Sta op voor het behoud van democratie,vrijheid, gelijke rechten, de vrijheid van meningsuiting en de gelijke rechten van vrouwen

Screenshot_218

(Door: “Elise Nijmegen”)

Hieronder een klassiek voorbeeld van hoe het op veel scholen in Nederland ook gaat, die linkse indoctrinatie van onze kinderen door leraren die de kinderen, uit de naam van politieke correctheid, dwingen of proberen te dwingen tot het maken van andere keuzes dan die ze zelf hadden willen maken.

Een meisje van 11, van de Samoset Middle School in Ronkonkoma, New York, moest een held kiezen voor een schoolproject en ze koos, heel wijs, voor president Trump, die al haar held is vanaf haar 8ste levensjaar. De lerares vertelde haar daarop dat ze Donald Trump niet als haar held kon kiezen, omdat hij negativiteit verspreidde en slechte dingen over vrouwen zei, en stelde voor om Barack Obama te nemen…

De ouders zijn met de school in gesprek gegaan, omdat ze vonden dat de acties van de leraar neerkwamen op intimidatie en censuur en dat ook hun dochter gebruik moest kunnen maken van de vrijheid van meningsuiting.
https://thebl.com

Barcelona wordt geteisterd door berovingen en de meeste slachtoffers zijn toeristen, zo laat het artikel weten. In de eerste drie maanden van dit jaar vonden in de stad 32.000 diefstallen plaats, 355 per dag, en toen was de zomer nog niet begonnen. Normaal gesproken gebruiken zakkenrollers nooit geweld, maar, zo zegt de politie, dat is aan het veranderen, het aantal berovingen met geweld steeg met 30%. “Ze komen met een groep op je af, intimideren je en proberen dan iets van je af te pakken”

Dat komt heel bekend voor, want dat zien we ook hier gebeuren en in de buurlanden om ons heen. Een derde van de arrestanten is minderjarig en uiteindelijk belandt 1 op de tien daders in de gevangenis.

Mario Oller zegt dat hij, maar ook de politie, wel weet wat het probleem is. Er is namelijk iets verderop, in de wijk Sant Pere een pleintje waar veel mena’s wonen (minderjarige migranten), vooral uit Marokko en Algerije, die zonder ouders in Spanje verblijven en die, nadat ze 18 jaar zijn geworden, verdwijnen uit het zicht van instanties.

Oller, die ook strafrechtadvocaat is, is het eens met de politie die zegt dat het grootste probleem is dat de straffen te laag zijn en dat de meeste jongens die opgepakt worden zo weer op straat staan… Het is het EU-beleid en daarom moeten we, mijns inziens, zo snel mogelijk uit de EU.

Ook in Spanje hebben ze van die incapabele rechters die zeggen dat er onvoldoende bewijs is, ook als iemand al 14 keer is gearresteerd is in tien weken, acht keer voor diefstal en zes keer voor een gewelddadige beroving.
www.ad.nl

Bij ons in Nederland waren er destijds berichten dat de soldaten hun eigen kleding moesten gaan kopen wegens organisatorisch wanbeleid vanuit de regering, maar ik mag aannemen dat dit opgelost is nu. Ook in Duitsland loopt het bij het leger niet zo soepel en de soldaten daar moeten soms anderhalf jaar wachten op schoenen.
https://politikstube.com

Het zou volgens onderstaand artikel het grootste medische schandaal ooit zijn!!! Het HPV-vaccin, dat eigenlijk een test is op de bevolking, aangezien niet is vastgesteld dat het vaccin daadwerkelijk kanker voorkomt en wat de werking en bijwerkingen zijn…
https://jdreport.com

In Slovenië, hopelijk leest de Partij voor de Dieren mee, heeft het Sloveense Constitutionele Hof besloten dat er nog steeds niet halal geslacht mag worden. De Animal Welfare Act verbiedt niet alleen de rituele slachting in de islam, maar elke vorm van slachting zonder verdoving.
www.wochenblick.at

Er wordt door het Openbaar Ministerie niets gedaan met de 200 doodsbedreigingen tegen Geert Wilders, want die zijn nu “opgelegd”, wat in de praktijk betekent dat er niets meer mee gedaan wordt. Het is te bizar voor woorden, maar misschien heeft dat iets te maken met Resolutie 1743 (Google a.u.b.), die zegt dat de rode loper uitgelegd moet worden en rechtszaken horen daar zeker niet bij…

Geert Wilders, leider van de PVV, ontvangt de doodsbedreigingen via Instagram en andere social media en in deze tijd zou de politie, of de AIVD, toch gemakkelijk kunnen uitvinden waar deze doodsbedreigers wonen, lijkt mij.

