Iraanse activiste krijgt 24 jaar celstraf voor afdoen hoofddoek

Screenshot_223.png

De Iraanse activiste Saba Kord Afshari (foto) moet 24 jaar de cel in voor het protesteren tegen het verplicht dragen van een hoofddoek. Vijftien jaar van de straf is het gevolg van het afdoen van haar hoofddoek.

De 20-jarige Kord Afshari stond op 19 augustus terecht voor ‘het verspreiden van prostitutie en corruptie door het in het openbaar afdoen van haar hijab’ en het ‘verspreiden van propaganda tegen de staat’. Op dinsdag werd ze schuldig bevonden door de revolutionaire rechtbank in Teheran. Haar straf werd verhoogd omdat ze eerder gearresteerd was.

Lees verder>>>
(h/t  Balkanske priče”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, Rotzakken, sjiieten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

25 reacties op Iraanse activiste krijgt 24 jaar celstraf voor afdoen hoofddoek

 1. Marc zegt:

  Volstrekt gestoorde idioten, die moslims!

  Like

 2. Corné zegt:

  Islam gestoord? Hoezo? Komt door Wilders. Door de joden. Door Trump. Dat zijn de veroorzakers van de ellende in de wereld……..

  Like

 3. Iedereen die blijft wegkijken van “wrede” islam is knettergek.

  Geliked door 1 persoon

 4. roheline1 zegt:

  Vooral door blijven gaan met het faciliteren van deze achtelijke religie! Nederland is gewaarschuwd.(Maar ja, luisteren doen ze toch niet)

  Geliked door 1 persoon

 5. sweetheart zegt:

  Corne!!!! ben jij wel goed bij je hoofd , wat een domme reactie zeg maar ja met deze mensen zit de wereld vol van helaas.

  Like

 6. Harry Willemse zegt:

  Dit is nep nieuws. Iedereen weet dat deze moslima`s hoofddoeken en boerka`s dragen om dat zij dat zelf willen en niet om dat zij daartoe gedwongen worden, volgens de moderne feministen.

  Like

 7. Richard zegt:

  En dan durven vrouwen hier te demonsteren voor hun recht op het dragen van zo’n zweetzak. Onbegrijpelijk!

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Wat zullen de hardcore feministen in Nederland hiervan vinden. Gaan ze de straat op. Denk het niet. Het zal niet blijven bij 20 jaar gevangenis straf. Deze vrouw deze heldin zal de hel op aarde gaan beleven. Omdat ze veroordeeld is op basis van selectief sharia sprokkelen (in de sharia kan dat gemakkelijk omdat het geen een op een wetgeving is die vrij is van dubbele uitleg) waarin haar het aanzetten tot prostitutie in de schoenen geschoven wordt. Je mag er van uitgaan dat ze in de gevangenis met regelmaat verkracht gaat worden voor zover ze dat niet al is. De Europese hash tag metoo meedogenloze wijven zullen daar geen boodschap aan hebben want de daders hebben een tintje. Dan ook in je achterhoofd houden dat onder dit vulgair Iraans islamitisch dictatorschap het kortstondige eenzijdig gedwongen sharia huwelijk in zwang is waardoor vrouwen voor een nacht besprongen kunnen worden zonder risico te lopen beticht te worden van seks buiten het huwelijk. Of de metoo wijven hiervan weet hebben? Zou me niet verbazen maar hun bias is sterker ontwikkeld dan hun gevoel voor rechtvaardigheid.

  https://www.2doc.nl/speel~POW_00226169~1-uur-99-jaar-het-flitshuwelijk-op-z-n-iraans-1-uur-99-jaar-het-flitshuwelijk-op-z-n-iraans~.html

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  De Mullahs daar zijn als de dood voor dit soort vrouwen want kunnen die op een of andere manier een stem krijgen zijn de Mullahs einde verhaal.
  De vrouwen in Iran hebben eerlijk gezegd wel iets meer kloten als de mannen.
  Jaren geleden werd de opstand tegen Ahmadinejad ook al gedragen door de vrouwen waarbij veel vrouwen om het leven kwamen en de mannen toch in grote getale aan de zijlijn bleven staan.
  Moet Ik eerlijkheidshalve wel opmerken dat er ook veel mannen de vrouwen steunden maar in ieder geval minder als verwacht.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De vrouwen lijden ook het meeste onder het islamitische regime. De Iraanse vrouwen zijn van een heel andere categorie dan de gemiddelde Midden Oosten vrouw. Denk dat dit te maken heeft met de immens grote cultuur die Iran had voor dat de islam kwam om het licht uit te doen.

   Like

 10. Tineke zegt:

  Is het niet bizar?
  Daar vechten ze om m af te doen..en hier hebben we de linkse buddy s om die lorren op te laten houden.
  Je kunt er met je verstand niet meer bij …

  Geliked door 4 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Maar de Iraanse olie wordt nog altijd verkocht of dachten jullie misschien dat ze alles dat opgepompt werd in vaten hebben opgeslagen? Nee toch ?
  Dat gaat nog steeds tegen de normale prijs de wereld over.
  In Saoedi-Barbarije gebeuren soortgelijke toestanden plaats maar niemand geeft een fuck want ja we hebben die olie nodig, al het andere is daaraan ondergeschikt.
  Publieke terechtstellingen, ach dat is cultuur.
  1000 Stokslagen? Ja maar ze doen het in porties van honderd dus je gaat er niet dood aan, je voelt je alleen niet zo prettig.
  En ja ze nemen wel voor miljarden aan wapens af en dat is weer goed voor de handelsbalans.
  En wat zouden Ferrari en die andere dure merken moeten zonder de Arabieren nietwaar?
  En die dure jachten van honderden miljoenen die moeten ook verkocht.

  Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  Feministen hebben hun agenda uit het oog verloren en denken heden ten dage dat feminisme multikul betekend.
  Ik kan het nog steeds niets nappen waarom die idiote STOMME wijven in het oude Avondland demonstratief met een vod op hun kop gaan rondlopen en dit uiten als een vrijheid in welke context dan ook, die SOORTEN die denken dat een tent een aan te raden “vestimentair” onderdeel is zijn knettergek maar bovenal gevaarlijk want ze achten de belangen van de islam(iet) hoger als die van hun eigen lotgenoten.
  Ik zou wel weten wat met die SOORTEN en iets met “opruimen” komt aardig in de buurt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Anja Meulenbelt al op de Dam gesignaleerd om voor haar zusters in Iran op te komen (kuch)

  Geliked door 2 people

 14. Alleen als het Israël betreft komt de wereld in beweging ,meestal met valse beschuldigingen ,Maar o wee als het de fascistoïde Islam betreft ,deze moordenaars religie ( islam)moet kosten wat het kost beschermd worden !Deze vrouw die zich niet door die gestoorde islamitisch ayatollahs de les wil laten lezen is een ware heldin ,dat kan je van onze Europese leiders(verraders in het kwadraat)niet zeggen!! Hopelijk zijn er landen die deze mevrouw graag willen ontvangen!!

  Like

 15. Jan zegt:

  Leaked Sextapes Of Iranian Politicians Show ‘Hypocrisy’ Of Islamic Republic
  ….
  The first sextape was posted online on August 4. The four-minute video, which was clearly filmed with a hidden camera, shows Ali Mohammad Ahmadi — the former governor of Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad, a province in southwestern Iran — having sexual relations with a woman.
  https://www.blazingcatfur.ca/2019/08/30/leaked-sextapes-of-iranian-politicians-show-hypocrisy-of-islamic-republic/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s