat is dat?” Google en Wikipedia kunnen je daarover meer vertellen. In het vervolg toch maar eerst wat beter lezen, lijkt me.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Tokkies, ze wonen overal, geen hersens, eerst slaan en dan vragen, bloedhekel heb ik aan die lui, ze hebben geen besef of benul, laat staan fatsoen👎👎👎.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  De opgepakte buurtbewoners lopen alweer op vrije voeten.
  Verschrikkelijk om zo aan je einde te moeten komen.

  Wellicht had deze man helemaal geen kwade bedoelingen….of wel,we weten het niet.
  Pedofilie zal nooit geaccepteerd worden,en das maar goed ook.

  Jammer he….?.GroenLinks !

  Geliked door 2 people

 8. King Arthur zegt:

  Ergens gelezen dat het kind haar onderbroekje al uitgetrokken was, dussssssssssss??????

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ben dit nergens tegen gekomen. Zal wel een reactie van iemand geweest zijn.
   Wel dat de man doof stom was en klonk als een zeehond.
   En naar Assen zou gaan met een vriend die er nog niet was, dus even moest wachten.
   En aangezien bellen geen optie is voor een doofstomme zou hij wat SMS berichten versturen op een bankje daar.
   En dat doe je met je telefoon, en dat is dan al snel verdacht als er kinderen rond lopen.

   Like

  • Trucker zegt:

   Ergens gelezen dat een getuige zei dat de man gewoon op een bankje zat dussssssssssss??????

   Like

  • Tineke zegt:

   Ergens gelezen dat de man alleen kon appen omdat hij doofstom was,en zijn vriend waar ie op bezoek ging er nog niet was.
   Daarop dachten die buren dat ie foto s aan het maken was van dat kind.
   Het is een lastige…..
   Maar ik lees net dat de politie meldde dat het geen mishandeling was.
   Lijkt mij ook een nogal voorbarige conclusie.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Wat ik vreemd vind is dat de politie die vijf mannen laat gaan en neuzelt dat “er geen mishandeling heeft plaatsgevonden maar die schijters moeten nog wel een autopsie laten uitvoeren.
    Je kan met je duim een slagader afknijpen zonder dat het duidelijk wordt bij een eerste vluchtig onderzoek.
    Hier lees ik dat er vijf op één man zaten (o ja dat is volgens ene reageerder hierboven louter een “samenloop van omstandigheden”) en er zijn geen “mishandelingen vastgesteld”.
    Politie vertrouw ik zo al niet meer (behoudens enkelen die ik ken omdat ik ze regelmatig tegenkom en weet hoe ze functioneren) en als ik de lichting zie heden ten dage weet ik dat ik mijn eigen boontjes beter zelf kan doppen 🙂

    Like

   • Tineke zegt:

    Dat is mijn punt ook een beetje.
    Gezien de reacties hier ,zijn er toch een aantal die de politie op hun blauwe ogen geloven.
    De politie zegt……want de politie heeft geconcludeerd dat……
    Ik geef nog geen stuiver voor die hele politie en OM !

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Yep, jij en meisje Tis toch een paar (excusé le mot) bijdehandse tantes (meisjes :-)) op deze blog, wie ik wel al een tijd niet meer zie reageren is Nemesis, Bronmaster weet u iets
    Tja de politie die hebben vastgesteld dat er geen mishandelingen hebben plaatsgevonden, maar nergens heb ik iets opgevangen van een wetsgeneesheer laat staan een autopsie.
    Ik weet dat je iemand ZWAAR kan mishandelen en dat dit met een vluchtig onderzoek niet kan opgemerkt worden, hier zeggen politie agenten –>geen studenten geneeskunde of dokters in de medicijnen<– :"niks aan de hand":…
    Wat jij pent in casu je gebrek aan vertrouwen in de politie en OM geef ik je over de hele lijn gelijk, ik voor mezelf hoef ze niet behoudens zij die ik met omga want (en dat vergeten ze hier altijd) zij zijn ambtenaren en hun werkgever is de staat, niet de burger.
    Maar sommigen weten het beter op de blog (éne neuzelt "ongelukkige samenloop van omstandigheden (hoe verzin je zo een stupiditeit) of ome agent zegt "niks aan hand" en, zie ik opeens de foto voor ogen van ome agent die met bibberende hand een vuurtje geeft aan een islamiet.

    Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Ik miste Nemesis ook al een tijdje.
    Maar zondag zag ik dat ze een reactie van onze bronwebmaster geliked had.
    Toen heb ik daarop een reactie aan Nemesis gegeven.
    Ik vermoed dat ze dat niet gelezen heeft,daar ze op het topic zelf niet had gereageerd.
    Dus ze is er wel weer,en toch ook weer niet.
    Ze is een fijne medestander.

    Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het wel eens met kanaloa01 723, het is een zeer onduidelijk geval. Niemand weet wat er precies is gebeurd en dat mensen zo zoetjes aan genoeg beginnen te krijgen van het (uitblijven van) optreden van de politie daar valt wat bij te bedenken.
  Dat de verdachten inmiddels zijn vrijgelaten toont dat hun optreden niet zo heel extreem geweest zal zijn, bij verdenking van doodslag zou dat zeker niet gebeuren.
  Laat eerst maar eens duidelijk worden wat het slachtoffer heeft gedaan en waar hij aan overleden is.

  Geliked door 3 people

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen in Zweden.

  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/27/sweden-woman-was-cradling-baby-when-she-was-fatally-shot-in-head/

  Sweden: Woman Was Cradling Baby When She Was Fatally Shot in Head

  Zweden: Vrouw wiegde baby toen ze dodelijk in haar hoofd werd neergeschoten

  A woman in her 30s was fatally shot in the head in the multicultural Swedish city of Malmö on Monday morning, with police arresting one man.
  Gunshots were heard around 10 am on Monday morning near the centre of the city, Swedish newspaper Aftonbladet reports.

  Een vrouw van in de dertig werd op maandagochtend dodelijk in het hoofd geschoten in de multiculturele Zweedse stad Malmö, waarbij de politie een man arresteerde.
  Maandagochtend rond 10.00 uur in de buurt van het centrum van de stad werden geweerschoten gehoord, meldt de Zweedse krant Aftonbladet

  Geliked door 1 persoon

  • har zegt:

   “Maandagochtend rond 10.00 uur in de buurt van het centrum van de stad werden geweerschoten gehoord”
   .
   smorgens om 10 uur is toch iedereen aan het werk ? dus lijkt mij fake nieuws…..

   Like

   • Lucky zegt:

    Niet fake.
    https://www.thelocal.se/20190827/what-we-know-about-the-malm-beach-shooting

    The city of Malmö is still in shock after a woman carrying a child was fatally wounded in a dramatic shooting near the city’s popular beach. Here’s what we know so far.
    The shooting
    The woman, who was in her 30s, was shot shortly before 10am on Monday morning outside the Via Napoli restaurant on Sergels väg, close to Ribersborg beach. She was rushed to hospital but roughly three hours later hospital authorities said she had died.

    Like

 11. Met de pedofielen, die vandaag in heel Europa ‘opereren’, dachten de ‘verdachten’, dat ze hier ook met een ‘soortgenoot ‘ te maken te hebben. Het is intriest dat het zo is gelopen, alleenmensen kunnen niemand meer vertrouwen! Er loopt teveel ‘tuig’ rond, die overal mee ‘weg’ komen. Er worden geen, of ‘taakstraffen’ opgelegd, wat niet demotiverend werkt. Deze mannen hebben voor ‘eigen rechter,’ gespeeld, iets wat wel vaker zal gaan gebeuren, omdat politie iet doet wat zij zou moeten doen, én de overheden laten het afweten! Zij hebben :de plicht om de bevolking te beschermen, maar plegen verraad, door de kromme ‘uitvoering’ van de wet. De mannen worden veroordeeldals een ‘roedel bloeddorstige wolven’, alleen is dat te kort door de bocht: we leven sinds de ongecontroleerde invasie van o.a. Afrikanen, Afghanen etc. en ons gevoel van veiligheid is voor een groot deel verloren gegaan. Gek he?!

  Like

 12. Richard zegt:

  Zo werd er een leraar ontslagen op de school waar mijn zoon op zat. Hij had een meisje getroost en zijn hand op haar schouder gelegd. Haar ouders gingen klagen. Bij navraag bleek de leraar dat vaker te doen. Die arme man heeft toen een heleboel heibel over zich heen gekregen en is ontslagen. Ondertussen publiekelijk aan de schandpaal genageld, later vrijgesproken door de rechter en de school heeft excusses gemaakt. Maar wel zijn baan kwijt en zijn leven kapot.
  Was een super aardige man die heel goed met kinderen kon. Iedereen mocht hem.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Geen wonder dat niemand nog zin heeft om les te geven als je last hebt van bijv agressieve ouders, kinderen die vals kunnen beschuldigen, onhandelbare leerlingen, leerlingen met achterstanden en dat ook nog in klassen die vaak veel te groot zijn

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Vals beschuldigen van leerkrachten gebeurde al toen ik nog op school zat.
    En als ik aan de lagere school denk, 6de klas, daar zaten toen ook bijna 40 kinderen in de klas.
    Maar toen waren ze nog niet onhandelbaar met een leer achterstand.

    Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  De wijk Peelo? Als je de beelden bekijkt weet je eigenlijk al genoeg. Typisch zo’n wijkje waar er voldoende van aanwezig zijn in Assen.

  Geliked door 2 people

 14. Wim zegt:

  Weer een hoop voorbarige reacties. Uit de publicaties tot nu toe is onmogelijk op te maken wat er precies gebeurd is. Dat weerhoudt lieden als Han van der Horst er niet van om op Joop te gaan krijsen over een lynchpartij, ook al heeft de politie inmiddels bekend gemaakt dat de betrokken mannen het slachtoffer niet hebben mishandeld. Maar zo’n Van der Horst heeft een vast bepaald wereldbeeld (waarin de veronderstelde daders natuurlijk allemaal pvv-stemmers en neo-nazi’s zijn, die uiteraard die arme van aanranding verdachte vermoord moeten hebben), en als de feiten niet in overeenstemming blijken te zijn met dat wereldbeeld, nou jammer, dan ontken je de feiten eenvoudig toch, en blijf je tegen beter weten in bij je gekrijs? Stel je voor dat je je mening zou moeten herzien, ondenkbaar voor iemand als Van der Horst!

  Like

 15. Corné zegt:

  Van verschillende kanten wordt betwijfeld of het slachtoffer pedofiele neigingen had. Zijn bekenden kunnen zich dat niet voorstellen. Dat hij met zijn smartphone foto’s maakte van het meisje – de aanleiding voor de agressie – wordt ook als onjuist gezien. Vanwege zijn doofheid hanteert hij noodzakelijkerwijs de telefoon frequent om te communiceren. Dit zal mogelijk tot het noodlottige misverstand hebben geleid. Zeer treurig! Maar het geeft de overspannenheid aan waarmee tegen pedofielen wordt aan geschopt. Letterlijk in dit geval. De daders van deze lynchpartij, iets anders is het niet, moeten flink worden gestraft, zeker als blijkt dat er van pedofiele activiteiten geen sprake is. Arm meisje. Ze zal dan haar hele leven met zich meedragen dat haar papa heeft mee geholpen om een gehandicapte vals beschuldigde man van kant te maken. Ik ben benieuwd welke feiten er boven water komen. Ik ben bang dat er gemanipuleerd gaat worden om de situatie te verbloemen. Zeker nu ook Pieter van Vollenhoven partij heeft gekozen voor het doodsescader. Het eenzame slachtoffer is immers toch dood. Of gaat de familie vol op het orgel? Zoals bij de nekklem affaire in Rotterdam. In dit geval hopelijk wel.

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, het O.M. komt tot de conclusie dat deze gehandicapte man betrokken was bij een zedenmisdrijf. Deze jongeman is gelynched door een groep tokken en kan zijn visie niet meer geven. En het O.M. gaat gemakshalve maar uit van de “getuigenverklaringen”. Met name in de sloppenwijk waar dit volk onderdak vindt, is het gebruikelijk dat men elkaar helpt. Om daarvoor valse getuigenissen af te leggen vinden ze dan ook geen enkele probleem. Het doel heiligt de middelen in dat soort samenlevingen.
  Ik hecht veel meer waarde aan de verklaringen van zijn collega’s en een vriendin dan wat deze tokken allemaal beweren. Hopelijk laat de familie van het slachtoffer het er niet bij zitten en gaan ze de juridische strijd aan om de daders die deze moordzaak in groepsverband gepleegd hebben, voor een aantal jaren achter de tralies te krijgen.

  https://www.ad.nl/binnenland/om-dode-assenaar-betrokken-bij-zedenmisdrijf~ae7ea266/

  Geliked door 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/verongelukte-assenaar-in-speeltuin-is-mogelijk-toch-een-vieze-vent-om-waarschijnlijk-wel-een-zedendelict/

  Verongelukte Assenaar in speeltuin toch een viezerik volgens OM: ‘waarschijnlijk wél een zedendelict

  De man die levenloos werd aangetroffen door de politie in een speeltuin in Assen is waarschijnlijk wel schuldig aan een zedendelict, zo meldt het OM. De doodsoorzaak van de man is nog onbekend en het is onduidelijk of de vijf mannen, die de politie bij de dode man aantrof, schuldig zijn aan zijn dood. Daarvoor is meer onderzoek nodig. De burgemeester van Assen riep onlangs op om ‘af te wachten en niet te oordelen’ totdat het onderzoek is afgerond.

