Wat is het Westen precies verschuldigd aan moslimmigranten?

Screenshot_165.png

(Door: Robert Spencer – Vertaling: Peter Rissing)

 Wat betreft de Britse ‘policor’ politieke en mediale elites is het antwoord “alles”.

Sky News bracht j.l. woensdag een orgie van geklaag onder de titel: “Kinderen ‘beroofd van hun kindertijd’, over gezinnen die tijdelijk waren gehuisvest in omgebouwde zeecontainers en in kantoorgebouwen”. In het artikel lezen we dat moslimmigranten in Groot-Brittannië te lijden hebben van slechte huisvesting. En dat is natuurlijk allemaal de schuld van Groot-Brittannië. Het verhaal toont een verhelderend beeld, niet over de onmenselijkheid van de Britse autoriteiten, maar over de droevige gesteldheid van de Britse journalistiek.

Frontpage

Sky News vertelt ons dat ene Lulu Abubaker en haar familie in een voormalige ‘zeecontainer’ in Ealing (nabij London) wonen. Zij stelt dat die niet geschikt is voor mensen om in te leven. Duizenden kinderen zouden daarom worden ‘beroofd’ van een fatsoenlijke jeugd door op te groeien in omgebouwde zeecontainers en kantoorgebouwen.

Screenshot_166In een begeleidende video zegt Abubaker over haar tot een huis omgebouwde zeecontainer: “Het leven hier is gewoon een mentale marteling. Het is een gevangenis. Dit is verkeerd. Dit is verkeerd. Wat ze met mensen doen is verkeerd. Geloof me, het is niet juist om dit te doen. Want hoe kan dit een thuis zijn, we kunnen niet eens leven zoals ‘thuis’. Drie kinderen slapen in een kleine kamer, ik kan het je laten zien. Ik en mijn baby, we slapen daarbinnen. Deze plek is gewoon de belachelijkste plek die ze ooit aan iemand zouden kunnen aanbieden. Dit is een plek voor dieren. Niet voor mensen. Mensen verdienen het om een huis te hebben. Dit is een container. Het is waar mensen hun spullen opslaan. Wij zijn geen dieren, wij zijn geen spullen.”

Let wel, Lulu Abubaker heeft nooit betaald voor een huis, maar heeft een zeecontainer aangeboden gekregen. Ze heeft helemaal niets betaald. Haar onderdak wordt gratis ter beschikking gesteld, met dank aan de Britse belastingbetaler. Sky News legt uit dat “de stalen containers, die een kitchenette, doucheruimte en slaapkamer hebben, een woonplaats vormen voor mensen die anders in B&B’s of andere tijdelijke verblijfplaatsen zouden worden ondergebracht”. Dat klinkt niet zo slecht voor tijdelijk onderdak. Maar, er staat één contradictoire opmerking in deze lange klaagzang over de zogenaamd onmenselijke omstandigheden die moslimmigranten met een uitkering in Groot-Brittannië moeten doorstaan: “Zij zei dat het erger was dan toen ze in een ‘normaal huis’ in Eritrea en Soedan woonde”.

Inderdaad. En dat is waar het wringt. De Britse regering was niet verplicht om haar op te nemen en haar een verblijfplaats te geven, maar deed dat wel. De Kinderombudsman Anne Longfield zei hierover: “Er is iets misgegaan met ons huisvestingssysteem als kinderen opgroeien in B&B’s, scheepscontainers en oude kantoorgebouwen.”

Tja, misschien. Of misschien zit het een probleem wel bij het Britse immigratiebeleid.

Screenshot_167

Lulu Abubaker klaagt zo verbitterd over haar huisvesting, dat het duidelijk wordt dat zij vindt dat de Britse autoriteiten haar een betere huisvesting hadden moeten bieden. Waarom meent zij daar recht op te hebben? Een van de redenen kan zijn dat er een dictaat in de koran staat dat gebiedt dat niet-moslims voor het onderhoud van moslims dienen te betalen:

“Bestrijdt hen die niet in Allah of in de laatste dag geloven, noch in datgene wat verboden is door Allah en zijn ‘boodschapper’ en die ook niet erkennen dat de godsdienst van de waarheid van de mensen van ‘het boek’ is, totdat zij ‘jizya’ betalen en zich onderworpen hebben” (Koran 9:29). En, “De overeenkomst van Allah (die met dhimmi´s wordt gemaakt) dient te worden vervuld aangezien het de bron van het levensonderhoud van is.” (Hadith: Bukhari 4.53.388)

(Jizya zijn de betalingen van de dhimmi´s die een bron van het levensonderhoud van moslims vormen en ‘dhimmi’ is de traditionele aanduiding voor niet-moslims die onder islamitisch bestuur schatplichtig zijn en onder voorwaarden hun eigen religie mogen blijven aanhangen (P.R.))

