Britse koningin stuurt parlement op verzoek van Johnson naar huis tot 14 oktober

Screenshot_190

Koningin Elizabeth ontmoet premier Boris Johnson.

De Britse regering heeft koningin Elizabeth gevraagd om het parlement tot 14 oktober op te schorten, zodat de ministers genoeg tijd hebben om de Brexit af te ronden. De koningin heeft dat verzoek woensdag ingewilligd.

Het Verenigd Koninkrijk moet de Europese Unie uiterlijk 1 november verlaten hebben. De regering-Johnson heeft meerdere keren laten weten dat het land op 31 oktober zal uittreden, ongeacht of daar een overeenkomst met Brussel aan voorafgaat.

Het besluit om de start van het parlementaire jaar uit te stellen, kwam na overleg met premier Johnson op het zomerverblijf van de vorstin in Schotland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Koningshuis, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Britse koningin stuurt parlement op verzoek van Johnson naar huis tot 14 oktober

 1. bobzelf zegt:

  nou BEA , doe ook eens wat , plastic haar landverraadster
  je hebt genoeg SHELL aandelen overgehouden
  aan die krabbel islam voor olie ,
  dus tieft naaar ARGENTINIE

  Like

 2. Taljaard zegt:

  Wat men vooral niet moet doen is de mensen van het VK onderschatten.
  Wanneer de EU de ongewapende oorlog aan hen gaat verklaren, met wurgsancties en gesloten grenzen, en er een tweede Oostblok van willen maken als straf voor hun ”verraad”, krijgen ze minstens 70% van de autochtone Britten tegen zich.
  En dan zijn de rapen pas goed gaar!
  Let maar eens op…..

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Goede zet want het traineren van de pro EU lobby moet een keer afgelopen zijn. De afgelopen 2 jaar zagen we duidelijk hoe de ¨democratie¨ misbruikt werd om de wil van het volk (uitslag referendum) weg te drukken met het doel om het referendum teniet te doen als niet. De globalisten en hun kartel vorming buiten het zicht wordt stap voor stap ten val gebracht.

  Like

 4. Ben van Eck zegt:

  De UK zal straks bloeien als nooit tevoren. Weg van het EU-juk.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Ben van Eck; En al die honderden Engelse bedrijven die zich bang lieten maken en hun bedrijf naar Nederland gaan verplaatsen. En natuurlijk gaan de meesten naar Amsterdam. Kunnen ze lekker zonder belasting te gaan betalen zaken gaan doen, want Grapperhaus en Halsema zal het wel worst wezen. Tot ze tot de ontdekking komen dat ze maar beter niet konden verhuizen. Omdat de UK zo slecht nog niet was, en de narcobendes in Amsterdam hun nu in de klem hebben zitten.

   Like

 5. Henk zegt:

  Deze website zou een moderator aan moeten stellen die die reacties die rechts denkenden voor paal zetten, uitwist! Zo bewaken wij ons ‘imago’ geenszins en spelen links in de kaart. Dit moet je gewoon niet willen…

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Apart dat het parlement begint te mauwen dat Boris de tijd verkort heeft. Goddomme ze hebben al 3 jaar lang gesteggeld over de Brexit Nou noemen ze hem een dictator. Tja iemand zal toch een keer de knoop na 3 jaar geklep door moeten hakken.

