Aan het Openbaar Ministerie

Screenshot_219

(Door: Jan Dijkgraaf)

Heb je dan als dienstdoende Officier van Justitie een gaatje in je hoofd of heb je dan geen gaatje in je hoofd?

Dames en heren,

Een vrouw bedreigt op 7 oktober 2017 Geert Wilders (PVV) met de dood. En wat doet u? U besluit bijna twee jaar later om haar niet te vervolgen.

Ik citeer letterlijk: “Er is een betere oplossing dan straf. Ik vind dat de verdachte anders moet worden bestraft dan met een boete, werkstraf of gevangenisstraf. De verdachte hoeft niet voor de rechter te komen. Maar ik heb wel een proeftijd met de verdachte afgesproken. Dit betekent dat zij 1 jaar niets mag doen wat strafbaar is.”

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan het Openbaar Ministerie

 1. guusvelraeds zegt:

  Mevrouw had haar waxine lichtje vergeten dat is haar geluk want in dat geval was de straf niet mals geweest.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Jan Dijkgraaf snapt het nog niet. De brief is geschreven op niveau van de gemiddelde niet westerse allochtoon. Je wil als Nederland toch zeker op alle niveau’s inclusief zijn. Over de opstelling en woordkeuze in deze voorgedrukte brief is wel degelijk nagedacht in een stuk of wat commissies. Nederland zou Nederland niet zijn als dat niet zo was.

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Het OM ????? Ze kunnen beter die tent sluiten en met nieuwe mensen overnieuw beginnen, wat een ziek zooitje !

  Geliked door 4 people

 4. ruud beijer zegt:

  De rechterlijke macht heeft het meest van Wilders te vrezen. Komt hij aan de macht dan is het voorbij met de rechterlijke macht. Daar zorgt de PVV wel voor. Dat vuile schorem krijgt hun trekken thuis.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Een faux pas, een “misstapje” en de Linksche Looney Brigade die een gelijkgestemde een tikje op de vingers geeft…….want hoe groter de cultuurverschillen zijn, hoe extremer de politieke ideologie, hoe groter de kans op een “faux pas” is………behalve als je een domme Hollander bent die volgens de rechter toch op de hoogte moet zijn van de wetten en regeltjes in de Pays-Bah…… Klassenjustitie……..om op uiterst galante manier, door het verstrekken van een fopstraf, een politieke stelling in te nemen……..recht spreken was nog nooit zó linksch.

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  U wil toch niet beweren, dat het openbaar ministerie corrupt is of zoiets. Ze meten gewoon met meerdere maten. Het ene slachtoffer is belangrijker, dan het andere. George Orwell beschreef het al “Alle varkens zijn gelijk, maar sommige varkens zijn gelijker dan andere”.

  Geliked door 4 people

 7. Mijn oma zaliger had in haar tuin een beerput die om de zoveel tijd geleegd werd, de buurt was net alsof de boer het land met gier had uitgereden. Je went er aan. Maar die beerput van dit sloopkabinet met zijn Justitie die stinkt zo erg en is zo diep, daar is niets meer aan te doen, daar krijg je spontaan uitslag van bij al die smerige berichten.

  Geliked door 3 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Dit betekent dat zij 1 jaar niets mag doen wat strafbaar is.”

  Volgens mij mag je je leven lang niets doen wat strafbaar is. Daarom is het strafbaar. Maar deze mevrouw mag kennelijk, buiten dat ene jaar om, wel alles doen wat verboden is. Het lijkt erop dat deze brief geschreven is door de portier of zo, niet door een jurist.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   @ J. C. Th. Köhler (30 augustus 2019 om 20:34)

   Dames en Heren.

   Deze officier van justitie is overduidelijk GEEN jurist. Het niveau van zijn formuleringen doen denken aan het gewauwel van een achterlijke hulpje van een keukenmeid. Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat iemand met een dergelijk niveau tot officier van justitie benoemd kan worden. Een officier van justitie moet misdadigers voor de rechter brengen, om deze te veroordelen. De eerste de beste advocaat prikt toch er toch onmiddellijk doorheen. De verdachte wordt vrijgesproken op vormfouten en de officier van justitie gaat af als een gieter.
   Met deze brieft geeft de officier van justitie impliciet aan de verdachte een vrijbrief, om na een jaar, strafbare feiten te plegen, zonder daarvoor gestraft te kunnen worden.
   Hoeveel gekker kan het nog worden in Polderland ???

   Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Zelf als rechts aan de macht komt hebben ze te maken met een onneembare vesting van linkse macht. Die zitten in alle hoeken en gaten van de maatschappij en zullen alles wat tegen te werken valt tegen werken. Zie dat maar eens om te keren. Je ziet het al aan Rusland. De corruptie , die daar nog in volle omvang aanwezig is, die is in geen eeuwen meer uit te bannen. De arbeider daar heeft er dagelijks mee te dealen. Hier gaat het ook die kant uit.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Rensk. (30 augustus 2019 om 21:02)

   Dames en Heren.

   “Zie dat maar eens om te keren.”
   In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De mensheid begaat dezelfde fouten keer op keer. De geschiedenisboekjes verhalen het telkens weer. Het hoofdstuk over de Franse Revolutie verhaalt, hoe ze daar toen schoon schip hebben gemaakt.

   Like

 10. Richard zegt:

  Een Foei! gesprek dus.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s