Tsunami van overvallen overspoelt het veilige en beslist niet criminele Nederland, dat gave land. . .

Screenshot_203

Maar de cellen staan leeg en de misdaad daalt, gaarne nu klassikaal herhalen: ‘De cellen staan leeg en de misdaad daalt’

Het aantal overvallen is in de eerst helft van dit jaar met bijna een vijfde toegenomen, bevestigt de politie na berichtgeving hierover door het AD. Vorig jaar rond deze tijd lag het aantal op 649, terwijl de teller dit jaar al op 750 staat. Vooral het aantal overvallen op maaltijdbezorgers steeg. In de eerste zeven maanden gebeurde dat 88 keer, tegen 42 keer in dezelfde periode een jaar eerder.

Post online

De afgelopen jaren was er juist sprake van een daling van het aantal overvallen. In 2009 lag het aantal nog op 2900, in 2017 was dat gedaald naar 1140. Dat was te danken aan extra politie-inzet. Pas sinds vorig jaar zit het aantal weer in de lift, ziet ook Jos van der Stap, Landelijk coördinator overvallen bij de politie. “Mogelijk komt het omdat korpsen tegenwoordig wat vaker prioriteit geven aan het bestrijden van andere vormen van criminaliteit, zoals ondermijning en cybercrime.”

Omdat het de komende tijd, in de herfst, slechter weer wordt en sneller donker, vreest de politie dat het aantal overvallen op bezorgers verder zal toenemen. Van der Stap: “Wij adviseren bedrijven met veel bezorgers, zoals pizzaketens, af te stappen van contante betalingen. Hierover zijn we ook voortdurend met ze in gesprek.” Restaurants vrezen dan klantverlies, maar volgens Van der Stap onterecht. “Bij pakketbezorging is vooruitbetalen toch ook geen probleem? ”

Volgens Van der Stap heeft de recente stijging van het aantal overvallen de volle aandacht van de korpsleiding. Maar de keuze welke vorm van criminaliteit voorrang heeft, is veelal ook een lokale, zegt hij.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, Pacifisme, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tsunami van overvallen overspoelt het veilige en beslist niet criminele Nederland, dat gave land. . .

 1. Hovawart zegt:

  Wat zo spijtig is van dit soort rapporten is dat de Haagse politiek steeds maar één antwoord heeft…..Méér ambtenaren met méér regeltjes en minder effect.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Of wil men eigenlijk hierdoor snel het contant geld afschaffen zodat iedere burger weer ietsje meer gecontroleerd kan worden?

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Tja het gaat “goed’ onder Rutte l, ll en lll met al die stoere Crime Fighters en een links politiekorps
  die zelf wel uitmaken of iets prioriteit heeft en linkse softe D66 rechter en een OM die over elkaar rollebollen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het word hoog tijd dat men zich eens ernstig gaat afvragen wat en wie de oorzaken zijn van het bezoedelen van de naam en reputatie van Nederland, de multiculturele cultuurverrijking is zonder twijfel een intelligente bewijsvoering gestaafd met legio bewijzen en vonnissen, grotendeels aanhangers van een ideologie, dat verboden zou worden als men met een djellaba op een motorfiets zou kunnen rijden………nuff said, actie!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hovawart. 100% op waarheid gebaseerd. Maar dat weet iedereen. De nieuwe politie eenheid moet gekoppeld worden aan de IND. De elite moet durven te kiezen voor de veiligheid van haar eigen volk, en de criminelen (hoe jong dan ook) samen met het hele nest naar het land van herkomst terug te sturen. Anders heeft welke actie dan ook, geen enkel zin.

   Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  IDD…, Wij zijn een Heel Gaaf land …Vooor…, Geboefte.., maar goed dat Rutte .. met Femke .. en nog wat kordate anderen … onze Lijders zijn… dan gaat het NL Vaasje toch niet stuk en ten onder…Zucht .., wat een verwerpelijke Stumpers…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Typisch!
  In plaats van al dat lichtgetint en Balkan-gespuis dat overvallen pleegt het land uit te gooien raden ze het volk aan om vooruit te betalen.
  En de vrouwen wordt aangeraden zich niet te bloot te kleden om verkrachtingen te voorkomen.
  Alles om dat vaasje maar niet te breken…!

  Geliked door 3 people

 7. Cathja zegt:

  Al zou de klant zijn bestelling vooruit betaald hebben, dan nóg zijn de bezorgers niet veilig op straat. Als er dan geen geld te halen valt, dan zullen ze de bezorgers wel treiteren en hun bestellingen afpakken en vernielen, want het voedsel is niet halal natuurlijk.
  Er moet harder opgetreden worden tegen elke vorm van verloedering, veelal veroorzaakt door lieden uit de Magreb.
  Dat slappe gedoe in Nederland leidt tot steeds meer brutaliteit, berovingen, verkrachtingen, en noem maar op, want de straf is toch een lachertje hier.

  Nederland maakt zich op alle fronten bespottelijk, en de burgers worden de slachtoffers van ‘ons’ wanbeleid.

  Like

 8. Dit is wat Nederland wil….maar wacht nog even want…de volgende crisis is al dichtbij en geen ontkomen aan, daarnaast is de derde tsunami migranten ook al onderweg in Afrika.

  Like

 9. har zegt:

  vraag me af of de WERKELIJKE criminaliteitscijfers nog veel hoger liggen, want wie doet er nou nog aangifte tegenwoordig ?