Mijns inziens is het Openbaar Ministerie een beetje extreem politiek correct, want het kon niet wachten om de moedige BlokkeerFriezen aan te klagen. Hypocriete bende, want ik heb ze de illegale criminelen van “We Are Here” ook niet zien vervolgen, terwijl die toch duidelijk een terugkerend crimineel gedrag vertonen.
www.telegraaf.nl

De hoogste jezuïetenchef zegt dat geen enkel land het recht heeft om hun grenzen af te dwingen, omdat “het land aan iedereen toebehoort”. Volgens Arturo Sosa komen de immigranten om een bijdrage te leveren… Tot nu toe is dat nergens uit gebleken en zorgen ze mijns inziens in elk land dat er teveel heeft binnengelaten voor heel veel chaos en onveiligheid en hebben ze normen en waarden die niet passen in een westers land.

Maar volgens Sosa moeten we de immigranten bedanken. Waarvoor? Voor het ondermijnen van de democratie, het intolerante gedrag? Voor de vele slachtoffers die zijn gevallen uit naam van een middeleeuwse ideologie?

Het wordt steeds duidelijker wie er achter de omvolking, de langzame vernietiging van de Europese identiteit en cultuur, zitten, en pater Sosa is ook zo’n onrealistisch ingesteld persoon die het “populisme” (de stem van het volk) als iets negatiefs ziet.
www.britainfirst.org

Een mens is een mens en iedereen is gelijk, maar dat al het land in de wereld van iedereen is, alle goederen van alle landen voor iedereen zijn, overal dezelfde regels zouden moeten gelden en we allemaal hetzelfde zouden moeten geloven, dat soort onrealistisch VN/EU-gedachtegoed moeten we mijden.

En onze kinderen bijbrengen hoe belangrijk onze geschiedenis is, hoe hard er is gevochten voor Nederland, voor onze vrijheid, voor de vrijheid van meningsuiting en de gelijke rechten van vrouwen. Allemaal normale dingen voor ons die nu naar mijn mening niet langer gewaarborgd zijn, doordat we een ideologie toelaten die totalitair is en we niet opstaan tegen de dictatuur die ons onze vrijheid afneemt en een direct gevaar is voor de toekomst van onze (klein)kinderen.

Screenshot_118

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Sta op voor het behoud van democratie,vrijheid, gelijke rechten, de vrijheid van meningsuiting en de gelijke rechten van vrouwen

 1. koddebeier zegt:

  Vanaf 1970 is Nederland steeds verder afgegleden in de neergaande spiraal door slecht Haags beleid en door de charlatans in Brussel .
  Er lijkt nu geen houden mee aan, het ene lijk na het andere valt uit de kast.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cefas zegt:

  En vrije onafhankelijke nieuwsgaring zonder linkse censuurmagnaten.

  Like

 3. Hier staan wij met zijn allen recht op. Het aantal Nederlanders dat Nederland ziet afglijden groeit met de dag. Echter zij zitten gevangen in hun financiële harnas. Wat ik zei in 2016 dat de volgende crisis in aantocht is, wordt nu op alle media bevestigd. De grote klap voor al die Nederlanders met schulden zal niet lang meer duren.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een mens is een mens en iedereen is gelijk”

  Sorry, Elise; hoe graag ik je postings ook lees en hoezeer ik ook wil dat je hier bij Bron je mening blijft geven, dit is hersenloos gewauwel. Mijn buurman, ook blank, ook man, ook over de zeventig, is nog niet eens gelijk aan mij. Er is wat voor te zeggen dat hij gelijkwaardig is aan mij. Wie ben ik om dat te bevestigen of te ontkennen. Het is al discutabel dat die analfabete Afrikaan, met een IQ van grofweg 85, die nooit een vak heeft geleerd, nooit een volwaardige baan heeft gehad, gelijkwaardig aan mij zou zijn. Maar dat alle mensen (alle 7 miljard) gelijk zijn is aperte onzin.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Saeftinghe zegt:

   Niemand is gelijk of gelijkwaardig aan een ander.
   Als voorbeeld: Twee blanke mannen uit het verleden, beide Duitstalig, Albert Schweitzer en Adolf Hitler. Geen spoor van racisme in deze stelling!!!
   Welk links deugmens zal deze mannen gelijkwaardig of gelijk durven noemen?

