Geen handhaving in Amsterdam van Femke Halsema: ‘Men vindt handhaving rechts en daarom wordt ze verwaarloosd’

Screenshot_201

“Hoe kon het zo ver komen? Een opgevoerde, voormalig ’topambtenaar met tientallen jaren ervaring’ wijst onder meer op een gebrek aan handhaving. ’Men vindt handhaving rechts en daarom wordt ze verwaarloosd.’

Wil je als crimineel volledig buiten het zicht van instanties blijven dan zijn ondergrondse transactiekantoren een logischer keuze. Dit ondergrondse bankieren wordt ’hawala’ genoemd, een Arabisch woord voor ‘vertrouwen’.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geen handhaving in Amsterdam van Femke Halsema: ‘Men vindt handhaving rechts en daarom wordt ze verwaarloosd’

 1. wauso zegt:

  Is er nu niemand die brood ziet in mijn idee !
  Met de Camera door Amsterdam. Wiet gebruikers filmen (vooral kinderen). Coke dealers gesprekken mee voeren. Zwarte tenten in de tram volgen met de camera. Horen of er ergens een drugscrimineel gedood moet worden en dan hou je de wacht voor een mooie moord scene ! Iedereen is er vol van maar het woord ‘Marokkaan’, dat hoor je niet. Deze ‘kansenparels’ zouden goedwillende ‘filmers’ een dikke boterham kunnen bieden. En wie weet vinden de ‘parels’ het prachtig wat je doet en nodigen ze je uit bij een moord of overval te filmen !
  Wat zou dat een pracht T.V. momenten kunnen opleveren. Op mijn grootbeeld T.V. zou dat mooie ‘live’ beelden kunnen geven ! Wat een aanwinst voor mij als dit werkelijkheid zou worden !

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Amsterdam matigt zich de status aan van een “vrijstaat” in het koninkrijk der Nederlanden. Het is als een toko in een toko. Het gaat van kwaad naar erger. Criminaliteit en wetteloosheid nemen hand over hand toe. Het gezag wordt met de dag verder ondermijnt. Slappe tinussen als burgemeester hebben de stad verkwanseld. Die stad is in een grote chaos vervallen en glijdt met de dag verder af. Het hek is van de dam. De onderwereld maakt er de dienst uit. Dit kan zo niet langer. Er moet dringend door hogerhand worden ingegrepen. En vrouw Halsema is niet in staat deze klus te klaren. Amsterdam heeft een ijzervreter nodig, die grote schoonmaak houdt en met de knuppel door het hoenderhok gaat. om orde, controle en stabiliteit te herstellen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Wat, alweer een voormalige “topper”, waar kennen we dat van?

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Handhaven hoort zo niet bij het Amsterdam van Halsema. Ook al heeft ze zelf verzocht om een onderzoek te starten naar de drugscriminalteit (best sluw van haar van kijk ik heb mn best echt wel gedaan hoor) het handhaven zal echt niet uit die domme koker van haar komen. Halsema ziet geen verbanden. Oorzaak en gevolg? Snapt ze niet. Ze wist uiteraard al lang van tevoren dat Amsterdam vergeven is van criminaliteit. Met die stomme van Der Laan was het al mis. (en lang daarvoor) Ik hoor m nog wauwelen dat Amsterdam zoooooooooooo lief is. Je zal zo´n vent om je heen hebben., Ik zou het niet meer aankunnen. Zoveel achterlijkheid iedere dag om je heen. Maar ja het aanzien he en het salaris. Dat trekt uiteraard. En ach wie dan leeft wie dan zorgt. Misschien kan Halsema overstappen naar Otten. Otten houdt zich keurig aan de regels. Zegt ie ook nog dat er al vrouwen hebben gereageerd en niet de minsten. Net als die ouwe d66 er Rook. (waar Rook is, is vuur) Meer vrouwen dus Of ze niets kunnen maakt niet uit.Als het maar een vrouw is. Mag ze overigens ook zoń pens hebben als Otten? Een vrouw, die zwanger is of zo. Doet het ook wel goed wat anti-discriminatie betreft. Scheelt misschien weer stemmertjes. En zo glijden we verder de afgrond in.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Handhaving lukt niet wegens een tekort aan capaciteit.
  Nou ja tenzij je een sigaret opsteekt in een café of met 54 km binnen de stad rijdt.
  Zou het dan toch te maken hebben met het stellen van prioriteiten ?
  De PVV in Den Haag wilde destijds het hinderlijk volgen van zogenaamde ‘patserbakken’.
  Men wilde dat de politie jongeren in dure automobielen zou aanhouden om te kijken op wiens naam het staat en hoe de betreffende persoon zich dat kon permitteren.
  U raadt het al; ze werden nog net niet met pek en veren overladen de stad uitgeknikkerd.
  En dus hoort het nog gewoon bij het ‘normale’ straatbeeld, mocro’s van net achttien en nog niet droog achter de oren in een Duitse bolide van meer dan een ton.