  Like

  • Tineke zegt:

   ”Waarschijnlijk” is nog niet bewezen.
   Ik vind dat het er maar vreemd aan toe gaat,in deze zaak !

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Dat het OM wel eens meer klungelt kunnen we vaak genoeg lezen op GeenStijl.
    Ergens doen deze feiten mij denken aan de “suikerspiegelzaak” in Amsterdam, hoe het OM (en schijters van politie incluis) alles wegmoffelden en plotseling Murphy’s law realiteit was (context overheid).
    Hier zien we dat zonder een gedegen autopsie al “op zicht” kan geconcludeerd worden dat “er geen mishandelingen vastgesteld zijn”, dat is je reinste flauwekul kan zelfs een eerstejaars student geneeskunde al tegen het OM (en die schijters) zeggen.

    Geliked door 1 persoon

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg. Deze reacties heb ik even uit de link gehaald die Lucky op 27 augustus om 20.06 plaatste. Daaruit blijkt dat de vijf criminelen die deze gehandicapte jongeman in groepsverband vermoord hebben, van allochtone afkomst zijn. Als dit op waartijd berust begrijp ik des te meer waarom de burgemeester, politie en het O.M. vage uitspraken deden om de zaak, zoals inmiddels gebruikelijk bij allochtone criminelen, zo snel als mogelijk in de doofpot te krijgen. Een second opinion van een andere en betrouwbare lijkschouwer lijkt me zeker geen overbodige luxe. Hopelijk gaat deze zaak nog een staartje krijgen voor alle betrokkenen. Taqqia ten voeten uit.

  ———————————-

  Dode man kan niks meer terug zeggen tegen deze beschuldiging (kon hij toch al niet, want doof en spraakstoornis). Dus wat is gemakkelijker dan hem te beschuldigen van zedenmisdrijf. En zo houdt het OM de wijk koest, want de spanning is daar om te snijden (5 verdachten zijn allochtonen).

  Dat de nabestaanden in hun verdriet ook nog eens trap na krijgen, ach dat boeit het OM niet. Ze hebben de zaak gedownplayd (op instigatie hogerhand?) en daarmee is voor hen de zaak zo goed als afgerond.

  Mezzadra 3 uur ago Login om te reageren
  Dat de vijf verdachten allochtonen zijn was me niet bekend.

  Waar baseert Kretoloog dat op?

  Confucius 1 minuut ago Login om te reageren
  Bij Jinek nu Saskia Belleman en Peter de Vries.
  Beiden vinden het vreemd dat het OM met die zedenzaak komt.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Molukkers zouden het zijn, had ik ergens gelezen.

   Like

   • harrie de multi culti man zegt:

    ja nederlanders durven niks, die lopen alleen maar anoniem te klagen op het internet. zag je toch ook in gouda toen, die Molukkers pakte die Marokanen teminste aan , de nederige Nederlander poept in ze broek. ongelovelijk dat een natie zoveel kolonies had en nu bestaat uit mensen die verwekt zijn met een half slappe lul. maarja, dat krijg je als je vrouwen en homos de dienst laat uit maken, het is gewoon zo, niks tegen homos of vrouwen hoor, maar die softies moet je niet op hoge posities zetten want die bakke er niks van. mischien is het gewoon een zaak van wie de bal kaatst kan hem verwachten.si.pel vokrbeeldje, jullie bouwden zwembaden voor alleen blanken in Indonesie, nu binnen kort bouwen Moslims hier zwembaden alleen voor moslims. en ik als halfbloed ga me er niet meer druk om maken, je houdt het tkch niet tegen en het leven is te kort. wens jullie veel sterkte de kimende tijd.

    Like

  • Tineke zegt:

   Dit speelde ook al in mijn achterhoofd Joannes, zoals ik al in mijn reacties aangaf” ,ik vind dat ze maar op een vreemde manier met deze zaak omgaan”

   Like

   • Tineke zegt:

    En als dit waar is,hoop ik dat de nabestaande het er niet bij laten zitten.
    Als het om mijn kind zou gaan,ging ik door tot het Europese hof.

    En als ze dan nog niet vervolgen,nam ik het recht in eigen hand.
    Ik zocht ze op,en schoot ze 1 voor 1 uit hun schoenen.
    Dan maar achter de tralies.

    Mijn leven heeft dan toch geen zin meer !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s