   Het is wel zo dat alle mensen gelijke RECHTEN en PLICHTEN hebben.
   Over plichten hoor ik nooit een links figuur spreken.

   En net als in de zakenwereld de kost vóór de baat uitgaat geldt in de sociale wereld dat de plichten vóór de rechten uitgaan.

   Rechten verdien je door plichten goed uit te voeren.
   Dat zou zomaar kunnen zijn in het eigen land de zaken eens een keer goed te organiseren, dan hoeft niemand elders te gaan bedelen, verkrachten of te moorden.

   Het wordt tijd dat linkse corrupte onozelaars, die nu aan de macht zijn, vervangen worden door mensen die een wat meer practische kijk op de gang van zaken hebben.

   De corruptie van linkse ministers, Wilders willen uitschakelen begint nu langzaamaan aan het licht te komen.

   Alles wat Wilders heeft voorspeld is bewezen juist geweest, hij legt al jaren de oplossing op tafel.
   Loopt het uit de hand, dan komt het CDA met die, door Wilders aangedragen oplossing, in iets andere woorden gegoten en is die verfoeide oplossing van Wilders opeens een geweldig plan.
   Het wordt tijd voor Wilders als premier!

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig kan het ook anders door middel van eigen ervaringen die ik meemaakten: toen ik recht geleden in ‘s-Hertogenbosch, waar ik woon, een verjaardagskaart naar mijn neefje wilde sturen terwijl ik op de fiets zat en bij een brievenbus uitstapte kwam er een blanke of getinte figuur op mij aflopen.
  Hij beweerde dat hij een dakloze was en hoopte dat ik voor de Barmhartige Samaritaan ging spelen en daar hij hoopte dat ik hem geld zou geven heb ik hem mooi afgepoeierd door impulsief tegen hem te zeggen dat ik zelf keihard voor mijn geld moet werken, net als iedereen, en dat hij anders maar gewoon in de bijstand moest gaan! En daar had meneer mooi niet van terug al zocht hij niettemin daarna wel andere slachtoffers uit.
  Als ik hem trouwens al geld had gegeven dan had die vent er nog niet eens een kop koffie van kunnen betalen! En anders had hij maar gewoon moeten gaan bedelen bij de linkse politici die blijkbaar erg dol zijn op dat soort uitvreters al geef ik toch veel liever geld aan orgeldraaiers!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Iemand afpoeieren is niet uitleggen waarom je niks geeft, dat kan veel sneller.
   Kijk iemand stom aan, en begin het over het lekkere weer, en of hij er ook zo van geniet.
   En dat je verder geen tijd hebt omdat je naar het strand gaat of een terrasje, omdat het mooi weer is.

   En alleen muzikanten die ook hun best doen, krijgen soms iets.
   Niet iemand die de hele dag dezelfde stomme liedjes zit te spelen op een valse accordeon voor een winkel.

   Like

  • Lucky zegt:

   Gewoon zeggen dat je geen cash geld op zak hebt omdat tegenwoordig alles met de pin-pas gaat, zo simpel kan het zijn.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Tegenwoordig heb een beetje bedelaar zo’n draagbaar pin kastje bij zich.
    En dan? Uitleggen dat je saldo niet toereikend is?

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Recht moet eigenlijk recent wezen en ooit kregen een aantal treinreizigers, waaronder ikzelf, in een intercity van Eindhoven naar ‘s-Hertogenbosch eveneens een stel van die nietsnutten op hun dak! Ze gaven iedereen papieren zakdoekjes die zogenaamd “gratis” waren met “zielige” bedelbriefjes”daarbij over hoe slecht ze het toch niet hadden en ik heb ze toen eveneens geen rooie cent cadeau gegeven!

   Like

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2019/08/30/vrouw-die-in-ziekenhuis-gouda-werd-neergestoken-door-in-aleppo-geboren-echtgenoot-komt-uit-syrie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Vrouw’ die in ziekenhuis Gouda werd neergestoken door ‘in Aleppo geboren echtgenoot’ komt uit Syrië

  B. zou drie weken geleden in woede zijn uitgebarsten, nadat hij en zijn vrouw het in het openbaar over een scheiding hadden. Daarbij dreigde de in Aleppo geboren man haar te doden, volgens Mohammed. ,,Hij is gevaarlijk voor ons, voor Nederland. Ze moeten hem opsluiten en daarna terugsturen naar Syrië. We hopen dat ze herstelt. Inshallah.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s