Amsterdam, vroeger en nu . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Linkse Kerk, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Amsterdam, vroeger en nu . . .

 1. Howard Junction zegt:

  Mag ik van al die linkse mensen, die alles altijd zo goed weten, even horen hoe zij over de chaos in Amsterdam denken? Vinden ze dit normaal en dus gewoon ‘door lopen mensen’? Of, moet er heel veel aan worden gedaan?
  Vraag van mij….als morgen geen enkele buitenlander meer in 020 zou wonen of zijn, is Amsterdam dan een veilige stad? Als dit waarschijnlijk zo zal zijn, waarom gebeurt dit dan niet?
  Voor de in mijn ogen zwaar communistische wethouder Rutger Groot Wassink ook een vraag. Ziet uw heilstaat er zo uit?

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  was het alleen maar de drug die de criminaliteit problemen vormen in heel nederland\

  De nagelstudio.s rijzen als paddestoelem uit de grond net als de voedselbanken en de rijen voor loketten van afdelingen TOESLAGEn want ja veel mensen hebben geen nagels en WERK om aan kont te krabben
  Lees ook wel eens over sucre daddies en studentjes en denk dan– zo”n zwakbegaafde Macro(
  besnede moslim) pampert een “hoogbegaaft blank links meisje met wat extra centjes voor drugs en kleding voor wat bed diensten en als ze uitgestudeerd is komt ze in dienst bij het OM of de stedelijke overheid dan wel in de politiek
  Gelukkig hebben we er wel ZELF voor gekozen en halalsama– ach is abu laadklep uit rotterdam of die krikke in denhaag dan wel die andere dan beter

  nEDERKAND STAAT VAAK OP DE EERSTE PLAATS– HET AANTAL BURGERMEESTER PER INWONER dan wel de hoeveelheid gebruikte drugs– aantal analphabete basis school verl;aters oh ja en de belastying drtuk op de werkende

  nou ja de nos maakt zich druk over de onbestuurbaarheid van bv engeland
  maar gelukkig vind grappenmaker de drugs problmatiek handelbaar en als goed CDA er– u weet wel de partij van de verkrachtende geestelijkheid- die NOOIT veroordeelt is

  heeft trump nederland al als nr een shithole state aangewezen

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Halsema is te volgen tot een zeker punt. Een wet ,waarvan ze zelf vind dat ze niet hoeft te handhaven en aan de andere kant moet het dan weer wel, want we kunnen tolerant zijn, maar tolerant zijn kan alleen door grenzen te stellen. Tot daar kan ik haar nog volgen. Echter op eigen houtje wetten niet willen naleven, omdat ze er een andere mening op na houdt doet haar uitspraak weer geheel teniet. Je kunt niet tolerant zijn in een natie door bepaalde wetten niet te accepteren, (bij haar negeren) omdat je er zelf een andere mening op na houdt. Ze snapt kennelijk niet dat er nog veel meer mensen zijn, die er een andere mening op na houden en als die dan maar de wet negeren krijgen we een anarchistisch ondemocratisch communistisch zooitje. Ze is dom en slecht voor de democratie. Ook die criminelen zien heel goed die dubbelzinnigheid van de meeste politici van nu. Niemand (ook politie)weet meer waar ie aan toe is. Criminelen maken daar graag gebruik van. Meesten komen ook uit de hoek van mensen, die opgroeien met Islam. Mocro. Ja Halsema ik weet het ze zijn niet allemaal zo, maar wat niet is kan nog komen.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  In de optiek (oogkleppen) van leden van de Linksche Looney Brigade bestaat er geen misdaad, zijn er geen criminele verbanden tussen moskeeën, geen islamitische overheersing in de zware criminaliteit, en is de handel in drugs slechts een folkloristische aanwinst van de 4e generatie Turken en Marokkanen, die dagelijks hun heerschappij bestempelen en hun ruzies beslechten met schietincidentjes, en vijandige overnames kracht bijzetten door handgranaten rond te laten slingeren, met hun corrupte spionnen binnen de politiekorpsen, hun klikturken kijken in de dossiers in de Stopera …….De Linksche erfenis van Eberhard is de ondergang van Amsterdam, Femke is gewogen en te licht bevonden, thee drinken om de dialoog voort te zetten ……..zet maar een hoog hek om de ring en laat de wilde beesten elkaar maar uitroeien, de Nederlandse staat is een politieke leugen gehuld in ontkenning, de multiculturele verrijking van de Hollandse voedingsbodem is overwoekerd door onkruid, Omploegen heeft slechts nog zin als men bereid is om oorlog te gaan voeren in de Amsterdamse fafelas, de wijken en buurten, de misdaad is al decennia diep geworteld in de samenleving, die roei je niet uit door een zoveelste leugen/belofte van een Minister van Justitie en Veiligheid (hahaha), en een brauwende Burgemeester met haar GroenLinksche beleid van pappen en nathouden……..DDT erover! want de overtuiging en de erfenis van de Linksche Lunatics zijn hardnekkiger dan een Japanse duizendknoop.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/08/29/criminoloog-groenlinks-en-d66-ondermijnen-veiligheidsbeleid-amsterdam-al-jaren/