De Britse jihad-prediker Anjem Choudary zei in februari 2013: “We leven van ‘Jihad seeker’s allowance’ (Jihad-zoeker-toelage). Wij nemen de jizya die toch al van ons is. De normale situatie is om geld van de Kafir (niet-moslim) te nemen, nietwaar? Dit is dus een normale situatie. Zij geven ons het geld. Jij werkt en geeft ons het geld. Allah Akbar, wij nemen het geld. Hopelijk is er niemand van de DSS (de Engelse Sociale Verzekerings Bank SVB) die meeluistert. Ah, maar je ziet dat mensen zullen zeggen dat je niet werkt. Maar de normale situatie is voor u om geld te nemen van de Kuffar (niet-moslim) Dus we nemen Jihad Seeker’s Allowance”.

Er is geen aanwijzing dat Lulu Abubaker een jihadi is, maar haar verongelijkte gevoel t.a.v. haar vermeende rechten is buitensporig. Zij veronderstelt dat de vergoedingen voor haar en haar kinderen de plicht van de ‘ongelovigen’ is.

Bron:
www.frontpagemag.com
Door: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wat is het Westen precies verschuldigd aan moslimmigranten?

 1. Rensk. zegt:

  Heb ik al meer gezien. Het is niet alleen bij moslims voorbehouden dat geklaag. Ik zag het ook bij Yazidi´s, die toen opgevangen werden in een kerk ergens in Midden Oosten. (ik weet niet meer waar) Klagen dat ze geen betere huisvesting kregen. Alsof iedereen kant en klaar huisvesting voor ze klaar hebben staan. Zo werkt het niet en dat klagen zit in de MIdden-Oosten cultuur. Ze zijn ook mega emotioneel. Bijna tot in het overdrevene toe. In feite kunnen ze heel heel slecht omgaan met tegenslagen en reageren zich dan af op anderen.

  Geliked door 2 people

 2. Rob van marle zegt:

  Geen moer

  Geliked door 2 people

 3. Tineke zegt:

  Ziet er anders heel gezellig uit,die container.
  Alleen de ”miele” zie ik ff niet.
  Alles gratizzzz,belangeloos, voor niets !
  Het ”eisen” is ze met de paplepel ingegoten !

  Geliked door 2 people

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Die mensen zijn helemaal van het pad af. In de toekomst worden ze er weer hardhandig op terug geslagen.

  Like

 5. flo zegt:

  NIETS niets niets niets….. zijn wij die middeleeuwse primitive rotzooi verschuldigd.

  Geliked door 1 persoon

 6. orelius zegt:

  In haar eigen land was het beter , waarom dan niet als een raket terug naar dat chithole . Met de snelheid van een roadrunner , miep miep. Doeiiiiiiiii. En nooit meer terug aub.

  Geliked door 2 people

 7. Claudia M. zegt:

  Ik kwam het filmpje al een paar dagen geleden tegen op Twitter, daar ging iemand compleet uit z’n plaat, omdat voormalig militairen, gevochten voor Engeland, op straat leefden. Wat een zeldzaam ondankbaar secreet van een wijf is dit.

  Dit is ook weer zo’n campagne om ons een schuldgevoel aan te praten, maar deze is bij mij, die richting op, al geruime tijd geleden volledig uitgeschakeld!

  Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  Het echte probleem zit veel dieper, door vele eeuwen van incest en een verwaarloosde opvoeding en mishandelingen van kinderen, zodat deze kinderen opgroeien voor rad en galg. Wat eigenlijk als iets heel normaal beschouwd wordt in afgelegen moslimgebieden. Ontwikkelen deze kinderen niet alleen borderline, maar ook een narcistische- en antisociale persoonlijkheidsstoornis. ( Zij hebben eigenlijk een hersenafwijking voor hun zevende jaar gekregen of al vanaf de geboorte. Hierdoor volgroeid hun hersendelen niet volledig, want als zij onder druk komen te staan vallen zij weer terug naar hun peuter/kleuter jaren IQ) Hieronder ontwikkeld ongeveer 20% zich als een psychopaat. Deze zogenaamde psychopaten zijn veelal de fanatiekelingen onder de moslims. Deze mensen houden alleen rekening met zich zelf en willen macht over zoveel mogelijk mensen krijgen en houden. Zij kunnen ook absoluut niet tegen kritiek of verlies. Zij hebben ook vaak een tijdelijke fotografische geheugen, zodat het net lijkt alsof zij zeer getalenteerd zijn. Die zich maar al te vaak als Iman ontpopt en controle krijgt over (grote) groepen/ gemeenschappen. Komen deze moslims naar Europa, dan gaan zij er klakkeloos er van uit dat wat in de koran staat, dat zij daar dan ook recht op hebben. Zonder te beseffen dat hierin Europa hele andere wetten gelden. Zij blijven tegen beter weten in eisen, dat de ongelovige al hun kosten moeten betalen wat zij maar willen en die ongelovige hen moeten dienen. Want zij denken werkelijk dat zij de uitverkorenen zijn en dat zij de gehele wereld moeten leiden. Je krijgt als ongelovige hun niet tot verstand dat hier in Europa hun sharia wetten niet gelden. Deze hersenafwijking kom je niet alleen tegen bij moslims, maar ook vooral bij de elite van de wereld en bij zogenaamd hoger opgeleide. Want 99,9% van de hogere opgeleide heeft een tijdelijke fotografische geheugen. Dat wil zeggen dat deze mensen door alleen maar het boek te lezen om de kennis van het boek letterlijk uit zijn hoofd kennen, of enkel behoeft te luisteren naar een lezing om deze kennis tijdelijk letterlijk te onthouden of een muziek stuk foutloos na te spelen, na 1 keer aan te horen zonder dat zij de noten kunnen lezen. Maar als zij iets zelf moeten onderzoeken of iets zonder voorbeeld moeten maken. Maken zij er niets van. Van veel hoog opgeleide tot academisme maken in hun praktijk meestal 1 grote puinhoop van en laten dan ook een spoor van ellende achter zich in hun carrière. Maar bijna niemand ontdekt bij hen, dat zij hun toenmalige kennis te danken hebben, aan hun tijdelijk fotografische geheugen. Dat maakt dat de huidige hoger opgeleide en 99,9% zijn alle links denkende mensen (vooral in de politiek) zij kunnen totaal niet logisch en toekomst gericht denken. Omdat dat deel van hun hersenen nooit ontwikkeld is. Komen zij onder druk te staan, worden zij veelal kwaad. En willen zo diegene die kritiek heeft op hun beleid, uitsluiten c.q. monddood maken. Dat zie nu steeds duidelijker dat de linkse en de moslims hand in hand gaan tegen iedereen die kritiek heeft op hen, om vervolgens hen als racist en rechtsextremisten te gaan beschuldigen.

