De dictatoriale weg van de EU wordt steeds duidelijker

Screenshot_207

(Door: “Elise Nijmegen”)

Boris Johnson, de premier van Groot-Brittannië, heeft toestemming gekregen van de koningin en heel slim het “kabinet” op vakantie gestuurd, nou ja, de vakantie verlengt, omdat hij tijd nodig heeft om een “zeer opwindende agenda” voor het binnenlands beleid op te stellen. Misschien ook wel om van dat gedram af te zijn, wie zal het zeggen, van diegenen die niet uit de EU willen. Er is al zoveel over gediscussieerd. De Engelse bevolking heeft gekozen en dat zou moeten gelden en daar gaat Boris ook voor zorgen. Nederland zou mijns inziens ook uit de EU moeten stappen, aangezien zij een dictatoriaal instituut is dat ons vele dingen afneemt en er niets positiefs voor teruggeeft.
www.standard.co.uk

De EU is namelijk ook uit op onze pensioenen, alles centraal geregeld voor alle EU-lidstaten nietwaar, maar dat terzijde. Onderstaand bericht laat weten dat de gepensioneerde Duitsers spaargeld verliezen en dat ze zich door de staat bedrogen voelen. In 2004 besloot de staat in Duitsland de ziekenfondsen fundamenteel te herstructureren tot grote ergernis van de gepensioneerden die tot die tijd hadden betaald in directe verzekeringen, bedrijfspensioenen en pensioenfondsen. Maar sindsdien moeten ze ziekteverzekeringspremies betalen in de zin van dubbele premie voor de betaling van hun claims, wat een verlies betekent van 19%.
www.merkur.de

En, net zoals in Nederland, waar het aantal daklozen in de laatste 10 jaar ruim is verdubbeld, is dat ook het geval in Duitsland. Ook daar nam het aantal daklozen met ruim 20% toe en ook daar is de huizenmarkt een totale chaos en zijn er tekorten.

Ondertussen blijft de Duitse regering, net zoals die van Nederland, meer niet-westerse mensen binnenhalen, wat logischerwijze, er zijn nu al geen huizen, een nog grotere stijging te zien zal geven in het aantal daklozen… Duitsland heeft ook 9.000 vergunningen verleent aan na-reizigers in dit jaar.
https://voiceofeurope.com

Ook de ouderen in Duitsland hebben het, net zoals in Nederland, moeilijk en Christel Schmitz, die elke cent moet omdraaien, zegt: “Het is te veel om te sterven, en te weinig om van te leven.”
www.merkur.de

Het Haga Lyceum: u weet wel, die school die altijd negatief in het nieuws komt en waar moedige patriotten van het Identitair Verzet op het dak hebben gestaan om de aandacht te vragen voor de problematiek die door de politiek grotendeels genegeerd werd en nog wordt.

Het islamitische Lyceum, dat zich  mijns inziens structureel niet inzet om mee te werken aan de integratie van diegenen die zich aanmelden, maar eerder ontmoedigingsbeleid voert en het niet zo nauw neemt met de Nederlandse wetten, normen en waarden.

Nu wil het geen inspecteurs toelaten die moeten controleren of de ongeautoriseerde bouw van afgelopen zomer wel veilig en volgens de bouwnormen is gedaan. Het is te bizar voor woorden nietwaar?
www.telegraaf.nl

Ooit was Zweden een mooi land en het is het “voorbeeldland” van de EU, en dan met name van de ondemocratische Europese Commissie, maar nu verandert de demografische samenstelling in Zweden door de asielinvasie die is opgezet door de VN en die de EU uitvoert met behulp van regeringen zonder ruggengraat. En als wij, de Nederlanders, niet opstaan en ons land weer zelf gaan besturen, dan wordt Nederland mijns inziens net zo’n chaos als Zweden.

