Zweden: plotselinge stijging van het aantal explosies

Screenshot_177.png

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden vonden in het eerste halfjaar van 2019 ongeveer 45% meer bomaanslagen en explosies plaats dan in dezelfde periode vorig jaar.

Contra magazine

Volgens statistieken van de autoriteiten vonden er in Zweden in het eerste halfjaar van 2019 in totaal 120 springstof-incidenten plaats, terwijl dat er in de eerste helft van 2018 “slechts” 83 waren. Verschillende bronnen berichten echter over het hele jaar 2018 van verschillende aantallen. Volgens het dagblad “Dagens Nyheter” vonden er in het jaar 2018 in het hele land 157 explosies plaats, terwijl de Raad van criminele preventie (BRÅ) verleden jaar 108 gevallen van verwoesting door explosies meldde.

De aantallen verschillen, maar alle organisaties zijn het erover eens dat de bomaanslagen in het jaar 2019 zijn toegenomen. De criminoloog Sven Granath ging op de explosies in en verklaarde:

“Ja, helaas zijn ze toegenomen. Waarom? We weten het niet. Het kan aan de toename van wapengeweld op nationaal niveau liggen. Op verschillende plekken kan het tot een of meerdere conflicten tussen criminele netwerken komen, die echter heel moeilijk op te sporen zijn.”

De herkomst van de springstof is grotendeels onbekend. “Je kunt alleen maar speculeren. Het zou van een bouwplaats gestolen en verkocht of binnengesmokkeld kunnen worden”, ging Granath verder en merkte op dat de rechercheurs nooit precies zouden weten welk materiaal er voor de explosies gebruikt werd en waar het vandaan zou komen.

Volgens informatie van de politie is de soort explosies de afgelopen jaren veranderd. Vroeger waren handgranaten vaker bij Zweedse bomaanslagen aan te treffen, nu is dynamiet, dat van bouwterreinen werd gestolen, de nieuwe norm geworden.

Deskundigen beweren dat de explosies waarschijnlijk verband houden met georganiseerde criminaliteit en op grond van strengere voorschriften voor vuurwapens in Zweden zouden kunnen toenemen.

De Zuid-Zweedse stad Malmö werd de afgelopen jaren met een groot aantal explosiezaken geconfronteerd. In het jaar 2017 waren het 58, verleden jaar 45 en dit jaar al 23 gevallen. Het is opmerkelijk dat de stad in het begin van dit jaar binnen slechts 24 uur drie explosies registreerde. Malmö geldt als “hotspot” van migranten-bendes, die al complete straten controleren.

Het lijkt erop alsof de autoriteiten bereidwillig de kop in het zand steken wat betreft de correlatie tussen een toename van migranten en vluchtelingen en het toenemend aantal bommen en explosies. Deskundigen en ambtenaren kunnen het “georganiseerde misdaad” noemen, als ze zich daar beter door voelen. Daarbij wordt het eigenlijke probleem echter volledig geïgnoreerd.

De realiteit ziet er zo uit dat de import van ontelbare mensen uit de Derde Wereld in een ooit rijk en stabiel land van de Eerste Wereld, van dit land een onveilige en turbulente gevechtszone heeft gemaakt. Uiteindelijk oogsten ze wat ze zaaien – en Zweden oogst het tienvoudige.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zweden: plotselinge stijging van het aantal explosies

 1. Rensk. zegt:

  Net in Nieuwsuur een politicus afkomstig uit de DDR Zij zegt dat DDR mensen een betere neus hebben voor het herkennen van een beginnende dictatuur dan mensen in het Westen. Ik denk ook dat dat zo is. Tenzij westerse mensen de geschiedenis goed kennen. Ook dan krijgen ze er een neus voor. Het is weliswaar nog niet zo erg als de DDR, maar het begin is er wel degelijk als je ziet hoe Merkel zelf wetten heeft overtreden om haar zin door te drijven. En zij niet alleen. Ook de EU gaat die richting in.Mensen die teveel macht hebben/krijgen kunnen er uiteindelijk nooit integer mee omgaan.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Het kan ook zijn – wat men als normaal gedrag kan noemen – dat de explosies worden ook veroorzaakt door autochtone Zweden die de multiculturele samenleving zat zijn. Dus, de strijd hun land te bevrijden is eindelijk begonnen. In dat geval laten zij zien, dat wat het ongedierte uit moslimlanden en Afrika kan, kunnen zij ook. Van hun regering kunnen zij of hoeven zij niets te verwachten.
  (bericht uit Londen aan de Franse resistance over aanvang D-Day, juni 1944)
  “This is London, Before we begin, please listen to some personal messages
  The long sobs of the violins of autumn
  Wound my heart with a monotonous languor”

  Tijd voor herhaling in Zweden en de rest van Europa.

  Like

 3. Zweden, is een ‘shithole’ aan het worden. ZO JAMMER!!!!

  Like

 4. Steven zegt:

  Dat is toch precies waar ze voor hebben gestemd net als in Nederland?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s