Het is tijd om dit onbetrouwbare, incapabele kabinet naar huis te sturen

Screenshot_187

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het volgende is te bizar voor woorden, maar het staat er echt:

De ambulancechauffeur die in Amsterdam zijn uiterste best doet om levens te redden en daarbij soms een verkeersovertreding maakt, want elke seconde telt in een noodsituatie, mag de verkeersovertredingen zelf gaan betalen… Echt, sinds Femke de stad in beheer heeft, stinken de Amsterdammers de stad uit, krijgt het salafisme meer ruimte, zijn alle kosten voor de Amsterdammers omhoog gegaan, bloeit de drughandel en verliest de stad langzaam zijn unieke Nederlandse identiteit en cultuur.
www.telegraaf.nl

Omdat, mijns inziens, de Nederlandse regering zich tegen de Nederlanders heeft gekeerd en op allerlei manieren de Nederlandse maatschappij aan het klaarmaken is om op gelijk niveau, sociaal en financieel, te komen met alle andere EU-lidstaten (denk aan Griekenland) en daarbij de Nederlanders opzadelt met hoge energiekosten, verzekeringskosten, klimaatwaanzinkosten en hoge belastingen op alle noodzakelijkheden, komen veel mensen in financiële problemen.

Daardoor stijgt de armoede en is het aantal daklozen de laatste 10 jaar verdubbeld, 8 van de tien is een man en 57% van alle daklozen heeft een migratieachtergrond. En het politieke kartel/EU is van plan om er de komende jaren zo’n 100.000 per jaar bij te halen, dus dat belooft nog wat. Het is echt schokkend wat de Rutte-kabinetten met Nederland hebben gedaan en nog doen. Diep triest ook.
www.cbs.nl

Ook in Duitsland, net zoals hier in Nederland, wordt de bevolking zoet gehouden met beloftes die daarna weer ingetrokken worden. De “belofte” van Merkel in 2008 dat de Duitse spaargelden veilig zijn is, volgens onderstaand artikel, net zo waardeloos als haar ambtseed. De “garantie” voor spaargeld van Merkel is natuurlijk niet van toepassing op negatieve rentetarieven… Negatieve rente betekent grofweg gezegd dat u moet gaan betalen voor uw positieve saldo/ uw spaargelden enz.

Ifo-baas Clement Fuest maakt het spel van die dagen – in mooie woorden – opnieuw duidelijk: “Zelfs toen was de garantie meer symbolisch van aard, omdat geen enkele politicus ze op dat moment daadwerkelijk kon inwisselen.

Als dat het EU-beleid is, hoe zit het dan met die garanties die voor sommige Nederlanders gelden op hun spaargelden?
www.journalistenwatch.com

De “groene” auto zou toch zo goed zijn volgens het politieke kartel. Maar in werkelijkheid is de auto die op gas rijdt de auto die de minste CO2-uitstoot genereert. Dat heeft de ADAC, de Duitse tegenhanger van de ANWB, uit laten rekenen.

In vergelijking met auto’s met benzinemotoren is een elektrische auto volgens Joanneum Research op dit moment pas na 127.500 kilometer of 8,5 jaar schoner. In vergelijking met de dieselauto is het nog erger; pas na 219.000 kilometer of 14,6 jaar. Het zoveelste fabeltje dat vanuit het kabinet komt, maar dit is niet de eerste “rekenfout” die daarvandaan komt.
www.ad.nl

Net zoals met het HPV-vaccin, waarvan het kabinet vindt dat iedereen het moet krijgen, terwijl dat, volgens onderstaand artikel, het grootste medische schandaal aller tijden wordt!!!

In 2006 kondigde farmaceutische reus Merck met luid tromgeroffel aan dat het eerste vaccin tegen kanker een feit was. Het vaccinatieprogramma was nog niet van start gegaan of de Amerikaanse overheid kreeg gelijk meldingen binnen over duizenden meisjes die ernstige bijwerkingen kregen, waaronder verlammingen, hartaanvallen en er zijn zelfs meisjes overleden.

Professor F. van Leeuwen van het Nederlandse Kanker Instituut is het oneens met de snelle invoering van het vaccin en zegt: “We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt en ook weten we niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft”.

Professor H. Schellenkens, lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”

Een mondiaal experiment, dat onze Nederlandse regering loslaat op de Nederlandse bevolking. Er zijn geen woorden voor… Totale waanzin van deze regering!
https://jdreport.com

Macron van Frankrijk vindt dat er geen “onherstelbaar geweld” is gepleegd door de politie (en EUROGENDFOR) tegen de moedige Fransen in gele hesjes die nu al 40 weken in grote aantallen in verschillende steden de straat opgaan om te protesteren tegen de Macron-regering.

De slachtoffers zullen daar anders over denken; de vrouw die een traangasgranaat in haar gezicht kreeg bij het raam van haar appartement in Marseille, of de mensen die een oog zijn verloren, of een hand of anders verminkt zijn door hetgeen in opdracht van de regering op hen werd afgevuurd.
https://mobile.francetvinfo.fr

De IJzerwake, een Vlaams nationalistisch massa-evenement dat is ontstaan uit de IJzerbedevaart, heeft net zijn 18de editie achter de rug en wordt elk jaar bezocht door duizenden Vlaamse nationalisten. Bij de Federale verkiezingen haalde de N-VA ruim 1 miljoen stemmen en het Vlaams Belang 800.000, daarmee laten ze de traditionele partijen ver achter zich.

