Tweet van Geert

Screenshot_189

Geert Wilders: “Links Amsterdam wil liever coke dan vlees, liever misdaad dan gezag en liever Halsema dan gezond verstand.”

Lees hier: Wethouder Ivens (foto, SP) wil “eiwittransitie”: minder vlees en zuivel

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Tweet van Geert

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nou lijkt me inderdaad dat cocaïne minder dikmakend is dan vlees en zuivel. Is het geen idee om cocaïne gratis te gaan verstrekken? Maak je gelijk een eind aan de handel door de mocro-mafia.
  Ik realiseer me nu dat ik eigenlijk heel geniaal ben, met zulke oplossingen. Zou het zin hebben om te solliciteren bij Halalsema?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   U kunt het proberen, wat u schrijft roep ik al jaren kijk naar de jaren80/90 waar seks boekjes verboden was, eenmaal vrijgegeven en niemand kocht het meer, gewoon die hele drugs handel vrijgeven, als je dood wil kan het gratis. ⚰️⚰️

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    U heeft het niet begrepen. Mijn voorstel om cocaïne gratis te verstrekken was ironisch bedoeld. Als coke gratis wordt verstrekt koopt inderdaad niemand het meer. Waarom zouden ze? Ze krijgen het gratis. Het gaat erom het gebruik van coke terug te dringen. Dat lukt nooit door het gratis te verstrekken.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHA DIE HR/ COHEN , WHAHAHAHA
    ik zat in 1965 op het stadhuisplein bij “” t FUST ” IN Rottttterdam
    daar werden de “”stickies “” al doorgegeven
    door de doorgesnoven idioten
    DAN NAAR “”LE BATEAU ” ONDER “”HET HILTON ”
    liep j het toilet naar binnen zat dee muur onder het bloed,
    van de spuit , 1965 hr cohen
    dus betalen of gratis, ?
    maaakt toch helemaal geen flikker uit,
    ik heb / had er geen enkele behoefte aan
    en anderen gaan dus vrijwillig naar de kloten
    die willen wat uren zonder hersenen leven en zich zwevend voelen
    en geen kopzorgen , dus snuiffffffffffffffffffffffff
    niemand dwingt of dwong hen
    dan doorgesnoven vroegen ze :
    Ga je mee naar Antwerpen om 02,00 uur ?’s nachts
    ik ging naar huis moest optreden voor 12.000 mensen
    in een vol stadion .
    zij dus niet donderden wat peppillen naar binnen om niet om te vallen en stapten in de auto
    DE MEESTE ZIJN VROEG GESTORVEN AAN EEN OVERDOSIS
    ook zelf voor gekozen
    dus zolang onze bevrijders , de papaver velden in AFGHANISTAN BEWAKEN
    VOOR DE MILJARDEN AAN INKOMSTEN
    ZAL ER NOOIT IETS VERANDEREN
    DAG HR. COHEN ,

    OME BOB

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Goed mengen met rattengif.

   Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Re: Hr, Kohler uw reactie van 20.14h. Uw zgn ironische voorstel over het gratis verstrekken van cocaïne is in feite een lulverhaal om een statement te maken: ‘Het gaat erom het gebruik van coke terug te dringen’ stelt u. Waarom zouden wij het gebruik van coke willen terug dringen? Zie er geen enkele reden voor omdat te willen net zomin als het terugdringen van roken en alcoholgebruik enz.enz.. Bij roken en alcoholgebruik is criminaliteit met geweld niet aan de orde. Elk mens draagt voor zijn gezondheid zijn eigen de verantwoordelijkheid en/of de wettelijke consequenties daarvoor, Drugsgebruik is echter door de overheid verboden. Wereldwijd worden giga miljarden en mankracht verspilt om het geweld en criminaliteit te proberen tegen te gaan en te bestrijden hetgeen niet lukt. Individuen(mensen) willen er gewoon dik voor betalen hetgeen daarom wereldwijd voor criminelen een honderden miljarden business is per jaar. De kostprijs van het legaal produceren van drugs is te vergelijken met met de prijs van het produceren van suiker. Verkoop het prijs vergelijkbaar in de schappen van de supermarkt. Criminaliteit en handel is dood bespaarde werktijd en geld kan besteed worden aan voor mensen belangrijke zaken.(kan iedereen wel invullen). Voorwaarde is wel dat de wetgever en rechtelijke macht ongenadig optreed t.o.v. individuen die anderen of de maatschappij in het algemeen door gebruik ervan schade toe brengt.