  Criminoloog: GroenLinks en D66 ondermijnen veiligheidsbeleid Amsterdam al jaren
  Chaos bij Dienst Openbare Orde en Veiligheid

  “In 2015 heb ik de gemeente al gewaarschuwd dat het gevoerde beleid niet werd doorgezet. Vanuit de hoek van GroenLinks en D66 werd het beleid stelselmatig bekritiseerd en ondermijnd.”

  Like

 6. Jean zegt:

  Die ontslagbrief moet zij niet indienen, die moet ze krijgen met in dikke cijfers de oprotdatum.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Leuke “spontane foto” jammer alleen dat de fiets nog op slot stond !
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7720135/f20478bd/spontane_foto_van_halsema.html

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  In de tijd van de VOC rookten ze ook al weed.
  Die hennep hebben ze echt niet alleen voor touw gebruikt.
  Zelf jezus was toen al aan de weed, omdat ze sporen gevonden hebben uit die tijd van weed daar.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Johan van Laarhoven had ooit een verkeerde locatie gekozen voor zijn handel. Hij had nooit in Tilburg moeten beginnen, maar in Amsterdam. ook had hij Thailand links moeten laten liggen, want Amsterdam biedt voor hem veel meer perspectief. Dat had hij wel gebeiteld gezeten. Met als beschermvrouwe Godmother Halsema. In Amsterdam is Halsema immers een soort van Capo di tutti capi ! De beschermvrouwe van alle drugscriminelen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Corné zegt:

  Femke en dan die fiets. Op slot!! Wil ze de sier maken als groene burgermoederoverste door net te doen alsof ze fietst in plaats van heen en weer gereden te worden in een CO2 uitstotende limo met onderdanige chauffeur, beduvelt ze de kluit wel erg onhandig met die foto. Trouwens, dat vakantiereisje naar Zuid-Afrika maakt haar natuurlijk helemaal ongeloofwaardig. Wat een hypocriet! Typisch Groenlinks natuurlijk, dat wel. Dan die affaire met zoonlief die net als half Amsterdam lak heeft aan gezag …. Oh, sorry, dat is privé daar mogen we het niet over hebben. OK dan, dat verzwijgen we. Zand erover.
  Inderdaad, wanneer stapt dat mens op? Ze had nooooit burgemeester mogen worden natuurlijk. Maar ze is hopelijk slim genoeg om te beseffen dat haar positie onhoudbaar is. Weg ermee!

  Like

  • Helena zegt:

   Die stapt echt niet op (de fiets) sowieso zal ze haar positie nooit opgeven. Ook al wordt ze door de overgrote meerderheid van Amsterdam uitgekotst: een narcist heeft dat niet door en blijft zich wentelen in zelfverheerlijking! Amsterdam moet eerst helemaal naar de knoppen, Van der Laan heeft de voorzet gegeven met zijn ‘stad van de lieve mensen’ en heks halalsema mag samen met het linkse rapaille de stad de genadestoot geven want handhaven en aanpakken van criminelen is “zo niet Amsterdam” dat is meer voor rechts, en dat moeten ‘we’ toch niet willen met z’n allen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s