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Graag wil ik vooraf een verhaaltje vertellen, die afkomstig is uit het hoge noorden van ons land: een deel van NL die nog niet is besmet. Een van mijn kinderen, die daar woont, heeft een grote pruimenboom in de tuin. De boom gaf dit jaar kilo’s aan fruit. Om het fruit niet op de boom laten bederven, is er een tafel bij de achteringang neergezet waarop de pruimen in zakjes lagen. Op een kartonnen boord stond: “Gratis biologische pruimen uit onze tuin. Ondanks het woord GRATIS hebben mensen de zakjes niet meegenomen. De mensen, daar, nemen iets mee enkel als iemand ze iets geeft. Dus men ging met de pruimen de buren in het dorp af, en iedereen was blij. Toen de meeste zakjes weg waren, hadden mensen de rest meegenomen. Dit verhaal laat duidelijk zien, hoe NEDERLAND OORSPRONKELIJK VROEGER WAS, en in wat voor Nederland wij nu leven!. Het is een land geworden die steeds meer hollend achteruit gaat, in de richting van een derde wereld narco-staat. De samenleving lijkt op mestkevers die in achtergelaten drollen wroetten, en iedere kever probeert met haar achterpootjes een groter stuk stront mee te nemen. De oorspronkelijke bevolking van dit land wordt door de politieke- en media elite als prooi gebruikt voor hen geïmporteerde troetelbeestjes. Eigenlijk gebeurt dat op dezelfde wijze waarin iemand zijn slang, in een terrarium, voert met levende muizen.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   O ja, hij kent weer mensen die niet reageren op gratis. Er zullen wel haast geen mensen daar in de buurt wonen. Wat ik ook buiten neer leg om mee te nemen, is altijd binnen een half uur weg.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Je kinderen wonen in ieder geval in een allochtoon vrije omgeving daar.
   Anders zouden ze zelf die pruimenboom nog mee nemen als je er bij zet dat het gratis is.
   Hier in de buurt heb je vrij veel bomen met nootjes, en tegen de tijd dat die geschikt zijn, komen ze met een paar Turkse families die in een uur tijd werkelijk elk hazelnootje mee nemen die er te vinden is in grote zakken.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Hoe is dat met die z.g.n. “Smulbossen” afgelopen in NL.
    Idealistische, waarschijnlijk linkser dan LINKSE politici wilden dat er in NL die smulbossen werden aangelegd, omdat de Nieuwe “Nederlanders” in hun voormalig vaderland ook gewend zijn vruchten uit de natuur mee te nemen……………

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Geen idee of die smulbossen nog bestaan, je hoort of leest er nooit meer iets over.
    En wij zijn ook gewend om vruchten uit de natuur mee te nemen, is inmiddels verboden volgens mij, vanwege dat soort massa plukkers die er dan auto’s vol mee vullen.
    Moet je eens kijken wat je hier voor een handje vol bramen of frambozen betaald.
    Iets van 3 euro voor een piep klein bakje.
    Soms koop ik, maar voel mij altijd opgelicht.
    Daar plukten we vroeger een bak vol van in de duinen, gratis, als we daar kampeerden.
    Nou krijg je daar een boete voor.

    Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Ja! Op gegeven moment nemen de geïmporteerde beesten de overhand. Zij vermeren zich als knaagdieren, ze komen door alle kieren en spleten naar binnen, en net als dijkratten vreten ze alles kapot. Vandaar het gezamenlijk jakhalzen en hyena’s gejank die veel lijkt op een koor uit een Griekse tragedie. Tientallen jaren vonden ze het best …En nu …Auf einmal? Kuikentje van PvdA zegt zus, CDA-Kamerlid Van Toorenburg zegt zo, en dan komt Van Nispen v.d. SP. Waar waren ze allemaal tot nu toe? In de tijd dat dit vies spelletje was begonnen, waren de meeste van de huidige jakhalzen en hyena’s nog niet geboren. Het spelletje duurt al langer dan de Sovjet heerschappij op Oostblok landen; bijna 50 jaar lang!.
  Men moet sterker zijn dan Hercules om al de viezigheid uit de multiculturele stallen van Augias schoon te vegen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Daan Kranenburg zegt:

  Waar zitten jullie met je commentaren nou over te zeiken? Ruim 80% van de Nederlandse kiezers heeft hier geen enkele moeite mee. Dat heet democratie, niet mee eens? dan heb je pech gehad.

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  @Daan Kranenburg. Helaas moet ik je gelijk geven. Wat deze regering – of andere regering van dezelfde kaliber – ook doet, dat maakt absoluut niets uit. 80% van de bevolking blijft de blunderaars steunen. Dus, waarom zou daar iemand enige moeite doen?

  Like

 14. Rob van marle zegt:

  De koopkracht is onder de linke mensen een stik duurder geworden

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Iedereen op weg naar Nederland…..dat veilige land….waar de cellen” leeg”..staan… dat hoef je twee maal te zeggen tegen onze getaande broeders

  Like

 16. De overheid houdt de juiste crimi-cijfers liever voor zich, omdat het falende immigranten-beleid niet openbaar mag worden. Men denkt dat de bevolking stekeblind is, en horenddoof. Alleen is het wachten op het moment, dat er een uitbarsting komt van het getergde, oorspronkelijke volk.

  Like

 17. Rob van Marle zegt:

  Btw van 6 naar 9 procent energie ook een stuk duurder enz enz enz, en de
  Koopkracht voor senioren zeer bedenkelijk geworden dank
  Hoe komt dat wel door de linkse partijen.

  Like

 18. Anneke zegt:

  Vanaf je laptop kritiek leveren is zooooo makkelijk in het echte leven er iets aan doen ho maar!
  Opkomst verkiezingen 49% waarvan 80% voor dit kabinet kiest tja dan is er echt een hele scheve verhouding in samenstelling en tevredenheid in dit land. Die 80% zal wel van de wegkijkers zijn zoals D66 GroenLinks VVD CDA CU PvdA. De zwijgende ontevreden bevolking mobiliseren om toch echt te gaan stemmen maar of dat lukt….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s