  Geliked door 3 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het Britse volk woont op een eiland. Een eiland dat bij Europa hoort en ook weer niet. Het Britse volk is een trots volk en respecteert de eigen tradities, als geen ander. Het Britse volk kent een lange geschiedenis. Ze hebben zo vaak voor hete vuren gestaan. Daar op het eiland herinneren ze zich maar al te goed, hoe ze keer op keer op het continent tussenbeide moesten komen, om oorlogen te beslechten en idioten met waanideeën tot de orde moesten roepen. Ze doen het op hun manier, zoals ze het altijd hebben gedaan. Als puntje bij paaltje komt zetten de Britten hun schouders eronder en laten ze zich niet kennen. De prioriteiten worden nu op orde gebracht. “First things first”. The queen heeft gesproken en geen Britse getleman zal haar tegenspreken. Met het opschorten van het parlement maakt Boris Johnson een eind aan de verdeeldheid. Alle neuzen wijzen nu in één richting. Vervolgens zal het geschut in stelling worden gebracht. Eind october trekken ze de stekker uit de EU. Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat dit op het eiland minder problemen zal opleveren, dan op het continent. Commentaar en kritiek zal gentlemanlike beantwoord worden. De Britten laten zich door het continent en zeker niet door Frankrijk en Duitsland de wet niet voorschrijven. Na de Brexit zullen binnenlandse problemen ongetwijfeld naar believen worden aangepakt. Het zou mij niet verbazen, dat ze zelfs de exoten en de islam het eiland af knikkeren. De Britten vertrouwen op hun sterke munt en economie. Ze hijsen vol trots hun “union flag”. Britannia rules the waves !!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “The queen heeft gesproken en geen Britse getleman zal haar tegenspreken.”

   Inmiddels hebben meer dan een miljoen Britten dat gedaan. Haar tegenspreken, bedoel ik, door middel van een petitie.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Oeps zegt:

    @ J. C. Th. Köhler (29 augustus 2019 om 10:48)

    Dames en Heren.

    Veel links schorem geeft er blijk van, dat ze niet hebben begrepen, hoe het een “gentleman” in het Verenigd Koninkrijk betaamt.

    Like

   • bobzelf zegt:

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    INDRUK WEKKEND HE MENEER COHEN
    900.000 GISTEREN AL
    MAG K u MEDEDELEN DAT ER 17.300.000 brexit stemden

    dus de lelevaag weer , in de oorlog al VAUDT , OOK EEN MEESTR IS DE SOROS LEUS HET WAS EEN BUKRAKET , PUTIN DID IT, GNA, GNA GNA ECHT NIET , ik zag het gistereen ook , heb gelijk even een
    17.300.000 berichie gestuurd,

    EN HIJ STAAT ER NOG STEEDS,

    IS LOSING SO DIFFICULT, ?????????????

    DEMOCRATISCH STEMMEN IS

    50 % + 1 , so brexit klaar, opgelost ,

    je egen land weer terug, wat moet dat een geweldig gevoel geven

    bobzelluffffffffffffffff

    Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Oeps
   Dat gaat inderdaad nog op voor heel wat, voornamelijk oudere, Britten.
   Maar er is sinds de tijd van Thatcher (die ook een aantal fouten heeft gemaakt, zoals het liquideren van de binnenlandse steenkoolwinning, en het in de uitverkoop zetten van de auto-industrie) wel het een en ander veranderd.
   Links heeft het zich in de jaren daarna als doel gesteld; ”Never again!”

   Nooit meer een Thatcher dus.
   Het massaal importeren van stemvee uit de Derde Wereld van hun Commonwealth was en is hun meest in het oog lopende en succesvolle tactiek.
   Het is een tactiek, die ook door verschillende andere Europese regeringsleiders van links-liberale signatuur is overgenomen en die haar hoogtepunt bereikte in de jaren `90 van de vorige eeuw. Wie daar bedenkingen tegen uitte werd prompt als ”racist”, ”fascist” en ”nazi” weggezet. Nog steeds trouwens, maar het begint steeds minder effectief te worden.
   Daarnaast heeft men er alles aan gedaan om het VK zoveel mogelijk te verweven met de EU; iets waar Thatcher zich expliciet tegen keerde. En waarvan zij de gevolgen ook reeds in haar tijd, met een welhaast profetisch inzicht, onderkende.
   Vervolgens heeft men de BBC, voorheen een bolwerk van objectiviteit en hoogstaande journalistiek, gekaapt. En er een linkse propaganda- en leugenmachine van gemaakt, waarvoor zelfs de Sowjets zich niet zouden schamen. Geheel ten onrechte wordt deze BBC heden ten dage nog door velen als een objectief nieuwsmedium beschouwd.
   En wat het onderwijs betreft zien wij nagenoeg hetzelfde als wat wij in ons land zien, ook bij gerenommeerde instituten als Oxford en Cambridge; cultureel marxistische indoctrinatie vormt daar het hoofdgerecht van het ”onderwijs.” Met als gevolg dat een flink deel van de jongere Britten tot een volgzame en onkritisch denkende (helemaal niet meer in staat tot zelfstandige reflectie!) kudde is geworden.
   Om hun doel te bereiken en de conservatieven te dwarsbomen is men zelfs bereid om desnoods de unie van 1707 op te blazen, en de sektarische troebelen in Ulster nieuw leven in te blazen.