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Waarom zouden wij het gebruik van coke willen terug dringen? Zie er geen enkele reden voor omdat te willen net zomin als het terugdringen van roken en alcoholgebruik enz.enz.”

    Misschien vanwege de gevolgen voor de (volks)gezondheid?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Uw verhaal doet in de verte een beetje denken aan de drooglegging van Amerika waarbij alcohol verboden werd.
    De ‘oplossing’ zou dan zijn om drugs net als alcohol vrij te geven, verschil is echter dat alcohol niet vergelijkbaar is met de destructieve werking van drugs.
    Zeker er zijn alcoholverslaafden en er zal best zo nu en dan een dode vallen maar dat is allemaal kinderspel in vergelijking met bijvoorbeeld crystal meth dat naar het schijnt al na een of twee keer gebruik sterk verslavend kan zijn.
    Kijk naar afbeeldingen van wat het met mensen doet en dan zal iedereen het er toch over eens zijn dat dit niet zomaar verkrijgbaar mag zijn.
    Beter zou zijn om agressieve campagnes op touw te zetten om mensen te waarschuwen voor de afschuwelijke gevolgen. Het is toch te gek voor woorden dat onze jeugd al niet meer zonder pilletje een leuke avond kunnen hebben.
    Wat er in het ‘pilletje’ zit, men heeft geen idee maar ‘men zegt’ dat het fantastisch is en dus slikken maar.

    Like

   • kampersrene zegt:

    Je bedoeld Coca Cola

    Geliked door 1 persoon

 2. win zegt:

  dictators van de “waarheid” zijn terug

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Ik wil socialistentransitie, linea recta naar de vuilverbranding

  Geliked door 2 people

 4. Piet Snot zegt:

  Tien Nederlandse steden gaan meedoen met het zogeheten ‘wietexperiment’ waarbij de staat de productie van wiet voor haar rekening gaat nemen. Tegelijkertijd worden huishoudens die een aantal van die plantjes (!) in hun tuin hebben staan als misdadigers door de politie behandeld. Met het experimenten willen de gemeenten geld verdienen. De overheid is dus officieel toegetreden tot het ‘drugskartel’, immers duld ze geen concurrentie.

  Dat is wat mij zo verbaasd aan deze dubbelzinnige houding vanuit de overheid.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/partijkartel-drugskartel-overheden-gaan-wiet-produceren-huishoudens-met-wietplanten-zijn-echter-in-overtreding/

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Hier in mijn gemeente zit al zeker 20 jaar zo’n een soort van coffeeshop naast het station.
   3x raden door wie dat opgezet is en wie dat runt. De gemeente hier.
   En de gemeente duld ook geen concurrentie.
   Iedereen die hier binnen komt, daar wordt een kopie van zijn of haar ID gemaakt en deze gegevens worden door gestuurd naar weer diezelfde gemeente.
   En zo hebben ze een keurig overzicht wie wie is, waar je woont, hoeveel je koopt en hoe vaak.