  Geliked door 3 people

 6. Vincent Meijer zegt:

  Das von Der Narcostaat, das habe ich nicht gewusst !

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Het plezier van links aan de “macht”. Links is niet in staat om behoorlijk een stad of land te besturen !
  Voorbeelden ten over, zowel in het heden als verleden !
  Maar de onnozelaars onder ons blijven maar links stemmen, denk eerst eens na welke partij links is of met links meeheuld. .

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Het is geen specifiek Amsterdams probleem, maar een bestuurlijk en ministerieel, dus Haags, probleem.
  Hoofdoorzaken;

  a. Invoering van de wet Bijzondere Opsporings Bevoegdheid (BOB).
  Hierdoor heeft het LKPD weliswaar meer opsporingsbevoegdheid gekregen, maar het was in feite de zoveelste verkapte bezuinigingsmaatregel. Rechter-commissarissen en officieren van justitie zijn in hun bevoegdheden beknot. Daarmee is de bestuurlijke overzichtelijkheid en duidelijkheid in strafrechtelijke onderzoeken kwijt, en wordt de opsporing van georganiseerde criminaliteit vrijwel geheel overgelaten aan een onoverzichtelijke bureaucratische hierarchie, die in de eerste plaats is gericht op kwantitatief in plaats van kwalitatief resultaat.

  b. De constante door de overheid opgelegde reorganisatie- en veranderingsdrift, die alleen maar heeft geleid tot een nog grotere onoverzichtelijkheid en inefficientie.

  c. Het VVD-gedrocht van het ministerie van V&J, wat eigenlijk een verlengstuk is geworden van het ministerie van financieen. Opsporing moet daarom in de eerste plaats kostendekkend, of nog beter, winstgevend, zijn. Intussen zijn er miljoenen bezuinigd op het O.M. (vooral op de rechtbanken) en de landelijke/gemeentelijke politiebureau’s, waar zich een enorme kaalslag heeft voltrokken.

  d. De VVD bedrijfs”kundigen” en managersmaffia heeft, net als in de zorg, ook bij politie en justitie toegeslagen. Er is door hun toedoen een wanstructuur ontstaan waarin onderdelen van het O.M., opsporingsdiensten en toezichthouders elkaar moeten beconcurreren op resultaat. En waarbij het budget wat zij krijgen dan weer afhankelijk is van het behaalde resultaat. Zo worden zij als het ware gedwongen om geheel naar de pijpen van deze beide ministeries te dansen. En wie veel ”winst” maakt, dat wil zeggen wie veel beslag kan leggen op illegaal verkregen geld, heeft een streepje voor.

  e. De prioriteit bij deze beide ministeries (V&J en Fin.) is geheel komen te liggen bij het binnen harken van zoveel mogelijk geld. Het hele opsporingsapparaat is daarom in feite een overheidsincassobureau geworden. Het bestrijden van de georganiseerde misdaad is daarin ondergeschikt gemaakt aan het spekken van de staatskas.

  Resumerend;
  Dit kortzichtige VVD-schraap en graaibeleid, samen met de boven ook reeds aangehaalde reorganisatiedrift (eveneens een pathologisch bijproduct van de managerscultuur), heeft ervoor gezorgd dat de georganiseerde misdaad in dit land de afgelopen 10 zo uit de klauwen kon lopen.
  Tel daar dan het policor-denken van justitie en overheid, de daaruit voortvloeiende rechterlijke willekeur, en de op zijn beurt daaruit voortkomende wetsverachting onder brede lagen van zowel de autochtone als de allochtone Nederlandse bevolking, nog bij op.
  Et voila!
  Dan zijn Halsema en Amsterdam slechts als symptomen te beschouwen van een veel dieper liggend en algemeen structureel ziektebeeld.

  (Hoe weet je dat allemaal,”Taljaard”? Veel contacten met steen en been klagende politie ambtenaren in de kerk.)

  Geliked door 3 people

 9. Johan zegt:

  Volgens mij speelt dit probleem al 30 jaar of langer. het is allemaal begonnen met de import van Marokkanen en Turken. Maar dar hoor je niemand over.
  Behalve als ze het over ‘mocro-mafia’ hebben. Of zoals nu : ” halalala – bankieren.
  als je dat hoort, dan weet je toch uit welke hoek de wind waait ? Maar die link wordt nog altijd niet gelegd door onze overheid.

  Mijn vraag is, of er nu ook iets aan gedaan gaat worden. Laten we eerst de kraan dicht draaien voordat we gaan dweilen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Jezus, wat eenvoudig, dat we daar niet aan gedacht hebben, handhaven is zo ‘rechts en racistisch’…
  Tekort aan personeel zal ook wel meespelen, dat hebben we aan Den Haag te danken met Rutte als hoofdkruidenier.
  Ondertussen komen er duizenden criminele asielzoekers per jaar bij om Nederland te plunderen, maar het aantal agenten en opsporingsambtenaren zal wel niet veel toenemen. Cijfers iemand ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Wetteloosheid: tot ondergang gedoemd….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s