  Geliked door 2 people

 9. BigLJohn zegt:

  Zelfs als ze een kapitale villa gaan eisen, zouden ze die ook nog gaan krijgen. Ze lijken wel de a-sociale familie Flodder. Die woonden naar verloop van tijd ook in een grote villa. Midden in en tot grote ergernis van beschaafde mensen. De Engelse overheid doet precies hetzelfde als Sjakie de ouwe rukker deed uit Flodder. Het voortrekken van A-sociale mensen tot grote ergernis van de Engelse burger.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Wat zijn die zeecontainers groot ! Zelfs een balkon zit eraan vast. Ondankbaar mohammedaans sekreet met 4 kinderen. Waar is die man van haar eigenlijk, toch niet aan het werk toevallig ?
  Zij maakt er zelf een opslagruimte van met haar zooi, wat doet zo’n trien uit Somalië of Sudan hier eigenlijk, een levenlang van welfare leven natuurlijk en die verrotte nieuwszender Skynews is er als de kippen bij om die trut een podium te geven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Piet Snot zegt:

  Geef dat wijf een paar balen hooi en een berg koeien stront.
  Bouw zelf je huis maar zo als je gewend was dan, voor het thuis gevoel.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op de vraag; “Wat is het westen precies verschuldigd aan moslimmigranten?” kan het antwoord kort en bondig zijn; niks.
  Klagers zouden erop gewezen moeten worden dat er een uitweg aan hun armzalige leven is, terugkeer.
  Niemand in de westerse wereld heeft om hun komst gevraagd en als het niet het Luilekkerland is dat je had verwacht dan ga je weg, het liefste terug.
  Met een vriendelijk verzoek, vertel eenmaal thuisgekomen aan alle mensen dat ze vooral niet moeten gaan omdat het niks dan kommer en kwel is.
  Nou ligt het niet voor de hand dat ze mijn advies ter harte nemen en mocht dat betekenen dat ze ondanks alle narigheid toch blijft dan is het misschien een idee om haar wat adressen te geven van de “Wees Welkom” types, daar kunnen ze dan onderdak krijgen en kleurige zelf gehaakte kleding.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  NIETS !! Absoluut niets.

  Like

 14. Heniusz zegt:

  Dan vraag je je af wat deze Lulu dan daar nog te zoeken heeft als het allemaal zo bar en boos is, wie houdt haar tegen met om met dat nageboorte weer op te hoepelen naar waar ze vandaan kwam, niemand toch? Zou het wel weten: Klagen en zeuren? Daar is de deur, tot nooit! Het klopt overigens wel dat de gemiddelde mossel vindt dat die stomme kuffar maar voor zijn levensonderhoud moet voorzien. Zelf noem ik dat parasitisme, maar wat verwacht je anders van parasieten.

  Like

 15. Piet Snot zegt:

  Zelfs honden uit die gebieden proberen nog om de boel te besodemieteren.

  Een zwerfhond in de Thaise hoofdstad Bangkok heeft zichzelf aangeleerd een verlamd linker achterpootje te simuleren om de aandacht te trekken. De opmerkelijke truc van reutje Gae werkt als volgt: hij sleept zich piepend voort over het wegdek, maar als passanten hem voor een aai of met eten benaderen springt de viervoeter ineens blaffend en kwispelend op om zijn nieuwe ‘vrienden’ te begroeten.
  https://www.ad.nl/buitenland/thaise-hond-simuleert-verlamd-achterpootje-voor-extra-aandacht~a378903f/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s