   Geliked door 2 people

   • ruud beijer zegt:

    Wie wie is ,wie waar woont. Ja Piet als je in dit land een beetje wiet rookt moeten we wel van alles weten. Dat moet hè vanwege die drugs. Je weet wel die soft drugs waar nog nooit iemand aan is doodgegaan. Waar je lekker op slaapt. Waar je je prettig bij voelt .Wat voor veel en dan met name voor oudere mensen een goed pijnbestrijdend middel kan zijn .De personen die dat kopen ja die moeten we goed in de gaten houden want dat zijn allemaal criminelen toch Piet?Nee beter kun je alcohol nemen. Kijk maar eens wat dat met jonge mensen doet. De vele doden en gewonden ,ieder weekend weer. Of lekker roken waar 23000 mensen in Nederland aan dood gaan. Nee die wiet dat is erg. Dat staat in de krant en op de tv. Naam adres leeftijd woonplaats bij ons wordt dat gevraagd want ja het zijn allemaal criminelen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja Piet dat is ook de reden dat diefstal bij wet verboden is, de overheid duld geen concurrentie…..

    Geliked door 1 persoon

 5. John van antwerpen zegt:

  Coke, de witte sloper. Cannabis tast het geheugen aan. De overheid snapt er niets van.
  Filipijnse agenten inhuren.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Cannabis tast geheugen aan?Meneer u moet niet alles geloven wat er in de krant staat.
   Nooit bewezen. Ja dat zeggen de onbenullen die geen verstand van drugs hebben. Die praten iedereen na die negatief over drugs schrijven of praten. Drugs is bijvoorbeeld roken. Per jaar ongeveer 23000.doden tgv het roken van tabak. Vele 100derden doden door alcohol plus de narigheid iedere dag. Dan drugs. Wiet een dode in de laatste 5 jaar. XTC 10 doden per jaar. Dus wat gaan we doen ?
   Roken drinken en of drugs gebruiken?Wat is velen malen veiliger en goedkoper. XTC kost ongeveer 3.50 euro. Hele avond lol.Alcohol is veel duurder en er zijn ongeveer 800.000 verslaafden aan alcohol in Nederland. Roken heeft in Nederland 3.4 miljoen VERSLAAFDEN.
   Dus ophouden met dat slappe geklets en legaliseren. In Amerika al 20 staten waar wiet is gelegaliseerd. Levert veel belastinggeld op en minder veel minder criminaliteit. Trump is een hele wijze president.

   Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Sinds Halsema Burgemeester van Amsterdam is, holt de veiligheid in die stad met sprongen achteruit. Waar we ons nu over verbazen, over die rare berichten uit Amsterdam, kunnen morgen plotseling weer veel ergere berichten zijn. De stad maakt reclame voor andere misdaadbendes om hun domicilie voortaan in Amsterdam te komen vestigen. Wie weet wat we allemaal nog te horen krijgen over Amsterdam, of misschien ook weer niet, omdat er mogelijk kwalijke zaken in de doofpot gestopt gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Laten die halvegaren in Amsterdam maar tomaten en groenvoer vreten, wij in het zuiden eten nog gewoon lekker een stuk vlees.

  Geliked door 5 people

 8. boorzalf zegt:

  Amsterdamse sp’ers aan de groenvoer.

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het lijkt soms wel of mensen hoe hoger ze zijn opgeleid met steeds meer idiote plannen op de proppen komen.
  Er zit verschil tussen dierlijke en plantaardige eiwitten en helaas voor deze luchtfietser hebben mensen beide nodig, we zijn nou eenmaal omnivoren. Je kunt op je handen gaan lopen maar dat verander je niet. De behoefte aan eiwitten wordt mede beïnvloed door de hoeveelheid energie die je verbruikt, nou zal dat bij politici niet veel zijn dus zij kunnen toe met klein hoeveelheden. En aan zijn grauwe gelaatskleur te zien is hij al begonnen het voorbeeld te geven.

  Geliked door 3 people

 10. kampersrene zegt:

  Hij heeft iets vergeten ……en minder Rutte !