Voorzitter Wim De Wit pleit voor een onafhankelijk van Vlaanderen, los van België, een Vlaamse grondwet die door en voor het Vlaamse volk in het Vlaamse Parlement tot stand komt.

Als gastspreker koos de organisatie van de IJzerwake dit jaar voor Bart Vanpachtenbeke, voorzitter van Voorpost.

Bart merkt dat het verzet groeit, met name ook onder de “nieuwe jonge generatie” die zich verzet tegen onder andere de “volksvreemde EU-bureaucratie, wereldvreemde rechters en de alsmaar toenemende internationalisering. Jongeren die genoeg hebben van de politiek correcte linkse indoctrinatie op de schoolbanken, van de zwembadterreur en de gewelddadigheden op festivals en feesten. De jonge Vlaming ligt niet wakker van het Anuna-klimaat,  maar van het leefklimaat in onze maatschappij”, aldus Bart.
https://sceptr.net

Er is naar mijn mening een aantal dingen dat we kunnen missen als kiespijn in Nederland. Eén daarvan is het anti-Nederlandse kabinet dat medische experimenten loslaat op de bevolking, de veiligheid van de Nederlandse bevolking in de waagschaal stelt door het openlaten van de grenzen en het blijven binnenhalen van niet-westerse mensen, intolerantie verdedigt en de waarheid uit de weg gaat.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress,com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het is tijd om dit onbetrouwbare, incapabele kabinet naar huis te sturen

 1. Martin de Koning zegt:

  The Halsema highway , the most dangerous road to take
  Socialisme ten top wat er in het Koninkrijk der Nederlanden wordt kapot gemaakt. Wie zijn dat soort socialistische varkens die de constitutionele monarchie en het parlementaire stelsel al jaren hebben verraden en kapot gemaakt. Wanneer gaat die politie eens werkelijk hun werk doen. Deze mensen horen in het gevang en wie weet wel de strop voor plunderen en landverraad. Maar nee , dienstopdracht gaat voor volharden van de wet. Wie weet kan je een bruinwerker worden en je arm er tot je schouder erin te steken. Dan kan je snel en veilig opklimmen in de rangen.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Chapeau “Elise Nijmegen”

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Omdat, mijns inziens, de Nederlandse regering zich tegen de Nederlanders heeft gekeerd en op allerlei manieren de Nederlandse maatschappij aan het klaarmaken is om op gelijk niveau, sociaal en financieel, te komen met alle andere EU-lidstaten (denk aan Griekenland) en daarbij de Nederlanders opzadelt met hoge energiekosten, verzekeringskosten, klimaatwaanzinkosten en hoge belastingen op alle noodzakelijkheden, komen veel mensen in financiële problemen.”

  En dat is het doel waarnaar zij streven! Iedereen aan de bedelstaf, want dan pas is het voor Brussel goed vissen in troebel water. Als heel Nederland aan de geeuwhonger ligt, kan de democratuur van Brussel pas goed gevestigd worden. Als de belastingbetaler zich nog alleen maar druk kan maken over waar het eten voor de volgende dag voor hem/haar en de kinderen vandaan komt, dán zal niemand zich meer druk maken om de soevereiniteitsoverdracht aan Brussel.
  Doel bereikt, case closed.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Jaag die groene linkse doos weg in Amsterdam en zet Geert Wilders op die stoel binnen het jaar wordt Amsterdam een prachtige stad, een regel mag niet vergeten worden die toepasbaar moet gemaakt worden in heel Europa en dat is ” totaal verbod van de zwijnerij islam” grenzen sluiten en verwijderen van de aanwezige gewelddadige rotzooi, elke rechter die dat niet naleeft idem dito “verwijderen van die stoel” in een democratie gelden de regels van de burgers en nooit van linkse ratten.

  Geliked door 1 persoon

 5. rottenpikwick zegt:

  Moet het stuk nog lezen, maarrrrrrrrrr… We zijn de afgelopen decennia “geregeerd” door een misdadige organisatie!! Misdadig en LAF tot op het bot! Lang Leve Geert Wilders, de PVV en hun aanhangers!! Weggezet door de BOEVEN op Het Binnenhof als minderwaardig volk!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het kabinet met dictator Rutte naar huis sturen ? De vazal van merkel, Rutte genaamd zien we straks terug in een Rutte 4 kabinet. Want natuurlijk word de VVD weer de grootste. Hoe zou dat toch komen dat die akelige VVD telkens bij iedere verkiezing de grootste word….De VVD zie ik dan in zee gaan met de PvdA, Groen Links en D66. Rutte 4, voor nog meer illegale immigratie, islamisatie en misdaad. En nogmaals; een dictator laat zich niet wegstemmen maar komt tot in den treure telkens weer terug !

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Zo overtuigd van eigen gelijk zijn, terwijl de harde realiteit iedereen in de Pays-Bah al diverse malen in het gezicht is geslagen……..Bestuurders die blind zijn voor de gevolgen van hun beleid zijn sterk vertegenwoordigd, stijgen naar het toppunt van hun onvermogen, dat kan slechts nog eindigen in een politiestaat, een EU-dictatuur, onderdrukking en eenmaal aan de macht schakelt men de democratische instituties geleidelijk aan uit, het op papier de democratische instituties intact laten doch deze in werkelijkheid uithollen door bijvoorbeeld verkiezingsfraude of door benoemingsprocedures zo te veranderen dat de onafhankelijke controle verdwijnt, net als de schrijnende voorbeelden uit het verleden, en meer recentelijk met de benoemingen in Brussel……en iedereen schijnt het toe te laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s