Na een evaluatie van de Zweedse stad Filippstad is gebleken dat de gemeente op de rand staat van een financiële instorting en dat steeds meer Zweden minder bereid zijn om de Derde Wereld migranten te steunen. Gemeentewerkers in Filippstad waarschuwen voor een steeds wanhopigere situatie en Zweedse autochtonen in de werkende gemeente verhuizen, terwijl immigranten uit Derde Wereldlanden intrekken, zo laat onderstaan artikel weten.

De gemeente schat dat tenminste 80% van de niet-Europeanen werkeloos is en van een uitkering leeft. Dat komt me heel bekend voor, aangezien dat in Nederland vast ook zo, of bijna zo is.
https://jdreport.com

Het is weer het begin van het schooljaar en in Dortmund hebben meer dan dertig scholen bezoek gehad van actiegroepen “Dortmund-West” en “Die Rechte”, die daar folders hebben achtergelaten met de oproep aan de scholieren om politiek actief te worden voor hun stad en het thuisland en zich aan te sluiten/deel te nemen aan de nationale beweging. Een realistische actie op de veelal links indoctrinerende scholen die de vervreemding van het vaderland niet tegengaan.
www.dortmundecho.org

Ik wilde het eerst ook niet geloven dat de Nederlandse regering meewerkt aan de plannen van de EU om een superstaat te creëren die een dictatoriaal beleid op de inwoners van alle EU-lidstaten gaat leggen, net zoals al in China gebeurt. Maar helaas is het toch zo dat de EU-plannen heeft, die natuurlijk gaan gelden voor alle lidstaten (kijk naar de pulsvisserij, bouwstop enz.) en die het einde betekenen voor onze privacy en vrijheid.

Door de zogenaamde EU 2020+ strategie van Europol wordt die eind dit jaar aangesloten op het meest gebruikte zoekdatabase systeem in de EU, het Schengeninformatiesysteem (SIS ll), waaraan 26 lidstaten deelnemen en de database bevat 82 miljoen vermeldingen.

De toegang voor het in Den Haag gevestigde politiebureau wordt geregeld door drie nieuwe regels voor het Schengeninformatiesysteem. Europol heeft “alleen-lezen” toegang, wat wel betekent dat het Agentschap alle daarin opgenomen waarschuwingen voor eigen doeleinden kan gebruiken.

In de toekomst zal Europol onderdeel worden van SIRENE en zal persoonsgegevens kunnen vergelijken met SIS ll, overeenkomstig moeten nu bepalingen worden vastgelegd in het SIRENE-handboek waar alle contactpunten van de nationale regeringen in zijn georganiseerd.

Naast EU-aanhoudingsbevelen kunnen met SIS ll ook waarschuwingen zonder aanhouding worden afgegeven, zogenaamde discrete of specifieke controles. Sinds vorig jaar heeft SIS ll ook een vingerafdruksysteem waarop alle lidstaten tegen 2020 aangesloten moeten zijn en ook kan SIS ll informatie over personen en biometrische gegevens uit derde landen bevatten en Europol zou een wereldwijd “knooppunt” moeten worden voor de uitwisseling van criminele informatie van de politie.

De Europese Commissie wil verder nog verbindingen maken met andere informatiesystemen zoals PNR (het EU-informatiesysteem voor passagiers), EES (het nieuwe in- en uitreissysteem), Prum (gezichtsopnamen), de Eurodac-vingerafdrukdatabase, en VIS (het Visa Informatiesysteem).

Een nieuw biometrisch systeem, dat ook gezichtsafbeeldingen verwerkt, wordt in Den Haag opgezet en kost € 30 miljoen (ABIS).