  Like

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  Geert Wilders, als je dit leest, ongewenste ontwikkelingen in dit land kun je niet stoppen
  met oneliners op twitter.! Lees mijn comment op:
  https://ejbron.wordpress.com/2019/08/20/citaat-geert-wilders-14/

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  De Amsterdamse Waterzuiveringsbedrijven mogen hun gezuiverde drinkwater wel gaan verwerken als chemisch afval, de drugs en medicijnresthoeveelheden nog aanwezig in het ‘gezuiverde’ drinkwater zijn schadelijker voor de volksgezondheid dan het drinken van ongefilterd zeewater…..ongeacht hoezeer ze het ook aanlengen met duinwater.
  (vandaar dat de Theedrinkers in de Stopera met de meest vreemde ideeën op de proppen komen).

  Like

 13. Hovawart zegt:

  De Amsterdamse Grachten liggen vol met felgekleurde lege ballonnetjes en lachgaspatronen, (wie zongen er ook al weer dat alle Joden aan het gas moesten?) de Linksche Looney Brigade heeft geen mening over deze milieuvervuiling, maar het stukje halalvlees (voor diegene die het zich nog kunnen veroorloven) moet en zal verboden worden…… het leven in de grote stad is één groot feest…….vooral voor doorgesnoven en vegetarische ambtenaren en GroenLinksche hekserij.

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/990930815/spil-in-amsterdamse-drugsstrijd-is-chaos

  AMSTERDAM DRUGSHOOFDSTAD
  Spil in Amsterdamse drugsstrijd is ’chaos’

  Drie directeuren in een jaar tijd, een puinhoop wat betreft de interne bedrijfsvoering, een pijnlijk rapport over het sterk verwaarloosde onderdeel veiligheid bij de dienst en natuurlijk de affaire Saadia Ait-Taleb, de radicaliseringsambtenaar die werd ontslagen. De Amsterdamse dienst Openbare Orde en Veiligheid is een broeinest van onrust en falend leiderschap.

  In 2015 heb ik de gemeente al gewaarschuwd dat het gevoerde beleid niet werd doorgezet. Vanuit de hoek van GroenLinks en D66 werd het beleid stelselmatig bekritiseerd en ondermijnd.

  Like

 15. ruud beijer zegt:

  SP?Walgelijke partij vol huichelaars en wegkijkers.

  Like

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ik ben een bourgondische Brabander. Ik heb niets, helemaal niets, met dat enge calvinistische gedoe, van dat wijzende vingertje en die truttige betutteling. Ik ben geen lid van de kerk van de spichtige dominee. Bij ons zijn we levensgenieters. De hobbies van de bijbelbelt slaan hier niet aan. En van die Zeeuwse zuinigheid moeten we ook niets hebben. Wij gaan ook niet op dieet bij vrouw Anorexia. Bij ons thuis eten we net als opoe vroeger. Zij was nooit ziek en tot aan haar dood op 87 jaar goed bij. Nee, wij zijn niet van dat kleine Haagse kopje koffie met één biscuitje. Nee, bij ons krijgt u gewoon minstens 2 flinke koppen koffie met room en suiker en wat lekkers erbij (appelbol, stuk vlaai, tompoes of zoiets). En de koekjestrommel blijft gewoon lekker op tafel staan. Bij ons vraagt de slager of het wat meer mag zijn. Wij willen de vleeswaren niet zo flinterdun gesneden hebben als Appie’s Zaanlanders. Wij eten gewoon goed en lekker en gaan met een volle maag van tafel. De warme maaltijd bestaat bij ons uit 3 gangen. Nee, kok Schraalhans met zijn cuisine moderne vangt hier niet veel klandizie. Wij zijn immers niet gewend, om met honger van tafel te gaan. En een glas wijn of een pilsje bij het eten weten wij ook te waarderen. De linkse truttige betuttelclub hoeft hier dus echt geen verhalen te komen vertellen over eiwittransitie en zo. Daar hebben wij echt geen oren naar. Waar bemoeien die linkse doerakken zich go#@$%#omme mee ??? Ik heb nu zin in een triple whopper kaas met een grote frites-mayonaise en een grote zware cola.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s