   Kortom, de electorale, culturele en intellectueele basis waarop Thatcher nog kon steunen is in de afgelopen 32 jaar erg verschraald en uitgehold. Het typisch Britse patriottisme wat u beschrijft bestaat inderdaad nog. Maar het is beslist niet homogeen meer. Waar Labour stemmers vroeger ook in de eerste plaats Britse patriotten waren, die zich in tijden van oorlog als een front achter king/queen and country schaarden (gouden mensen, die oude Britse ”working class!”), is daar vandaag de dag geen sprake meer van.
   Het zal er nog om spannen.
   Heb er zelf wel enig vertrouwen in.
   Mits de Britse working class zich aan de geestelijke wurggreep van links zal weten te ontworstelen.

   Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Dat laatste betwijfel ik Oeps.
   Ik las een interview met Boris Johnson,toen onze webmaster op vakantie was,dus kan de link niet plaatsen,waarin hij zei dat ie veel hoogopgeleide immigranten wilde aantrekken.
   Eerst maar is kijken of ie de BREXIT er door heen krijgt.
   Er is al een petitie met zoveel handtekeningen opgehaald,dat er weer beraadslaagt moet worden.
   Ze kunnen beter een bom op Brussel donderen.
   Wat een wurgcontracten worden daar afgesloten.

   Gelukkig hebben wij nergens last van……wij tekenen met de ogen dicht altijd netjes bij het kruisje.

   Slapende Nederlanders,wordt toch onderhand eens wakker !!

   Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/showbizz/acteur-hugh-grant-gaat-viraal-met-scheldtirade-tegen-boris-johnson-overgewaardeerde-badeend~afff2e41/

  Acteur Hugh Grant gaat viraal met scheldtirade tegen Boris Johnson: “Overgewaardeerde badeend”

  Gevierd Brits acteur Hugh Grant is duidelijk geen fan van het controversiële besluit van de Britse premier Boris Johnson om het parlement tijdelijk op te schorten en zo buitenspel te zetten om de kans op een brexit zonder deal nog tegen te houden. In een virale tweet noemt Grant de premier “een overgewaardeerde badeend”.

  “Je zal de toekomst van mijn kinderen niet verkloten”, schrijft Hugh Grant gericht aan Johnson. “Je zal de vrijheden waar mijn grootvader in twee wereldoorlogen voor heeft gevochten, niet verwoesten. Fuck off, jij overgewaardeerde badeend. Groot-Brittannië walgt van jou en je stelletje zelfbevredigende oelewappers.” De forse tweet van de acteur werd intussen al bijna 80.000 keer geretweet en kreeg ook al bijna 325.000 likes.

  Links is aardig actief!

  Like

  • bobzelf zegt:

   ochhhhhhhhhhhhh
   als je gefotografeerd werd,
   toen je gepijpt werd in je auto
   terwijl je vroiuw / vrienden effe er niet bij was
   IS HET MISSCHIEN BETER DAT JE JE KOP DICHT HOUDT
   zou mijn vader zeggen
   Wat een onzin ,als je nu nog niet inziet :
   Dat de vrijheden door al je ouwe premiers al is weggegeven
   en dat leverde hen miljoenen op , ALS ZIJNDE LANDVERRADERS .
   en dat dankzij DE EU en de miljoenen mossels
   de toekomst van je kinderen AL VERKLOOT IS

   ZIJN ZULKE SIMPELE ZIELEN NOU GEWOON HERSENDOOD ?

   BOBZELLUF

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s