Europol wordt wereldwijde Big Brother

Screenshot_199

Met nieuwe voorschriften heeft het EU-politiebureau binnenkort toegang tot vele miljoenen waarschuwingsmeldingen en zoekopdrachten, waaronder vingerafdrukken en gezichtsopnamen. De functie maakt deel uit van de “2020+ Strategie”. Verbinding met andere informatiesystemen is al in de planning.

Europol wordt eind dit jaar aangesloten op het Schengeninformatiesysteem (SIS II). De toegang voor het in Den Haag gevestigde politiebureau wordt geregeld door drie nieuwe regels voor het Schengeninformatiesysteem. Europol heeft “alleen-lezen”-toegang. Als officiële deelnemer kan het Agentschap echter alle daarin opgenomen waarschuwingen voor eigen doeleinden gebruiken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Europol wordt wereldwijde Big Brother

 1. henk verhoef zegt:

  windt u vooral niet op immers
  WAAAAAR haalt men in europa deskundige ambtenaren vandaan om zo.n instituut BEHOORLIJK te doen functioneren
  Moet dat onder leiding van dat duitse vdl brekebeentje/mislukkelingetje gaan werken

  Er is niet een overheids onderdeel wat behoorlijk werkt in de hele eu
  zelfs de bealstingdiensten falen

  niet te vreemd opkijken
  als je zwakbegaafde met dna gen besmette moslims importeert dan krijg je een moslim overheid met alle gevolgen vandien– en net zo’n puinhoop als in al die moslim staten
  alhoewel– is er dan veel verschil tussen bv paklistan en amsterstan wat corruptie en niet werken betreft
  de groep illegalen== wij zijn hier de baas– is tochj ook een soort maffia gedoogd door de gekozen overheden

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  In Azie zijn ze hiermee al een stuk verder.
  Daar bepaald het je leven en je sociale status, of je een huis krijgt, mag reizen met de trein.
  Gezicht herkennende camera’s die je volgen van straat tot straat.
  En ik denk dat wij ook heel langzaam ook die kant op gaan.
  Alles wat ze opgeslagen hebben over een persoon, kan ook tegen je gebruikt worden.

  Like

 3. Henl zegt:

  hoofdreden is niet de hardwerkende nederlander , maar de asiel die zonder paspoort van het ene naar het andere land hopt voor gratis geld en huisvesting

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De EU is aan het verworden tot een communistische dictatuur, naar het voorbeeld van de Sovjet Unie van destijds. Daar hoort uiteraard censuur en een sterke politiemacht bij. En niet te vergeten een groot leger. Zonder hou je de mensen niet zo gemakkelijk in het gareel. Het EU politbureau weet immers beter dan uzelf, wat goed is voor u. Daarom drammen ze hun ideeën bij u door de strot. En de door u gekozen parlementariërs zeggen netjes “ja en amen”. Dat wilde u toch. Daarom hebt u toch massaal op die geïllumineerde (verlichte) duivelaanbidders gestemd. Het is alleen zo jammer, dat de meeste dictaturen over het algemeen niet zo’n lang leven beschoren zijn. Gevoelens en emoties, die het volk opkropt, kunnen zomaar opeens tot ontlading komen. De geschiedenisboekjes leren ons de lessen. Zie bijvoorbeeld het hoofdstuk over de Franse revolutie. Dat werd de bakermat van het democratisch principe. En er werd nogal drastisch afgerekend met het verleden.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  “Controle is geen wantrouwen” maar als de EU-politiestaat het nodig acht om de samenleving te censureren en te monitoren, is de vrijheid in het geding……De vreemde politieke dwalingen worden me toch een beetje teveel van het goede….Nexit!

  Like

 6. Steven zegt:

  Geen wonder dat je jaren geleden bij een nieuw identiteitsbewijs je vingerafdruk verplicht moest afgeven… die hebben nu natuurlijk een mooie database gecreëerd…
  De DNA van de meeste mensen zullen ze inmiddels ook wel in bezit hebben….maar daar doen we NIKS mee hoor… MY ASS!!

  Like

 7. Mijn vingerafdruk hebben ‘ze’ al, en verder worden we, mee door de smart- én I-phone’s gespot, de camera’s die overal opgehangen zijn. In China en Hongkong, wordt elk individu zijn/haar doen/laten gevolgd, met als gevolg dat er sancties worden ondernomen, als men de ‘fout’ ingaat. In Hongkong werden lantaarnpalen met camera’s omver gehaald, uit protest tegen zullke ‘KGB’ -praktijken. Communisme ten top. Onze’ privacy ‘ is een lachertje : de overheden weten vrijwel ‘ alles’ van ons persoonlijk leven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s