Het pad naar de dictatuur, het einde van vrijheid, identiteit en privacy….
https://jdreport.com

Nexit is om zoveel redenen noodzakelijk voor ons en voor de toekomst van onze kinderen. Noodzakelijk ook voor het behoud van onze eigen Nederlandse identiteit en cultuur. Voor onze privacy, veiligheid, het behoud van onze normen en waarden, gelijkheid, de gelijke rechten van vrouwen, tolerantie, en vrijheid van geloof. Mijn stem gaat al jaren naar, en zal blijven gaan naar, de partij die altijd gedemoniseerd wordt en die altijd standvastig blijft, goede ideeën heeft en uit de EU wil.

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op De dictatoriale weg van de EU wordt steeds duidelijker

 1. Henk zegt:

  Ik denk dat we net een groot cruise schip zijn wat met 60 km / uur op de rotsen afvaart, je kan sturen en remmen wat je wil maar het is te laat……..

  Like

 2. Lars 030 zegt:

  Klasse column! Er zijn ook zoveel anti-ons (autochtone Europeanen) zaken die achter de schermen heimelijk worden beklonken en geïmplementeerd door zowel de verrotte EU als de nog gevaarlijkere VN.

  #NEXIT, liever gisteren dan morgen!

  #Pakjelandterug #Kominverzet @identitair

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Nou nee @ Lars.
  De EU voert alleen de agenda van de VN uit.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Weer zo’n smerige stuip van de dictator in Brussel….De boekhouder waar wij elk jaar onze belastingpapieren laten verzorgen zei het volgende over de E.U. De rentes zijn nu al zo laag, 0.01 % dat het geen nut meer heeft om te sparen. Alleen al het opgeven ervan aan de belasting levert u een fiks verlies op. De regering leent enkele tientallen miljarden en hoeft geen rente te betalen maar krijgt van de geldverstrekker maandelijks geld erbij. Toen zei ik tegen de boekhouder; Als mensen een hypotheek aangaan hoeven ze dus binnenkort ook geen rente meer te betalen, maar krijgen maandelijks dan ook geld erbij. Ja zei hij, maar dit blijft niet mooi staan, want eens klapt de zaak helemaal in elkaar. Hyperinflatie dus met torenhoge rentes en daarmee gepaard gaande een enorme geldontwaarding van de Euro. Het kan ook niet anders. Er worden door de E.U. voor gigantische bedragen extra geld bijgedrukt, wat de munt natuurlijk steeds zwakker maakt. Volgens de marktwerking wordt iets duur als er weinig van is, en word iets van nul en geen waarde als er veel te veel van is. Daarbij gaat de rente niet omhoog, wat logisch zou zijn bij een zwakke munt, maar krijgt deze een procentwaarde van ver achter de komma. Vroeg of laat zullen we het gaan meemaken !

  Like

  • Republikein zegt:

   Geld uit het niets, goeie economie?
   Enerzijds moet de hypotheek worden afgelost en meestal geen 100% lenen, anderzijds geld toe met een negatieve lening, Euribor en o.a. Jyske Bank en Nordea Bank.
   Zo kom je toch nooit van je schuld af,kuch!
   Opslag hier in Nederland, zodat hypotheekrente nooit negatief kan worden, makkelijk te omzeilen.
   Nog ff een overzichtje:https://www.actuelerentestanden.nl/euribor.asp

   Like

 5. Hovawart zegt:

  De Europese Unie is hard op weg om een Derde Wereldcontinent te worden, het volk in hongersnood en de elite hun zakken gevuld……met dank aan een stel incapabele politieke acteurs en linksche poseurs.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  The Nigel Farage Show: 29th August 2019 – LBC

  Volgens Nigel Farage zien veel mensen het verkeerd en stuurt Boris Johnson aan op een overeenkomst (hoe slecht ook) met de EU. [Verders.o0]

  Like

 7. Gaat niet gebeuren, diep van binnen, zit erin de meeste autochtonen, toch de drang naar een Democratische Rechtsstaat, en om die zwaar bevochten vrijheid, te willen blijven behouden. Vechten tegen onderdrukking, dictatoriale machthebber zoals de Islam en ‘Brussel’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s