VIDEO: Misstanden en onderdrukking in moslimgemeenschappen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t G.K.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, dictatuur, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Misstanden en onderdrukking in moslimgemeenschappen

 1. top of flop. zegt:

  Zeer goed gesprek tussen 2 dames, die van wanten weten.

  Like

 2. neilven zegt:

  Zeer herkenbaar, verschrikkelijk hoe de moslim gemeente met zijn gelovigen omgaat (maar goed grotendeels wisten we dit al), dit is zoals een sekte met zijn mensen omgaat, dit is onderdrukking en moet meteen aangepakt worden, dit hoort niet thuis is onze samenleving en een ieder die zich hier mee bezig houdt om meisjes en vrouwen zo te vernederen en hun zelfontplooiing af te nemen moeten strafrechtelijk vervolgd worden en we horen het nu zelf van een insider, alle islamistische scholen hier in Nederland moeten per direct dicht. Heel veel respect heb ik voor de spreekster, ga zo door zou ik zeggen en probeer zoveel mogelijk gelijkgezinden te vinden die ook van mening zijn dat deze waanzin moet stoppen. Islam is een sekte en moet per onmiddellijk verboden worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lilith zegt:

  Een hele dappere jonge vrouw! Slechte interviewster; zij valt zichzelf steeds in de rede en het hele interview wordt een martelgang.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Die wordt niet oud.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ze vertelt over de achterdocht van moslims naar ongelovigen toe. Je vraagt je af waar die achterdocht dan vandaan komt en wat ongelovigen moslims aandoen. Sowieso hier in Nederland. Ik denk eerder dat ze achterdochtig zijn, omdat ze zelf niet te vertrouwen zijn. Dat zie je vaker bij mensen. Tenzij sommige mensen te veel belazerd zijn en als er dan achterdocht ontstaat dan heb ik er zelf althans begrip voor.

  Valt me iedere keer weer op die totale lange brede wenkbrauw strepen die ze tekenen. Zo perfekt dat het niet meer mooi is. Zag Yolante gisteren en herkende haar eerst niet. Ze was vroeger heel mooi en had praktisch geen make-up nodig. Nu begint ook zij meer op een traverstiet te lijken. Ook haar gebaren (steeds haren weg strijken, die helemaal niet in de weg zitten) lijken er op. Een hele mooie traverstiet weliswaar. Jammer dat de maatschappij zo ziek is dat men ouderdom ziet als iets wat ontkent moet worden door zoveel mogelijk naar de plastische chirurg te hollen. Die varen er wel bij. Gewoon lekker sporten en gezond leven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Prima bijdrage. Had het al gezien omdat ik geregeld kijk naar café Weltschmerz. Hoor je het ook eens van een insider. Dat is tenminste wat anders dan die hoofddoeken brigade die we wekelijks voorgeschoteld krijgen bij de NPO.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s