Na Russiagate – de routekaart van de roll-back geschetst

Screenshot_185

“Op een bepaald moment moeten we het hebben over de olifant in de kamer”.

(Door: “Hannibal”)

Russiagate is voorbij, maar over onderzoek naar de aanleiding en de basis van de hysterie lees je buiten de Amerikaanse conservatieve maar weinig.

Dat er een roll-back moet komen, zal iedereen die er rustig over piekert moeten beseffen. In Nederland gebeurt dat te weinig, en de meeste (anti-Trump – hetgeen geldt voor allemaal) Nederlandse media lijken te denken dat het wel afgelopen was met de klucht van Mueller in het Huis van Afgevaardigden. Dat Trump en het Amerikaanse ministerie van Justitie in het geweer komen om de oorsprong te achterhalen èn publiekelijk te attesteren, lijkt hen vreemd. Dat wordt nog een onprettige verrassing, want naar het zich laat aanzien is er nu al genoeg materiaal om de Democratische Partij een heel onplezierig jaar te bezorgen.

Dat de meerderheid van de Amerikanen tegen impeachment van Trump is, heeft men mokkend geaccepteerd, maar niet meer dan dat.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, demoniseren, Donald Trump, fraude, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s